Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale

Err... per total - nice tryouts guys, chiar daca majoritatea sunt facute cu telefonul mobil 21 No offence, i'm not trying to be rude, dar asa lasa impresia. Greu de decis, nici una nu pare sa sara in ochi mai deloc. Si sa fi fotograf nu inseamna sa faci niste poze la cer si gata, ai ajuns sa creezi opere de arta. In primul rand iti trebuie un subiect de doamne ajuta si in al doilea rand, un aparat cu care sa faci ceva, si sa si stii sa il folosesti, daca nu, exista photoshop-ul si cum mai nou toata lumea il are, se poate ajuta de el. Anyway, focalizare, subiect, grija la detalii, si daca ai o camera buna, sa nu uiti sa alegi balansul de alb, la zapada si la tema asta ar fi fost perfect. Ca altfel, o doamne...

Okay, avand in vedere cele spuse mai sus, hai sa si votez trei poze care mi se par ok. Btw, titluri total neinspirate. Si 3 randuri cam mult de aburit cand pot sa termin in unul singur.

I It used to be...
Clasic, dar merge intotdeauna, nu? Poate ca eu sunt mai clasica dar oricum... Principalul tau scop, presupun, are bancutele din parc. Dar crengutele alea cam intra in cadru si iti distrag atentia destul de mult. Si e cam ... prost pozitionata camera. Dar ideea, clasica, dar merge, asta imi place. Si e si alb negru, awww, ador asta.

II First snow
Mie imi plac culorile, amu' daca le-ai ' capturat ' tu sau photoshopul, nu-mi pasa. Imi place si ideea dar e luata mult prea de aproape si desi partea din fata nu ar trebui sa para blurry, eiii, ai cam dat-o in bara si cam asa a iesit, astfel, calitatea lasa de dorit. Eu i-as fi pus si rama. Asa nu ar parea direct ' taiata '. Per total, e interesanta ideea, si plantele, care n-am habar ce sunt ; D

III Green and White... Always Fresh, Never Outdated
Dragut verde, dar cam aceasi problema ca si la poza de dinainte, dar intr-un fel compensata de echilibrul dintre verde si alb. Macar n-a iesit zapada gri sau blue. Cea ce e bine... sau poate e pura intamplare 21 Anyways, in spatele crengutei respective e un spatiu veeeerde, care arata ca un gol in fotografie. Trebuia sa folosesti alt unghi cand ai facut poza.

That's all xD
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.

[/CENTER]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Photo of the month ~ Ediţia I ~ Votarea. - de *ILY Yaoi Maniac* - 01-01-2011, 01:12 PM
RE: Photo of the month ~ Ediţia I ~ Votarea . - de Mhiet'e - 03-01-2011, 08:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 4.900 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie - Vot. + Rezultate. Ang. 7 4.855 26-12-2011, 12:10 PM
  POTM august - Vot + Rezultate! AlerimxD 9 5.862 31-08-2011, 08:19 PM
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 6.174 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 12.374 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 4.030 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 9.448 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 6.480 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 13.464 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)