Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala substitutiilor - Inscriere

#1
Este o scoala a copiilor inlocuitori. Un copil inlocuitor este defapt un copil magic (gen elf, varcolac, vampir sau orice creatura magica si mitologica) care a fost ,,introdus’’ intr-o familie umana. Scopul acestui lucru este de a spiona lumea oamenilor, deoarece lumea magica este de fapt cea care conduce. (Copii umani sunt crescuti de varjitori si le este stearsa memoria a orice lucru magic vazut la varsta de 14-19 ani si retrimis la familia sa.)
Intre 14-19 ani copii supanaturali isi descopera adevarata natura si sunt chemati la aceasta scoala pentru a invata despre originile si despre universul natal si pentru a imparatsi experientele din lumea umana cu celelalte creaturi. Le este dat un alt nume fata de cel avut printre muritori si le este facut un tatuaj special pentru a fi recunoscuti drept ,,substitutii’’. Fiecare are un tatuaj diferit.


Fisa de inscriere treuie sa fie ceva de genul:

Nume in lumea umana
Nume actual:
Varsta:
Creatura: orice creatura magica sau mitologica dar daca este una mai putin cunoscuta va rog sa o descrieti
Istorie personala:
Personalitate:
Abilitati specialae: daca are sau nu ceva special pe langa puterile rasei care apartine
Forma umana:
Forma adevarata:
Tatuaj:




Este prima data cand incerc asa ceva, asa ca va rog sa imi spuneti ce am gresit si cum sa corectez. 4


Nume in lumea umana: Leighton White
Nume acual: Shadowave
Varsta:17 ani
Creatura: Elf
Istorie personala: A fost crescuta de o familie care nu o vroia si care se comporta groaznic cu ea. In copilarie a fost batuta si exploatata, incepand sa isi urasca familia, dar neavand unde merge, a trebuit sa ramana acolo.La 14 ani, cand a inceput sa descopere ca are anumite ,,daruri’’ pe care alti copii nu le au, a inceput sa spere ca exista si pentru ea un loc pe lume. La 16 ani a fugit de acasa si a a trait pe strada pana cand a fost instiintata de existenta acestei scoli. Aici spera sa isi gaseasca in sfarsit un loc pe lume.
Personalitate: Timpul petrescut pe strada au invatat-o sa nu aiba incredere in oricine. Este o fire hotarata, calma si destul de de vesela in ciuda vietii pe care a dus-o. Ca sa se destainuie cuiva , trebuie mai intai sa se asigure ca poate avea incredere in acea persoana. Nu se avanta niciodata fara sa gandeasca. Este inteligenta si ia decizii intelepte. Canta la chitara, este singurul lucru care o alina cand era copil.
Forma umana: http://data.whicdn.com/images/13346274/717050_large.jpg
Forma adevarata: http://data.whicdn.com/images/2709066/wa..._large.jpg
Abilitati speciale: pe langa faptul ca este o foarte buna arcasa(cum sunt majoriaatatea elfilor) este foarte puternica si abila. Poate deosebi minciuna de adevar si controleaza apa si aerul. Cand se concentraza, poate citi ganduri si are viziuni despre viitor.
Tatuaj: se vede in poza cu forma adevarata. Este pe frunte.
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#2
Mie imi place asa ca ma bag! Uite fisa si te rog anunta-ma la profil cand incepe:

Nume in lumea umana: Amelia Evans
Nume actual: Hitomi Chiyo
Varsta:17 ani
Creatura: Elf
Istorie personala: A crezut intotdeauna ca are o familie reala , desii tatal ii murise cand avea 5 ani , iar de atunci mama o batea pana la lasarea ranilor grave fara motiv. Mama vazand la 14 ani ca fata este diferita o izgoneste de acasa , dar intr-un mod pe care nu o sa-l uite niciodata. A impins-o prin geam. A fost gasita de o femeie ce avea aceste daruri ca si ea , ba chiar i-a explicat ca era un Elf si ca era chiar o micuta printesa , dar parintii ei reali inca nu sunt pregatiti sa o vada. La 17 ani i-a spus de scoala aceasta asa ca a treimis-o acolo.
Personalitate: Pasnica , blanda , poate fi si rece depinde ce persoana. Se comporta asa cum merita fiecare.
Abilitati speciale: controleaza apa , vindeca ranile celorlalti , invizibilitate
Forma umana: http://files.myopera.com/mewcats/albums/809889/cc.jpg
Forma adevarata: http://i1117.photobucket.com/albums/k590...za/elf.jpg
Tatuaj: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...-8w2ZFwCHn -il are situat in spate pe umarul drept.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#3
Nume in lumea umana: Maya del Rost
Nume actual: Miranda
Varsta: 18 ani
Creatura: Encantado ( Un encantado este o entitate legendara in cultura braziliana despre care se spune ca este o creatura a apelor care are abilitatea de a se preschimba in fiinte umane si de a folosi tehnici de control mental ce pot conduce la boala, nebunie si chiar moarte. Creaturile sunt cunoscute pentru rapirile oamenilor, foarte multi fiind de parare ca au intrat in contact cu una dintre aceste fiinte. )
Istorie personala: A fost abandonata si gasita de familia regala din Oceanul Pacific. A crescut inconjurata de iubire, dar nu a avut niciodata frati sau surori.
Personalitate: Este o persoana dificila, asa cum bate vantul, asa se comporta si ea... schimbatoare.
Abilitati specialae: Mintain
Forma umana: http://wallpapers.freewallpapers.im/imag...9-3832.jpg
Forma adevarata: http://4.bp.blogspot.com/_iwkRcbdnlJM/TT...ado-tm.jpg
Tatuaj: http://www.modeletatuaje.com/files/image...oare-3.jpg pe piciorul drept

