Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Probleme de rezolvat 2

Salut. Vin şi eu cu aceeaşi problemă. Am încercat să postez un cometariu la ficul ăsta: http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid218280 şi îmi apăruse acelaşi mesaj.

<br/> Administratorul a specificat ca toate mesajele au nevoie de moderare. Veti fi redirctionat catre subiect.

Faza e că la acelaşi fic mi s-a mai întâmplat odată. Când s-a postat capitolul 5 am scris frumuşel comentariul, apoi când am dat să îl postez nu mi-a mers. Mi-am zis că e doar o problemă temporară, dar văd că nu sunt singura cu problema asta. Şi cum ziceam a doua zi am intrat întâmplător la aceeaşi ora când nu îmi merse să postez acel comatriu de ziua trecută şi când m-am dus la ficuri am văzut că era postat şi nu pot să vad emoticonurile la topicurie de la fan fic. Şi mă întreb de ce am problema asta numai la ficuri. Sâmbătă postasem la Perle şi totul fusese ok, s-a postat imediat mesajul nu am avut nicio problemă, se vedeau şi emoticoanele 22
Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine. Mulţumesc.
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

Nila Moromete: "Sa se mire prostii"

Nu ca m-am saturat deja, am zis de nu stiu cate ori CA NU STIM CE SE INTAMPLA LA NARUTO, ce lamurire mai vreti cand nici noi nu stim? Unii au probleme, unii nu au, nu stiu ce are sectiunea. God damn it >.< NU STIU!!! Intelegeti ca NU stiu


Salut!

Mie mi-a disparut Naruto Fics. Cred ca e o problema generala pentru ca si altei fete de pe zup i s-a intamplat. As intreba acum: De ce? Ca sa ne intelegem de la inceput, nu vreau certuri, scandaluri, etc. vreau doar un raspuns normal care sa ma lamureasca.

P.S.: Fara citate, va rog. Cum am spus, nu vreau decat un raspuns care sa ma lamureasca.
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28315
^^"
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


Multumesc ^^

spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

(12-11-2011, 10:27 PM)I am So Meee A scris: Hello! Am ajuns pe aici cu o problema destul de incalcita. Sper ca ma puteti ajuta deoarece am vorbit cu o alta fata de pe zup, avand id-ul ei si ea mi-a spus ca se vede totul normal. Poate se vede la mine altfel deoarece era sa fiu banata pentru nick indecent. "Sorryyy9" insa am un fic "Blood Crystal Glasses" si era postat in topicul Naruto Fic, desii azi am pus un nou capitol in topicul "Naruto Fic" nu este decat unul singur "Cartea vietii" In rest, toate celelalte la care ieri dadusem comm acum sunt imprastiate, adica pe la "Reguli si Arhiva" sau "Older Fic" si nu mai inteleg nimic. Am intrat pe un alt fic, si acolo deaupra lui imi aparea unde se afla. L-am inchis si apoi cand am dat din nou acolo unde era prima data nu mai era. Deci sunt cam zapacita. Imi cer scuze daca este ceva de la mine si la voi totul este normal insa sunt ca pe alta lume. Va multumesc de ajutor.!!hug4

[Imagine: euo4te.gif]

Back up 'cause I don't get a thing you're saying.

Ficurile sunt postate in sectiunea Naruto Fics. Ce nou capitol in topicul Naruto Fics? Where the effing God is that topic? Nu sunt la "Reguli si Arhiva" sau "Older Fics". Sunt doar la Older Fics. Ce fic ai inchis? Daca esti mod de ce nu esti verde?

Voi nu stiti cum sa va exprimati in romana deloc.

Iti recomand sa citesti aici

Si ai si acelasi avatar ca mine... okay girl!

Deci mersi ca ai raspuns dar am rezolvat cu problema mea. In legatura cu avataru'? Pai eu nu prea intru pe aces cont deci, nu il folosesc des poate doar cate o data. Daca te deranjeaza am sa il chimb, dar mi-a placut mult. In fine, nu sunt moderator, aveam doar o mica problema ce pana la urma am clarificat-o luand de la innceput toate regulile. Mersi totusi ca ti-ai facut timp si de mine.
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

Tu ai 2 conturi. De ce?

Am incercat sa dau de trei click (ieri o data, astazi de doua ori) pe butonul "Mark all forums read" si-mi arata eroarea:

Citat:Authorization code mismatch. Are you accessing this function correctly? Please go back and try again.

Din cauza ca se lucreaza la forum si apare la toata lumea sau doar mie?
[Imagine: mboi6o.png]

E la toata lumea. Inclusiv admini. E de la noua tema si Flaw care nu a apucat sa o rezolve si acuma au intervenit alte probleme si va mai dura ceva vreme.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Intrebari/nelamuriri/probleme/sugestii Syryus 4 62.599 17-04-2015, 12:49 PM
Ultimul răspuns: nanafans
  Probleme cu trimiterea de mail-uri Flaw 1 3.416 15-02-2013, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anumit
  Probleme de rezolvat Flaw 318 174.441 20-12-2010, 02:32 AM
Ultimul răspuns: Flaw
  'ubitii, probleme, din nou... kame. 4 4.129 05-07-2010, 08:08 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Probleme la Zup Sites kidztv 2 3.167 17-03-2010, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)