Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sange-n exces [when screaming and crying are not enough][+16]

#1
Crima dupa crima, drog dupa drog , inca o picatura de sange, o minte criminala...



Capitolul 1

-ziua 1-


-Tipa , tarfo !Baiatul ii baga mana in par , rasucind-o si o izbi cu capul de chiuveta .O tranti la pamant si incepu sa o loveasca cu salbaticie cu picioarele-n abdomen.O lua de guler si o tari intr-o toaleta , trantind si inchizand usa in urma sa .
Zyra se ridica-n picioare ... Era ametita si scuipa in continuu sange.
Malek nu o lasa bine sa se dezmeticeasca si o stranse de gat apropiind-o de el , astfel incat singura distanta dintre corpurile lor era acum de cativa centimetri , aprope atingandu-se.Ii linse gatul lent , savurand fiecare clipa , dupa care o musca cu ferocitate si plin de ura, sfasiindu-i pielea.Ii dadu un pumn in fata , spargandu-i nasul si buza .
Fata , disperata , il implora sa o crute. Ii era teama , ba nu , groaza , stiind ce avea sa urmeze...
-Ce am facut , ce am facut ?Orice-ar fi , promit ca nu se va mai intampla,voi disparea , nu ma vei mai vedea niciodata ,promit...Te rog , te implor ...
Malek ramase indiferent la rugamintile si lacrimile ei fierbinti , continuand s-o bata , pana ce fata nu se mai putu misca.
Statea intinsa pe gresie si abia respirand, intreaga-i viata derulandu-i-se prin fata ochilor ...
Cu miscari senzuale, o desbraca incet , manevrand-o ca pe o papusa , Zyra neputand depune nici un fel de rezistenta.Isi deschise slitul de la pantaloni si partunse in ea.O saruta din nou , facand totul cu scopul de ai spori teroarea.
Dupa cateva minute bune , o lasa , fata prabusindu-se la pamant .Apoi isi scoase cureaua de la pantoloni si i-o stranse in jurul gatului , dupa care o agata de o teava , picioarele fetei namaiatingand pamantul .Zyra dadu din picioare pana ce puterile o parasira si apoi inceta .Nu mai misca , nu mai respira ...



-ziua a 2-a-



Cu toate ca tocmai fusese gasit un cadavru in baie , nimeni nu indrasnea sa vorbeasca despre asta .Pana si directorul scolii de corectie se prefacea ca nimic nu intamplase , crima fiind musamalizata si nici macar necautandu-se faptasul.Si asta pentru ca cu totii stiat atat de bine cine a fost ... Era liniste si pace , mult prea liniste , ceva asemanator cu pacea dinainte de razboi.
Malek pasi alene, aproape plictisit in sala de clasa .Din zumzetul ce se auzea inainte , acum nu mai ramasese nimic. Toti elevii amutira si se asezara in banci , stand ca niste stane de piatra , fiindu-le teama si sa respire.Erau constienti de faptul ca , si un zambet schitat foarte suptil in directia baiatului si o privire mai curioasa le putea aduce atat de usor moartea.Si ce moarte ...
Biatului ii sari in ochi o fata noua, o pustoaica roscata ce il privea cu ochii pierduti , curioasa , fascinata de tot ceea ce auzise de el , care acum ii parea atat de normal si inofensiv.
Cand vazu ca o priveste fix in ochi si ca se indreapta spre banca ei isi lasa privirea in jos. Baiatul o privii din cap pana-n picioare , studinad-o .Suneria se auzi , iar profesorul isi facu aparitia , aruncandu-i lui Malek o privire cu subinteles, mustratoare , dar si supusa in acelasi timp.
Baiatul se duse la locul lui ...
Ora de chimie se termina intr-un sfarsit , iar Lisa isi stranse lucrurile gata sa plece .Baiatul astepta langa usa si ii facu semn sa astepe .Cand unul dintre colegi observa acest lucru o privi pentru o clipa cu mila, dupa care se intoarse cu spatele, grabindu-se sa iasa cat mai rapid din clasa.
Dupa ce parasira cu totii clasa , baiatul se indrepta inspre directia ei, fata incepand sa tremure si lasandu-se fara vlaga pe un scaun.Stia ce reputatie are si de aceea faptul ca ramasese singura cu el nu o prea incanta.
Malek o fixa cu privirea , uitandu-se la ea cu ura .
O apuca de brat , o ridica si o azvarli peste banci.
Baiatul disparu dupa o clipa , dar se intoarse imediat cu o sarma ghimpata si cu o sticla ce continea un lichid de un negru murdar in mana.
O ridica din nou , dar de data aceasta de talie .Cu bratul celalalt apuca un scaun si o tranti pe el. O lega cu sarma , cu o rapiditate inumana si atat de tare , incat ghimpii ii patrunsera chiar si prin oase.Lisa privea in gol , fiind paralizata.Totusi , in acea liniste , parca se auzea un suspin indepartat...
El se puse in genunchi si incepu sa o linga ... mai intai picioarele, dupa care mainile, gatul si fata ...
Lua sticla pe care-o adusese si i-a turna pe tot corpul...Mirosul de petrol se imprastie rapid prin toata sala de clasa.Se rezema de o banca si scatandu-si o tigara incepu sa fumeze. Cand in sfarsit o termina o stinse de fata fetei , tot corpul Lisei luand intr-o fractiune de secunda foc.Doar o lacrima i se prelinse din ochi , dupa care si-i inchise pe vecie.

