Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Probleme de rezolvat 2

(11-01-2012, 06:09 PM)xo.Miky.xo A scris: Nu m-am uitat pe paginile celelalte daca s-a discutat problema urmatoare, asa ca nu sariti pe mine in cazul in care o repet.

Este vorba despre topicul pentru medalii. Din moment ce Aly s-a reintors ca admin, de ce nu se poate ocupa si de aceasta problema? OK, OK, este ocupata, este de inteles lucrul asta. In acest caz, cred ca ea ar trebui sa aleaga pe cineva de incredere care sa ne dea medaliile (ma gandeam la Ann sau nu stiu, unul dintre mozii globali). Spun asta pentru ca sincer, multi posteaza acolo in prostie si nu primesc absolut nimic pentru munca lor. Iar pana se intoarce Flaw din cate am inteles, mai e muuuuuult de asteptat. Marea majoritate a problemelor de pe Zup am vazut ca s-au rezolvat. Incercati s-o rezolvati si pe aceasta.

Mersi. ♥

Eu sunt in sesiune, urmatorul examen este pe 20 ianuarie, nu ca nu am timp pana atunci, ci doar faptul ca ei mereu zic "Flaw, Flaw, Flaw" si cand le-am atras atentia ca defapt eu le dau medaliile de ceva vreme buna si nu Flaw au inceput sa sara in sus "ca ce ei nu m-au rugat pe mine sa le dau medaliile asa ca hai sictir". Din acest motiv, am dat medaliile doar la cei ce au venit si m-au rugat personal pe mine, la restul, sa le dea Flaw la pastele cailor xD

(11-01-2012, 08:27 PM)Narnia A scris: Eu sunt in sesiune, urmatorul examen este pe 20 ianuarie, nu ca nu am timp pana atunci, ci doar faptul ca ei mereu zic "Flaw, Flaw, Flaw" si cand le-am atras atentia ca defapt eu le dau medaliile de ceva vreme buna si nu Flaw au inceput sa sara in sus "ca ce ei nu m-au rugat pe mine sa le dau medaliile asa ca hai sictir". Din acest motiv, am dat medaliile doar la cei ce au venit si m-au rugat personal pe mine, la restul, sa le dea Flaw la pastele cailor xD

De ce te încăpăţânezi atât pentru… nimic? Nu că am postat pe acolo şi sunt obsedată de medalii, că vai, de ce nu mi-ai pus medalia, însă userii nu aveau de unde să ghicească că tu le dai medaliile, nu Flaw. Şi cred că exagerezi. Nu o zic în nume de rău, dar cine ar fi atât de … nuştiucumsăspun să reacţioneze în felul cum ai spus tu? Să zicem, a fost o persoana, două, dar nu toţi ce au postat acolo au sărit că le dai tu medaliile şi nu Flaw. Până la urmă toţi aşteaptă meritul, nu mai contează de la cine îl primesc, nu?

(11-01-2012, 08:40 PM)Thєory. A scris: De ce te încăpăţânezi atât pentru… nimic? Nu că am postat pe acolo şi sunt obsedată de medalii, că vai, de ce nu mi-ai pus medalia, însă userii nu aveau de unde să ghicească că tu le dai medaliile, nu Flaw. Şi cred că exagerezi. Nu o zic în nume de rău, dar cine ar fi atât de … nuştiucumsăspun să reacţioneze în felul cum ai spus tu? Să zicem, a fost o persoana, două, dar nu toţi ce au postat acolo au sărit că le dai tu medaliile şi nu Flaw. Până la urmă toţi aşteaptă meritul, nu mai contează de la cine îl primesc, nu?

De ce te incapatanezi pentru o medalie care nu-ti aduce nimic? Scuza-ma, dar cand tot apare ca eu postez ca v-am dat medaliile si va zic ca eu le dau, este clar ca nu mai e nevoie de anunt special care sa zica ca eu le dau. Scrie acolo ca m-ati rugat pe mine sa va dau medaliile? Nu.


Nu mă încăpăţânez eu, pentru că nu eu am nevoie de ele. Dacă îmi aduc bine aminte, nu am mai postat acolo de nu ştiu când, dar zic de restul, care habar nu au de situaţia asta şi îşi aşteaptă medalia fără ca ei să fi greşit cu ceva.

Şi scuze, aveam impresia că după majoritatea posturilor Flaw scria “done”. Atunci când ceream medalii nu vă cunoşteam pe niciunul din voi, ştiam doar că nick-ul e cu roşu, de aceea o ţineam pe a mea cum că Flaw le dădea. >_>

Lol, NU. Aveam nickul albastru pe atuncea si sigur nu aparea Flaw. Am scris si eu @nick, done. -.-

Urmez sfatul lui Cyber. Va dau medaliile dar daca vad comentarii ca de ce vi le-am dat eu, le iau medaliile.

