06-09-2011, 09:23 PM
Renee:
-Dracie Will,Amy vrea sa moara in locul tau!spun eu ingrozita
-De ce ar face asta?spuse el nervos
-Fiindca...noi...aa...insa nu mai apucam sa zic nimic.fiindca el deja se dusese spre Amy.Incepuse sa tune in fata ei si i-a zis:
-Nu mai am de ce sa traiesc Amy!Asta este soarta,sunt impacat cu ea,si stiu ca in 9 zile voi muri.Mi-e frica ca dracu'dar asta e!Fratele meu a incercat sa opreasca ce i s-a prezis,si tot a murit in acelasi fel.Asa ca daca mori tu,o sa mor oricum.
-Dar poate este o solutie spun eu zambind.
-Anume?ma intreaba amandoi in cor.
-Nu stiu daca merge insa voi fi stricta.Miranda a spus de moartea unui om cu urmatoarele atribute:destept,darnic,puternic si sarac.Noi doua nu suntem moarte Amy?Literar suntem moarte,asa ca putem sa-l aducem si pe el in starea de "moarte".Inainte sa-si dea suflul,il voi musca si va muri.Asta ar putea fi un sacrificu.Dar poate ma insel...
OOC:kitsune
-Dracie Will,Amy vrea sa moara in locul tau!spun eu ingrozita
-De ce ar face asta?spuse el nervos
-Fiindca...noi...aa...insa nu mai apucam sa zic nimic.fiindca el deja se dusese spre Amy.Incepuse sa tune in fata ei si i-a zis:
-Nu mai am de ce sa traiesc Amy!Asta este soarta,sunt impacat cu ea,si stiu ca in 9 zile voi muri.Mi-e frica ca dracu'dar asta e!Fratele meu a incercat sa opreasca ce i s-a prezis,si tot a murit in acelasi fel.Asa ca daca mori tu,o sa mor oricum.
-Dar poate este o solutie spun eu zambind.
-Anume?ma intreaba amandoi in cor.
-Nu stiu daca merge insa voi fi stricta.Miranda a spus de moartea unui om cu urmatoarele atribute:destept,darnic,puternic si sarac.Noi doua nu suntem moarte Amy?Literar suntem moarte,asa ca putem sa-l aducem si pe el in starea de "moarte".Inainte sa-si dea suflul,il voi musca si va muri.Asta ar putea fi un sacrificu.Dar poate ma insel...
OOC:kitsune
![[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]](http://24.media.tumblr.com/02453592f8b39b4e4a62420d3c1f55ce/tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif)
![[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/84d66e6f8eba5dab80afbbb77ecf8232/tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif)
Tadaaaaa.Boom:3