Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunarea: Crima perfecta

#21
Masina a oprit in fata unei case cu doua etaje. Adolescenta a coborat din automobil si a cercetat imprejurimile cu privirea. Curtea din fata vilei era plina de flori multicolore, iar de o parte si de ala a aleii care ducea spre intrarea in casa se aflau palmieri. Tanara a inspirat adanc si a intrat in interiorul vilei, insotita de sofer. In living, aceasta a fost intampinata de trei servitoare care au facut o plecaciune in fata fetei.
- Hm, se pare ca aici nu trebuie sa ma prezint singura. Unde e copilul? Vreau sa il vad!
- Domnisorul Aldo este in curtea din spate cu profesorul de scrima. i se adresa una dintre femeile de servici.
Bruneta a zambit usor si a iesit din incapere, indreptandu-se spre locul unde se afla fratele ei. A observat doua persoane care erau imbracate in costume albe si purtau o masca alba pe chip. Tanara a banuit ca persoana mica de statura era fratele ei. S-a prefacut ca a tusit, atragand atentia celor doi. Barbatul a oprit lupta dandu-si masca jos si apropiindu-se politicos de adolescenta. A facut o plecaciune in fata ei, apoi a parasit curtea din spate. Tanara il privea pe cel copil, care si-a dat jos masca, si a patruns-o cu privirea. Baiatul avea parul brunet si ochii albastri, exact ca sora si tatal lui. Fata a trecut pe langa copil, asezandu-se pe scaunul de langa masa rotunda din lemn. Brunetul si-a intors privirea si a privit-o, in timp ce se apropia de ea.
- Cine esti? Cum indraznesti sa imi intrerupi antrenamentul? Ce cauti in casa mea?
- Ce atitudine! Dar intrebarea e: ce cauti tu in casa mea? Eu sunt Luna Dellakeza si sunt stapana acestei locuintei. Tu esti doar un intrus aici. Nu cred ca esti fratele meu, pentru ca tata nu ar fi indraznit sa o insele pe mama mea. Cine esti tu de fapt? Cumva bunicul te-a adus aici, doar pentru a ma dezmosteni de tot ce mi-a lasat tatal meu? Unde e mama ta? De ce esti aici?
- Nu e treaba ta. Si daca nu crezi ca sunt fratele tau, nu ai decat. Eu imi cunosc originea si nu am nevoie de nimeni sa mi-o demonstreze. Sunt fiul lui Cesar Dellakeza, fie ca iti convine, fie ca nu.
- Atunci sper ca esti pregatit ca ADN-ul tau sa fie comparat cu ADN-ul cadavrului tatei. Vei merge cu mine in Hong Kong si vom vedea daca spui adevarul sau nu. Daca e adevarat voi avea grija sa nu iti lipseasca nimic. Dar daca e o farsa, vei plati scump.
- De ajuns Luna! Nu am de gand sa te las sa imi sperii nepotul. Tu nu trebuie sa fii aici. Locul tau e in Hong Kong. replica batranul, care si-a facut aparitia.
- Imi pare rau bunicule, dar eu voi face ce vreau cu acest copil. Daca e fratele meu, inseamna ca e in puterea mea. Si cred ca tu ar trebui sa pleci din aceasta casa. Acum daca ma scuzati ma duc sa ma instalez in noua mea camera.
Bruneta s-a ridicat de pe scaun si a trecut pe langa baiat si batran, si a intrat in casa. Ramasi singuri, brunetul s-a intors cu fata catre bunicul lui, care il privea.
- Aldo, Luna e sora ta si e singura mostenitoare a tatalui tau. E prima nascuta si prima urata de catre familie. Ea nu te iubeste, cand a aflat de existenta ta nu a facut altceva decat sa te urasca mai mult. Ea nu vrea ca nimeni sa ii fure averea si de aceea e aici. Tu trebuie sa o urasti. Luna nu vrea decat sa te distruga. Nu o lasa sa iti ia ce trebuie sa ai.
- Nu iti fa griji bunicule, o voi ura pe scumpa mea suriora si nu o sa ma las, pana cand nu o sa imi primesc banii. In fond sunt un Dellakeza si noi nu renuntam atat de usor. Ma duc sa ma schimb.
Baiatul a trecut pe langa bunicul lui, inaintand spre casa. Batranul a inceput sa zambeasca, avand o privire triumfatoare. << Luna, ai facut o mare greseala ca te-ai nascut. Nici nu stii cat de mult te-am blestemat. Te urasc, te urasc pentru ca esti fata si pentru ca ai reusit sa pui mana pe ceea ce am construit atat de greu. >>
In camera ei, adolescenta statea pe pat si se gandea la tot ce s-a intamplat in acea zi. << Oare sunt prea dura cu acest copil? De ce a trebui sa o inseli pe mama, tata? De ce? Nu erai destul de fericit? Dar oare unde e mama acestui baiat? Unde e amanta ta?>>
Bruneta s-a ridicat de pe pat si a iesit din camera, coborand in living. S-a apropiat de bucatarie si a observat ca servitoarele erau in incapere. Fata s-a asezat la masa si le-a privit pe cele trei. Si-a ridicat degetul si a tintit-o pe servitoarea batrana. Aceasta s-a apropiat usor de adolescenta , iar aceasta i-a facut semn sa se aseze jos.
- Care e numele tau? Si de cati ani lucrezi aici?
- Numele meu este Nieva si sunt aici de cand tatal dumneavoastra a construit aceasta casa.
- Inseamna ca trebuie sa stii povestea. Ce s-a intamplat de fapt? De ce a avut tata o aventura? Unde e mama baiatului?
- Tatal dumneavoastra a venit aici dupa moartea mamei dumneavoastra, doamna Vanessa. Domnul Cesar era distrus si nu se putea concentra la nimic. In aceasta casa a lucrat o servitoare pe nume Demina. Era tanara, frumoasa si era indragostita de tatal dumneavoastra. Cand la vazut atat de distrus, s-a apropiat de el si la ajutat sa se recupereze. Au fost impreuna, iar urmarea acestei recuperarii a fost domnisorul Aldo. Domnul Juan a sosit exact cand Demina a nascut si i-a cerut domnului Cesar sa se casatoreasca cu ea si sa il faca pe baiat singurul mostenitor. Tatal dumneavoastra a refuzat categoric, spunand ca singurul lui copil sunteti dumneavoastra. Domnul Cesar a plecat, fara a mai spune nimic. Bunicul dumneavoastra venea in fiecare luna si avea grija de Demina si de nepotul lui. Demina a crezut ca acest copil o va uni de iubirea ei, insa domnul Cesar nu a mai venit niciodata. Femeia si-a dat seama ca stapanul ei nu se va mai intoarce si a plecat, parasindu-si copilul. Nu am mai auzit nimic despre ea si de cand a plecat, domnul Juan a avit grija de tanarul Aldo si l-a facut sa creada ca tatal lui se va intoarce la el.
- Inseamna ca pentru Aldo, bunicul a fost familia lui, nu?
