Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pura nebunie...

#91
So, va citesc povestea inca de la inceput si ce pot sa spun este extarordinara . Minunata. Astept cu nerabdare fiecare capitol.Imi place modul in care descrieti, greseli nu am vazut . Iar ultimele doua capitole au fost dea dreptul ... WAW . Nu ma asteptam la asa ceva . In fine astept next-ul . Spor la scris si multa inspiratie .....kiss.

#92
Scuzati intarierea.. dar na' m- am gandit sa mai astepati oleaca... sper sa va placa...


Capitolul 15



Stau pe balcon si privesc ingandurat cerul plumburiu. Nu- mi venea sa cred cat de idiot am fost, spunandu- I Sakurei ca relatia noastra era imposibila. Poate in ochii celorlalti era, insa in ochii mei era cea mai posibila relatie… desi interzisa, era posibila, nu? Si ce daca mai incalcam si eu cateva reguli, umbland cu o minora? Nu orice fel de minora, o minora pe care o iubeam nespus. Dragostea asta ma distrugea pe interior, ma framanta numai gandindu- ma. Cat de multi mi doream sa fiu cu ea, sa o privesc, sa o mangai, sa o sarut sis a- I fiu mereu alaturi.
Satul de atata amorteala, imi iau o geaca si ies afara. O iau la pas, plimbandu- ma fara rost. Nu bagam nimic in seama, doar ma uitam inainte si priveam un punct fix.
Am tinut- o in aceasta plimbare, pana cand bolta cereasca isi schimba rochia plumburie, intr- una neagra ca smoala. Exageram, insa pentru mine totul era negru in jur. Nicio pereche de pasi nu se mai auzea pe asfaltul inghetat; nici o respiratie de om nu- si mai facea simtita prezenta in aerul rece.
Intepenesc cateva secunde. Imaginea ce mi se infatisa inaintea ochilor m- a socat. Maini- le- I plapande, acum zgariate, invinetite si pline de sange incercau sa ajute picioarele ranite sa- si mentina corpul care I se parea atat de greu, chiar spijinindu- se de un zid. Fata odata alba, acum era plina de lovituri, iar din buza inferioara un firicel rosu de sange se scurgea linistit. Ochii ii erau inchisi. Puteam vedea lacrimile sarate cum isi croiesc drumul pe fata ranita, creandu- I si mai multa durere. Isi deschide ochii. Numai ei au ramas aceiasi. Aceeasi culoare, aceeasi stralucire, numai ca de data asta in loc de fericire, ochii ei exprimau o suferinta neinchipuita. Ma trezesc din transa si ma apropii repede de ea.
- Sakura, ce ti s- a intamplat?o intreb dorind s- o iau in brate, insa aceasta a inceput sa tipe, sis a se apare, punandu- si mainile deasupra capului, ghemuindu- se la pamant.
- Nu… stai departe! Nu te apropia de mine!!
Nebagand- o in seama ma pun in genunchi langa ea, aceasta facandu- se din ce in ce mai mica.
- Sakura… , doar atat am putut sa spun, apoi fata lesina.
Ii spun geaca mea peste umeri, pentru ca abia daca mai era acoperita cu ceva, si o iau in brate ca pe o mireasa, incepand sa fug cu ea spre casa mea.
Abia atunci cand o asez pe patul din camera mea imi dau seama ca ar fi trebuit sa o duc la spital. Cat de idiot puteam fi. Ma duc in baie si dau drumul apei sa curga, apoi ma indrept spre rozalie uitandu- ma cateva clipe la ea. Imi indrept mainile catre hainele rupte ale rozaliei, dandui- le jos. A ramas doar in lenjeria alba, sau cel putin care era alba ca acum era prafuita si putin rupta. Am ezitat putin inainte sa o dezbrac de tot, desi o mai vazusem o data goala, reptific, de doua ori. Imi trag doua palme peste fata si imi tot repet ca scopul, care era unul bun, scuza mijloacele. Intr- un sfarsit ii indepartez si lenjeria, rosind usor. O iau in brate , duvandu- ma in baie cu ea, asezand- o in vana. Chiar si asa murdara si ranita cum era, mi se parea tot la fel de frumoasa.
Iau un prosop alb, si imi ridic manecile bluzei, nedorind sa ma ud. Cufund prosopul in apa si incep sa o curat pe rozalie de sange.
Am inceput sa ma enervez gandindu- ma la idiotul care i- ar fi putut face asta. Ma calmez, udandu- I usor parul rozaliu, putin ciufulit.
Intr- un sfarsit, reusesc sa o spal si constat ca se prezenta foarte bine. Desi mai era putin vanata pe maini si picioare, culoarea din obraji ii reaparuse si chiar avusesem impresia c zambea. O iau rapid din apa, ducand- o din nou in camera, asezand- o pe pat. Incep sa- I sterg pielea fina, cat de incet puteam. In acest process al stergerii nu am putut sa nu- mi mai arunc un ochi la formele fetei. Ii bandajez ranile, iar apoi nestiind cu ce sa o imbrac, o imbrac pana la urma cu un halat de- al meu de baie de culoare albastra. Era destul de tarziu iar eu eram foarte oboist, asa ca ma asez numai decat langa fata, luand- o in brate si adormind.
Razele palide ale soarelui au inceput sa- mi intepe ochii, insa eu nu fac nicio miscare. Simt cum ceva imi gadila pieptul, ca mai apoi sa- mi urce tot mai sus , atingandu- si parul moale de obrazul meu. “ Sakura.. “ , imi spun in gand, apoi aud un chicotit copilaresc. Imi deschis ochii si vad cea mai frumoasa imagine pe care as fi putut s- o vad vreodata. Ea, desupra mea, cu ochii mari si intrebatori, cu buzele zambindu- mi, iar parul cazand ca o cortina pe pieptul meu. Privind mai jos, ii observ decolteul.
- Sakura… nici nu stii cat ma bucur ca ti- ai revenit.
Aceasta tace si nu- mi spune nimic, doar chicoteste din nou, apoi imi spune pe un ton dulce de copil:
- Cine esti?
Amutesc. Simt cum sufletul mi s- a imprastiat peste tot. Imi venea sa- mi pun mainile in cap si sa mor in acel moment. Si apoi, din nou:
- Cine esti?


