Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Ridicarea] Still long road: Norvegia.

#1
Chiar inainte sa inceapa discutia despre viitoarele lor planuri toti disparusera. O lumina puternica le strapunse privirile. Incet incet, Ama nu mai simtea nimic, nu mai vedea nimic, nu mai stia unde se afla sau ce cauta, totul era... in intuneric. Toate simturile ii erau oprite, nici respiratia nu isi mai avea efectul. Parea, mai mult ca sigur, moarta. Nu stia cat timp a trecut, dar adormise. Ceva umed o trezise, cateva cristale incolore, ceva ca...ploaia?
"Ce s-a intamplat, unde...? " Dar nu apuca sa-si termine propozitia caci realizase. Se afla intr-o padure, singura. Se ridicase de pe pamantul rece incepand sa caute un drum sau macar un loc mai adapostit. Intre timp ploaia incetase, lasand loc unui soare superb. Un urlet se auzise. Din spatele unor tufisuri se vedeau doua sclipiri. Da, adolescenta isi zarise catelul asteptand-o.
"Stiai ca vin dupa tine, nu-i asa? " spuse Ama luandu-l in brate si incepand sa se joace cu el. Acestia isi continuasera drumul pana ajunsera la asfalt. Inaintara cam doi kilometri pe jos pana la vederea unui Semn.
" Skien? Si eu care nu credeam ca voi mai ajunge pe aici vreodata. Ce zici Terro, ne intoarcem 'acasa'? " spuse fata, aproape soptit, cu o urma de regret in voce."Casa, dulce casa..."

Ooc: Sa va vad. : )
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#2
'heh,macar de ma teleporta mai finut'
Acesta trezindu-se intr-un copac,frunzele erau usor rugini si el umpic derutat. Dupa cateva minute bune de asteptare,sperand ca mai este si vreo alta fiinta inteligenta prin zona,el se hotori sa se transforme.
Armura aparu' imediat pe cand lama extrem de ascutita iesi umpic cate umpic din palma sa. El isi facu' carare prin padure in speranta ca o sa observe cineva,fiindui mult prea lene sa zboare,si nefamiliarizat cu accesoriile inteligente nu se risca sa le foloseasca.

ooc: go go go guys
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#3
''Oh, nu..." tocmai fusesem teleportata deasupra unui lac si nu mi-a luat mult sa simt apa rece ce imi invada fiecare particica a corpului. Am inceput sa inot catre mal, in mintea mea injurandu-l de mama focului pe Saar. Odata ajunsa pe pamant, afara din apa, mi-am dat seama ca era al naibii de frig, iar eu tremuram din toate incheieturile.
Neavand prea multe posibilitati si din nevoia de putina liniste, am inceput sa inaintez prin padure. Dupa zeci de minute, in care ma descaltasem de pantofii cu toc si ii luasem in mana dreapta, am ajuns la un drum. Un soare anemic se putea zari printre copaci, ceea ce imi aducea putina caldura. Am decis sa o iau spre dreapta, urmand drumul asfaltat.

ooc: Ama
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#4
'Si speram ca nimic nu ma va forta sa revin aici. Dar iata-ma. Nu va trebui sa raman mult in aceasta tara, sau macar asa sper. Totusi mai am cativa zeci de kilometri pana acolo iar drumul e lung..." fata inainta inca putin ca apoi sa isi intorca privirea catre catel: "Nu-i asa Te - nee? Mie imi e cam foame" realiza aceasta ducandu-si mana catra abdomen de unde se putea auzi "chioraitul matelor". Catelul nu o baga in seama fiind ocupat sa alerge catre o persoana ce li se ivi in fata. Parea a fi tot o fata. Se pare ca insusi Alli se afla acolo. Ama` alerga catre aceasta ca apoi sa o "stranguleze" intr-o imbratisare haotica.
"Alli- chan! Mi-a fost dor de tine!" striga aceasta afisand un zambet larg si danduse doi pasi inapoi pentru a o lasa pe fata sa respire.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#5
'Desigur,sunt in padure si trebuie sa omor animale pentru hrana.Macar de erau oameni.'
Abaddon se plimba plictisit,simtind ca se pierde din ce in ce mai mult printre multimea de arbori al paduri.Dupa ceva mers,clar fara sa stie unde merge,se aseaza si cu o privire senina privi cerul ce il linisti. ' Fetele unde-or fi??,oricum ar fi decat o povara.'
Asa ce nimic nu mai era de facut,nepandu-i daca mai e vreo fiinta umana care sa-i vada maiestoasele aripi acesta incerca sa se ridice de la pamand dar deodata il cuprinse o durere cumplita."aaaaaaagh" Acest strigat puternic fu singurul fapt reusit din incercarea sa de a zbura.
Un latrat se auzea,asa ca Abaddon porni spre locul de unde se auzea zgomotul vazand niste fete cunoscute.
"Ahh,in sfarsit,cineva cu care pot comunica"