OK, stiu ca pare cam scarbos , dar cui nu-i place n-are decat sa nu citeasca .N-am fost atenta mai deloc la felul in care tastez , caci m-am cam grabit , asa ca o sa gasiti greseli cu nemiluita .Astept pareri ca sa stiu daca sa continuam(la plural pt ca fic-ul acesta il fac impreuna cu colegutza mea de banca, adica cu deathghost ) sau nu.

#2
O.o verryyyy intersting, chiar mi-a atras atentia. Imi place, deoarece este atat de sadic si cumplit, deja ador. Bun, adevarul este ca ai avut nist greseli de tastare, dar se poate rezolva cu urmatorul capitol, doar sa fii mai atenta cand tastezi, iar inainte sa postezi, mai verifici asa ca sa iti dai seama ce ai gresit si ce nu.

Comportamentul personajelor este de departe profund inteles iar fpatul ca genul ficului este psihologic ma tenteaza sa stii. Malik este un personaj extrem de violent, foarte ager in crimele sale. Insa as vrea sa mai descrii decorul unde nse petrec toate aceste crime, toate aceste violuri, deoarece pe prima fata a violat-o. As vrea sa mai descrii din sentimentele personajelor, deoarece mie una mi se pare cam superficiala descrierea.

In rest, este bine. I'm waiting for za next/.
-

#3
So, am citit şi eu şi mă gândeam să las şi un comentariu, dar nu o să fie aşa de în detaliu pe cât aş fi vrut să îl las pentru că îmi este mult prea lene.
Pentru început felicitari pentru fic, este foarte interesant. Îmi place cum descrii totul, şi dialocul este bun, îmi place modul crud prin care este expusă povestea ficului, şi totuşi pare atât de obişnuită. Trebuie să faci ceva să îl scoată din monotonie, dacă se întâmplă se ucidă în fiecare capitol şi tot aşa continuând cu crime ar deveni prea monoton. Well, chair sunt cruioasă la ce te-ai gândit şi cu ce ne vei surprinde în capitolele ce vor urma.

