Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scris in stele (GaraXSakura)

#1
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul/manga-ul Naruto, cu exceptia celor create de mine, si nu fac profit de pe urma acestor personaje/ intamplari.


1 Cazute din cer



[b]Cand inca razboaiele si ura nu se nascusera , iar dragostea era cea care domnea in sufletele oamenilor, pe cer apar doua stelute .Erau asa de frumoase. Cand se lasa seara ele erau cele care straluceau cel mai tare, insa cand primul razboi dintre satul Frunzei si satul Nisipului ambele astre au disparut. In ziua in care vazduhul si-a pierdut comorile doi copii s-au nascut . In satul Frunzei , Hokagele , adica Tsunade, a dat nastere unei fetite cu par roz si care avea pe umarul drept soarele , iar pe cel stang avea o stea. Toti s-au minunat de acest fenomen, mai ales capetele Nisipului care s-au mai inmultit cu unu . Tot in aceiasi zi sotia Kazekagelui a nascut un baietel cu parul de foc ce avea si el pe umarul drept luna, iar pe umarul stang aceiasi stea.Fata cu parul ca florile de cires si ochii de smarald a primit numele Sakura,iar baiatu a carei podoaba capilara era exact ca cerul la asfintitul soarelui, oglinda sufletului sau fiind o scanteie, i-a fost daruit numele Gaara.
Anii trec , iar razboiul nu se mai termina.In satul Frunzei Sakura alaturi de mama sa se antreneaza din greu pentru ca in curand ea va trebui sa tina ultima batalie cu cei din Nisip , de aceea timp de 15 ani a dat tot ce a fost mai bun din ea , devenind ninja de top al satului, dar nici rivalii nu erau mai prejos. La fel de mult s-a antrenat si Gaara, el fiind cel mai de temut. Amandoi erau erau asemanatori in tehnicile de lupta, parca ar fi luptat de multe ori impreuna si ar fi facut schimb de miscari, insa sufletele lor erau total diferite. Sakura lumina cel mai intunecat colt din inima cuiva, zambetul ei era mai frumos decat un trandafir rosu plin de roua diminetii, privirea-i fiind plina de iubire si de fericire, iar glasul ei de fecioara intrecea sublimul. La polul opus era Gaara ce era izvorul din care noaptea curge , inima sa fiind de piatra, privirea-i spinticatoare si galsul rece ca o zi de iarna in luna lui Gerar.
Ziua mult asteptata se apropia cu repeziciune. In camera rozaliei domnea linistea. Aceasta statea si privea cerul ingandurata. Se gandeala baiatul cu care va trebui sa lupte:
-Gaara...imi suna asa de cunoscut numele asta....de parca l-as cunoaste de o vesnicie. Am un sentiment ciudat,.Inima mea parca doreste sa-l vada desi nu stie cine este. Oare de ce am acest sentiment straniu ca il cunosc? Mii si mii de inchipuiri ii veneau in minte. Simtea cum sufletul ei se schimba de fiecare data cand ii auzea numele lui. Nici la baiatul cu parul de foc gandurile nu-i dadeau pace tot zicea intruna:
-Sakura,Sakura,Sakura...mi se pare ca am mai auzit de ea, dar cand si unde? Atatea intrebari fara raspuns maine vor pieri.... Vantul bate la fereastra casei , parca incercand sa creasca emotiile ce proveneau din faptul ca maine se va hotara soarta fiecaruia.
Dimineata a sosit cu repeziciune......




stiu ca e scurt asa vor fi toate:)
Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!


