Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Soul mates [twincest]

#1
Paaai...eu si Zuzu Xoxo avem un fic pe care vrem sa vi-l aratam.
Suntem incepatoare si suntem constiente de faptul ca la inceput nu este prea bun. As vrea sa specific ca nu vreau ciritici dure si nu are rost sa-mi ziceti de posibilele greseli de ortografie vrem sfaturi si cum am putea sa imbunatatim felul nostru de a scrie.
Sper sa va placa :P...daca nu, nu-l cititi!

Capitolul 1

-M-am saturat de noptile nedormite din cauza ta, esti asa un nesimtit. Nu vezi ca oriunde mergi lasi in urma ta doar durere si neplaceri? Nu-ti pasa macar de mama si de cate face pentru noi?
-Nu am nevoie de asta fratioare…. chiar m-am simtit bine acolo si tu strici totul.
-Da, ma bucur ca te-ai distrat in timp ce mama isi facea griji si…
Mi-am indreptat pasi spre scari , nu mai vroiam sai aud gura. A mai tipat o data sa nu-l mai las cu ochii in soare, dara nici nu i-am mai dat atentie.
Aud usa de la intrare, sigur este mama numai de ea nu era nevoie in discutia asta.
-Unde ai fost iar toata noaptea? Am plecat sa te caut si nici urma de tine plus ca mai si ploua…
M-am intors spre ea, am simtit cum imi zvacneste vena de la tampla.
-Nu mai sunt copil ca sa ma cauti cand intarzii, am 17 ani si cred ca pot sa ies cu prietenii intr-un club . Nu i-am mai lasat sa zica altceva si am intrat in camera mea trantind usa. Mi-am scos hainele si am facut un dus cald si relaxant . Era aproape 4 dimineata cand m-am bagat in pat. Inainte sa adorm am auzit pe hol pasii apasati ai mamei urmati de cei ai lui Bill, nu am reusit sa-mi dau seama despre ce vorbeau deja eram departe de camera si patul meu, eram intr-o lume cotrolata de mine unde eram fericit si linistit.

Usa de lemn a camerei mele se deschide cu un scartait usor,pasii marunti ai mamei se aud prin camera. Simt cum ma saruta pe frunte si da draperiile la o parte, insa eu refuzam sa deschid ohii asta ar insemna sa ma trezesc si sa merg la scoala…
Vocea lui Bill rasuna dintr-un colt al camerei, acuma chiar imi pierise tot somnul dar nu deschisesem inc ochii.
Nu au trecut doua minute si am simtit cum ceva rece ca gheata imi este atinge fata si prelingandu-se pe piept. Am sarit din pat nervos, bluza mea era uda leorca la fel ca dreadurile mele.
-Prostule sti ce greu imi este sa le usuc!? Am vazut pe masa un pahar cu apa si i l-am aruncat in fata, stiam ca uraste sa se machieze de doua ori intr-o dimineata.
-Cred ca suntem chit, eu trebuie sa-mi usuc dreadurile si tu sa te machiezi din nou doar daca nu vrei sa mergi la scoala asa si sa se sperie Haley de tine.
-Nu cred ca Mia va fi prea fericita sa ia in brate un mop ud.
I-am aruncat o privire plina de dispret, am mers in fata lui si l-am impins afara trantindu-i usa in nas.
M-am indreptat spre in baie ca sa-mi usuc dreadurile si sa ma imbrac. Dupa aproximativ o ora am reusit sa termin si cu dreadurile si cu hainele si am coborat in bucatarie.
-Nu stiu ce aveti, mereu va certati, va bateti. As vrea sa va comportati altfel unul fata de celalalt.
-Scuze mama trebuie sa meregem la scoala. Am sarutat-o pe obraz si am iesit pe usa cu ghiozdanul in spate urmat de fratele meu, am urcat in masina si i-am spus soferului sa ne duca la scoala.
Inca isi mai facea ceva cu creionul de ochii.Inca eram nervos pe Bill si nu ma simteam pe deplin razbunt [entru ceea ce-mi facuse dimineata si pentru ca aseara mi-a stricat toata distractia asa ca i-am miscat mana si si-a facut o dunga de la ochi pana la ureche. Am inceput sa rad zgomotos, arata ca un raton. Acuma ma simteam asa de bine inca nu mi-a mai pasat ca a inceput sa ma injure.
-TOOOOM!!! Ce naiba faci? A incercat sa ma loveasca dar am ajuns la scoala si am sarit din masina inainte ca "masinaria ucigasa" de Bill sa ma atinga.

