Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai de rpg-ul meu ?
Este suuuuuper.
100.00%
6 100.00%
Este cam plictisitor...
0%
0 0%
Nu-mi place idea
0%
0 0%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Piramidă fără sânge ~ Începe

Miranda:

Raman stana de piatra la ce vad, sufletul incepe sa se opreasca si sa bata cu putere. Celelalte cred ca acum merg si se chinuie sa nu cada intr-o capcana, sau mai rau, sa nu se rataceasca. Iar eu stau bine mersi. NU credeam ca o sa iubesc atat de mult soarele, este pur si simplu divin, dupa atata timp prinsa in acel intuneric, razele sale sunt minunate.

OCC: sine vrea

Hitomi:
Merg in continuare cu grupul prin adancul piramidei , iar hieroglifele de pe pereti spun ca ne apropiem. Da! Vom afla in curand ce si cum si vom vedea visul nostru realitate , sper doar ca mama sa nu fie vie ca atat mi-ar mai trebui....
OOC: cine vrea
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Mergeam prin labirint cand de o data pereti au capatat ţepi, si au inceput sa se apropie unul de altul.
-Minunat, o capcana! Repede sa trecem de acest pasaj!
OOC: cine vrea

Miranda:

Era o oglinda... Se pare ca exista inca un mecanism din piramida. Dupa ce treci o data se invarte intrarea, iar eu acum ma aflu in alta camera. Desi, eu doream sa fiu afara, dar, poate Dumnezeu vrea ca eu sa stau aici... Oare la asta se referea " NU puteti iesi vii din piramida" ? NU stiu. Acum stau si ma uit, este asa cum mi-am inghipui... Exista multe oglinzi care arata ce se intampla in piramida... Ii caut pe ei si ii gasesc... intr-o belea...

OCC: Yuzu

Pereti se apropiau iar noi nu stiam ce e de facut, daca o luam la fuga inainte declansam alte capcane, si nu puteam sa mergem nici inapoi- Ma gandeam eu uitanduma in toate partile incercand sa caut o cale cat mai eficienta de scapare, cand zaresc o silueta venind spre noi.
-Miranda?!
OOC: Miranda

Hitomi:
-Prindeti-va de frangie si urcati imediat ce o arunc!
Zic apoi arunc in sus o franghie ce se prinde usor si ma asigur ca putem urca pe ea , apoi incepem sa urcam toti cat de repede puteam. Mecanismul se oprea de sus asa ca imediat cum am ajuns sus l-am oprit si astepam dupa ceilalti. Intre timp am observat-o pe Miranda.
OOC: who wants
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Miranda:

- Stati calmi - am spus vazand cat de agitati sunt - Sunt tot o reflexie... Aici este o camera cu asa ceva, pot vedea tot locul, asa v-am gasit. Sunt multe camere, dar niciuna nu este a comorii... Va pot arata drumul spre iesire, nu mai aveti nevoie de harta, plus ca aici este se vede si capcanele.

OCC: kitsune sau Yuzu

Chou :
- Eu tot vreau sa raman aici sa gasesc mumia aia . Nu vreau sa sa ma gandesc ca am venit aici degeaba . Am un scop si nu plec de aici pana nu gasesc ceea ce caut . Voi faceti ce vreti . spun eu in timp c ema uitam imprejur . Chiar vreau sa gasesc mumia aia zapacita .

OCC : oricine .
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

Miranda:

- Chou, nu la asta ma refeream... ma refeream la iesirea din labirint si gasirea mumiei. Mie tot mi se pare ceva ciudat... daca mama la print a inmormantat-o aici pe Zara ca sa scape de ea, de ce ne da indicii ? Eu poate innebunesc, dar cred ca acele drumuri ne duc in alt loc.

OCC: Chou

Hitomi:
-Sau poate ca vrea sa o asim ca apoi sa ne distruga. E o optinune nu crezi?
Zic in timp ce ma uit prin jur.
OOC: Ciufy sau Shadow
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Piramidă fără sânge ~ Personaje Miranda. 5 2.672 04-09-2011, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Liar


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)