#2
Am sa fiu eu prima pentru ca nu vad pe altii.. dar nu neaparat de asta.
Am sa puric putin tot acest capitol.. sa-i spun asa:

Cu descrierea nu prea te descurci, putei destainuii multe setimente, ganduri, framantari ale personajelor si mai ales ai o oportunitate extrem de mare, fiindca scrii si la persoana a III-a.
Insa nu prea ai facut asta, este si foarte scurt si nu ai detaliat multe, luptele par seci, nici nu prea stiu de ce se cearta cele doua sate.
Cei doi copii nascuti, deja le-am prins misterul, dar sa speram ca tu vei descrie treptat acest lucru cu: amanunte, volum si substanta.
Actiunea a fost chiar fugitiva, ai zburat de colo, colo.. incearca sa o iei usor.. dar de fapt tot ce strica este faptul ca nu ai descris mai complex.
Puteai sa te legi de multe... : |

Greseli de tastare nu aia vut, ceea ce este bine.
Limbajul pare mai de poveste, chiar este interesant, asta chiar mi-a captat atentia, doar ca mai tre' sa lucrezi putin la cateva amanunte. ^^
Scuze ca acest com nu este extrem de mare, plin cu critica asa cum las deobicei, dar nu vreau sa fiu momentan prea dura,a m o stare linistita acum, nu sunt extrem de dinamica pe moment, momentan. :))

#3
Buna, deci mai intai iti spun ca ar trebui sa'ti pui disclaimer ca sa nu ti se inchida fic'ul ca ar fi si pacat caci este destul de interesant.
Ma bucur ca scrii despre alt cuplu inafara de cuplul celebru sasusaku,nu ca nu as fi fana al acestui cuplu dar mie mi plashe si cuplurile deisaku, itasaku, gaarasaku, etc.
Descriere ai, dar mai merge, actiune nu este prea grabita, dialogul care este putin, nu pot sa zic ca este sec.
Abia astept sa vad continuarea dar ce nu'mi plashe la fic este ca ai capitolul c'am mic si eu ador lungi, foarte lungi;)
Spor la scris si ma anunti, o.K?

#4
Interesat ficul a da incearca sa il faci mai lung dai edit punei discamler si dragutz ficu a da sa nu il uiti pe sasuke sa fiarba de invidie am mai citit eu un fic gaara si sakura nu zic ca copiezi ca zau nu era asa, dar sasuke fierbea de nervi si asta imi placea mai ales cand era s-o violeze pe sakura da a venit repede gaara si a stricat distractia miar fi placut nespus de mult sa se intample asta da a vent el repede nu putea sa manance? in orice caz iti dau 8,5 Next ca te impusc, te jupoi, te omor cu alte cuvinteeeeeeee Next sa nu te prind ca il lasi fara next ca iti dau o perversa de pe targofna :)))
[center]
My fragile soul is broken
[/center]