Batrana a aprobat din cap si s-a ridicat de pe scaun, apropiindu-se de aragaz. Bruneta lovea usor masa cu unghiile, gandindu-se la poveste. S-a ridicat de pe scaun, parasind bucataria. A urcat treptele si a ajuns la primul etaj, pasnd pe holul lung. A ajuns in fata camerei din dreptul holului. A tras aer adanc in piept si a batut usor in usa. A apasat pe clanta si a deschis usa, intrand in incapere. A auzit suspine si geamate, care au facut-o sa isi duca mana la piept. A inchis usa si s-a apropiat de pat, vazandu-si fratiorul. Acesta statea cu capul in perna, ascunzandu-si chipul. Fata s-a asezat pe marginea patului si l-a atins usor pe cap, iar baiatul s-a ridicat speriat.
- Ce cauti aici? Nu ti-am dat voie sa intri. Pleaca, acum!
- Aldo nu trebuie sa te ascunzi de mine. De ce plangi? Nu iti place ca sunt aici nu e asa?
Brunetul s-a ridicat de pe pat si si-a sters lacrimile, privindu-si sora. Tanara s-a ridicat de pe suprafata moale si a vrut sa se apropie de el, insa acesta a oprit-o.
- Nu te apropia de mine. Tu ma urasti. Ma urasti exact cum m-a urat tata si mama. Nu vrei decat sa ma elimini pentru a nu-ti lua averea. Ei bine nu o sa iti mearga. Mai auzit?
Copilul s-a apropiat de ea si a inceput sa o impinga, tipand la ea sa il lase in pace. Brusc, fata a inceput sa vada in ceata. Si-a dus mana la cap, in timp ce brunetul o impingea in continuare. Adolescenta si-a inchis ochii, cazand pe podeaua rece. Aldo s-a speriat si s-a lasat in genunchi, incepand sa isi strige sora.
- Luna, Luna esti bine? Raspunde-mi Luna. Nu ma lasa si tu singur. Te rog Luna, trezeste-te! Nieva, Osvald, veniti repede in camera mea. Luna, trezeste-te! Te rog Luna! Trezeste-te!

#22
Brunetul continua sa isi strige sora, insa aceasta nu reactiona deloc. In camera baiatului si-au facut aparitia soferul si servitoarea batrana. Barbatul si-a luat stapana in brate si a asezat-o pe patul lui Aldo. Acesta s-a asezat langa sora lui si a luat-o de mana. Batrana a cerut sa ii aduca o sticla de alcool, pentru a o trezi pe stapana ei. O lovea usor peste obraz, strigandu-i numele. Una ditre fetele de servici, i-a adus o sticla de whiski, dandu-i-o femeii. Aceasta a desfacut sticla si a plimbat-o usor pe la nasul adolescentei. In cateva minute, ochii brunetei au inceput sa se deschida. Tanara s-a ridicat in sezut si si-a dus mana la cap, intreband ce i s-a intamplat. Fratele ei a imbratisat-o puternic, incepand sa planga. Soferul si Nieva sau retras din incapere, lasandu-i pe cei doi frati singuri.
- Luna, imi pare rau. E numai vina mea. Daca nu te impingeam, nu pateai asta. Imi pare rau, imi pare atat de rau. Te rog iarta-ma!
- Aldo nu e vina ta. Pur si simplu am lesinat. Dar de ce plangi? Parca nu ma voiai in preajma ta.
- Mi-a fost teama sa nu te pierd si pe tine. Nu vreau sa raman singur. Te rog surioara nu ma lasa singur. TE rog!
Adolescenta l-a imbratisat puternic pe baiat, sarutandu-l pe frunte. I-a mangaiat usor crestetul capului, in timp ce asculta suspinele brunetului.
- Bunicul nu mi-a spus niciodata ca am o sora, pana acum. Mereu mi-a spus ca tata se va intoarce la mine si ma va lua cu el. Mi-a spus ca trebuie sa te urasc, pentru ca tu nu vrei ca un intrus sa iti ia averea. Luna, pe mine nu ma intereseaza banii. Vreau doar sa am o familie.
- Aldo, ceea ce ti-a spus bunicul au fost minciuni. E adevarat ca atunci cand am aflat de existenta ta am fost furioasa, dar cand te-am vazut, pur si simplu mi-ai patruns in inima. Inca nu stiu daca esti sau nu fratele meu, dar eu voi sta aici o saptamana. Eu vreau sa te iau cu mine in Hong Kong si sa iti fac testul ADN, pentru a ma asigura ca esti fiul lui Cesar Dellakeza. Daca vrei sa ramai aici, poti ramane, dar eu nu voi mai veni aici. Ma voi ocupa de afacerile din orasul meu natal. Probabil ai amintiri care te unesc de acest loc.
- Nu! Vreau sa merg cu tine. Nu vreau sa mai stau aici, inconjurat numai de servitoare si de bunicul. Vreau sa fiu cu tine, departe de acest loc si de amintiri.
- Foarte bine. Atunci voi vinde casa si vom pleca in Hong Kong. Acum ma duc in camera mea. Aldo, nu il mai lasa pe bunicul sa iti otraveasca mintea.
Brunetul a aprobat din cap si si-a imbratisat sora, sarutand-o pe obraz. Adolescenta l-a sarutat pe frunte si s-a dat jos din pat, parasind incaperea. S-a apropiat de camera alatura si a deschis usa, intrand in interior. S-a asezat pe pat si s-a lasat cuprinsa de ganduri. << Oare ce faci acum, Julian? Iti e dor de mine sau deja mi-ai gasit inlocuitoare?>>
In Hong Kong, in apartamentul blondului, acesta statea pe pat, avand intre degete o tigara. O fata blonda statea cu capul pe pieptul lui, facand cercuri cu degetul. Julian tragea cu ardoare din tigara, lasand fumul cenusiu sa se ridice in aer. A indepartat-o usor pe tanara si si-a scos portofelul din noptiera. A scos cateva bancnote si i le-a aruncat in fata fetei. Aceasta a zambit usor si a inceput sa stranga banii, apoi s-a dat jos din pat, imbracandu-se. Dupa ce a terminat i-a trimis un sarut in zbor blondului, apoi a parasit incaperea. Ramas singur, baiatul s-a ridicat de pe pat, luandu-si halatul pe el. S-a apropiat de peretele de sticla si a privit zarea. << Oricate tarfe as plati, exista una singura ca ma satisface. Luna, daca nu te intorci repede, risti sa vin dupa tine. >> Tanarul a tras din tigara si a inceput sa rada.
In San Felix o noua zi si-a facut aparitia. Soarele s-a ridicat mandru pe cer, aratandu-si razele. In camera ei, bruneta se pregatea pentru a pleca la firma. S-a imbracat cu o pereche de blugi si un tricou larg, lasandu-si umarul drept descoperit. S-a incaltat cu adidasii ei si si-a prins parul intr-o coada. A parasit camera, coborand in living. S-a dus in bucatarie, unde l-a vazut pe micul brunet. Acesta s-a ridicat de la masa si si-a imbratisat sora, rugand-o sa il ia cu el. Adolescenta a fost de acord, iar cei doi au parasit bucataria. Au iesit din vila si s-au urcat in masina. Soferul a pornit masina si a iesit din curtea casei. PE drum, tanara se gandea la mama ei si la cat de mult ar fi afectat-o acest copil. Ajunsa in fata cladirii, cei doi s-au dat jos din automobil si au intrat in interiorul firmei. Au urcat cu liftul pana la biroul fetei si au patruns in interiorul camerei. Adolescenta s-a asezat pe scaun si a observat un dosar care se afla pe masa. In camera si-a facut aparitia roscatul, care tinea in mana cateva foi.