Te rog sa ma anuntit

#4
Personaj:Renee Skellington
Nume in lumea umana:Renee Smith
Varsta:18 ani
Creatura:Monstru al ghetii
Istorie personala:A fost adoptata de familia Smith,unde a fost crescuta cum trebuie,doar fratele ei vitreg o ura deoarece era prea "rece",insa ea mereu se purta frumos cu lumea.La varsta de 16 ani,fratele vitreg si-a ucis familia.Aceasta a fugit,in speranta ca va scapa,iar cand a ajuns departe a fost luata in grija de un batran.Doi ani mai tarziu,a dus-o la o scoala speciala celor ca ea,iar apoi batranul a murit.A jurat ca se va razbuna pe fratele ei
Infatisare:[Imagine: IceQueen.jpg]
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#5
Nume in lume umana: Natasha Bloxberg
Nume actual: Sophie
Varsta: 83 arata ca la 17.
Creatura: vampir
Istorie personala: A fost crescuta de catre soti Bloxberg, peste catvia ani acestia au trimiso la o scoala speciala unde sunt copii la fel ca ea.
Personalitate: vesela si putin malefica
Abilitati specialae: Mda, se poate transforma in liliac, daca iti da un pumn zici ca te loveste trenul- puteri tipice vampirilor, si poate trece prin pereti cand vrea (asa sa fie si ceva mai neobisnuit)
Infatisare: http://1.1.1.4/bmi/myfantasie.files.word...lleila.jpg
Tatuaj: http://1.1.1.2/bmi/4.bp.blogspot.com/_Hu...cPixel.jpg se afla pe dosul palmei de la mana stanga

#6
Nume in lumea umana: Cornelia Blanco
Nume actual: Rossery
Varsta: 18
Creatura: vrajitoare
Istorie personala: a fost crescuta de familia Blanco, persoane cu o stare materiala foarte buna. Cu toate ca a crescut in puf si a fost alintata nu este o pitipoanca sau innebunita de roz. Mai are o sora. A studiat musica si dansul, canta la chitara si are chiar o mica formatie impreuna cu sora ei care este normala
Personalitate: la inceput este timida, dar dupa ce se acomodeaza si ajungi sa o cunosti este o adevarata nebuna. Silitoare, mereu gata sa sara in ajutor oricui indiferent ca e prieten sau dusman. Ofera sfaturi si sta sa asculte o persoana mereu, nu conteaza timpul. In prezenta baiatului ce-l place se puntin mai timida insa incearca sa ascunda acel lucru.
Abilitati speciale: foarte buna cu vrajile. Se poate teleporta, sa devina invizibila sau chiar lua forma unei alte persoane, animal, lucru. Prepara diferite potiuni, fie otravuri, fie medicamente desi specialitatea ei este in a gasi leacuri. Poate zbura atat cu matura cat si fara. Uneori foloseste dansul ca miscari de lupta. Poate controla fenomenele naturale.
Forma umana: http://www.blogdajessica.com/wp-content/...meGirl.jpg
Forma adevarata: http://www.flickr.com/photos/25476016@N06/3567900711/
Tatuaj: http://2.bp.blogspot.com/_PiMRinPGIX8/So...tuaj13.jpg pe mana dreapta.

[Imagine: h8v.gif]
 

#7
Heii. Sunt noua si am pierdut inscrierea.. asa ca daca se mai poate ma bag si eu ^^.

Nume in lumea umana: Lena Marie Hoffman
Nume actual: Sophie Müller.
Varsta: 170 [ a ramas la varsta de 18ani]
Creatura: Vampir
Istorie personala:Nu a avut niciodata o familie stabila, ea fiind vampir. I-a vazut pe toti murind de batrante, ceea ce a fost foarte dureros pentru ea...
Personalitate: misterioasa, singuratica, rece si desi pare ca nu-i pasa, ii Pasa desi nu ar recunoaste niciodata asta. Nu crede in Dragoste si adora sa deseneze 108.
Abilitati speciale: poate sa mearga foarte rapid, ajungand intr-un loc in cateva secunde. Are forta specifica vampirilor si poate sterge memoria .
Forma umana:Here.
Forma adevarata:Here.
Tatuaj:Here. [ pe ceafa ]


