Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala substitutiilor - Incepere

Cred ca e cea mai ciudata zi de pana acum. Mai intai unul care vorbeste prea complicat, desi ceea ce mi-a spus mi-a dat mult dee gandit si e cazul sa cercetez putin. E bine sa fiu in garda mereu, mai ales ca la scoala asta am impresia ca se petrec multe lucruri stranii. Dupa acea vampirita, acel nou nascut. Saraca de ea. Acum este bine, dar acel tip a cam disparut de prin zona si in starea lui nu stiu cat de mult ar putea sa se tine pe picioare.
Am plecat si eu sa il caut, pana acum nici un rezultat. Oare unde e? Dar de ce ma complic, in fond sunt o vrajitoare asa ca... Ma duc in camera mea, mai exact la glob si incerc si eu sa aflu pe unde este omu ala. Tot ce pot vedea e un loc intunecat si o umbra in actiune. Mi-am luat forma de vrajitoare si pelerina neagra dupa care m-am teleportat in acel loc.

"- Ai nevoie de ajutor? Defapt, normal ca ai nevoie."

OOC: Xpt1
[Imagine: h8v.gif]
 

Presupuneam ca vrea doar sa ma captureze, insa oriunde m-ar fi dus, puteam renunta la acel loc. Insa la liceu nu puteam. Vietile trecute, pe care mi le aminteam, acum, m-au facut sa raman legat sentimental de toate locurile pe unde am fost. Si sa-mi amintesc vechii prieteni. Ma durea cand imi aminteam cum unii mi-au murit in brate. Insa imi mai aminteam un lucru: energiile lor. Si folosindu-ma de asta, puteam sa-i localizez. Insa nu in starea in care eram. Aveam nevoie de odihna si sa redevin om. Intr-un cuvant, aveam nevoie sa ies de aici. Noroc ca nu era lumina, sa vada sangele in care pasea. Ea credea, inca, faptul ca este apa pe jos. Sper...

-Numai sa ies de aici. Si incearca sa nu te sperii cand ajungem la lumina. Pielea mea va incepe sa arda. In fond, e un lucru normal la vampiri. In cateva minute voi redeveni imun, asa ca nu te speria si nu incerca sa faci nimic. S-ar putea sa-mi faci rau, incercand sa m-ajuti.

Dupa ce am ajuns la lumina, fusei orbit de soarele dogoritor. Caldura lui imi ardea pielea si simteam sangele din mine cum urla de agonie. Nu era un sentiment placut, insa ma bucuram ca il simteam. Insemna ca ma vindecam, redeveneam imun la lumina. Asa cum deveni si Issabela.

-Insa daca eu nu am nevoie de sange, Issabela inca mai are. Dar acum sunt vampir si nu o pot ajuta. Cel mai devreme, intr-o saptamana o sa fiu, iar om. Pana atunci nu-i mai pot da din sangele meu. Asta ar insemna sa o otravesc.

O vrajitoare ce ajuta un vampir este un lucru nou, chiar si pentru mine. La inceput credeam ca vrea doar sa ma captureze, dar dupa un timp observai urmele de energie din aer. Sigur nu erau al unei vrajutoare de rand. "O pur-sange, la liceul acesta? Oare ce-o cauta?" ma intrebai eu.

-O vrajitoare pur-sange... rar vezi asa ceva. Totusi, de ce m-ai ajutat?
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

- Nu prea imi place sa las persoane in urma si in fond, tu ai ajutat-o pe Bella, deci de ce nu te-as ajuta? Oricum, cu placere. Ne mai vedem ^_^.

Am inceput sa ma ridic usor de la sol luandu-mi zborul de acolo. Sincer nici nu stiu unde ma duc, simt nevoia sa ma mai antrenez putin. Mi-am schimbat directia spre padure si in scurt timp am aterizat intr-o poienita si fara a mai sta pe ganduri am inceput sa ma joc cu tot felul de miscari.
De unde stie el ca sunt o vrajitoare pur -sange si totusi, abia am aflat si eu. Oricum nu prea ma mir, ca totusi eu nu imi stiu adevaratii parinti, deci orice e posibil in acest caz.
Am inceput sa ma invart si folosindu-ma de fulgere incercam sa creez un camp de protectie si in acelasi timp sa si atac. Pfff, prima data cand incerc doua de-o data si uite si consecintele: izbita de un copac ce s-a rupt. M-am ridicat de jos incercand iar si iar.
Dar, totusi, de ce am impresia ca sunt urmarita?

OOC: cine doreste..
[Imagine: h8v.gif]
 

-Nu-ntelegi! Nu trebuie sa faci doua miscari in acelas timp! Trebuie sa faci astfel incat apararea sa dureze ceva timp dupa ce nu o mai intretii, timp in care sa ataci! Tebuie sa te sincronizezi astfel incat exact cand campul de protectie cade, fulgerul sa treaca! Apoi ridici alt camp de forta, imediat!

In fond, lucra cu magia neagra, era de asteptat sa-i fie greu s-o controleze.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

El? O_O M-a urmarit pana aici? Nu are ce face banuiesc.
- Usor de zis, greu de facut. Si acum intrebare ce cauti tu aici? si vad ca stii destul de multe.
M-am ridicat de jos scuturandu-ma de mizeria de pe mine. Mda, se pare ca trebuie sa astept sa fac un dus sau poate nu. Si asa sunt obosita si vreau ceva relaxare, deci.. m-am uitat la cascada din spatele meu, dar pana la urma am renuntat la idee. Nu ar fi frumos din partea mea.