#5
2 Uniti de un singur semn

Dimineata a sosit cu repeziciune , iar Sakura impreuna cu mama sa au pornit catre locul unde trebuia sa se tina batalia. Emotiile pluteau in aer , gandurile negre invadand mintea rozaliei. Era constienta ca daca nu castiga, soarta satului se va duce de rapa. Mergea apasa. Dorea sa nu arate frica ce o purta , vroia sa para increzatoare si sigura pe castigul sau. Vantul batea cu putere, indepartand de pe chipul angelic suvitele roze. Norii se adunau , vestind inceperea unei furtuni, lacrimi cristaline cazand din cer pe rand. Din ce in ce mai mult picaturile ce aterizau pe pamantul uscat si crapat se inmulteau. Dupa 5 ore de mers , in acelasi timp , Sakura si Gaara au ajuns fata in fata. Se priveau intens. Ochii negrii ca pana corbului s-au intalnit cu ochii verzi ca iarba de aibia incoltita. Se analizau din cap pana in picioare. Tacerea a fost intrerupte de catre Hokage:
-Se pare ca suntem cu totii aici! Haideti sa terminam cu acest razboi! Ultima batalie dintre Frunza si Nisip se va tine aici si acum! striga Tsunade plina de incredere, vocea sa fiind rece si nepasatoare pentru ce se va intampla, tot ce o interesa era castigul. Lupta incepuse. Cel care atacase primul a fost Gaara. Era o lupta stransa. Ambii erau la fel de buni. Intr-o clipa de neatentie Sakura este taiata de catre kunaiul lui Gaara la umarul stang , scotand la iveala steluta pe care o avea. Roscatul a ramas uimit de semnul fetei. Stia ca si el avea unul. Lupta continua, iar rozalia reuseste sa-l injungie pe baiat. Acesta cade la pamant , dar peste cateva secunde se ridica si incepe sa-i blocheze atacurile fetei. Sakura prin toate atacurile sale ii taie maneca stanga de la haina lui Gaara , observand semnul pe care si ea il purta, insa nu a dat importanta, continuand atacurile. Au trecut mai bine de 6 ore, iar cei doi nu mai terminau lupta. De la lupta corp la corp au trecut la lupta cu sabii. Din intamplare katanele lor s-au cicnit , facandui sa-si uneasca umerii. Acea simpla atingere a declansat o lumina puternica. Stelele de pe umerii lor au inceput sa straluceasca si sa-i schimbe. Fata a devenit ca o printesa cu rochie alba si lunga al carui chip era de inger .Gaara s-a schimabat si el.Parul si ochii i-au devenit negri ca taciunele. Toata lumea a ramas stupefiata. Lupta se oprise. Sakura statea parca fermecata de imaginea lui Gaara. Era asa de frumos incat ii inmuiase inima, dar nici baiatul nu-si putea lua ochii de la ea. Parul roz si undulat ii cadea rebel pe chipul de zeita ce avea tenul alb ca zapada in lumina soarelui si buzele rosii ca petalele celor mai insangerati trandafiri. Privirea-i era de regina, avand mersul cel mai elegant. Brunetul era acum ca un soldat. Statea impunator si avea o privire sfidatoare. Felul sau rece impletit cu frumusetea sa nemaivazuta il faceau sa para un crai, fat-frumos iesit din basme. Hokagele si Kazekagele stateau si ei nemiscati nu intelegeau ce s-a intamplat. Tsunade a fugit la rozalie si s-a uitat la steaua ei, apoi s-a uitat la cea a baiatului. Amandoua erau la fel.
Dupa doua zile Sakura si Gaara au fost dusi intr-o casa. Locuiau amandoi acum. Razboiul incetase, iar Frunza s-a unit cu Nisip. Acum se ocupau de o singura problema: stelele de pe umerii lor. Sakura statea la etajul doi al casei, unde avea doua holuri. Pe holul din dreapta isi avea loc camera rozalei, iar pe cel din stanga, camera baiatului. Dimineata cand toate pasarelele canta cantecul dragostei, intro frumoasa zi de mai, fata se trezeste si se pregateste pentru a cobori la masa. Isi alege o pereche de pantaloni scurti negri, un tricou alb si parul si-l prinde untr-un coc sus, lasand libere cateva suvite, in picioare avand sandalutele ei ninja. Deschide usa si paseste usor pe covorul albastru si moale. Merge, merge si din greseala se ciocneste de Gaara, care era imbracat cu o pereche de pantaloni negri sio o bluza rosie. Privirile acestora se intalnesc. Fiorii le strabat fiecare particica din corp. Parca ii hipnotiza acea magie degajata de inimile lor ce bateau cu putere, mai sa iasa din piept afara. Cel care rupse tacerea a fost Gaara :
-Buna dimineata !
-Buna..... incearca sa rosteasca Sakura, inca prinsa sub vraja privirilor brunetului.
-Suntem chemati jos. Astazi vin cei doi ,Kazekage si Hokage. Spune Gaara scurt si prompt.
-Sa mergem, ce mai asteptam? raspunde rozalia care incearca sa ascunda slabiciunea pentru baiat.
La parter asteptau la o masa lunga si de culoare inchisa, intr-un capat Tsunade, mama fetei, si in celalat capat Sasori, tatal baiatului care era Kazekagele. Cei doi intra in camera si se aseaza la masa. Un moment de tacere domneste, dupa care Tsunade rupe linistea :
-Semnele acelea pe care la aveti voi... am aflat ca daca va atingeti capatati puteri noi, un fel de chakra galbena ce este buna la vindecat ranile si se pare ca mai are si alte propietati pe care le vom afla mai tarziu. Acum va rog pe amandoi sa va indreptati catre terenul de lupta si sa va apropiati. Zis si facut. Incetul cu incetul s-au apropiat. Stelele incepeau sa straluceasca treptat. Si-au unit umerii cand....


