Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Talk careful
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6
Bun gasit. Pentru veterani ai forumului, în special cei înscrişi prin anul 2009, mă cunoaşteti drept Aveqetura cum era contul meu de atunci. Am avut multe nume pe diverse forumuri din acel an, dar nu mai contează, caci îl prefer pe cel de-acum.

Dacă pe atunci mai şi scriam, acum am ajuns să fac rpg sau teatru virtual cum îmi place mie să-l numesc. Mai bine îmi puneti întrebari cu ce doriti să mai aflati.
Bine ai venit alaturi de noi! Iti ti urez sedere placuta alaturi de noi. S-au schimbat destul de mult lucrurile de cand nu ai mai intrat pe aici.
(26-10-2020, 06:14 PM)Elena A scris: [ -> ]Bun gasit. Pentru veterani ai forumului, în special cei înscrişi prin anul 2009, mă cunoaşteti drept Aveqetura cum era contul meu de atunci. Am avut multe nume pe diverse forumuri din acel an, dar nu mai contează, caci îl prefer pe cel de-acum.

Dacă pe atunci mai şi scriam, acum am ajuns să fac rpg sau teatru virtual cum îmi place mie să-l numesc. Mai bine îmi puneti întrebari cu ce doriti să mai aflati.

Te stiu de pe anime-empire. Bine ai revenit I guess.
Multumesc, Kagome San. Într-adevar, de la contul avut în 2009 şi până acum sunt 11 ani aproape. Nici nu puteam să revin pe acel cont, Aveqetura. Acel user a "murit" odată cu tatal meu.

Syryus, dacă tot aşa erai şi pe anime-empire, atunci e posibil să te mai ţin minte. În general am cam uitat multe.
Eu am avut contul din 2016 si am nimerit exact cand forumul a fost mort. Sper din tot sufletul sa-si revina. 
Va fi foarte greu să-şi revină, din moment ce facebook-ul acaparează tot mai mult teren, iar interesul aratat forumurilor în anii 2007-2010 a scazut în mod dramatic.
Totul depinde de noi. Daca majoritatea au uitat de forumuri, problema lor. Acum ei vor sa stranga mii si mii de like-uri la paginile lor sau pe tik talk. 
Poate vrei să spui tik tok. 5 Sau aşa am auzit eu că se numeşte noua retea de socializare şi filmulete.
Da, ai spus bine. Despre ea e vorba. De cand a aparut acea aplicatie, toata lumea s-a vedetivat pe acolo. Am gasit ceva forumuri romanesti pebtru rpg.

https://apocalypticworld.forumgratuit.ro/
https://tutenegypt.forumgratuit.ro/forum
Multumesc de link-uri, dar credeam că ai ceva în limba engleză, din strainatate, nu de la noi.
Pagini: 1 2 3 4 5 6