- Domnisoara Luna in dosar aveti ultimele comenzi care au fost facute. Iar acestea sunt graficele, care arata cat a crescut firma in ultimii ani.
Bruneta a luat foile din mana barbatului si si-a aruncat privirea peste ele. A luat portofoliul in mana si a rasfoit hartii din interiorul lui.
- Se pare ca ai condus destul de bine firma. Vreau sa reunesti asociatii intr-o sedinta, de aceasta data fara domnul Juan. El nu are ce cauta in consiliul administrativ. De asemenea vreau sa aduci aceste grafici la sedinta si sa fii prezent. Pleca!
Barbatul a facut o plecaciune si a parasit biroul. Ramasi singuri, baiatul si-a privit sora, care se uita pe niste documente.
- Surioara nu crezi ca esti cam dura, cu domnul Oldi? Nu a scos nici un cuvant.
Roscatul a aparut in birou si a anuntat-o pe fata ca totul era pregatit. Aceasta s-a ridicat de pe scaun si ia spus fratelui ei sa o insoteasca. Au parasit incaperea insotiti de Oldi. Ajunsi in sala de sedinta, bruneta s-a asezat pe scaunul ai, asezandu-si fratele langa ea.
- Vam adunat aici, pentru a va spune ca voi pleca in cateva zile de aici si nu ma voi mai intoarce niciodata. Am analizat graficele si ultimele comenzi executate si nu am de comentat nimic. Am observat ca prestigiul firmei a crescut foarte mult de cand Oldi a preluat conducerea. Voi lasa firma pe mana ta si va fi responsabilitatea ta sa te ocupi de probleme ei si sa ma anunti atunci cand nu te descurci. Am observat o crestere mare a capitalului a capitalului. Acesti bani vor fi trasferati conturile Dellakeza din intreaga Europa. Veti tine o parte a capitalului aici, pentru a scoate la capat compania. Cred ca e nu mai e nevoia sa va spun ca mie trebuie sa imi cereti socoteala si nu celui care crede ca aceasta firma este a lui. Daca aflu ca incercati sa ma furati si sa ma tradati, veti plati scump. Intrebari?
Barbatii s-au privit intre ei si au dezaprobat din cap, apoi au privit-o pe fata.
- Atunci daca nu aveti intrebari, am eu una pentru voi. Vreau sa stiu daca Julian Ipori, Jacob Barios sau Francissco Lekari au incercat sa cumpere aceasta compania. Firma Dellakeza din acest oras este cel mai important punct industrial din Pacificul de Sud. Si sunt sigura ca cei trei au incercat sa puna mana pe corporativa, pentru a-si mentine afacerile stabile si chiar sa le imbogateasca.
- Acum trei ani a sosit in San Felix, un tanar pe nume Julian Ipori. A spus ca doreste sa discute cu cel care detinea firma. Am discutat cu el si am aflat ca dorea sa cumpere aceasta companie. Eu am refuzat categoric, pentru ca stiam ca domnul Cesar nu si-ar fi vandut firma. Dar domnul Juan a discutat cu acest Ipori si au cazut la o intelegere. Bunicul dumneavoastra a vrut sa vanda intrega firma, pentru 50 de milioane de dolar, dar fara acordul meu, nimic nu se putea face. Tanarul a plecat din San Felix si domnul Juan a fost foarte furios pe mine si din acea zi a incercat mereu sa ma faca renunt la conducere.
- Inteleg. Se pare ca bunicul ar face orice pentru a ma distruge. Oldi, ai procedat foarte bine. De acum inainte daca cineva doreste sa cumpere firma, trebuie sa vorbeasca cu mine. Acum am ceva de rezolvat. Declar aceasta sedinta incheiata si multumesc pentru intelegere.
Bruneta s-a ridicat de pe scaun, impreuna cu fratele ei si au parasit incaperea. << Pana unde vei ,merge ca sa ma infunzi, bunicule? De ce nu accepti ca pot face acelasi lucru ca un baiat? Dar stai linistit nu o sa pui mana pe banii tatei.>>

#23
Ajunsa in biroul ei, bruneta s-a asezat pe scaun si a chemat secretara. In cateva clipe, aceasta a patruns in interiorul camerii. A facut o plecaciune in fata celor doi frati si a asteptat ca sefa ei sa ii dea comenzi.
- Vreau sa scoti casa in care a locuit tatal meu la vanzare. Maine vreau sa scap de ea. Acum pleaca!
Ramasi singuri, brunetul si-a privit sora, care privea niste documente.
- Ma uit la tine si nu imi vine sa cred ca esti sora mea. Trebuie sa fiu si eu la fel de dur ca tine?
- Daca esti amabil cu angajatii, vor incepe sa te ia peste picior si sa faca ce le taie capul. Daca esti implacabil, atunci te vor respecta si vor sti ca sunt niste simpli angajati.
- Totusi esti mult prea dura dupa parerea mea. Dar sa revenim la oile noastre. Chiar plecam imediat dupa ce vinzi casa?
Fata a aprobat din cap, in timp ce secretara a aparut in birou. I-a spus adolescentei ca a gasit un barbat care e dispus sa cumpere casa. Bruneta i-a spus secretarei pretul casei si sa faca actele pe numele celui care doreste sa o cumpere. Tanara i-a spus fratelui ei ca trebuie sa isi faca bagajul pentru ca maine pleaca din San Felix. Baiatul a zambit usor si si-a privit sora, gandindu-se la Hong Kong. Adolescenta si-a luat telefonul si l-a apelat pe cel care a adus-o in Insulele Chile. I-a spus sa pregateasca avionul, pentru ca maine dupa-amiaza se intorceau acasa. Dupa ce a stabilit ultimele detalii, fata a inchis telefonul, ridicandu-se de pe scaun. I-a spus brunetului ca e timpul sa plece acasa, pentru a face bagajele. Tanarul s-a ridicat de pe scaun si si-a luat sora de mana, iesind din incapere. Au coborat cu ascensorul si s-au urcat in masina, indreptandu-se spre casa. << Oare ce face Ximena? Cu toata agitatia din aceste zile, am uitat sa o sun. Nu cred ca se va astepta sa vin acasa atat de repede. Sper ca e pregatita pentru o surpriza. Julian! Cu cate tarfe te-ai culcat de cand am plecat? Abea astept sa iti vad fata cand vei afla ca nu ai cum sa imi iei compania din San Felix.>>
Ajunsi acasa, cei doi au coborat din automobil si au intrat in vila. Bruneta a chemat servitoarele la ea. In cateva clipe cele trei femei s-au strans in jurul copiilor.
- Maine aceasta casa va fi in mana altcuiva. V-am chemat ca sa stiu daca aveti de gand sa ramaneti si cu noul stapan sau va predau lichidarea. Maine dupa-amiaza, Aldo si cu mine vom pleca in Hong Kong si nu ne vom mai intoarce in aceast loc, decat daca e nevoie. Aveti timp sa imi dati raspuns pana diseara. Acum puteti pleca.
Femeile au facut o plecaciune in fata celor doi si s-au retras din living. Luna si Aldo au urcat in camerele lor pentru a-si face bagajele. Ajunsa in camera ei, bruneta s-a asezat pe pat si a privit podeaua. Deodata telefonul ei a inceput sa sune, iar cand adolescenta a observat cine o apela a zambit usor.
