Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Exista fantome?
Da
72.92%
70 72.92%
Nu
27.08%
26 27.08%
Total 96 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Fantomele

#51
19 Uuuh, fantome !
Eu intotdeauna am avut o slabiciune pentru fenomenele paranormale, nu sunt ingrozita sau ceva de genu`, doar ca ma atrag. xD
Uhmm.. Cred ca nu pot fi explicate prin stiinta or smth actiunile lor, de fapt, eu cred ca nimeni nu poate da o definitie concreta acestui cuvant " paranormal "; caci daca stam bine si ne gandim, fantomele se leaga de mister si paranormal. : - ? Si nu, nu citesc pe net. Toti stim ca pe net sunt minciuni, insa chiar toate .. ? : |
En fin, eu continuu sa cred in asa ceva, este ceva distractiv pentru mine. * laughs & hug *

#52
Fantomee=p~.
Ca si Music, si eu am fost innebunita de mica de fantome, strigoi, vampiri... paranormal in adevaratul sens al cuvantului.
De-a lungul timpului, diferite persoane au incercat sa ma faca sa cred ca nu exista. Nu sunt insa de acord. Pentru mine exista, mai ales ca se presupune ca am avut cateva experiente de genul... Cu bunica mea. Posibil, cred ca ea era. Hm, cine stie?
Eu una cred in ele pentru ca, pana la urma, fiecare legenda are un sambure de adevar. Luand-o pe de alta parte, multi cred in Dumnezeu, si El fiiind o prezenta imateriala, dar vesnica, divinitate buna etc. Daca El exista si noi credem in ele fara dovezi, fantomele de ce nu ar exista?
Pentru mine, aceste spirite exista. Nu am trait concret ceva, doar cateva lucruri precizate la alt topic al carui nume l-am uitat si atat. In rest nimic ce ma poate ajuta sa dovedesc.
Oricum, credinta ne ramane, deci da, cred21.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#53
Pur ÅŸi simplu, ador fantomele!

Fenomenele paranormale sunt febleţea mea, dar totuşi nu aş vrea să văd vreodată o fantomă sau altceva care se presupune că nu există. Pe mine mă sperie, dar îmi plac. Eu vreau o viaţă plină de aventuri şi să fie palpitantă, uneori îmi vine gândul să merg pe la casele sau locurile unde se zice că sunt bântuite, dar o teamă intră în mine şi nu mă lasă. Abstract...
Se ştie că pe internet nu se zice adevărul despre fantomele, dar oare... cum am putea să vedem una? De ce ar apărea în faţa noastră? Toate fantomele care se arată ne vor răul? Eu cred că fantomele sunt nişte suflete rătăcite pe pământ din cauza vieţi lor şi tot ce vor ele este să îşi rezolve problema neterminată pe pământ
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#54
Da eu cred in fantome:X si mai e emisiunea aia pe discovery ca vreau sa ma uit si eu21 n`am auzit de ea.
Bun...mi s-au intamplat si mie chestii ala naibii de ciudate78 am lacrimi in ochi21 si bomboana`n bot..sa am grija a u ma incek71
Sa va zic cum a inceput ..Tot.
Pai matusea mea, la care tzineam si inca tin foarte mult a murit acum 2 ani si cateva luni... si eu dorm in patul in care a murit. Cand am vost sa stau de veghe am stat numai eu.. i-am rugat sa stau numai eu..nu vruiam sa ma vada nimen plangad si am stat acolo singura cu ea... cred ca de la somn am vazut o femeie in alb blonda , ma credeti sau nu e adevarat...sau am visat78 mai stii
Ma rog in fiecare noapte eu ma incui in camera si cand ma ia somnu simt cum cineva ma magaie pe cap si ma ia in brate. Nu ca imi displce..dar totusi nu stiu de la ce ar putea veni, adica eu dorm cu usa incuiata si cu geamul.. si cheia sta sub perina... Simulte alte. in camera mea se aud zgmote tampite... ca si cum cineva ar canta catece de leagan sau ar plange.. nu stiu sigur..Si o data l-am chemat pe fratimeo si i`am zis sa doarma cu mine in capera eu in pat el pe jos..si simteam dinnou acea imbratiseare. Sau cand ma piepten ma fac exact cum imi facea ea..si mie nu`mi reusea nicioadata..Cert e ca matusea mea e langa mine..si ma bucur de asta cu toate ca ma sperie enorm..?Nu mai spun mai e o faza mai nou cumpar bob de menta da nu-mi plac asha mlt.. i cand plec din camera devin rosii` si au gust de capsune..Ori sunt eu nebuna, ori tre sa fac iar vizite la pshihiatru ori ea e cu mine..Si visele mele sunt ciudate.. sunt cu ea pe bancuta unde ne petreceam noi timplu llanga lac.. erau asa de multe flori acolo si apa limpede si dupa ce a murit ea.. am mai mers decat o data acolo si.. totl era ofilit.. nu stiu ce sa mai cred..
Eu zic ca e real..sau daca e imaginatia mea..mas intrista..
[Imagine: jaejoong.jpg?o=1]
Don`t Make Me To Kuss You!!

#55
Hm... si eu ma patit unele lucruri de genul asta.

In casa in care locuiesc, este veche de vreo 80 de ani, au murit stra-bunicul si stra-bunica mea. De obicei stau in camera ce este langa bucatarie, dar intr-o seara am dormit in alta camera si neputand sa adorm dupa ce am stins televizorul am vazut niste ochi rosii la geamul usii ce duce in debara. M-am speriat atat de tare incat nu mai pot intra noaptea in acea camera. Mentionez ca in acea camera au murit ei si era sa moara si bunica intr-un mod subit.

Cand stau pe laptop pana noaptea tarziu si e intuneric si liniste totala, ma panichez. Ma simt urmarita din camera in care dormisem in acea noaptea aceea si aud ciocanituri usoare. Simt o prezenta foarte negativa, ca si cum cineva ar dori sa-mi faca rau.

Un ursulet nou-nout pe carel-am castigat la un concurs incepe sa faca precum
un elefantel fara niciun motiv! Ca si cum cineva ar apasa pe el... si astea se intampla dupa 12 noaptea, uneori si pe la 3 dimineata in weekend cand stau pe laptop sau la televizor [3 dimineata fiind ora Diavolului, ora in care a murit Iisus Christos].

Cred in fantome, este foarte posibil sa existe. In niciun caz lucrurile intamplate mai sus nu sunt imaginatia mea. Nu sunt abureli, nu as avea nimic de castigat daca as minti. Cine ma crede ma crede, cine nu... nu ma crede si asta e! :=)

[Imagine: empty.gif]

#56
'' Humankind cannot gain anything without first giving something
in return. To obtain, something of equal value must be lost. ''

[Imagine: Automail_sig_450x150_zps188a256a.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)