Greşeli am vazut... Au fost destule de scriere, dar cum am spus mi-e prea lene şi sunt cam obosită aşa că nu o să le repet, dacă te uiti de-a lungul capitolelor îţi vei da şi tu seama care sunt. Am totuşi de facut o precizare aici, ai grijă pentru că încurci 'z' cu 's' [ ori invers, am vazut în I capitol pe care l-am citit ieri -- având în vedere că este trecut de ora 12 : 30, cam pe la 19. ] enfin, încurci cele două litere şi scri cuvinte ce ar contine 'z' cu 's'. Ai mai mare grijă la ele.
Un alt aspect, well, presupun că după ce scrii nu corectezi [ like me ] şi nu eşti atentă pe parcursul povestirii, atunci când tastez [ so do I ] , nu ştiu cu certitudine dacă faci aşa însă aşa pare, pentru că vad greşeli de tastare dese. Nu sunt prea placute atunci când citeşti dar te înteleg, aşa că nu mă voi lega prea tare de ele. Ai grijă să nu mai manânci litere totuşi :].

Personaje, mai degrabă personaj pentru că momentan cel mai bine conturat a fost dragul de Malek. Tipul are personalitate şi pe lângă asta probleme cu capul, mintea, chiar e psihopat :]] cred că omorâtul este ca un drog pentru el, dacă nu îl consumă face urât. Hah, he's addicted. Îmi place cum l-ai conturat, personalitatea pe care i-ai dat-o este super, îl prinde. Adică numele se potriveşte cu caracterul, după cum poate ai realizat şi tu. Nu ezită când e vorba de ceea ce vrea şi ce poate chiar îl face fericit. Vad un fel de nostalgie în personajul ăsta şi ceva ce i-a lipsit mult prea mult. O avea vreo traumă ascunsă, sau poate face asta doar din placere :]] oricum ar fi l-ai creeat super.

Titlul ficului este captivant. Chiar mă întrebam ce se ascunde în spatele acestui nume. Se potriveşte cu continutul, până acum şi presupun că se va potrivi şi în continuare, asta ramâne de vazut, depinde de ideile şi evolutia ta. Oricum ai fost inspirată în a-l alege, este mai mult decât OK şi chiar atrage atentia. Good for you!

Lungimea capitolelor -- aici lasă de dorit. Sunt cam scurte ca să fiu sinceră, îi dau un alt aspect lucrarii. Nu zic să scrii 239042309 de rânduri [ ai prins ideea ] dar nici foarte putin nu prinde bine, noi suntem captivati în ceea ce citim şi este [ cel putin pentru mine ] într-un fel sau altul, desapointing să se termine atât de repede. Poate ar trebui să le mai lungeşti ; cred că ar avea alt aspect

Actiunea , şi ce mai actiune. Captivantă! Atât de dur, atât de agresiv şi fară milă. Îmi place, chiar foarte mult. Ai îmbinat perversitatea cu duritatea, pasiunea cu bataia.. ceea ce descoperi prin violenţă; vorbele urâte nemaifiind de-ajuns şi recurgând la draga violenţă. Love it [ îmi aminteşte de o carte.. damn it ] . Ţine-o tot aşa din acest punct de vedere, minunat, chiar îmi place.

[ şi nu am dat un comentariu în detaliu cum aş fi vrut să o fac =]] îţi imaginezi ce ar fi ieşit ]

Până atunci succes la scris şi aştept urmatorul capitol!

#4
Stiu ...si acest capitol e scurt (de fapt pana si cometriile voastre sunt mai lungi , apropo multumesc mult pentru ele , o sa incerc sa tin cont de ce mi-ati spus :P ) ,dar n-am ce face . Capitolul l-am scris impreuna cu Bloody_Alice13 si i-l dedic ei special . :)