- Ce s-a intamplat? Deja imi duci dorul scumpule? Sau m-ai inlocuit cu vreo tarfa?
- Normal ca te-am inlocuit. Si nu numai cu o curva, cu mai multe. Vreau sa stiu cand te intorci?
- Hm..sa vedem. In 20 de ani, poate! Nu e treaba ta. Trebuie sa inchid. M-ai deranjat de la ceva foarte important.
Tanara a inchis convorbirea si si-a aruncat telefonul in peretele, facandu-l bucatele. << Nenorocitul! Cum poata sa imi spuna asta? Nu il suport cand se comporta ca un ticalos.>>
Fata a vrut sa se ridice de pe suprafata moale, insa o ameteala a oprit-o. Adolescenta si-a dus mana la gura, evitand sa vomite. << Ce se intampla cu mine? De ce am starile de voma si ametelile? Doar nu sunt... Te rog Doamne, da sa nu fiu insarcinata.>> Bruneta s-a ridicat de pe pat si si-a luat geanta din dulap. A lasat-o pe masuta din fata patului si a iesit din camera, coborand in living. Si-a vazut bunicul, care incerca sa vorbeasca cu fratele ei. Vazandu-si sora, brunetul s-a apropiat de ea si a luat-o de brat.
- Cred ca fratele meu vrea sa stai cat mai departe de el.
- Tu ar trebui sa pleci de aici. Ai venit aici si ai distrus tot. Tot ce am incercat sa protejez in 10 ani. I-ai otravit mintea lui Aldo impotriva mea. Esti un blestem pentru familia asta!
Bruneta si-a lasat capul in jos, in timp ce fratele ei o privea ingrijorat. Adolescenta strangea puternic din pumn, in timp ce trupul ei a inceput sa vibreze. A inceput sa rada si si-a ridicat privirea, privindu-l pe batran.
- Esti doar un bosorog senil. Stii, ar trebui sa te bag la balamuc, pentru ca acolo trebuie sa stai. Dar sa lasam glumele la o parte. Stiu ca pentru tine sunt un blestem, dar nu poti scapa de mine. Te voi urmari pana cand vei muri si poate si dincolo de moarte. In legatura cu fratele meu, voi avea eu grija de el de acum incolo. Maine voi vinde casa si voi pleca din acest loc.
- Poftim? Cine ti-a dat voie? Cui i-ai cerut permisiunea?
- Trebuia sa cer permisiunea cuiva? Casa asta imi apartine si pot sa fac ce vreau cu ea. Strangeti lucruri si dispari in acest moment din casa asta. Si sa iti gasesti alti piloti, pentru ca Diaz si echipajul lui lucreaza pentru mine, nu pentru tine.
Fata a trecut pe langa bunicul ei si s-a asezat la masa. Fratelei ei s-a asezat si el la masa, privindu-si bunicul cu coada ochiului. Langa cei doi bruneti si-au facut aparitia cele trei menajere.
- Domnisoara, Guadalupe si Habino vor sa plece si sa isi primeasca lichidarea.
- Dar tu Nieva? Ce ai de gand sa faci?
- Luna, o putem lua pe Nieva cu noi? Ea a avut grija de mine in toti acesti ani. Nu as vrea sa imi incep o noua viata si sa o las in urma.
Bruneta si-a privit fratele cu zambetul pe buze, apoi a privit-o pe batrana. Si-a sprijinit capul intr-o mana si a inchis ochii.
- Foarte bine Aldo si sunt sigura ca Lina se va bucura ca va avea companie. Poti sa iti faci bagajele Nieva, pentru ca mergi cu noi. Cat despre voi doua, treceti maine la firma si luati-va banii.
Si-a deschis ochii si a vazut cum cele trei se indepartau. Si-a intors capul si l-a observat pe bunicul ei, care strangea puternic din pumn. Nu putea sa isi lase nepoata sa fie atat de fericita.

#24
O noua zi si-a facut aparitia in San Felix. Luna se afla la firma, asteptandu-l pe cel care dorea sa cumpere casa. Aldo statea pe scaunul din fata biroului, privindu-si sora. In incapere si-a facut aparitia un barbat cu parul blond. Acesta s-a apropiat de cei doi bruneti. A facut o plecaciune in fata lor si s-a asezat pe scaunul liber.
- Secretara mea v-a pus la punct cu detaliile casei. Deci? Care e raspunsul dumneavoastra final?
- O cumpar.
Adolescenta a zambit usor si si-a chemat secretara. Aceasta a adus contractul, pe care i l-a inmanat fetei. Bruneta si blondul au semnat actul, dupa care femeia a luat documentul si a parasit incaperea. Barbatul i-a dat tinerei un plic cu bani, apoi s-a retras din birou. Adolescenta l-a chemat pe Oldi la ea. Roscatul a aparut in birou si a facut o plecaciune in fata celor doi frati. Bruneta s-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de barbat.
- Oldi, ne spunem adio. Acum vreau sa ai grija de firma si orice problema pe care o ai, te rog sa ma contactezi.
- Da domnisoara. Multumesc pentru ca aveti incredere in mine.
Cei doi bruneti au parasit biroul, indreptandu-se spre ascensor. Au coborat din cladire si s-au urcat in automobil. Pe drum, adolescenta se gandea la Julian. Cum va reactiona baiatul cand va sti ca nu are cum sa puna mana pe afacerile din San Felix? A inceput sa vada in ceata si si-a dus mana la frunte, inchizand o clipa ochii. Cand i-a deschis, era ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Ajunsi la vila, cei doi frati s-au dus direct in camerele lor si si-au luat bagajele, coborand in living. Soferul s-a apropiat de cei doi si le-a luat valizele, ducandu-la la masina. Aldo si-a intors privirea si a stat cateva minute sa priveasca incaperea. Sora lui i-a pus mana pe umar si au iesit amandoi din casa. La masina erau asteptati de servitoarea batrana, care ii privea pe cei doi cu caldura. S-au urcat in automobil si au pornit spre aeroport. << Ximena, abea astept sa te vad. Imi e atat de dor de tine. Vreau sa ajung cat mai repede acasa, pentru a ma asigura ca nu sunt insarcinata. Ar fi un adevarat blestem sa port copilul lui Julian in interiorul meu. Ba nu! As fi chiar fericita, insa nu cred ca el il va accepta. Daca banuielile mele se confirma, pentru nimic in lume nu voi avea un avort.>>
In jumatate de ora, masina a ajuns la aeroport, unde avionul ii astepta pe cei trei. Osvald le-a dat jos bagajele si le-a inmanat personalului avionului. Bruneta a fost intampinata ce aceealasi barbat care a adus-o. Acesta i-a condus pe cei trei in aeroplan, aratandu-le locurile lor. Dupa o ultima verificare, usa avionului s-a inchis, iar pilotii si-au ocupat locurile, pornind motorul avionului. In cateva momente, adolescenta a simtit cum se desprinde de sol. Si-a privit fratele care tremura si o strangea de mana pe Nieva.
- Aldo, e prima oara cand zbori cu avionul?
- Da si mie frica. Vom ajunge cu bine?
- Sigur ca da. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Nimeni nu iti va lua noua viata. Crede-ma!
