Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala substitutiilor - Povestea

#1
Scoala Substitutilor ste o scoala a copiilor inlocuitori. Un copil inlocuitor este defapt un copil magic (gen elf, varcolac, vampir sau orice creatura magica si mitologica) care a fost "introdusa" intr-o familie umana. Scopul acestui lucru este de a spiona lumea oamenilor, deoarece lumea magica este de fapt cea care conduce. (Copii umani sunt crescuti de varjitori si le este stearsa memoria a orice lucru magic vazut la varsta de 14-19 ani si retrimis la familia sa.)

Intre 14-19 ani copii supanaturali isi descopera adevarata natura si sunt chemati la aceasta scoala pentru a invata despre originile si despre universul natal si pentru a imparatsi experientele din lumea umana cu celelalte creaturi. Le este dat un alt nume fata de cel avut printre muritori si le este facut un tatuaj special pentru a fi recunoscuti drept "substitutii". Fiecare are un tatuaj diferit.

Fiecare elev are dreptul la 5 ani de scoala. Dupa acesti 3 ani, poate ramane in scoala inca 2 ani, in schimbul antrenarii elevilor din acea scoala si al protejarii scolii. Dupa acei doi ani, daca nu au fost selectati de scoala, elevii nu mai au voie sa se implice direct, in treburile scolii. Unii din cei care au stat 5 ani la scoala, devin profesori, altii pur si simplu pleaca.

Scoala este formata din 5 cladiri:
- Zidul: incaperi cu o singura intrare din exterior si probabil alte intrari din interior, insa toate intrarile sunt secrete.
- Centralul: aici este miezul scolii, unde nici un elev nu are acces. Aici se lucreaza la noi tehnologii si tehnici, impreuna cu noi modalitati de a sustine scoala.
- Tutorium: Aici sunt salile de clasa, laboratoarele elevilor si alte lucruri la care elevii au acces. Deasemenea, sunt cateva camere secrete (de care nu stie nimeni), alte cateva camere cu accesul interzis doar elevilor sau si profesorilor si o camera in care doar 3 persoane profesori au acces: Directorul Doon, Generalul Say si Doctorul Minia.
- Caminul: 2 cantine (la parter si la etajul 3), 5 nivele succesive pentru elevi si 2 nivele subterane in care accesul este interzis. Se presupune ca acele nivele ar fi folosite ca inchisoare.
- Conacul: Rona restrictionata. Acces interzis. Fara exceptii.

Dar in fiecare an este o perioada de 3 luni de zile in care nu se face nici un curs. Perioada dedicata reparatiilor si strangerii de fonduri pentru scoala. Supunandu-se unor reguli mai putin stricte, in acea perioada de 3 luni de zile, elevii trebuie sa isi castige traiul participand la misiuni oferite de diferite persoane, scolii.

Insa lucrurile nu stau chiar atat de roz, intrucat scoala este construita langa un vechi conac, foarte impunator, in care accesul este interzis fara exceptii. Totusi, in acele 3 luni de zile in cea mai inalta incapere din conac, lumina este aprinsa, iar uneori, cand lumina se stinge pentru o zi/noapte, cativa elevi dispar, reaparand, mai puternici, peste cateva zile, cand conacul este atacat.

Si chiar mai rau! Inainte de inceperea scolii, profesorii au descoperit un plan, al unor grupari foarte puternice, de a ataca scoala. De aceea, in acest an numarul de elevi si profesori s-a redus. Dar, lasand la o parte armatele de care am pomenit mai sus, mai sunt cateva grupuri mici ce vor ataca scoala . Elevii trebuiesc antrenati cat mai bine posibil, anul acesta.

Nota: De-a lungul unei editii vom avea in vedere activitatile unui grup restrans de persoane, celelalte persoane "din scoala" nefiind folosite, in RPG, decat foarte putin. Puteti folosi PowerPlay pentru actiuni de tipul unei conversatii purtate cu un elev/profesor care nu este adus aminte, insa foarte putin. Acele personaje nu trebuie sa influenteze prea mult actiunea RPG-ului.

EDITIA 1:

Nota: Personaje secundare, care vor putea fi folosite de orice elev, insa foarte putin. Accentul trebuie pus pe elevi si puterile lor.

Direcorul Doon:
- Directorul nu are voie sa stea in forma umana cat timp este director.
- Rasa: nu sunt date
- Poza: http://desktop.freewallpaper4.me/view/or...nicles.jpg
- 35 de ani, un tip dur si pentru care regulile sunt un mod de viata. Nu umbla neinarmat. Are domiciliul in Centralul scolii. O camera in care are acces doar el.
- Profesor de: energii, transformari, limbi straine si unui grup restrans de elevi le preda "thing that good buys should never know".

Generalul Say:
- Rasa: Om. Insa are capacitati extrasenzoriale ce ii permit sa simta daca ceva rau se apropie si poate influenta tehnologia (la un nivel mediu)
- Poza profesor: http://image.com.com/tv/images/processed...316359.jpg
- Poza luptator: http://images.wikia.com/generatorrexpedi...ndSuit.jpg
- Profesor de: stiinte, informatica, matematica si fizica

Doctor Minia:
- Rasa: Om (blestemat)
- Cauta sa gaseasca un antidot la blestemul care i-a inchis familia in interiorul sabiilor ei. In timpul luptelor, aceasta poate sa vorbeasca cu familia ei, insa nu ii poate vedea sau altceva...
- Poza: http://lh6.ggpht.com/_BirvUCzeN8s/Svu-lb...ter_02.png
- Profesor de: biologie, chimie, magie alba si arte martiale.

Profesor Dennian
- Rasa: Vampir
- Poza1: http://playstationeu.i.lithium.com/t5/im...bl-1&px=-1
- Poza2: http://2.bp.blogspot.com/_Mp82oMk_P6c/TB...lucard.jpg
- Poza3: http://media.comicvine.com/uploads/9/974...269958.jpg
- Poza4: http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2010/1...akreon.jpg
- Scopul lui este sa faca astfel incat persoanele la care tine, asta insemnand destui profesori din scoala, sa fie in siguranta. El traieste vesnic, insa s-a saturat ca cei din jurul lui sa moara mereu.
- Profesor de: Magie neagra, arte martiale secrete, stiinte interzise.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episodul 1: Prima zi de scoala Xpt1 2 2.913 29-01-2012, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Povestea. Niska 0 2.328 29-01-2012, 05:37 PM
Ultimul răspuns: Niska
  Scoala substitutiilor - Episoade Xpt1 0 2.052 29-01-2012, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Incepere Shadow.Kiss 157 55.681 08-01-2012, 02:42 AM
Ultimul răspuns: Niska
  LipsiÅ£i de libertate ~ Povestea Rain 0 1.670 06-01-2012, 09:06 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 13.661 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)