Etto... Vin aici pentru ca am facut un post la "Rate the song 2" si cand am dat refresh nu il vad, cu toate ca la ultimul mesaj postat apare numele meu. Stiu ca s-a mai intamplat cuiva ceva de genul, dar nu stiu daca s-a si rezolvat. Voiam doar sa va instiintez de asta, poate stiti voi cum sa rezolvati. ^^

Topicul este PREA lung, de-aia apar probleme. Faceti un Rate The Song nou si continuati-l si nu veti mai avea problema aceasta.

Ok, deci.. nu prea m-am uitat atenta pe paginile din urma, asa incat nu stiu daca s-a mai discutat despre problema aceasta, sau nu. Daca da, imi cer scuze ca v-am determinat sa repetati ideea.

Intrebarea mea este, daca functia „Mark all forums read" merge. Daca da, pe care din teme? Eu una le-am incercat pe toate. Conteaza si browserul? Nu este ceva neaparat, insa, pentru mine devine deranjant sa tot vad topic-uri vechi (pentru ca am lipsit o vreme) care sunt accentuate. Dealtfel nici nu urmaresc toate zonele, si astfel imi sar in ochi. In cazul in care acea chestie functioneaza, mi-ar fi mult mai simplu sa urmaresc ce este nou.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

(12-01-2012, 12:26 PM)FreeToLove A scris: Ok, deci.. nu prea m-am uitat atentă pe paginile din urmă, așa încât nu știu dacă s-a mai discutat despre problema aceasta, sau nu. Dacă da, îmi cer scuze că v-am determinat să repetați ideea.

Întrebarea mea este, dacă funcția „Mark all forums read” merge. Dacă da, pe care din teme? Eu una le-am încercat pe toate. Contează și browserul? Nu este ceva neapărat, însă, pentru mine devine deranjant să tot văd topic-uri vechi (pentru că am lipsit o vreme) care sunt accentuate. Dealtfel nici nu urmăresc toate zonele, și astfel îmi sar în ochi. În cazul în care acea chestie funcționează, mi-ar fi mult mai simplu să urmăresc ce este nou.




cu 3 pagini în urmă, parcă:
Citat:Cu toții știți că dacă apăsați pe Mark All Forums Read va apărea o eroare, dar puteți face altfel.[știu că mai sunt useri care vor să aibă totul citit]
Am descoperit în dimineața asta[wow ._.] că poti da pe poza de la categorie, aia cu craciunița roși sau ce e. Și îți apare ca și cănd ai citit tot ce era nou din categorie.
:p

E nu știu ce eroare și doar așa poți face categoriile să fie citite. Daca dai refresh și apar tot necitite, stai calma, mai da un refresh și vor fii citite.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

(12-01-2012, 12:26 PM)FreeToLove A scris: Ok, deci.. nu prea m-am uitat atentă pe paginile din urmă, așa încât nu știu dacă s-a mai discutat despre problema aceasta, sau nu. Dacă da, îmi cer scuze că v-am determinat să repetați ideea.

Întrebarea mea este, dacă funcția „Mark all forums read” merge. Dacă da, pe care din teme? Eu una le-am încercat pe toate. Contează și browserul? Nu este ceva neapărat, însă, pentru mine devine deranjant să tot văd topic-uri vechi (pentru că am lipsit o vreme) care sunt accentuate. Dealtfel nici nu urmăresc toate zonele, și astfel îmi sar în ochi. În cazul în care acea chestie funcționează, mi-ar fi mult mai simplu să urmăresc ce este nou.


"Mark all forums read" merge foarte bine pe tema Cameleon. Cât despre poza de la categorie... Credeam că toată lumea ştie şi că eu am aflat ultima. 21 Mă rog, repet, încearcă tema Cameleon.

Edit Ann: vaai cad de draguta e tema cameleon o.o

Edit: Nu-i așa? Și e și foarte practică.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Intrebari/nelamuriri/probleme/sugestii Syryus 4 62.570 17-04-2015, 12:49 PM
Ultimul răspuns: nanafans
  Probleme cu trimiterea de mail-uri Flaw 1 3.406 15-02-2013, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anumit
  Probleme de rezolvat Flaw 318 173.892 20-12-2010, 02:32 AM
Ultimul răspuns: Flaw
  'ubitii, probleme, din nou... kame. 4 4.115 05-07-2010, 08:08 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Probleme la Zup Sites kidztv 2 3.158 17-03-2010, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)