ooc: Haideti ca na-m murit.... Next
EDIT: REVIVE OR NOT?
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#6
'Bun! Au ajuns! Desi nu stiu de cata protectie vor avea parte, acolo... Lucrurile astea devin din ce in ce mai fragile, pe Arca. Macar este foarte greu de gasit... pentru cine nu stie de existenta ei...
Acum, daca tot nu am ce face, pana ce aceasta vraja va fi completa, iar aerul va redeveni respirabil, nu am ce face, decat sa lucrez la niste costume pentru echipa si sa le fac o vizita. Dar pana atunci, trebuie sa-i invat sa foloseasca acel echipament, pe care il poarta.'
Zis si facut! Vizita cateva camere, se blinda cu tot felul de chestii. Cateva arme voluminoase, destule arme mai mici, cat sa striveasca un on din elita trupelor speciale, din Rai sau Iad, tot felul de chestii tehnologice, pe care numai ei le intelegea, cateva bombe, grenade, cutite, sabii, sageti si multe altele, la care se adauga si niste ustensile pe care, inca, nu le testase. Pregatit de lupta, se folosi de blesteme si binecuvantari pentru a ascunde toate chestiile alea in el insusi, apoi imbraca acelas costum de care stiau ceilalti cum ca Saar l-ar purta.
Pregatit de lupta, acesta se teleporta in alta camera si memora informatiile obtinute in urma scanarii celor doua fete, sperand ca ii vor fi folositoare in a le proteja de Abaddon. 'La urma urmei, nu stiu nimic despre acel tip, Abaddon. Nu m-ar mira sa le atace... Pentru inceput, pana se obisnuiesc cu imprejurimile, o sa incerc sa ma fac nevazut, protejand-le din urma. Nici nu vor stii ca sunt acolo... pana ce vor fi atacate!"

ooc: Nu puteti continua fara mine, nu? Am asteptat destul, pentru a mai posta, cineva...
Edit: POST THE POST UP!!!
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#7
ooc: Acest post este mai mult pentru a trage atentia asuprea threadului,nu numai celor participanti cat si celorlanti daca sunt interesanti...sper sa se mai poata continua,asa ca here you are ,daca vrei sa intri in joc inregistreaza personaj si gata cat despre cei deja participanti sper ca nati uitat de rpg.

bic:
Fara ca fetele sa scoata un cuvant un zambet macabru se aseza pe fata lui Abaddon.Vantul batea destul de incet iar printre suntele pasarelelor si ale ramurilor copacilor,se pare ca ceva inca nu era in regula. ' In sfarsit,cineva ceva, sau sa fie chiar "prietenul" meu'. Acesta nu facu decat cativa pasi in fata defisand un rand de copaci de la marginea paduri spunand
" Doar nu ai venit pana aici degeaba nu?? "

ooc: Una din cele 2 fete,caci nu vam mai auzit de mult si daca continuam asa o sa fie inchis caci o sa fie mai mult chat in topic 3 (ma refeream daca continui doar eu si xpt1)
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#8
"Bine, am mers atata drum pentru a ajunge la Skien unde nici macar nu am ajuns; iar acum vii tu demon sau inger imputit sa imi faci ziua si mai dezgustatoare decat era!" spuse Ama fara vre-un sentiment in glas, fara a afisa vreo privire ucigatoare. Insa nu pentru mult timp deoarece doua valuri de foc mistuira partea de padure din jurul lor; sau ce mai ramasese dupa atacul lui Abbadon. Din cer se auzi un zgomot iar in fata fetei cazu o pasare moarta.
"Era doar o pasare... O simpla pasare. Sunt patetica, haideti radeti putin de mine." sopti Amaranthq rasucindu-si corpul catre colegi sai incepand sa chicoteasca.

Ooc: haideti..
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#9
ooc: Deja devenise monoton asa ca am introdus un personaj secundar care va disparea la finalul acestui episod.
bic:
Abaddon: " O tigara? "
Spuse acesta intanzand pachetul catre Ama. Se uita umpic in jur sa verifice daca totul e in regula apoi continua sa mearga. Si el era umpic stresat de drumul lung pe care il parcurse si inca mai trebuia sa mearga. ' Ce dracu'! '
Deodata pamantul parca incepu sa se miste si ceva iesi din pamand lasand un crater in urma,lasandul pe acesta foarte surprins.
Acestia vazand doar un tip stralucitor.

Ilhaistro: " Oooo, dar ce se intampla sunteti speriati??Ah,Ah? "
Spuse Ilhaistro cu un zambet larg scotand un pachet de carti (de joc) din buzunar,care il foloseste pentru a sigila pe toti intr-o anumita zona,destul de larga,dar asigurandu-se ca nu e prea larga incat nici unul sa nu poata fugi.
' Probabil ca na-u auzit de mine,ar trebui sa fuga '
Acesta cobori pe pamant si se uita insitent la noile sale jucari.

ooc: haideti sa vedem ce facem
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#10
Alida statea relaxata si il privea pe cel care tocmai ii intrerupse concentrarea. O urma de nervozitate i se infiltra in corp din cauza ca era preocupata sa vada viitoarele reduceri la magazinele designerilor ei preferati.
Zambind sarcastic i se adresa tanarului: "Nimeni nu ma intrerupe cand prevad viitoarele reduceri la Yves Saint Laurent. Baietas, nu ai aterizat deloc unde trebuie."
Si-a intors putin capul catre Ama confirmandu-i faptul ca el era cel pe care il vazuse in viziunile ei inainte ca Abaddon sa apara. In acest timp isi strecurase o mana sub mantia rosie si scoase un evantai mare, negru, acoperit cu incantatii aurii. "Exact cum ziceam...". Alida facu cateva miscari, iar evantaiul risipi ceata aproape transparenta care se afla in jurul lor, astfel distrugandu-i sigiliul tanarului.

ooc: Ama / Azazel
[Imagine: 7nION.jpg?1]





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Ridicarea] Arca: Noua casa Xpt1 30 13.745 19-02-2012, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Lia
  [Ridicarea] Petrecerea: intalnirea celor cazuti. Xpt1 30 13.868 11-02-2012, 01:03 AM
Ultimul răspuns: Xpt1


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)