Capitolul 2


-ziua a 3-a-


-Ti-a ajuns! Ai intrecut masura! Ai fost trimis aici pentru reeducare , nu pentru a devenii un criminal in serie! 37 de crime ,37 ! Si toate in doar 4 luni! Pentru numele lui Dumnezeu , inceteaza!
Directorul era tot transpirat si rosu la fata , pe cand Malek statea calm si nepasator pe scaun , stiand peretii.Casca larg , aratand ca nu are nici cel mai mic interes pentru aceasta conversatie.
-Mai ai ceva de spus? Pentru ca e clar ca discutia asta nu e nici mai mult nici mai putin decat o pierdere de timp pentru mine.
-Aaah!!!Afara !Afara !Pieri din fata mea !Tipa directorul , nemaiputandu-si ascunde frustarea.
-Nu ridica vocea la mine , bosorogule!
-Am spus afara , iesi sau chem paza , impertinentule!
Directorul se ridica cu rapiditate de la birou si indreptandu-se in directia baiatului il plesni peste fata , lasand o urma usor rosiatica in urma.
Malek isi duse mana la obraz si rabufni enervat:
-Ce fel de tata mai esti si tu?! Nu ma sustii deloc!
-Psihopatule!
-Mersi la fel!
-Treci in camera ta! Esti pedepsit!
-Pentru ce? Pentru o crima?! Doar atat ? Dar am fost cuminte , am facut-o ca la carte...
Iesi trantind usa, gandindu-se la problemele lui de adolescent neinteles.
In fata lui , aparu ca din ceata , coridorul lung , care parca se intindea la infinit. Cele cateva raze ale soarelui , care partundeau prin fereastra mult prea mica , sfasiau bezna obscura , facand totul sa devina ireal.
Malek pasea scotand un zgomot sacadat , rupand linistea mormantala...Chiar si aceasta partiala destramare a oricarui lucru pe care il atingea , ii crea o vaga nevoie de asi descarca acel stres mental pe care il simtea in continuu, parca rupandu-i ceva in interior.
Singura persoana care si-ar fi dorit sa fie invizibila precum o fanoma, pentru a se putea razbuna pe toti cei care ii provocasera atata suferinta , ii atrase imediat atentia.Era ca un specru , stand retrasa intr-un colt al coridorului , ca un inger cazut , total devastata.
In mana ei se afla o lama , de un gri metalic , stralucind sters. Era deja patata de sangele aprins , care-i cursese pe incheieturile gingase cu atat de putin timp in urma.
El se apleca asupra ei si ii apuca galant mana in care tinea lama.
Fata statea cu capul in jos cu privirea incetosata de lacrimi.Ii simti parfumul tare si racoros si tresari intrigata .Malek ii sopti la ureche , trecand ca o adiere de vant pe langa parul ei negru:
-Lasa-ma sa te ajut...
O trase violent de mana , descoperindu-i incheietura , si cu o miscare rapida taie cu lama in lungul arterei pana aproape de cot , lasand sangele sa tasneasca pe peretele alb al coridorului.