#8
Heei,intru si eu.Mi se pare interesant^_^

Nume in lumea umana: Emily Rose Coriggan.
Nume actual: Tamina.
Varsta: 17 ani.
Creatura:Sirena.
Istorie personala:Mama ei a murit cand a nascut-o pe ea.Pana la varsta de 11 ani a trait cu tatal ei pana cand acesta a fost ucis intr-o lupta,brutal.Emily a trait singura timp de un an pana cand a fost gasita de o femeie pe strada si continuand sa traiasca alaturi de ea timp de patru ani de zile.Dupa acesti ani,Emily a venit in aceasta scoala unde locuieste si acum.
Personalitate:Este o fire ciudatica,nu vorbeste cu oricine si intotdeauna gandeste in moduri foarte diferite fata de alti colegi.Este optimista,are spiritul echipei si crede foarte mult in ea.
Abilitati speciale: Controleaza apa si gheata la nivel avansat,controleaza timpul cu ajutorul ochilor si este o buna luptatoare cu sabia.Se poate transforma in sirena cand vrea atunci cand atinge apa.
Forma umana: Pic.
Forma adevarata: Pic.
Tatuaj: Pic. [pe gat in partea stanga]

Nume in lumea umana: William Breddley.
Nume actual: Damian.
Varsta:19 ani.
Creatura: Elf.
Istorie personala:A fost abandonat de catre parintii lui la un orfelinat.A stat acolo pana la varsta de 14 ani, apoi a fugit,traind pe strazi. Si-a gasit o casa in scoala unde sta acum si familia de care avea nevoie.
Personalitate: O personalitate schimbatoare, zambitoare si cateodata energica.Uneori poate fi un nesimtit cu ceilalati care nu sunt pe placul lui,este un glumet si cateodata un misel.Viciul lui este fumatul si ciocolata.
Abilitati speciale: Un luptator bun cu sabia,foarte rapid iar loviturile lui sunt mortale.Se poate teleporta oriunde doreste,puterea invizibilitati o are de mic,iar deocamdata lucreaza la comunicarea cu animalele.
Forma umana: Pic.
Forma adevarata: Pic.
Tatuaj: Pic. [exact cum este tatuajul din poza,pe piet]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#9
Nume in lumea umana: Conroy Zachariah
Nume actual: Arcanon Vainslayer
Varsta: 19
Creatura: Necromancer ( un vrajitor care practica magina neagra )
Istorie personala: A fost crescut de tatal lui si de mic a invatat ca orice consta in magie. La 14 ani tatal lui a disparut si a ramas singur, fara sa aibe habar unde s-a dus. Crezand ca maiestrul care l-a invatat pe tatal lui stie unde e, s-a dus in Underworld ( IAD ) sa il gaseasca pe Mephistopheles. Demonul Mephistopheles care l-a invatat pe tatal lui tot ce stie nu avea habar unde a disparut taicasu' si l-a luat pe Arcanon sub aripa lui si a zis sa stea aici cu el si sa invete artele intrunericului la fel ca si tatal sau. Neavand timp sa il invete tehnica secreta pentru viata vesnica (nu nemurire ci doar viata vesnica) a stat mai multi ani decat era necesar. Dupa ce a invatat si folosit vraja a ramas cu chipul lui de 19 ani
Personalitate: Misterioasa, Amuzanta, Curioasa, Putin agresiva si Neinfricata.
Abilitati specialae: Abilitati magice neomenesti.
Forma umana: Conroy
Forma adevarata: Arcanon
Tatuaj:
[Imagine: kamehameha_by_syan_jin_d2zi5ll.jpg]

#10
Nume in lumea umana : Anastasia Rein
Nume actual: Lilith Phantasgoria
Varsta: 21
Creatura: Poltergeist
Istorie personala: A fost crescută de mică într-o tabără până la vârsta de 12 ani când fuge de la aceştia într-o noapte. Se regăseşte cu Sirius ce îi va purta de grijă până ce acesta moare când fata are 20 de ani.
Personalitate: Este calmă, o adevărată ''lady-man'' ce poate sta în faţa oricui şi-şi poate susţine punctul de vedere. Este văzută ca o soră mai mare ce scoate prietenii şi cei mai mici din belele.
Abilitati speciale : telekinezie, poate controla / citi minţile şi simţi emoţii.
Forma umana: Aici
Forma adevarata: Aici
Tatuaj: Aici.

done, babe xD waiting for the approval
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episodul 1: Prima zi de scoala Xpt1 2 2.937 29-01-2012, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Scoala substitutiilor - Episoade Xpt1 0 2.074 29-01-2012, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Povestea Xpt1 0 2.793 28-01-2012, 01:18 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Incepere Shadow.Kiss 157 56.719 08-01-2012, 02:42 AM
Ultimul răspuns: Niska
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.092 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 5.609 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Taron(Inscriere si Crearea Personajului) DragonForce 24 18.193 06-07-2011, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.399 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 4.686 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)