Hehe... veti vedea ce shimbari drastice vor aparea * muahaha*
Mi-e foameee!!!

#93
Hye ^_^

Se vede că așteptarea a meritat cu vârf și îndesat , cred că eu v-am repetat de nenumărate ori cât de bune scriitoare sunteți . Îmi place stilul vostru , cum descrieți sentimentele personajelor și cum imbinati perfect modurile de expunere . Deși în acest capitol a lipsit dialogul , după părerea mea acest lucru este irelevant deoarece chiar nu era atât de necesar [opinia mea ]

Schimbările drastice sunt vizibile încă Assyria , sunt chiar curioasă ce va trece prin cap . Știu că aveți o imaginație bogată și că ne ve-ți ține în suspans constant , lucru care mă încânta nespus ^_^

Am văzut câteva greșeli de tastare , cam multicele dar totuși nu catastrofice : )) . Cu exprimarea eu știu că voi două nu aveți probleme deci m-aș miră dacă aș fi scăpat ceva :-? . Uitați câteva exemple are micilor voastre greșeli:

Si ce daca mai incalcam si eu cateva reguli, umbland cu o minora?
Am tinut- o in aceasta plimbare, pana cand bolta cereasca isi schimba rochia plumburie, intr- un-a neagra ca smoala.
ceasta tace sin nu- mi spune nimic,

Tind să menţionez că prin comentariul meu nu sugerez că eu aş fi mai bună sau că sunt atotstiutoare şi îmi permit să te critic drastic,nu fac asta eu doar îmi exprim propia-mi părere.Acestea fiind spuse aştept următorul capitol.Spor la scris ^__^


#94
Ohho .... :O am ramas muta. Are amnezie sau ce e cu Sakura ??... oricum abia astept capitolul urmator si te implor sa`l pui cat mai repede !!! [ Corect , a meritat asteptarea ;) ]

Ai avut niste greseli gramaticale [ pe care oricine le face 8-| ] , sh poate sh cateva de exprimare , dar merge sh asa :) .....


Suuces cu nextu` ..... il astept cu nerabdare !! ;)
Când eram mai mică , ai mei s-au mutat de vreo zece ori. Doar că eu am reuşit să-i găsesc de fiecare dată.