Brunetul a privit-o si s-a linistit. Adolescenta si-a sprijinit capul de geam si a inchis ochii, adormind.
In Hong Kong, lucrurile erau mult prea linistite. La firma blondului, acesta statea pe scaunul sau, privind cerul senin. In birou si-a facut aparitia Barios. Acesta s-a asezat pe scaunul din fata biroului, sprijinindu-si carja langa el.
- Ti-a spus sa te asezi?
- Am crezut ca tacerea ta e un da. Ce e cu tine? In ultimul timp esti cam abatut. Nu imi spune ca Luna a dat coltu'.
Baiatul s-a intors cu fata la el si l-a privit cu ura.
- Ti-ai da viata ca asa ceva sa se intample, nu? Ti-e ciuda ca Luna ma iubeste pe mine si nu un bosorog ca tine. Am auzit toate lucrurile pe care ti le-a spus la depou. Ii provoci greata, scarba. Ma surprinzi Barios, nici nu mai poti starni pasiunea intr-o pustoaica. Spuneai ca sotia ta nu te mai satisface la pat? Dar oare nu esti tu cel care nu o satisface pe ea? Nici macar sa ii faci copii nu esti in stare. Ce-ar fi sa iti iei hoitul si sa iesi afara din biroul meu. Vreau sa fiu singur. Si data viitoare anunta inainte sa intri. Ca s-ar putea sa ma prinzi intr-o stare proasta si sa iti infing un glont un cap.
Barbatul si-a luat carja si a parasit camera, lasandu-l singur pe blond. Acesta s-a intors cu fata catre peretele de sticla si si-a lasat capul pe mana dreapta. << Prostul! Crede ca ma va prosti pe mine. Luna, vino odata acasa. Vreau sa te sarut, sa te strang in brate, sa te fac a mea.>>
Orele treceau, iar aeroplanul firmei Dellakeza isi continua zborul spre Hong Kong. Brunetul isi misca usor sora, incercand sa o trezeasca. Tanara a inceput sa isi miste pleoapele, deschizandu-si ochii.
- Luna, mai avem mult? Zburam deja de o zi. Mi-e frica.
- Aldo, ce ar fi sa te duci sa ii intrebi pe piloti cat mai avem pana ajungem. Dupa parerea mea intr-o ora suntem pe aeroportul din Hong Kong.
Baiatul a avut increderea in spusele surorii lui si s-a asezat din nou pe scaunul sau. Fata si-a lasat capul pe geam, privind norii pufosi. << Tata mi-e atat de teama. Te rog, fa in asa fel incat sa nu fiu insarcinata. Asta m-ar distruge pur si simplu. Julian ori ma va forta sa avortez, ori ma va obliga sa ma casatoresc cu el. Pe de o parte as fi fericita sa fiu unita de el, insa daca devin sotia lui, va pune mana pe intreaga afacere si asta ar insemna un dezastru. As fi determinata sa renunt la razbunare. Nu as putea sa il ucid pe tatal copilului meu. Primul lucru pe care il voi face cand ajung acasa, ma voi duce la doctor pentru a ma asigura daca port sa nu un copil in pantecul meu.>>

#25
Orele au trecut pe nesimtite. Avionul Dellakeza, tocmai ateriza pe pista din Hong Kong. Pilotii au oprit motorul aeroplanului si au deschis usile avionului. Bruneta si-a luat la revedere de la echipajul cu care a zburat si a coborat din avion, insotita de fratele si servitoarea ei. Fata si-a vazut masina si a zambit usor. A deschis portbagajul si a pus bagajele, apoi s-a urcat in automobil, impreuna cu cei doi care o insoteau. A pornit spre apartamentul ei, asteptand cu nerabdare sa ajunga acasa. Aldo isi tinea ambele maine pe portiera si privea imprejurimile entuziasmat. Hong Kong-ul era foarte diferit de locul sau natal. In jumatate de ora, Luna a ajuns in fata blocului ei. A lasat masina in parcare si s-a dat jos, luand bagajele. Cei trei s-au apropiat de lift. Au urcat pana la ultimul etaj, iar adolescenta a deschis usa apartamentului ei. A vazut-o in living pe Lina, care stergea praful. Aceasta s-a apropiat de stapana ei si a imbratisat-o puternic, spunandu-i ca i-a lipsit mult. Bruneta a facut prezentarile, iar Lina i-a aratat Nievei camera ei, in timp ce fata si-a luat fratele de mana. S-au oprit in fata camerei de langa incaperea brunetei. Aceasta a apasat pe clanta si i-a spus fratelui ei ca aceasta va fi camera lui. In fata usii se afla geamul, iar langa fereastra un pat dublu. Peretii aveau culoarea albastra. Langa pat se afla baie, iar in fata baii dressingul si o plasma neagra. Baiatul i-a sarit in brate tinerei si a sarutat-o pe obraz, apoi s-a dus sa isi ea bagajele. Adolescenta s-a dus in camera ei si s-a apropiat de dressing. Si-a dat jos hainele pe care le purta si s-a imbracat cu o fusta scurta neagra si un maieu roz, cu un decolteu adanc. S-a incaltat cu o pereche de cizme negre, fara toc. A iesit din dressing si si-a luat in mana telefonul si cheile de la masina. A parasit incaperea si s-a dus in camera fratelui ei.
- Aldo, vrei sa mergi cu mine la firma?
- Da! Sigur ca da. Doar sa ma schimb.
- Bine, dar mai intai am treaba la spital.
Brunetul a aprobat din cap si s-a dus la baie, pentru a se schimba. In cateva clipe baiatul a iesit din baie. Era imbracat cu o pereche de blugi albastri si un tricou negru de la Nike. Era incaltat cu o pereche de adidasi negri. Cei doi frati au parasit incaperea. Le-au spus celor doua menajere ca vor pleca. Au parasit apartamentul si au coborat in parcare, unde s-au urcat in masina adolescentei. Automobilul a pornit in graba spre spital. Intr-un sfert de ora masina a ajuns la spital. Adolescenta a lasat masina in parcare. I-a spus brunetul sa o astepte aici. S-a dat jos din automobil si a intrat in interiorul cladirii. A urcat cu liftul pana la primul etaj si s-a apropiat de usa din capatul coridorului. A batut usor la usa si a intrat in interiorul cladirii. La birou se afla o femeie cu parul blond si ochii albastri.
- Luna? Ce cauti aici? Nu ai mai trecut pe la mine de mult timp. spuse blonda, ridicandu-se de pe scaun si imbratisand-o pe adolescenta.
- Imi pare rau Jane, dar nu am avut deloc timp sa trec pe la tine. Vreau sa te rog ceva. Ma cunosti de multi ani si am incredere in tine.
- Desigur, ce s-a intamplat? E ceva grav?
- Vreau sa imi faci un test de sarcina.
Femeia a ramas uimita, insa a afisat un zambet si i-a cerut fetei sa se dezbrace. In masina, Aldo asculta melodiile de la radio. Si-a sprijinit capul pe portiera, in timp ce isi astepta sora. In cabinetul in care se afla adolescenta, aceasta statea pe un scaun si o astepta doctorita.
- Va trebui sa vii maine dupa rezultate, Luna.
