Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Arca: Noua casa

#1
Cei trei demoni au ajuns la locul de intalnire. Cand ceasul cel mare din zona, batu ora 00:00, un portal se deschise. O portiune dintr-un zid si putin din pamantul de langa, au inceput sa emane o lumina mai alba ca zapada, lumina specifica Raiului, urmand ca un simbol sa se formeze dintr-un negru intunecat, mai intunecat decat orice negru, specific Iadului. Simbolul acela avea, in mijloc, un dreptunghi, care, imediat, a fost umplut cu zgomot de culori (ca asta doar ca fara atat alb si negru... culori mai de la mijloc, putin...), din care iesi Saar.

'Trebuie sa ma grabesc. Nu vrea sa fim vazuti de orice alta vietate. De-acum, aceasta intrare trebuie sa fie secreta si sa nu lasam nici o urma. Nimeni nu trebuie sa stie de ea!' "Vad ca ati ajuns toti. Mergem?" 'Nu, nu e nici un alt cazut, in zona! Este bine. Insa... nu stiu daca este vre-un om, prin zona... Oamenii sunt mult mai sincronizati cu natura. Noi, ingeri si demoni, am renuntat la legatura cu natura, pentru a fi, noi insine, cate o "natura" distincta si ce evolueaza diferit. Eu pot simti daca energia oferita de natura rezoneaza cu un inger sau cu un demon. Reacita de respingere este diferita, insa doar la oameni si la natura, aceasta reactie de raspuns nu fluctueaza energia. Ingerii fluctueaza lin, zgomotele lor sunt calme, insa rezistente, pe cand demonii nu au pic de rezistenta, insa produc foarte multe fluctuatii energetice. Noi, zeii, lafel ca oamenii, ne apropiem de acel nivel de "perfectiune biologica", al naturii, insa asta fiindca numai noi suntem compatibili si cu energiile puternic fluctuante si cu energiile slab fluctuante si cu energiile nonfluctuante. Ingerii si demonii nu sunt compatibili cu energia naturii, iar "zeii" sunt mai putin incompatibili... insa... datorita faptului ca au un parinte inger si pe celalalt demon, o parte din incompatibilitatile cu natura, au fost rezolvate prin nasterea lor. Astfel, cei care au un parinte inger si unul demon, pot absorbi mult mai multa energie din jur. Deaceea, in lupta care a avut ca finalitate intalnirea noastra, eu nu am avut nevoie sa ma transform. Cele doua fete au fost antrenate sa foloseasca puterea Iadului, insa nu stiu sa foloseasca puterea raiului. Abia dupa ce am invatat sa folosesc ambele puteri, am reusit sa inteleg ceva din energia naturii... Motivul principal pentru care am ales arca aceasta si nu altă locatie, este faptul ca aceasta arca are o tehnologie care ma poate ajuta sa inteleg cum sa folosesc energia naturii, pentru ca sunt doar cateva persoane care pot controla aceasta putere, insa acele persoane au pus acea bariera intre Rai si Pamant. Daca pot intelege energia naturii, este posibil sa putem calatori in iad si, poate, sa creem "Noul Rai", unde sa fie primiti si demoni si ingeri, deopotriva.' Saar se intoarce, fara a scoate vre-un cuvant, apoi intra pe acea "usa" din "zgomot de lumina", urmat, la scurt timp, de Ama.

OOC: Poate continua oricine. Am acceptul Alal, Amar, Amanth, ma rog! Ama... pentru putin powerplay. Acest 'episod' (aceasta locatie) este continuarea acestui episod (acestei locatii), pentru ca informatiile sa fie mai usor de digerat.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#2
Intotdeauna mi-a placut neprevazutul si demult nu am mai avut parte de altceva in afara de creaturi fara minte.Oricum eram nesigur in ceea ce vroiam sa fac.In forma umana pasi usor in portal,ajungand in noua lor casa pentru ceva timp.Calm neschitand nici un fel de ingrijorare sau vrun alt sentiment spune..
"Suntem putin oricum,daca mai dam de probleme asta nu o sa ingreuneaze lucrurile ce vor urma? " 'sau le usureaza' in time ce se plimba linistit,pentru a inspecta teritoriul.Eram aproape sigur ca nu ma voi simti comod,dar cine stie...
Zboara umpic imprejur,apoi se dicide asuprea camerei pe care o alege.Nimic special,oricum pentru e totul era pierdut decand echilibrul se sricasera.
'Asta e,sper sa ma simt bine desi nu prea cred ca voi dormi,abia astept sa vad ce probleme vom atrage dupa noi'
Revin in forma mea de om si ma asez pe jos,aprind o tigara pun ceva in pahar si astept sa vad cum o sa decurga lucrurile