Capitolul 3

-ziua a 4-a -


Linistea cazuse , oprind totul brusc , ca un zid de sticla atat de fragil si casabil.Din umbra ei parea ca se naste un univers intunecat ,de un mister salbatic, gata sa posede ,sa stapaneasca total si totusi incomplet existenta celor din jur.
Alice isi ridica privirea cu o miscare mult prea lenta , privind sangele ca si cum ar fi descoperit pentru prima data ,intrigata , ceva miraculos.Urmarea cum sangele se prelinge pe perete ,disparand intr-un straniu mod in umbra coridorului.
Malek o privi fix in ochi , marind presiunea asupra incheieturii fetei.In acea clipa , sangele parca se cristaliza ,oferind o imagine macabra asupra ranii aparent toxice ,hipnotizant de adanca.
O elibera din stransoare , continuand sa-i tina delicat mana ,ca pe o firava floare ,gata-gata sa se destrame la cea mai slaba atingere.
Inhala parfumul pacatos de ispititor, emanat de acel lichid rosu ,ce-i paraliza simturile.Sangele ii dadea deja impresia unui viciu monoton ,mult prea sters...
Privi derutat de propria-i dorinta , aproape inexistenta , nascuta dintr-un reflex suprimat , acum devenit deja obositor.
Alice era undeva departe , transpusa in propriile-i ganduri , nerealizand nimic din ceea ce i se intampla, pana in clipa in care intalni privirea lui piezisa .
Ii simti limba umeda plimbandu-i-se pe rana , infiorand-o cu mici socuri electrice ,straniu de placute.
Baiatul observa ochii ei , ce il urmareau atent si fara teama si i se paru ca nu ar deranja-o deloc daca ar continua.Isi inclesta mainile in jurul gatului ei , lovind-o din greseala de peretele din spate. O saruta cu buzele inrosite de sange...
Alice simti un gust indescriptibil . Ce ciudat. Ii placu... In interiorul ei se produse o reactie chimica , transformand-o parca pe loc in ceva ciudat ,incarcat de o frustrare care se transforma incetul cu incetul in violenta.
Fata ii trecu mana pe sub bluza , simtindu-i corpul cum pulsa sub atingerea ei. Avu un impuls de moment .Ceva din constita ei se impotrivea cu desavarsire acestei atingeri , periculos de fatale, poate chiar vinovata si totusi atat de necesara.
,,Inceteaza Alice , inceteaza! Trebuie sa te opresti ! Controleaza-te ...''
Patima aceea ticaloasa ce ii unea o tulbura , parca totul sugerand un mister rusinos , dominand-o un sentiment de depravare.
Si totusi o parte din ea gadea:
'' Este atat de incitant , de fantastic , incat nu ma pot opune dorintei...''
Se avanta cu agresivitate , nerealizand care ar putea fi repercursiunile faptelor ei necugetate.
Il imbranci cu o anumite teama de a atinge fiinta lui .I se parea ca un zeu , iar sa-l atinga i se parea acum o profanare.
Malek nu schita nici un gest , asteptand cu nerabdare urmatoarea miscare.
In mod surprinzator , ca o fantasma, fata isi aseza capul pe pieptul sau. Bataile inimii lui o hipnotizau precum ticaitul unui ceasornic...
Malek vazandu-se intains pe gresie , subjugat , se hotari sa rastoarne situatia .Si o reasturna la propriu.
Zambi glacial ,fara urma de sentiment , cu frumusetea unei papusi goleite de continut.Ii sopti la ureche , cu o urma de satisfactie in voce:
-Sah mat...

#5
Uau, nu credeam că o să mai trec să comentez, nu prea am timp, dar iată-mă prin zonă.
Este scurt!! Dar cu toate acestea placut, mi s-a parut adorabil acest capitol, atât de rau şi sângeros. Malek pare să nu aibă suflet, să fie atât de gol pe cât îl descri... Asemenea unei papuşi. Îmi imaginez perfectiunea lui şi ochii lui... atât de reci şi scânteietori cât şi acea privire îmbatatoare, ca un drog şi totodată simpatică. Asemenea unui zeu, dar unul fară milă. Rautate şi perversitate, putere şi dorinţă. Perfectiunea în chipul unui diavol... Ahh, deja încep să salivez.
Conturezi foarte bine personalitatea personajului cât şi actiunea, faci totul să pară aşa cum ar trebui. Rece şi totodată fierbinte, nu ştiu cum reuşeşti însă o faci şi chiar dacă aceste capitole sunt aşa de scurte sunt placute,mie una chiar îmi oferă satisfactie.. Ahh, satisfactie, cum sună :]] un coment ce se potriveşte cu actiunea, I suppose.
Totuşi am zarit şi ceva greşeli şi mă gândeam să le şi mentionez, să nu am aşa un post fară pic de criticuţă. No? Heh..
Greşeli de tastare :
sarua - saruta era corect, din ce am vazut eu în context. Ok, saruta, but eu am pus şi 'ă'-ul, că deh...
intains - intins din câte am obervat eu, aşa era.
Citat:ca se naste un univers
Să zicem că ar fi fost mai bine să scrii ' Univers ' cu ' U ' mare, ştii are o estetică mai bună, ca să zic aşa . Ne gândim la Univers ca la o infinitate şi nu se prea cade să scriem cuvântul cu literă mică, nu crezi?!