Bruneta a aprobat din cap si s-a ridicat de pe scaun, multumindu-i femeii. A parasit cabinetul, iesind din cladire si indreptandu-se spre masina. S-a urcat in automobil si a pornit spre firma. Pe drum, baiatul isi agasa sora cu diferite intrebari. Dupa zece minute, masina a oprit in parcarea firmei. Cei doi s-au dat jos din automobil si s-au indreptat spre lift. Au urcat la ultimul etaj si s-au spre biroul adolescentei. Aceasta a deschis usa si si-a vazut prietenii. Roscata s-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de prietena ei, imbratisand-o puternic. Roscatul s-a apropiat de cele doua si a imbratisat-o pe bruneta. Ximena l-a observat cu usurinta pe brunet.
- El e fratele tau?
- Da. Ximena, Noah, el e Aldo. Aldo, ei sunt Ximena si Noah, prietenii mei. Noah, ii arati cladirea lui Aldo?
Roscatul a aprobat din cap si a parasit incaperea, lasandu-le pe cele doua prietene singure. Fetele s-au asezat pe scaune, iar bruneta a inceput sa ii povesteasca experienta ei.
- Juan a innebunit de tot. Sa otraveasca mintea unui copil nevinovat, doar pentru a-ti lua totul. Ar trebuie sa stea la un azil de nebuni.
- Ximena. Trebuie sa iti spun ceva. Inainte sa vin la firma am fost la spital si mi-am facut un test de sarcina.
Roscata a ramas cu gura cascata. Isi privea prietena si nu stia ce sa ii spuna. Pur si simplu era blocata. Si-a acoperit gura cu palma dreapta si a privit podeaua.
- Iti dai seama ce s-ar intampla daca Ipori ar afla? Se va folosi de acel copil pentru a se casatori cu tine si asa va pune mana pe afacerile tale. Dupa ce devin stapan peste intregul lui "regat" o sa te omoare si pe tine si pe copilul tau.

#26
Bruneta isi privea prietena, care lovea agitata biroul. Luna se invartea usor cu scaunul, fiindu-i teama pentru ziua de maine. In birou si-au facut aparitia cei doi baieti. Brunetul s-a apropiat de sora lui, spunandu-i cat era de fericit, insa adolescenta se parea ca nu il auzea. Aceasta il privea si zambea usor, incercand sa il pacaleasca pe baiat. Deodata telefonul a inceput sa sune, iar fata a raspuns. Auzind vocea din celalalt capat a ramas blocata. Nu era altcineva decat Julian.
- Pisicuta a venit inapoi la casa ei. Ce dragut. Vreau sa vii acum la mine. Trebuie sa discutam si ar fi bine sa nu ma dezamagesti, pentru ca pot deveni violent si poate prietena ta va plati consecintele.
Blondul a inchis, lasand-o pe tanara cu vorba in gura. Aceasta a pus receptorul la locul lui si s-a intors cu fata catre prietenii ei. Si-a cerut scuze, apoi l-a luat pe fratele ei de mana si a parasit incaperea. Ramasi singuri, cei doi roscati s-au privit si au dezaprobat din cap. Cei doi bruneti au ajuns in parcarea cladirii si s-au urcat in automobil, pornind spre casa. Pe drum, adolescenta se gandea la ce se va intampla. Daca Julian va incerca sa se culce cu ea si ea sa fie insarcinata? Ajunsa in fata blocului, fata a oprit masina in fata intrarii si i-a spus fratelui ei sa coboare.
- Aldo trebuie sa plec. Ma intalnesc cu niste oameni de afaceri.
A plecat, fara a astepta raspunsul baiatului. Cu cat se apropia mai mult de locuinta lui Ipori, cu atat mai mult incetinea viteza. Voia sa ii ia ore sa ajunga acolo, insa stia ca nu e de gluma cu el. Ar fi putut sa o ucida pe Ximena in cateva secunde. Nu putea sa il lase sa ii mai ia o fiinta draga. Ajunsa in fata cladirii, a lasat masina in parcare si s-a apropiat de ascensor, urcand pana la ultimul etaj. A batut la usa cu o oarecare frica, apoi a tras aer adanc in piept. Cand usa s-a deschis, fata a fost intampinata de o femeie cu parul brunet, care era menajera adolescentului. Aceasta a poftit-o inauntru, conducand-o in camera de la capatul holului. I-a deschis usa si a lasat-o sa intre inautru, apoi s-a retras. Adolescenta a observat ca incaperea in care se afla era biroul blondului. In fata ei se afla un birou masiv din lemn maroniu, iar in spatele lui se afla fereastra. In partea dreapta se afla biblioteca care avea aceeasi culoare ca si biroul. In partea stanga se afla un semineu din marmura, in care afla focul. In fata semineului se aflau doua fotolii si o masuta de sticla. Baiatul si-a ridicat ochii din calculator si a patruns-o cu privirea pe adolescenta. S-a ridicat de pe scaunul sau si s-a apropiat usor de tanara. A tras-o in bratele lui si a sarutat-o apasat pe buze. Si-a strecurat limba printre buzele ei, explorandu-i in voie lacasul umed. Ii musca limba din cand in cand. Dupa cateva minute, buzele celor doi s-au despartit. Baiatul a privit-o cateva clipe, apoi a trantit-o pe podea. S-a asezat deasupra ei si a inceput sa ii sarute gatul, strecurandu-si mainile sub fusta.
- Julian inceteaza, nu e bine.
- Taci. Nici nu iti imaginezi cat de mult am vrut sa ti-o trag. Ai fugit de mine, dar acum te-ai intors.
- Julian, inceteaza, e posibil sa fiu insarcinata!
Auzind acestea tanarul a privit-o ridicandu-se de pe podea. A ajutat-o sa faca acelasi lucru, apoi a privit-o in ochi. Fata si-a lasat capul in jos, incercand sa isi fereasca privirea de acesta. A luat-o de maini si i-a ridicat usor capul, sarutand-o scurt pe buze. A tras-o usor in bratele lui, punandu-i mana pe capul ei. Adolescenta i-a raspuns imbratisarii, strangand cu putere tricoul tanarului.
- Te rog. Daca e adevarat ca sunt insarcinata, nu ma pune sa avortez. Vreau sa pastrez acest copil.
Blondul a indepartat-o putin, privind-o in ochi. A sarutat-o pe frunte, pe ochi si buze.
- Nu te-as pune niciodata sa renunti la acest copil. Nu ma intereseaza daca e fata sau baiat. Va fi copilul meu si asta e tot ce conteaza. Ti-ai facut analize?
- Da. Maine primesc rezultatele.
- Merg cu tine. Vreau sa fiu primul care afla daca esti sau nu esti gravida. Si daca nu esti, o sa am grija ca urmatoarea noastra noapte impreuna o sa concepem un copil.
Bruneta l-a privit cu caldura si l-a sarutat tandru pe buze. Baiatul si-a pus mana in parul ei, strecurandu-si limba in gura ei, explorandu-i in voie cavitatea bucala. Dupa ce si-au despartit buzele, bruneta a zambit usor si s-a asezat pe unul dintre fotolii. Tanarul a privit-o si s-a asezat pe locul liber din fata ei.
- Nu esti curios sa afli unde am fost plecata? Banuiesc ca Ximena nu ti-a dat detalii despre plecarea mea. Sa iti spun?
- Daca doresti.
- Am fost in San Felix. Am descoperit afacerile tatei si am pus stapanire pe ele. Si am un fratior care ma asteapta acasa. Surprins?
