Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sick independence

#21
Hello. Se pare ca sunt prima, sper sa fiu prima. Asa sa incepem: Mersi ca mi-ai spus si sa vedem ce avem noi aici. Un nou capitol..Te cam bantuie ideiile..ce sa-i faci:)) asa. Mi-a placut, adica am ras la el, ai avut parti amuzante si descrierea a fost ok din punctu meu de vedere. Te descurci super my love.
Mi-a placut faza cu: mai intai nu si dupa cu o voce dulce spune da..deci a fost:)) ideea imi place, adica daca mergi tot asa, fii sigura ca am sa rad pe aici:))
Asptept next si anunta-ma te rog. Spor la scris si bye. >:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#22
Heyy :))
Un alt capitol >:D<
Ai talent sa ne tii in suspans :))
Imi place mult..
Deci eu nu am ce sa comentez la fic-ul tau.. e prea marfa ... nu am cuvinte.
Sa ma anunti nextu.. chiar vreau sa vad ce face Aggie cu ala la intalnire :)
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#23
Ok, OK I'm here so let's see.
În primul rând mulţumesc că mai anunţat, eşti o scumpă. Well ce să zic descriere ai avut chiar îmi place felul în care o faci. Dialogul nu mi s-a părut sec, totuşi acţiunea parcă a fost puţin grăbită( părerea mea). Nu cred că era nevoie să împarţi capitolul în atât de multe paragrafe.
Nu mi-a plăcut că ai scris Dupa ce mama a ramas
'vaduva'
si-a gasit pe unul, Carter Murray
nu prea arată bine. Greşeli nu am văzut, nu ştiu dacă au fost. Ideea devine din ce în ce mai interesantă, aştept nextu bye, bye.
Sper că nu te-ai supărat.

#24
buna
ti-am citit si eu ficul si din cate vad are cv potential
pai sa facem asa
in primul rand ideea cum ca nu suporta baietii mi-a placut, dar este foarte enervant locul pe care il lasi intre alineate
sper ca nu te-am suparat,iar daca da poti sa-mi spui
a si sper ca tipa nu-i pe invers si ca se va indragosti fara sa-si dea seama de un tip de
"genu masculin" :))

ps. dak vrei anunta-ma si pe mine cand pui nextul
[Imagine: s6srx2.jpg]



#25
Hello:*
De groaza poate fi fata asta:)).... e genu de fata pe care mi-as face-o prietena la catarama:)
Rece si fara sentimente, astea sunt doua cuvinte care o descriu intru totul(si prieteni spun de mine ca sunt asa:)))..... anyway sper sa nu fie prea cruda cu saracul baiat, in fond nu a facut decat sa ii ceara o intalnire.
Desi nu prea conteaza cum se comporta acum, doar stim cu toti ca fiecare ''scorpie'', ca sa spun asa are nasul ei..... ciudat eu sunt o scorpie(nu intotdeauna si nu cu toata lumea) si inca nu l-am gasit:)).
Asta e o lupta pe mandrie si onoare:))..... genu feminin vs. genu masculin b-(...... sunt asa curioasa sa vad cine castiga 8->... sper sa nu ma faci sa stept prea mult....
C-am atat.... app sper sa ma anunti in continuare:*:bye:

#26
NU SE POATE!!!!!! Nu sunt prima? Cum de nu sunt prima? De ce nu sunt prima?
Eh, asta e sunt a doua, cred. Capitolul e peste asteptarile mele. Bravo! Ma bucur ca ai facut un nou capitol asa repede si ca m-ai anuntat la fel de repede. Ce rea e fata....imi place de ea. Saracutul baiat...mi-e si mila de el. Si ce tata vitreg mai are Aggs.
Deci sa ma anunti. E la fel de obligaoriu ca data trecuta.
Kiss and hug!!!
See ya!

#27
Hey dear! :* Ti-am promis ca o sa trec pe aici ;;) *Ahem* O.O Intradevar capitolul a fost mai lung si ai avut muuulta descriere, la care chiar te pricepi. Fata asta e rebela rau :)) dar imi place la nebunie atitudinea ei. Cred totusi ca Allan e un tip de treaba, care merita o sansa :)) Nu a fost o idee prea buna, de-a o invita in oras pe Agg ;)) Sunt nerabdatoare sa aflu ce va pati baietasul asta >:) Spor la scris in continuare! :*
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#28
Hey ^^ Scuza-mi intarzierea dar stii cum e cu lenea asta. Sunt cea mai lenesa persoana ever. Cineva trebuie sa faca ceva in legatura cu asta >.<. So, sa revenim. Mi-a placut capitolul foarte mult. Imi place personalitatea lui Agathe si modul in care se comporta. Nu e frumos insa ca vrea sa se ,,joace" cu sentimentele bietului baiat. Ehh de parca mi-ar pasa =]]. Descrierea este in cantitati destul de mari ceea ce imi place. Naratiunea este frumoasa nu prea am ce comenta la ea. Actiunea nu este grabita si dialogul nu a fost sec. Deci e bine. Greseli de tastare nu ai avut. Vesnice intrebare: Oare de ce? ;;). So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui.



Bisous, Contagieuse
[Imagine: EnvYQ.png]

#29
yellaw, merci ca m-ai anuntat. sper sa o faci in continuare pt ca ficul tau chiar imi place. nu prea am vazut greseli de scriere, in afara de chestia aia cu "mama vaduva" dar care a fost amintita. insa ma cam deranjeaza virgulele(eu sunt obsedata de ele) pt ca ai cam prea multe.
in rest e ok si astept urmatorul ca sa vad ce ii face saracului baiat(curiozitatea asta o sa ne omoare intr-o buna zi).
zbye si spor la scris!
"Cum Satana a fost astfel condamnat sa vagabondeze, sa colinde si sa n-aiba deloc stare, el nu are niciun salas al lui, caci desi detine, gratie naturii sale ingeresti, un soi de impertinenta in apele murdare si in aer, asta face totusi parte cu siguranta din pedeapsa ce i-a fost data, cea care il sileste... sa nu aiba niciun loc sau un teritoriu stabil, unde sa ii fie ingaduit sa isi odihneasca talpile picioarelor."
[Imagine: hopeestheim.png]

#30
Intarzaiata ce sunt. Rusine sa-mi fie. Cum sa ajung asa tarziu?

Ok... Deci, sti ca mi-a placut. Altceva nu stiu ce as putea zice. Ai avut tot ce ai nevoie. Naratiune.. a fost foarte buna. Ai avut din plin. Narezi foarte frumos si imi place. Descrierea mi-a placut. Imi place de Aggie. :> I like her. :]] Imi place ca uraste toti baietii. :]] Si bine face. Mi-a placut cum i-ai descris sentimentele. Ehe, dialogul. Da, da, da. Pur si simplu mi-a placut. Nu a fost sec si replicile au fost foarte dure. Imi plac fetele care se comporta asa. Deabea astept sa vad ce o sa-i faca Aggie bietului baiat. :]]

Bafta si multa inspiratieeeee. :]]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)