Cam atât, din câte am observat eu. Am mai vazut câte ceva ce nu am prins prea bine, dar îmi este mult prea lene [ şi nu prea am timp ] să reiau pentru a vedea acele lucruri ce nu erau în regulă. Dar lasând toată treaba asta la o parte, pot spune că îmi place foarte mult acest fic, cum am mentionat şi mai sus. Succes în continuare şi îţi spun că merită să îl continui, poate pe viitor o să crească şi ' cantitativ' capitotele, pentru că, să zicem aşa... 'calitativ' sunt acceptate, you know, I love them!
Aştept urmatoarea parte.

:bye:

#6
Am aparut si eu cu o intarizere , insa imi place . Ai avut cateva greselute de tastare , insa eh . . cine mai sta sa le inumere , nu am avut cheful necesar , nici macar nu mi-am baut cafeaua , eh . . whateva` . Ce ma aduce la topicul tau , este fpatul ca descrii super bine . Ador cum te joci cu (,) cuvintele ( scuza-ma cacofonia inevitabila ^__^ ) Cum spuneam , imi place si chiar astept sa pui urmatorul capitol *sper k curand * ah de abia astept sa vad ce se mai intampla , oricum nu iti lipseste suspansul , si vad ca asta e punctul tau forte , deoarece este prea incitant . ^^ hm , well next ? :)) hope so cuz' i luv it
-

#7
Acesta este capitolul care a fost sters , pentru cei care nu stiu , nu voi mai scrie cu bloodyghost , deoarece am intrat la liceu si nu ne v-om mai putea vedea. Ficul va fi continuat cu Bloody_Alice 13 , cu care de fapt si de drept a fost scris cam de la inceput . Vom posta fiecare cate un capitol cu randul . Okay , toata chestia asta a sunat prea diplomatic , dar ati inteles ideea :P . Urmatorul capitol va fi postat zilele acestea , posibil si astazi .