Baiatul s-a prefacut socat, dar in sinea lui nu era deloc mirat. In fond, unul dintre spionii lui a cumparat vila din San Felix. Si-a incrucisat mainile sub barbie si a privit-o pe adolescenta.
- Asculta Luna. Daca e adevarat ca porti copilul meu in pantece, va trebui sa te casatoresti cu mine.
- Poftim?
Tanara il privea prostita. Zambetul i s-a topit de pe buze, afisand o privire mai mult decat uimita. Nu putea sa se casatoreasca cu asasinul tatalui ei. Daca asa ceva se intampla, Julian punea mana pe afacerile ei si visul lui se implinea. Buzele ii erau intredeschise. Dorea sa spuna ceva, insa vorbele nu ii ieseau pe gura. Era impietrita.

#27
Bruneta continua sa il priveasca pe cel din fata ei, nereusind sa scoata vreun cuvant din gura. << Ce sa fac? E visul meu sa devin sotia lui, insa el nu vrea decat afacerile mele. Ce ma fac?>>
- Nu ma voi casatori cu tine. Si nu imi pasa ce vei face.
Blondul s-a apropiat de fata si a privit-o in ochi. A apucat-o brusc de gat, impingand-o in biroul din spatele ei.
- Atunci ar trebui sa te rogi sa nu fii insarcinata. De fapt nu trebuie sa te rogi. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu vei deveni sotia mea. Fie ca iti place, fie ca nu.
Tanarul si-a luat mana de la gatul fetei. A sarutat-o tandru pe buze, strecurandu-si limba printre ele, explorandu-i lacasul umed. A luat-o in brate si a parasit biroul, indreptandu-se spre camera lui. A urcat usor scarile nerupand sarutul. Bruneta si-a pus mainile dupa gatul baiatului, duelandu-se cu limba lui. Blondul a inchis usa de la camera lui cu piciorul, apropiindu-se de pat. A lasat-o pe adolescenta pe pat, in timp ce tanarul s-a sprijinit in genunchi. I-a sarutat usor fruntea, obrajii si gatul. Mainile lui mangaiau fiecare centimetru din pielea fina a tinerei. S-a asezat langa ea si a tras-o in bratele lui. Adolescenta si-a pus capul pe pieptul lui, in timp ce tanarul se juca cu parul ei. A privit ceasul digital de pe noptiera si s-a ridicat repede de pe pat.
- S-a intamplat ceva?
- Trebuie sa plec acasa, i-am spus fratelui meu ca voi veni repede.
Blondul s-a ridicat de pe pat si s-a apropiat de bruneta. A tras-o in bratele lui, sarutand-o tandru pe buze. Si-a strecurat limba printre ele, plimband-o prin gura ei. Dupa cateva clipe, cei doi si-au despartit buzele, iar adolescenta a parasit incaperea. A coborat usor scarile, iesind din apartament. A coborat cu liftul pana in parcare si s-a urcat in masina ei, pornind spre casa. Pe drum se gandea la ceea ce i-a spus Julian. Isi dorea atat de mult sa nu fie insarcinata. Ajunsa in fata blocului, a lasat masina in parcare si s-a dat jos, indreptandu-se spre ascensor. A urcat pana ultimul etaj si s-a apropiat de usa apartamentului. A deschis-o si a intrat in interiorul locuintei. L-a vazut pe brunet in fata televizorului. S-a apropiat usor de el si l-a sarutat pe frunte, asezandu-se langa el. Baiatul s-a intins pe canapea si si-a lasat capul pe genunchii ei.
- Luna, cum era tata? Vreau sa stiu mai multe despre el.
- Pai tata era un om bun. S-a ocupat mult de afacerile lui, insa a devenit cunoscut si a reusit sa isi creeze o lume numai a lui. Dar mereu isi facea timp pentru mine. Ma ducea in vacanta, cu toate ca ne insoteau documentele si laptopul. Sincera sa fiu nu inteleg de ce s-a culcat cu mama ta imediat dupa moartea mamei. Probabil a fost mult prea ranit si nu a tinut cont de faptele lui.
- Nu e asta. Mama a fost si e o curva nenorocita. I s-a bagat pe sub piele doar pentru a pune mana pe banii tatei, dar planul ei nu a mers. Si cand a vazut asta a plecat
Bruneta si-a privit fratele si l-a imbratisat puternic. Fata s-a ridicat de pe canapea si s-a dus in camera ei pentru a se schimba. Si-a indepartat hainele si s-a imbracat cu o pereche de pantaloni scurti si un maieu negru. Si-a luat laptopul de pe masa si cateva dosare. A iesit din incapere si s-a apropiat de living. S-a asezat la masa si si-a deschis calculatorul si a deschis cateva portofolii. Baiatul s-a apropiat de sora lui si si-a aruncat privirea peste documente. A observat cateva schite, pe care le-a luat in mana.
- Luna, sunt superbe! Tu le-ai desenat?
- Da! Toate bijuteriile sunt confectionate dupa schitele mele.
- Daca vrei te pot ajuta si eu. Ma pricep la desenat.
Tanara a aprobat din cap si si-a aruncat privirea spre laptop. Deodata telefonul a inceput sa sune, iar brunetul s-a apropiat de el si a raspuns. Bruneta si-a privit fratele si a observat ca acesta privea in gol si nu putea spune nimic. S-a ridicat de pe scaun si s-a apropiat de el, atingandu-l usor pe umar. A luat telefonul din mana baiatului si l-a dus la ureche, insa tot ce a putut sa auda era sunetul provocat de intreruperea apelului. A pus telefonul la locul lui si a vazut ca trupul fratelui sau a inceput sa vibreze usor. Cateva lacrimi s-au prelins pe obrajii tanarului. Adolescenta il misca usor, strigandu-i numele. Brusc, brunetul s-a intors si a privit-o pe sora lui. A imbratisat-o puternic, incepand sa planga. Fata nu stia ce se intampla. Il mangaia usor pe cap, intrebandu-l ce s-a intamplat. Cine a sunat? De ce l-a afectat atat de tare pe Aldo?

#28
Bruneta continua sa isi priveasca fratele, care o strangea din ce in ce mai tare in brate.
- Aldo ce s-a intamplat? Cine era la telefon?
- Ma..ma!
Fata a oftat adanc si s-a apropiat de masa, impreuna cu brunetul. L-a asezat usor pe scaun si s-a lasat in genunchi, luandu-l pe baiat de maini.
- Si de ce esti atat de agitat? Aldo, cat timp esti alaturi de mine, acea femeie nu te va atinge. Nu trebuie sa iti faci griji. Sunt aici. Ti-am promis ca voi avea grija de tine. Acum dute si te culca, trebuie sa te odihnesti.
Baiatul si-a imbratisat sora, sarutand-o pe obraz. S-a ridicat de pe scaun si a parasit livingul, indreptandu-se spre camera lui. Ramasa singura, adolescenta s-a asezat pe scaun si si-a incrucisat mainile. << Inca o problema. Nu pot permite ca acea arivista sa puna mana pe fratele meu. Dar momentan am o problema mai mare. Poate ar trebui sa ma culc. Maine ma asteapta o zi grea.>> Tanara a inchis calculatorul si s-a ridicat de pe scaun, indreptandu-se spre camera ei. A deschis usor usa si a intrat in interiorul incaperii, apropiindu-se de pat. S-a asezat pe suprafata moale si s-a invelit cu cearceaful portocaliu. Somnul a prins-o in bratele lui in cateva clipe.