Ficul este facut deja eu doar il iau si il copii de pe alt forum:P tot de mine este facut deci...lectura placuta:)
Stii bine , te iubesc
Oare fac bine, sau gresesc?

[Imagine: dress,girl,heart,road,sky,love-53b1eb06d...c550_h.jpg]

Se spune ca vremea-i frumoasa atunci cand in suflet e soare..
Se spune ca ploaia-i mai rece atunci cand in suflet te doare...

I never stopped loving you,
I just stopped showing it!

[Imagine: cry.jpg]
The day i`ll stop lovin` you
Is the day When I close my eyes forever!


#6
Am uitat sa-ti spun ca nu se scrie cu cifre, ci cu litere, atunci cand specifici orele sau mai stiu eu ce, inafara de ani si tot asa.. :))
Ex: 5 ore - cinci ore.

Oricum stiu ca sunt nepoliticoasa ca intru asa de repede, dar am uitat sa-ti spun asta si nu mai aveam de gand sa astept pana la final. ;;)
Deci am venit ca sa citesc si asta am si facut, acum ramane de comentat si criticat.
Sa inteleg ca ficul asta il mai ai postat pe un alt forum. ^^
E bine atunci, dar e si mai bine ca ne-ai spus ca dupa sa nu se intample iar o nefericire.. :-s
-------------------
* Capitolul e scurt, asta se vede, insa tot necesita mult de munca.
Inteleg ca dai copy si paste, insa ar fi bine sa il mai reei odata cu corectura si daca se poate sa-l rescrii sub o alta maniera sau sa mai adaugi cate ceva. :]
Sentimentele sunt putin sfasiate si lipite alocuri.. incearca sa le dezvolti si sa le amplifici, descriele mai cu amanunte nu pur si simplu...
Leagate si de peisaje, de locurile inconjuratoare, nu doar de cum sunt imbracati.
Ai avut cateva greseli de tastare.. daca nu am insel, poate una sau niciuna..hmm nu mai stiu. XD
Actiunea este destul de grabita, totul se petrece cam repede, i-ao mai domol putin, mai alenea ca sa ne infructam si noi cu mister si suspans. :3

Ok cam atat momentan, as putea sa scriu si mai multe daca este, insa nu am dispozitia necesara de a critica cu volum si amanunte.
Sorry, i just don't feel like... i hate myself when im like that. >.<
Astept nextul si sper sa fie mai lung, incearca sa combini mai multe idei deodata ca sa-ti iasa mai lungi capitolele. ;)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Praf de stele Ailiseu 1 2.024 21-05-2012, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Povestea unor stele. BlackER 4 4.128 10-12-2011, 04:17 PM
Ultimul răspuns: BlackER
  Scris cu sânge. Bubbles. 1 1.748 26-11-2011, 07:31 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Destin scris LonelySoul 4 3.075 28-05-2011, 08:34 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Praf de stele. Acadea' 3 3.624 01-03-2011, 07:49 PM
Ultimul răspuns: MooN.
  Cuvinte scrise in stele RoxyLolipopYaYa 7 4.725 05-01-2011, 12:59 AM
Ultimul răspuns: M3aw sau Mrrr XD
  Un mănunchi de stele Itsumi 15 5.108 26-11-2010, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Itsumi
  Gandurile mele scrise pe petale de stele...[poezii] Yume Ayame May 6 6.384 14-05-2008, 10:00 AM
Ultimul răspuns: Yume Ayame May


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)