ooc: Suntem doar 4 deci normal
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#3
La prima vedere se putea observa un hol lung, pereții acestuia de culoare crem scoteau în evidenta ramele de abanos ale unor tablouri; păreau a fi neînsemnate. Ama` își alese ultima camera, nu prea i-ar fi pasat de restul. Încăperea aleasa era simpla, un pat dublu din lemn masiv iar de o parte și de alta a acestuia câte un mic dulăpior. Pe zidul opus se afla un șifonier maroniu și o măsuță cu oglinda, cred special aleasa pentru o fata. Pereții erau de un alb imaculat ceea ce ii daduse o idee adolescentei. 'Si dacă tot sunt aici, și dacă tot va fi a mea pentru un timp...' Aceasta isi scoase din rucsac niste pensule și câteva culori mai vechi. Incepu sa picteze unul dintre pereti cu niste imagini ce ii veneau pe moment, răul luptându-se cu binele, ingeri si demoni cazuti si multe pe care nu ar fi reusit cineva sa le inteleaga. Insa fu intrerupta de o bataie la usa. Fara sa mai astepte un raspuns aceasta se deschise iar in camera intra ...

ooc: Saar.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Umbrele statuilor antice inca mai ii zgariau sufletul. Demonii antici erau atat de deformati, atat de eronati, incat il faceau sa vomite. Ingerii ce-si intindeau ale lor aripi pure, ii trezeau un sentiment de mult uitat: frica. Chiar si acum, dupa zeci de ani de la cadere, inca isi mai aminteste lucrurile teribile la care a fost supus, inainte de plecare. Obligat, in fiecare zi, sa fac trafic de informatii, pentru a ramane in viata, cautat de toate natiunile cunoscute si cateva de care nu auzise in viata lui, cu zeci de grupari criminale, pe urma sa... Viata asta este mult prea buna pentru el... 'Imi ies din mana si asta nu e bine. Trebuie sa ma intorc pe terenul de lupta!'

Insa, ajuns langa ultima camera din incapere, observa ca cineva este inauntru. Batu la usa, apoi, fara a mai astepta vre-un raspuns, intra, vazand-o pe Ama, ce picta pe unul dintre pereti. Analiza atent pictura, apoi spuse, putin socat de desen, incet, "Ultimii supravietuitori..." Dupa cateva secunde, in care domnisoara nu intelegea ce se intampla, Saar spune "Vino in camera 10. Acolo va veti putea alege un costum de lupta.", dupa care pleca din camera ei spre camerele celorlalti, usa inchizandu-se singura, dupa el.

ooc: Chiar trebuie sa spunem cine urmeaza? Anyone...
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#5
Merg plictisită în spatele lui Ama, admirând tablourile ce se aflau în dreapta şi în stânga mea. Mereu am iubit arta, chiar obişnuisem şi să desenez, dar nu am mai făcut-o de ani buni. Bruneta se depărta, eu rămânând pironită în faţa unei uşi din abanos. Apăs uşor clanţa şi intru înăuntru, trăgând după mine geamantanul negru ce mi se părea obositor de la o vreme. Privesc camera, analizez fiecare piesă de mobilier în parte, constatând că îmi plăcea la nebunie. Pereţii încăperii erau în două culori, alb şi negru, cu diverse forme pictate pe ei. În faţă se afla o uşă care ducea spre baie, o măsuţă cu oglindă pentru machiaj şi un scaun, iar în dreapta era patul, mare, cu aşternuturi de culoarea sângelui. Îmi întorc privirea în partea stângă unde observ o altă uşă, care ducea spre dressing şi un tablou mare ce reprezenta o fată brunetă.
Mi-am lăsat geamantanul lângă uşă şi am mers direct spre pat aruncându-mă pe spate. Dacă aveam să stau aici ceva mai mult timp, măcar avea să-mi facă plăcere. Şirul gândurilor îmi fusese întrerupt când am auzit un ciocănit în uşă şi am murmurat un "Intră.".

ooc: Saar
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#6
Mergand pe holul ce parea infinit, cautand alte cante de pe care a fost luat pradul, Saar a ajuns langa camera Alidei. 'Imi amintesc de camera asta. Imi amintesc ca aceasta camera a fost aranjata in stilul caracteristic vampirilor. Sau, cel, putin, asa am citit in arhivele navei.'