Capitolul 4


Cu o incercare patetica de a-si ascunde un stins regret ,schita ca din instinct un zambet laconic, ce ii dadu fiori baiatului, simtind o umbra de superioritate in el. Cauta sa se elibereze cu miscari lente din stransoarea bratelor lui. Era mai mult decat precauta , ca atunci cand incerci sa dispari , neobservat ,din fata unui pradator. Tremurul ce zguduia trupul baiatului nu scapa privirii ei patrunzatoare.Pumnii lui se inclestasera,denotand ura necontenita ce ii insufletise deodata privirea.Stia ca are sa izbucneasca, si cauta o portita de salvare.Nu mai putea spune nimic,desi constientiza ca cel mai rau ar fi fost sa taca,sa continuie sa-l priveasca - amutise...
Nu era o privire lacoma, hamesita, ca a unei salbaticiuni, ci pur si simplu ura rece,rece, ca de gheata.Ochii lui ii aminteau acum de toate frustrarile,de zilnica tortura psihica pe care o indura de la ceilalti, doar pentru ca era diferita.Acest lucru trezi in ea o revolta, o repulsie ingrozitoare. Izbucni intr-un ras isteric, metalic si fals, iar cand o intreba mirat de ce il gaseste atat de amuzant,ea ii raspunse inuman de calm,cu o oarecare blandete in glas:
-Pentru ca esti atat de comun...un criminal de doi bani...
Malek se ridica , eliberand fata din stransoare ,apoi, in tacere, ii oferi mana,ajutand-o sa se ridice de pe podeaua rece,care inca ii ingheta sufletul fetei.Expresi lui, ramanea mereu aceiasi,de rautate,de furie,si totusi,ceva de pe fata lui ii inspira "liniste si pace",ca si cum nimic nu ar fi fost in neregula.Complet bulversata,ii cauta privirea,incercand sa descopere ce se afla in spatele aparentelor. Dar nu gasi in ochii lui , decat o stralucire pagana, nicidecum acea mangaiere de care avea nevoie.
O vedea ca pe un inger muribund,rezemata de perete, privindu-l sfioasa si palida. Un sentiment ciudat il absorbi cu totul,pentru ca nimeni nu-l mai facuse sa se simta asa: i se parea ca ar fi un sacrilegiu sa se mai atinga de ea. Fara sa realizeze,incepuse sa gandeasca exact ca Alice...
Deodata, din partea cealalta a coridorului se auzi un tipat ascutit, de "femeie isterica". Intr-o secunda, o fata navali de-a dreptul in capatul celalalt al coridorului, impiedicandu-se, clatinandu-se, cautand pare-se cu ardoare ceva pe jos. Isi cauta echilibrul, pe care il pierduse odata cu tocul de la un pantof.
Malek o privi amuzat, iar pe buze i se intinse un zambet sarcastic si batjocoritor.
Intreaga lui infatisare deveni deodata o masca perfecta, dincolo de care era imposibil de patruns:
"Asa deci..."
Malek o impinse pe Alice in spatele lui intorcandu-se cu totul spre nou venita. Dadea impresia ca isi concentra acum intreaga atentie asupra acesteia...
Alice realiza ca acela era momentul in care ar fi putut scapa, asa ca o lua la fuga spre biroul directorului. Malek, observand-o cu coada ochiului, incerca sa o prinda pe fata dar, cu o ultima sfortare, ea reusi sa deschida larg usa.
Secata de puter,i fata se prabusi in genunchi in fata directorui , nereusind decat sa mai sopteasca fara vlaga:
-Ajutor...
Tatal baiatului o primi, inchizandu-se repede in birou cu ea - nu vroia sa fie martor la o alta nelegiuire a fiului sau.
Vazand ca i-a scapat prada, Malek incerca acum sa para sigur pe el.O urmari un timp cum se lanseaza intr-o serie de acuze, care mai degraba o demascau pe ea, apoi o intrerupse:
-Kitty...
Fata se opri brusc - Malek habar nu avea cum sa continuie, iar ea era infiorata de faptul ca ii cunostea numele.
Se dadu doi pasi inapoi, lipindu-se de peretele, al carui sprijin ii dadea impresia de securitate, inghiti in sec si incerca sa spuna ceva coerent.
De obicei reusea de minune sa schimbe subiectul, insirand tot felul de baliverne, care in final, il oboseau pe interlocutor, dar acum nu putea decat sa se chinuie neputincioasa sub privirea fixa a lui Malek, care o privea ca pe un gandac demn de dispretul lui total.
Deodata, fata deveni stapana pe sine,si apropiindu-se de el, ii spuse rece:
-Esti constient ca cea ce am vazut eu, te poate face sa decazi...mult!
-E un inceput! ii raspunse, rostind rar aceste cuvinte greu de inteles pentru Kitty
Trecu, apoi pe langa ea, afisand un ranjet care se voia a fi de bunavointa,apoi disparu, urcand cu pasi calculati scarile scolii.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tarziu in seara aceea o fata se repezi intr-una dintre camerele mici si intunecate ale scolii de corectie. Avea fata udata de lacrimi, parul negru, ravasit, si o privire stearsa si fara speranta. In acele momente chiar se ura, isi ura viata. Gasi pe patul ei un bilet, pe care scria pictural:
Stii, te-am lasat in viata, numai pentru ca nu ar fi fost in totalitate opera mea. Cum tu deja incepusei , eu n-as fi facut mai mult decat sa continui ceva ce pana la urma era inevitabil- stiu ca tu ti-ai fi dorit sa continui. Pe curand!
"...He stalks in the night like a disatrous beast, And what once was alive will soon be deceased. So when the last bit of sunlight disappears from the sky, You better watch out unless you wanna die."


#8
Am sa fiu la fel de diplomata, si am sa postez si eu capitolul urmator.

