Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the song 2.

Er, postez eu.
De la Kesha şi k-pop la Adele e destul de mult 10. Oricum, e interesantă, drumming-ul se aude foarte bine însă cred că ar putea să-şi folosească vocea pe alt gen de muzică.
Ne', 9.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=Vy7uRo8gwX0
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


E amuzant că exact asta ascultam acum vreo 2 zile încontinuu.
Apocalyptica îmi plac îndeajuns de mult cât să pun un poster cu ei prin cameră *looks at it* [and I shouldn't say anything 'bout Perttu Kivilaakso]. Anyhow, îmi plac în principal pentru că aduc ceva nou - cum poate cuiva să nu-i placă coverurile de la Metallica ? nu-mi plac melodiile la care au făcut cover, dar ce au făcut ei chiar sună îndeajuns de bine.
Melodia nu mă duce cu gândul absolut deloc la apă, mai degrabă la un deşert. Bucata de la 3:25 e superbă, it feels so alive.
10, nu mai e nimic de zis.

Next: Agalloch - Fire above, Ice below

Da este destul de buna, adica ma facut sa ma gandesc la lucruri care aproape le-am uitat, pana la sfarsitul melodiei tot ce am auzit a fost ea si gandurile mele, deci, chiar este destul de buna, pentru mine O___O. Ii dau fara reprosuri un 10 , pentru simplul fapt, ca imi place si trupa, dar shh!!

Next: Dj Aligator -- Close to you
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

Nu mă prea înnebunesc după metalcore, pe lângă asta nu-mi plac growl-urile [sau scream-uri ... nu m-aş prea băga în asta atâta timp cât n-am reuşit să fac, ai înţeles unde bat în orice caz] feminine - wich reminds me, screw the new Arch Enemy and their concert in january, I want Johan Liiva back.
De la francezi aş prefera totuşi o Gojira sau nişte Anorexia Nervosa, iar dacă se ţine neapărat să cânte-n limba lor de tot rahatul să rămână la shoegaze.
Undeva între 8 şi 9, mi-a plăcut destul de mult instrumentalul.

Next: Septicflesh - Lovecraft's Death

One of the bests from Septic Flesh. Instrumentalul e awesome. De fapt, eu knda' death metal maniac şi toate intrumentalele mi se par genius, vocalul puţin contează din punctul meu de vedere, instrumentalul face totul. Şi lirica, ofc. Îmi plac şi versurile şi vocalul, awesum instrumental, as i already said. I'm not in the mood so I'll stop here. Nota 10, bineînţeles. One of my favs.

Next: Smth random from my playlist

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

''"Room Of Angel Pi..."
This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated due to multiple third-party notifications of copyright infringement from claimants including:
Smart Mark Video, Inc
Smart Mark Video, Inc
Sorry about that.''
Cred că melodia este 'room of angel piano', dacă nu este, pune un link bun.

Hmm, mi-a plăcut mult Silent Hill într-a cincea, l-am văzut de multe multe ori, obligând lumea să se uite iar şi iar cu mine.Melodia este ok, dar nu-mi pare prea specială. --> 6-7.

The White Stripes - in the cold cold night
http://www.youtube.com/watch?v=mAqJez9AjZw
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

N-am fost vreodată fan Oasis și nici n-o să fiu, nu mă pot impresiona ori atrage cu ceva, niciodată n-am putut reține nici cea mai mică fărâmă de mesah/atmosferă/melodie din cântecele lor. La fel, nici melodia asta nu-mi spune nimic, nu mă convinge că ar fi bine să-i am în colecție, tot ce se-ntâmplă acolo e aproape uitat... de unde și nota... mediocră: 6.

Zic: Primordial - Gallows Hymn

Îmi plac în general The Smiths, vocalul mi-ar fi plăcut să fie tot ceva cum era pe The night has opened my eyes. Instrumentalul şi lirica e nice. Îmi place, per total.
Un 9.

Next: November's Doom - Autumn's Reflection

November's Doom e prima formație la pagina de recomandări a celor de la last.fm pentru user-ul meu... și am fost curios de ceva vreme să văd ce-i cu ei. Țin minte că am mai verificat o dată și mi-ai plăcut și-atunci ca și-acum, de altfel. În fine, linia melodică are ceva ce înclină înspre baladesc, e mai liniștită, îmi inspiră o aură puțin mai gotică decât aș fi vrut, adică un death/doom ca la carte, dar asta-i doar o melodie din câteva zeci și nu pot afirma că e rea... că nu-i neapărat ce mă așteptam asta-i altceva, nu înseamnă că nu mi-a plăcut într-o oarecare măsură. Nota 8.

Spun: Cor Scorpii - I, the damned <- pretty darn blackish if you ask me...

Nu sunt adepta rockului, urasc zgomotul24 in momente ca astea. Deci oficial nu imi place, asa ca nu ma innebuniti cu : ce melodii mai asculti si tu bla bla blah blah blah, fiecare cu gustul lui :p nu imi place melodia si punct24.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=iEPTlhBmwRg Yeah...
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Favourite Anime Song Kyo 67 42.078 10-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Rate The Song :P Grazy 1.080 452.065 19-12-2010, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)