Intrand in camera, fara a astepta vre-un raspuns, o vazu pe Alida, stand in pat, pe spate, uitandu-se atenta la cine intra. 'Pare obosita. Este, totusi, ora 02:00... Pentru mine este cam dupamiaza, totusi...' "Vino in camera 10. Acolo va veti putea alege un costum de lupta. Vei avea timp sa dormi, după.", apoi care pleca din camera ei spre camerela lui Elyos, caruia tocmai ii aflase numele, prin intermediul tehnologiei de pe arca, usa inchizandu-se singura, dupa el.

Batu la usa, apoi intra in camera lui Abaddon, apoi...

ooc: next is Azazel.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#7
Abaddon nu avea nimic in jurul sau,strangese toate elementele de mobilier intr-un colt al camerei,in timp ce se relaxa un ciocanit se auzi... 'Poate ceva probleme!yay,ma apropi din ce in ce mai mult..',revenind in forma de om se indreptat usor spre usa si deschise,imediat dadanduse in spate.
Nici nu intra bine,caci o sageata de dart veni rapind infinganduse in perete,exact deasupra capului lui Saar.Abaddon dau' castile jos de pe urechi in timp ce zambea din ce in ce mai mult.
"Ceva nou?Sau pur si simplu va era dor de mine? " Spuse acesta pe un ton usor ironic urmand ca acesta sa iasa din camera,privirea lui intersectanduse oarecum violent cu cea a lui Saar.

ooc: xpt1
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#8
Nici nu intra bine in camera, ca o sageata de tarts zbura deasupra capului sau. Un milimetru mai jos si o aripa a sagetii l-ar fi atins, iar cum sagetile erau, defapt, arme cu otrava, care, prin apasare, ar injecta, prin varful sagetii, suficienta otrava pentru a omora un inger sau un demon, iar aripile erau atat de ascutite incat au trecut prin usa ce tocmai se deschisese... Asta ar fi putut deveni un dezastru!

Saar, putin iritat, il privi atent, cautand in felul lui de a sta, orice arma si posibilitate de a fi atacat ori de a-i face rau. Negasind ceea ce cauta, ci doar 3 din cele 4 sageti de darts, pe care le avea, ii spuse pe un ton autoritar: "Tu vii in camera 10. ACUM!", apoi se intoarse 180 de grade si tranti usa atat de tare, incat sageata de darts, care avea acul complet infipt in perete, cazu.

ooc: oricine din ceilalti 3... nici nu stiu de ce este obligatoriu sa spunem cine sa urmeze... Cand este de mentionat, se mentioneaza, oricum... dar nu eu fac regulile, asa ca...
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#9
ooc: o sa am placerea sa-ti dau replica
bic:
Abaddon lasa sagetile jos,oprinduse pentru un timp....privirea lui se schimba si subit ii aparuse un fel de tatuaj pe gat.La prima vedere nimic important doar niste lini trase in diferite sensuri. 'hmm....exact'.
Acesta il urma linistit pe Saar,in timp ce se indreptau in camera 10,abaddon se uita atent in jur parca cautand ceva.
Odata intrat in camera se aseaza pe un scaun si cu o privire superficiala spuse:
"Si acum,si asa mi-ai stricat joaca,ce mai e?? "

ooc: girls can come too sau/si xpt1
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
Voi avea timp să dorm după. Sigur, de parcă vroiam să dorm. Saar ieşi din cameră, uşa închizându-se în urma lui. Eu priveam în continuare locul unde stătuse, prostestând din cauza faptului că trebuia să mă ridic. Până la urmă am făcut-o, parcurgând repede drumul până la uşă.
Odată ajunsă pe hol, am privit spre intrarea de la camera lui Ama. Am poposit câteva zeci de secunde aşa, mai apoi tresărind când uşa se deschise şi bruneta apăru în ea.
"Trebuie să mergem în camera 10. Haide." spun eu cu jumătate de gură, abia aşteptând să mă pot reîntoarce în cameră şi să mă relaxez. Mă îndrept spre Ama, uşa închizându-se în urma mea.

ooc: Ama
[Imagine: 7nION.jpg?1]





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Still long road: Norvegia. Stormrage 33 14.412 15-05-2012, 12:11 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  [Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. Xpt1 30 13.790 11-02-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)