Capitolul 5

Privea in gol, ca si cum ar fi putut vedea prin trupul lui, de parca s-ar fi transpus in alta realitate...
-Uite... incerca sa spuna Josh cu blandete.
-Taci!
Baiatul paru ametit de reactia teatrala, atat de imediata, a lui Malek, care, pentru o fractiune de secunda, isi pierdu sangele rece. Incerca sa deschida din nou gura, sa balmajasca ceva, dar Malek i-o astupa cu mana, si in acelasi timp, cu o miscare fulgeratoare, scoase un pistol.
Il privea cu o furie feroce, incercand totusi sa o mascheze cu un aparent calm.
Josh nu schita nici un gest, aratandu-i lui Malek ca aceasta nu este o batalie pe care se o poata castiga.
-Deci… Chiar ai de gand? Intreba Josh, aruncandu-si o privire neglijenta asupra pistolului.
-Posibil.
-Probabil?
-Da… Nu… Poate…
-Fi rezonabil.
-Da-mi un motiv.
In acea clipa se auzi un zgomot inecat: Malek trasese piedica pistolului, zambind ipocrit.
-Asa… Deci chiar ai de gand.
Baiatul tacu apoi, cu subanteles.
“Ah!... Nu din nou… Aceeasi propozitie, aceeasi intonatie, aceiasi ironie atat de sacaitoare.” gandi Malek.
Uitandu-se vinovat peste dovezile rasfirate acuzator pe masa, isi trecu a mia oara, usor, mana peste ele, parca testandu-le veridicitatea.
Atatea amintiri i se derulau prin minte, atatea vieti pe care ar fi vrut sa le uite, atatea dorinte, atat de umane.
Se simti descoperit, constrans, lipsit de orice motiv pentru a mai trai. Abia acum realiza cat de inutila era existenta lui, cat de falsa era lumea in care traia. O viata fara scrupule, intr-o lume ingrata. Stia ca daca ar apasa pe tragaci, toate aceste intrebari s-ar sfarsi. Totusi, o noua emotie se trezea in el, o crunta neputinta, care tocmai pe el, criminalul, il oprea sa ucida.
-Stii, ai facut o mare gresala ca ai venit la mine, si vei face o si mai mare gresala, daca nu vei stii sa ma asculti.
-Acum ca iti stiu secretul…
-Acum ca imi stii secretul, ai toate sansele sa pieri cu el in mormant! il intrerupse Malek.
Intoarse pistolul si il lovi cu o furie animalica peste fata, iar Josh, tradandu-si diperarea, i-l zmulse din mana, aruncandu-i o privire plina de venin. Apasa pe tragaci fara nici o urma de ezitare, tintind spre cap. Socat de indrazneala lui, Malek ramase o clipa in expectativa, apoi isi duse mana la frunte, acolo unde se presupunea ca a patruns glontul. O secunda mai tarziu, se auzi un sunet cristalin, in momentul in care cartusul atinse podeaua. Cand dadu palma la o parte, Josh privi inspaimantat de faptul ca baiatul nu era deloc ranit.
-Vezi tu, sa afli adevarul nu inseamna totul, cand nu poti face nimic in legatura cu asta.
…Abia in acel moment, Josh intelese ca el de fapt, se juca cu focul…

#9
imi place la nebunie fic-ul tau, foarte frumos si interesant dar cred ca ai putea sa ne descrii mai mult despre situatia lui, adica prea este totul in ceata. Am inteles ca tatal lui este directorul dar chiar asa sa isi permita sa ucida in fiecare zi? nu stiu daca vrei sa fie real sau putin fantastic, pt ca daca e real at sincer nu stiu cu ce explicatie ai putea sa vii pt a justifica comportamentul lui, chiar daca tatal lui e directorul chiar asa poate sa omoare pe oricine?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 1.889 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.554 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Rebel cu Sange Regal Zuzy Is Angell 4 4.197 23-06-2012, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Iubire imbibata in sange ***Sayu*** 1 2.069 03-04-2012, 08:34 AM
Ultimul răspuns: Maria
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.104 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.004 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Juramant de Sange Crissu'Blacker 2 2.241 07-07-2011, 12:55 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.067 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 19.618 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Screaming Love What's my NaMe?? 4 3.601 08-04-2010, 02:05 PM
Ultimul răspuns: What's my NaMe??


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)