[Imagine: 1-4542430-3498-t.jpg]

#95
decoltul->decolteul
WOW! La asta chiar nu ma asteptam :no: Amnezie?
Sper ca isi va reveni cat mai curand:001_07:
Cat despre neji... :die: exact asta as vrea sa ii fac!
Citat:“ Sakura.. “ , imi spun I gand, apoi aud un chicotit copilaresc. Imi deschis ochii si vad cea mai frumoasa imagine pe care as fi putut s- o vad vreodata. Ea, desupra mea, cu ochii mari si intrebatori, cu buzele zambindu- mi, iar parul cazand ca o cortinape pieptul meu. Privind mai jos, ii observ decoltul.
- Sakura… nici nu stii cat ma bucur ca ti- ai revenit.
Aceasta tace sin nu- mi spune nimic, doar chicoteste din nou, apoi imi spune pe un ton dulce de copil:
App partea asta a fost superba:chuu:
Astept next-ul si succes in continuare!:bye:

#96
Yeeey ^_^ Nextu` ce bn imi pare ca ai pus nextu Ce intorsatura Amnezie? Wow Chiar ai o imaginatie bogata Ador asta Cu descrierea stai foarte bine ceea ce imi place foarte mult Tu si cu Marina aveti un stil aparte de a scrie Mereu ma faceti sa vreau nexturile din ce in ce mai rpd Naratiunea e buna si ea Actiunea nu e grabita ceea ce e bine, iar dialogu nu e sec AI avut cateva greselute cum s'a mai zis mai sus da nu sunt grave. Singura observatie pe kre as vrea sa o zic e sa nu mai pui space dp cratima sa exemplu : ,,sa- si". In rest numai bine >:D< Astept next
[Imagine: EnvYQ.png]

#97
Yupi un nou capitol pe care l-am asteptat cu nerabdare8-> . Si la fel ca de fiecare data a fost minunat . Saraca Sakura :(( noroc k a gasito Sasuke . A fost asa dragut cum a avut grija de ea :chuu:. Il urasc pe Neji:die:. Actiunea nu a fost grabita, dialogul nici pe departe sec iar descrierea minunata. Cam atat am avut de zis spor la scris si multa inspiratie. Bye, Bye.

P.S. astept nextu...

#98
Hey!! Un capitol nou:*
Nu pot sa cred:-O Sakura, amnezie ... Sakura!!! Nu pot sa cred:-O Chiar ca se potriveste titlul
"Pura nebunie" ca ficul asta, ca este o nebunie dar in sensul bun al cuvantului:d I love it:love:. Chiar in momentul culminant dintre Sakua si Sasuke, vine ea si zice:
"- Cine esti? " Am ramas :?? (WTF) si dupa aceia am inceput sa rad:ha:. Bravo te felicit:bv:
In legatura cu ficul no comment ... actiunea este perfecta la fel si dialogul si nu mai zic de descriere. Plus greseli ca nu am vazut dar nici nu stau sa le caut:D
Atept next-ul si ja ne:*
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#99
:scary: amnezie????:sry:.Nu ma asteptaml a asta:blink:
Deci am ramas uimita(in sensul bun al cuvantului).
Deci voi fetelor nu incetati sa va uimiti fanii.Ati avut grija sa descrieti atat de bine sentimentele,actiunea sidescrirea sunt super, iar greseli nu cred aveti si daca aveti eu nu le-am vazut.
So din partea mea si cred ca si a celorlalti FELICITARI!!=D>
NO PROBLEM if you make a mistake.
Keep going,life can be beautifull.victorie
I think so...:pfiu:

Pe la noi prin Romania,
Te apuca nebunia
Nu e fata sau baiat,
Sa nu fie sclerozat. crazy
(fara suparare):302:







Buna fetelor! Uf, da1 s-au intamplat multe de cand n-am mai trecut pe aici. Imi place foarte mult, n-am ce zice. Deci acest ultumi capitol a fost... wow! Deci Sakura are amnezie... hmm, SUPER! Reusiti de fiecare data sa ma surprindeti/ Ficul vostru este superb. Credeti-ma ca nu mai stiu ce sa mai spun. E un fic fabulos. Oare de unde aveti atata imaginatie?! Imi imprumutati si mie?;;)
Pai... astept cu nerabdare continuarea dragele mele!
Gambate!>:D<
After a while you learn the difference between holding a hand and falling in love. You begin to learn that kisses don`t always mean something. Promises can be broken just as quickly as they are made and that goodbyes really are forever. . .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Curata Nebunie Fifilina 0 1.709 06-09-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  [split] Nebunie adolescentina [+16] sorynyk 3 2.282 22-08-2011, 11:57 PM
Ultimul răspuns: stylish.lov3
  Nebunie adolescentina [+16] Sasha. 13 9.015 30-06-2011, 12:54 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  Plastic vs Copie.Realitate, pura fictiune sau previziuni? Fifilina 24 15.169 10-04-2010, 06:43 PM
Ultimul răspuns: Fifilina
  Nebunie de adolescent MaDyY 7 5.083 19-07-2009, 04:36 PM
Ultimul răspuns: Argenta


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)