O noua zi si-a facut aparitia in Hong Kong. Soarele stralucea pe cer, aratandu-si razele. In apartamentul brunetei, aceasta se afla in fata oglinzii. Era imbracata intr-o pereche de pantaloni albi, un maieu negru dantelat, care avea un decolteu adanc, iar in jurul taliei avea o centura alba. Era incaltata cu o pereche de sandale negru, iar parul ii era liber. Dupa ce s-a machiat, a iesit din baie, luandu-si telefonul si cheile de la masina. A iesit din camera ei, indreptandu-se spre living, unde a avut un soc. Si-a vazut fratele pe canapea, desenand pe foile albe de hartie, impreuna cu Julian. Brunetul s-a apropiat de ea si a imbratisat-o, aratandu-i schitele bijuteriilor.
- Neata Luna. Cumnatul meu mi-a spus ca ma va duce azi la firma lui. Nu e grozav? Nu mi-ai spus ca ai un sot.
- Ce sa am? Julian ai venit aici sa ii spui tampenii lui Aldo? De ce esti aici?
- Nu e nici o tampenie pisicuto. Blondul s-a ridicat de pe canapea si s-a apropiat de fata. A tras-o in bratele lui, sarutand-o scurt pe buze. Vei deveni sotia mea. Doar nu credeai ca te vei duce singura sa afli rezultatele nu? Hai sa mergem!
Fata a tras aer adanc in piept si si-a luat la revedere de la fratele ei, apoi a iesit pe usa, insotita de blond. Au coborat pana in parcare, unde s-au urcat in masinile lor. Adolescenta a ramas uimita cand l-a vazut pe tanar urcandu-se la volanul unei decapotabile negre. S-a urcat si ea in automobilul ei si au pornit spre spital. << Te rog Doamne, daca iti este mila de mine, te rog nu ma lasa sa fiu insarcinata. Nu vreau sa devin marioneta lui Julian. Insa pe de alta parte mi-ar placea. Dar acum nu e cazul. Tata stiu ca ti-ai dorit nepoti, insa mi-l trimite pe acesta acum. >> Bruneta a observat ca a ajuns in fata spitalului. A lasat masina in parcare si s-a dat jos. Julian a parcat si el automobilul si s-a dat jos, apropiindu-se de adolescenta. A luat-o de mana si au intrat in cladire. Au urcat la primul etaj si s-au apropiat de cabinetul lui Jane. Au batut usor la usa si au intrat in interior. Vazand-o pe tanara, blonda s-a ridicat de pe scaun si a imbratisat-o. A chemat o asistenta pentru ai aduce rezultatele si i-a poftit pe cei doi sa se aseze pe scaune. Blonda si-a ocupat locul si o privea pe bruneta. Julian si Luna se tineau de mana, in timp ce trupul fetei a inceput sa vibreze. Asistenta si-a facut aparitia in cabinet, inmanandu-i femeii un plic, apoi s-a retras politicos. Blonda a deschis plicul si a scos cateva foi din interior. Dupa ce le-a rasfoit, si-a incrucisat mainile sub barbie si i-a privit pe cei doi.
- Luna, felicitari. Vei fi mama! Sa vii in fiecare luna la control, bine? Stabileste tu o data.
Bruneta a privit-o pe cea din fata ei cu o fata uimita. Blondul a zambit usor, apoi si-a indreptat privirea spre viitoarea lui sotie. Aceasta nu putea sa spuna nimic. << Nu! De ce? De ce nu mi-ai ascultat rugaciunile Doamne. De ce ma pedepsesti in acest fel?>> Julian i-a multumit doctoritei si a ridicat-o pe fata de pe scaun, parasind cabinetul. Ajunsi in parcare, baiatul a lipit-o pe tanara de masina lui si a sarutat-o apasat pe buze. Si-a strecurat limba printre buzele ei, explorandu-i lacasul umed. bruneta l-a impins, dandu-i o palma puternic peste obraz.
- Pisicuto, acum trebuie sa ne casatorim.
- Niciodata. Nu ma voi casatori cu tine, nici moarta.
Spunand acestea, fata s-a urcat in masina ei si a pornit spre firma. Ramas singur, tanarul a inceput sa rada. Si-a scos telefonul din buzunarul blugilor. A cautat in telefon un numar si a apasat pe butonul verde, ducand mobilul la ureche.
- Andrew, aici e Julian Ipori. Tu esti avocatul meu de multi ani. Vreau sa imi pregatesti un certificat de casatorie. Numele sotiei mele este Luna Dellakeza. Vreau sa il trimiti la firma intr-o ora.
Baiatul a inchis telefonul si s-a urcat in masina. Ajunsa la firma, tanara a urcat la biroul ei si a trantit puternic usa in urma ei, reusind sa isi sperie prietenii. S-a trantit pe scaun, punandu-si capul pe birou. Roscata s-a apropiat usor de ea si i-a pus mana pe umar.
- Luna ce s-a intamplat cu tine?
- Ximena sunt insarcinata si Julian ma va obliga sa ma casatoresc cu el.
Bruneta s-a ridicat de pe scaun, imbratisandu-si prietena. Lacrimile au inceput sa se prelinga pe obraji. Fata isi mangaia pe cap amica, in timp ce Noah le privea pe cele doua, dezaproband din cap. Luna s-a asezat pe scaun si le-a povestit prietenilor ei ce s-a intamplat aseara intre ea si Julian. Deodata telefonul ei a inceput sa sune. Fata a raspuns, stiind cine o suna.
- Daca nu vii in momentul asta la firma mea, fratiorul tau moare.

#29
am dat si eu din intamplare peste ficul tau si vreau sa zic ca imi place si sper ca vei pune cat de repede nextul
imi place cum narezi la persoana a treia si ideila pe care le ai sunt capitale
mie imi e destul de mila de Luna, adica saraca de ea nu poate fi fercitita mai mult de doua zile, sper sa se rezolve si sa ajunga si ea o mamica fericita imperuna cu copilul si "foarte iubitorul tatic"
iar Julian chiar daca a facut atatea lucruri pentru care normal nu l-as ierta, il iert findca nu stiu cum dar personajul lui ma atrage mult, imi place si personalitatea lui dominamta
abia astept sa pui nextul



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Razbunarea nu este o solutie kida's mistery 12 8.070 26-01-2012, 12:50 AM
Ultimul răspuns: kida's mistery
  O sotie perfecta[+18] Ana 13 9.113 19-09-2011, 09:26 AM
Ultimul răspuns: Ana
  Nimeni nu e perfect≈ Ayame Chan 3 2.149 22-07-2011, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Mina-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 5.484 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  crima odioasa.... Kato 3 3.239 18-01-2011, 01:01 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Crima si muzica love_anime 6 4.521 23-07-2009, 09:47 AM
Ultimul răspuns: Yoko
  O iubire perfecta Yumina 5 3.816 21-05-2009, 10:11 PM
Ultimul răspuns: Sarra
  Slayers- Razbunarea lui Sabuno Lina Inverse 2 2.954 05-10-2008, 06:08 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)