OOC: Xpt1
[Imagine: h8v.gif]
 

-Am trait cateva vieti, deci stiu cu ce se mananca si magia... Eu? N-am ce face! Iar de la intamplarea cu "vampirita", intamplare in care mi-am subt sangele, au dublat garzile. N-am cum sa mai ies neobservat, deci... imi omor timpul. Cat despre tehnica... incearca sa stai in cascada, in mijlocul apei care sa-ti loveasca, predominant, capul.Incearca sa lovesti un copac anume, cu un fulger. La inceputdoar o sa te electrocutezi singura, insa, cu timpul, o sa nimeresti pomul. Abia atunci vei putea combina cele doua tehnici... si vei avea scutul mai puternic.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

- Banuiesc ca vrei sa mor. Te iau pe post de profesor daca tot stii atata despre magie. vrei? ^_^ Ca doar magia ascunde multe lucruri nebanuite si nevazute.

M-am dus la cascada, nu pot sa cred ca fac asta. M-am asezat unde mi-a spus si imediat hainele s-au mulat pe mine, iar parul mi se lipea de fata. L-am dat pe spate si am incercat sa fac ce mi-a spus. Normal ca m-am electrocutat si nu e placut deloc. Simteam mici furnicaturi prin corp ceea ce pe mine ma cam enerveaza. Am incercat din nou rezultatul fiind acelasi. Dupa mai multe incercari am reusit si eu sa nu ma mai electrocutez, acum ramane doar sa nimeresc copacul. Sper sa reusesc. M-am concentrat, dar cred ca nu a fost sufiecient, pentru ca tot ce am facut a fost sa dau atacul pe iarba destul de aproape de Trwaoi.
- Scuze ^_^ am iesit de sub cascada. Deja imi simteam corpul greu, iar muschii ma dureau. Eram uda din cap pana in picioare. M-am asezat pe iarba storcandu-mi parul. Multumesc pentru ajutor ^_^.

OOC: Xpt1


[Imagine: h8v.gif]
 

Am luat paharul greu, ce sticlea umbre vișinii în mâna pe care Shadowave mi-o întinsese grațios. În continuare, am dus aproape de nas obiectul voluminos, transparent. Părea că setea îmi trecuse, ceea ce era normal din moment ce băusem sânge uman, şi încă pe săturate. Acum simțeam doar un miros sec, deloc apetisant.

- Cred că pentru ceva timp mă voi stăpânii. Nu mai simt nevoia să beau, acum. Mulțumesc pentru ajutor. Am să-l pun la loc sigur. Am rostit pe un ton dulce, îmbrățișând-o călduros pe micuța elfa.

Cu toate astea, eram de-a dreptul neliniştită. Am simţit un vâjâit puternic, ducându-mi mai apoi, instinctiv, mâna la tâmplă. Imaginea unui băiat îmi apăru în minte, ușor vagă, incertă. Probabil faptul că i-am băut atât de mult sânge îmi provocă amintiri. Mă simțeam atât de vinovată! Nu-mi venea să cred că a riscat atât pentru a-mi salva viața. Mi-am cerut scuze de la ceilalți, asigurându-i că sunt bine, părăsind mai apoi încăperea. Am mers în pat, încercând să dorm, însă fără reușită. Imaginea lui îmi năvălea insistent în minte. Am moțăit acolo, pierdută în sentimente şi amintiri, pentru câteva ore. Nu știam de ce, nu eram singura de ceea ce simțeam în acea clipă, însă, un lucru stiam sigur: trebuia să-l caut! Trebuia să mă asigur că și el la rândul lui este bine și, dealtfel, trebuia să-I mulțumesc. Deși, dacă stau să mă gândesc nici cele mai sincere mulțumiri din lumen nu aveau cum să compenseze ceea ce făcuse pentru mine. M-am ridicat din pat, energică și m-am privit în oglindă. Eram destul de încântată de ceea ce vedeam. Cearcănele dispăruseră complet, fiind înlocuite de o piele albă, netedă, ceruita. Mi-am îmbrăcat o rochie strâmtă de o culoare ciocolatie, mi-am legat părul într-un coc răvășit și cuțitele la picior, părăsind camera. M-am întors la prietenii care acum se aflau în camera micuței elfe. Era puțin ciudat faptul că auzisem atât de departe vocea lor. Probabil că în urma celor întâmplate, puterile mele au sporit. Am ciocănit sfioasă la ușă, așteptând un răspuns.


o.c.c: xpt1 are ban pana pe 11, asa ca am postat eu, intre timp. sper sa este in regula, am primit si acordul lui. next: cineva care se afla in camera.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episodul 1: Prima zi de scoala Xpt1 2 2.913 29-01-2012, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Scoala substitutiilor - Episoade Xpt1 0 2.052 29-01-2012, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Povestea Xpt1 0 2.763 28-01-2012, 01:18 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 13.661 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Shadow Fall-Incepere Crissu'Blacker 86 36.515 04-12-2011, 02:37 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Pacatul suprem-incepere. Kimera 370 90.681 09-09-2011, 08:48 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Intunericul nestiutului~ Incepere Miranda. 288 88.660 02-09-2011, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)