Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Talk careful

#31
Era un forum de servere de role play. Nu era un forum cu role play scris. Adică să-ţi construieşti un personaj şi pe urmă să-i dezvolti povestea. Era legat de jocuri pe calculator, ceea ce eu nu joc.

Mai am tangenţă cu ea doar pe Şoricei de Bibliotecă. Nu ştiu cum să spun că mă înteleg cu ea. Habar n-am. Pot spune că dacă eu tac şi sunt fix numai în patrăţica mea e mai bine pentru amândouă. Numai că am învăţat să tac mult prea brusc şi mult prea târziu.

#32
Oare asa esti cu toata lumea?Cu unii vorbesti si cu altii taci si ii ignori? Mi se pare foarte ciudat ce faci. 

Uneori stau si ma gandesc daca esu asi spune ceva gresit fara sa vreau, la fel ai face si cu mine?
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#33
Dacă vorbesc, nu e bine. Dacă tac, iar nu e bine. Tacerea nu înseamnă ignoranţă. Înseamnă să-ţi pui lacat la gură şi frâu la cuvinte. Să nu spui ceva ce nu mai poti lua înapoi, ceva ce nu mai poti repara mai târziu.

E vorba doar despre drept. Dreptul de a alege cu cine să vorbeşti şi cu cine să fii tacut. Dreptul de a-ţi fi ţie bine şi celor din jurul tau. De ce să vorbeşti dacă ştii că eşti coleric şi nu te poti abtine? De ce să vorbeşti dacă ştii că e posibil să scrii ceva sub momentul impulsului, al nervilor şi pe urmă să nu mai poti repara?

Nu pot spune că dacă faci ceva greşit, imediat în secunda doi aş începe să te ignor sau altceva de genul. Poti spune doar că îmi rezerv dreptul de a fi putin mai precaută şi mai liniştită. Ca un animal pus în ţarcul sau, care e liniştit acolo în patrăţica sa şi poate asculta de stapânul lui atunci când ştie cum să se poarte cu el.

În ceea ce priveşte o întoarcere pe unstop… Ar trebui să lupt foarte tare pentru respect şi reconsideratie. Şi eu am obosit să lupt. Nici nu sunt în masură să am pretentii sau ceva. Să mă dau "mare şi tare" ori mai ştiu eu ce altceva.

Am obosit să lupt, am obosit să argumentez, să mă cert sau să mai spun ceva în plus ori în minus. Sunt ciudata, da recunosc, mi-o asum, însă nu pot să mă schimb. Aşa sunt construită.

Viata nu a fost deloc uşoară pentru mine. Nu am avut parte de copilarie sau prieteni adevarati. Am primit numai şuturi şi mult prea putine îmbrăţişări, compasiune sau întelegere.

Eu ştiu acum un lucru: aş spune clar de la început ce pretentii am, la ce mă aştept, ce vreau şi ce nu. Şi acum, fă un exercitiu mintal: chiar ai vrea un astfel de om pe forum?

#34
Da, eu asi vrea asemenea oameni pe forum daca asi fi admin al unui forum. Suntem speciali si diferiti prin felul nostru de a fi. Orice defect poate sa fie o calitate. Insa este o nelamurire gasita pe chat. De ce ai banat-o de pe forumul tau pe admina forumului Unstoppable? Crezi ca razbunarea si ignoranta vor adice roade favorabile? Cel mai bine este sa bateti palma impacarii si sa lasat orgoliul la usa. Orgoliul va distruge omul si buna intelegere. Iertarea si repararea greselilor fortifica prietenii nebanuite. Probabil nu va fi nevoie sa lupti pentru asa ceva. Probabil iti vei recapata reputatia postand unde iti pica bine, fara sa vorbesti cu admina. Am vazut, sunt multi membrii care te asteapta cu bratele deschise. Chiar si eu sunt la fel. Special pentru tine m-am inregistrat acolo Elena.
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#35
Este posibil să mă întorc acolo. Însă aş vrea să îngrop trecutul pe veci şi să o iau de la capat. Ce a fost, a fost, nu se mai întoarce şi nici nu se poate repara.

#36
Ai luat o decizie foarte matura. Eu te felicit pentru decizia luata. Cum ai spus tu, ingropand trecutul vei avea parte de buna intelegere. Si eu ma bucur ca te-am castigat ca si amica. Apropo, numele meu real este Delia. 
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#37
Când spun că vreau să fac ceva, de obicei mă ţin de cuvânt. Uite, azi am încercat să fac log in în contul pe care îl am deja acolo. Am scris userul şi parola pe care le ştiam şi am dat de o reală surpriză: Username incorect sau parolă greşită.

Nu aveam cum să greşesc nici userul, nici parola. Deci? Ce să mai înteleg? Ori sunt banată acolo în mod definitiv, ori contul meu a fost însuşit de altcineva. Iar dacă s-a ajuns până aici… eu nu mai am ce să comentez efectiv.

#38
Dar ce user aveai? Am vazut un user la grupul vip cu numele Carmen cu locatia Cosmos. Tu esti aceea? Incearca sa dai la recuperare parola. Probabil nu ti l-a luat nimeni sau nu te-a banat nimeni. Daca ar fi fost asa, cel mai probabil aparea un scris cat China :BANAT. Eu am patit o data pe un forum sa imi stiu parola si userul si nu mi le-a acceptat pana nu am facut un cont secundar ca sa anunt admina. Probabil forumurile mai fac asemenea eruari. 
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#39
[Imagine: screen14.jpg]

Tu esti acest user de mai sus? Uitasem sa te anunt, daca nu mai esti activa pe un forum de pe platforma forum gratuit timp de doua sau trei luni, platforma te pune implicit sa-ti resetezi parola. Sunt multe persoane care se plangeau ca desii scriau userul corect, parola nu le merge si au fost nevoite sa-si faca resetari de parola cu am facut si eu pe acest forum. Este un sistem de securitate care protejeaza forumurile de un posibil pericol cibernetic. 
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]

#40
Am folosit într-o perioadă numele de user Carmen. Rank-ul acela din poză îl aveam în momentul în care am renuntat să mai intru pe forum.

Dacă îţi aminteşti imaginea pe care ţi-am pus-o aici cu ce a spus admina în momentul în care am plecat, userul era Vero atunci. Aşa am plecat de pe forum, ca Vero. Şi retrogradată din rank şi de la culoarea numelui de user pe care o aveam.

Cum de s-a ajuns să gaseşti userul Carmen pe forum când eu ştiu bine de unde am plecat, habar n-am, însă cert este că fiind admin pe un forum din panoul de control al acestuia ai multă putere şi poti să faci cam orice.

Parola nu am de ce să o recuperez că o ştiu şi prin vis. În momentul înregistrarii am folosit un email, care între timp a avut o multime de erori şi de mesaje care mă înnebuneau, aşa că am fost fortată să-l închid. Aşa că dacă aş da recuperare de parolă, e practic imposibil să o recuperez cumva.

Am să încerc totuşi să vad dacă mă lasă să fac log in cu acel nume de user şi cu parola pe care eu o ştiu. Dacă nu, voi interpreta lucrurile că nu sunt dorită acolo. Nu ştiu ce să mai spun. Îmi pare rau.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)