P.S Capitolele din perspectiva lui Tom sunt scrise de mine si cele din perspectiva lui Bill de Xoxo.

Sper ca totusi pe alocuri sa va fi placut
Pa-Pa :-h
[center][Imagine: untitljc.jpg]
I'm screaming on the top of the world!
Can you hear me,
I'm screamin' from the top of the world.
Can you hear m
e?
Don't you know that,
I'm screamin' from the top of the world.
Don't you feel me?
[/center]

#2
Ok,văd că sunt prima .Deci,vreau să precizez că voi corecta ficul ci nu autorul.
Hmm...nu ştiu dacă mai este regula cu 40 de rânduri,dar la tine nu se încadrează în limita de spaţiu cerută.Le-am numărat,sunt 39 =.=.Naşpa,dar rişti să ţi se închida ficul deşi nu cred că moare nimeni dacă lipseşte un rând.Aşa....am văzut nişte greşeli de tastare,e ceva normal dar fi mai atentă pe viitor.(Am vazut că ai zis că nu vrei să ştii greşelile de ortografie,so..sar peste.Deşi nici nu am obiceiul să le zic). Bun...când ţipă un personaj nu se folosesc majuscule ci scrii simplu şi descrii sentimentele.Acţiunea mi se pare puţin cam grăbită,descriere este dar ai putea să mai adaugi .De exemplu să le descrii sentimentele ,trăirile nu doar felul cum arată ei sau anumite lucruri.Dialogul nu e sec ceea ce e bine deşi după parerea mea ai folosit cam mult.Cam peste tot e numai dialog,ceea ce e cam iritant.So..cum am mai spus,şi o mai spun încă o data:foloseşte descriere,te ajută mult şi arata şi bine din punct de vedere estetic.Bun..următorul lucru deranjant:"Nu mai sunt copil ca sa ma cauti cand intarzii, am 17 ani si cred ca pot sa ies cu prietenii intr-un club "-numeralele nu le scrii cu cifre ci cu litere,plus că arată foarte inestetic.
Nu trebuie să renunţi pentru că ai critici dure ,dar acestea te vor ajuta să te perfecţionezi.
Spor la scris şi multă imaginaţie!
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#3
Mdaa...trec si eu pe-aici.:))
Ce pot sa spun? Povestea mi se pare chiar interesanta si credeti-ma ca merita sa o continuati. Replicile personajelor mi se par a fi amuzante uneori si dialogul nu e sec. Asta e bine, pentru inceput. Cum a spus si Asklepios, trebuie sa pui mai multa descriere. Mai ales descriere de sentimente, caci crede-ma ca da foarte bine intr-un fic. Iti dau un sfat cum ai putea sa-ti imbunatatesti scrisul si sa nu apara eventualele greseli de ortografie. Si eu l-am primit la randul meu de la cineva. Cand ai terminat de scris capitolul, citeste-l cu voce tare de la inceput la sfarsit. Asa te poti corecta singura. Nu am de criticat chiar nimic, deoarece nu-mi place sa critic.:)). Deci, tineti-o tot asa, ca-i bine si va doresc mult succes in continuare si inspiratie multa.

P.S:Mersi ca Zuzu m-a anuntat. Sper sa nu uitati de mine cand puneti urmatorul capitol.
Bye...:*:*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Soul shards Faust 7 4.456 18-08-2013, 12:01 AM
Ultimul răspuns: Faust
  Fallen Soul's Ayami-Chan 2 2.528 17-03-2011, 04:41 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Fallen Soul's Ayami-Chan 0 1.788 01-02-2011, 09:49 PM
Ultimul răspuns: Ayami-Chan
  Inca o sansa! [Tokio Hotel: Twincest +16.. +18] BlackBunny 5 7.396 07-07-2010, 01:38 PM
Ultimul răspuns: BlackBunny
  My worst nightmare is losing you [Tokio Hotel twincest; made by two yaoi lovers] angeliqueVampire 20 14.213 07-03-2010, 03:07 PM
Ultimul răspuns: Aiumy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)