Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

On the Case [Action, drama, crime +18]

#11
Bonjour dears!

Cum am mai spus, ficul e genial! Ador faptul ca este cu crime. Asa.. ce as putea spune? Ai tot ce iti trebuie in acest capitol. Naratiunea este acolo.. nu am ce comenta. Imi place cum narezi. Dialogul nu mi s-a parut deloc sec. A fost chiar foarte bun. Descrierea imi placeee! Ambele scriitoare descrieti foarte frumos. Ceea ce mai imi place este ca aveti un stil foarte ordonat de a lucra. Ehem, am uitat de greseli.. :-? Da-le in colo ca nu au fost. Probabil ca si-au luat picioarele la spinare saracele.

Va astept cu nextul!
Bafta amandurora!
:bye:

#12
Chit ca imi este foarte rau uitati next-ul. Este aproape 12 si mie imi este foarte rau deci cred ca o sa aveti ce corecta. Lectura placuta ^ ^

On the Case

Capitolul trei

This is a joke!

Cindy Morre


Erika Toda:

-Buna ziua, trebuie sa va comunic un lucru foarte important... Testul ADN al sangelui procurat de la fata locului a demonstrat ca urmele nu se potrivesc cu grupa sanguina a lui Susane Smith. Ne pare rau...

-Dar cum ... Cum e posibil? Atunci ce grupa sanguina este? Si de ce nu se potriveste? Oh Doamne, nu se poate, cand eram asa de aproape!

-Dupa cum stiti, termenul de grupă sanguină sau grup sanguin este folosit pentru a caracteriza sângele unui individ în funcție de prezența sau absența unui antigen pe suprafața eritrocitelor acestuia. Majoritatea antigenelor de grup sanguin sunt de natură glicoproteică, oarecum stabile din punct de vedere genetic, unele fiind întâlnite la mai multe specii de mamifere în forme identice. Această trăsătură a lor poate fi invocată drept argument în favoarea unității lumii vii. Deși aceste antigene sunt prezente și pe leucocite , în mod curent se consideră că doar eritrocitele prezintă importanță pentru stabilirea grupelor sanguine. Datorită faptului că reacția antigen-anticorp la care participă antigenele de grup sanguin și anticorpii lor specifici este una de aglutinare antigenele se mai numesc și aglutinogene, iar anticorpii și aglutinine. Dar la aceste pobe lipsesc aglutinogenele si aglutininele. Este o grupa sanguina foarte rara, care se gaseste la 1/10.000 oameni. Aceasta este grupa sanguina A+, care difera de a lui Susane care are AB.

-Dar Loredan? Aveti vreo proba de sange care ii apartine?

-Ne pare rau, dar nu avem in posesie nici macar un strop din lichidul vital al acestui om.

Nu se poate! Daca sangele nu este al lui Susane al cui mama naibii poate fi? Pornim pe o pista vaga, exista posibilitatea ca sangele sa nu fie a lui Loredan. Trebuie neaparat sa stau de vorba cu familia lui Morre, poate imi vor furniza acestia vreo informatie, sper... Il sun pe Robert si il rog sa imi caute adresa familiei Morre. Dupa jumatate de ora primesc un sms 'Herrengasse nr 11, langa liceul Whiston'

Ma urc la bordul BMW- ul meu M3 CSL de o culoare gri- metalica si pornesc in viteza catre locul indicat de Robbie. Dupa cincisprezece minute de gonit incontinuu pe bulevarde aglomerate ajung si la locul cu pricina. Bat la usa iar dupa nici un minut imi apare in fata ochilor o femeie, fata mai mult care pare a avea vreo douazeci si cinci de ani, roscata cu ochii negri, de statura medie. Aceasta cred ca este Cindy Morre, sotia lui Loredan. Ma legitimez aratandu- mi asa zisa legitimatie a FBI- ului. Femeia ma pofteste in casa, sincera sa fiu pare prea linistita stiind ca e sotia unui criminal.

-Doamna Morre, cred ca stiti ca sotul dvs. Loredan Morre este suspectat pentru disparitia tinerei Susane Smith. Aceasta incuviinta din cap lasandu- ma sa continui. As vrea sa ne furnizati toate informatiile referitoare la dl. Morre, va rugam.

-Loredan era o fire orgolioasa, mereu se puneape dansul pe primul plan. Era prieten foarte bun cu dl. Smith, tatal lui Susane, dar intr- o seara se pare ca au avut o cearta, poate ca de la cea cearta se trage totul. Nu stiu alte amanunte, nu stiu daca sotul meu a facut asta, dar il cred in stare.

Ce mai ramane de facut acum? O sa o rog pe Christina sa ii cerceteze dosarul lui Morre, pe Laura Lambert sa- l dea in urmarire generala in toata Pennsylvania si America iar pe Paula o s- o rog sa dea un anunt pe I.D pentru toti cei care l- au vazut pe Loredan in ai instiinta sa marturiseasca politistilor. Sa speram ca o sa reusim in sfarsit.

Stau la volanul BMW- ului si conduc pe Wheels Street can imi aud Chocolate- ul sunand. Ma uit la apelant si vad ca este Laura. Apas butonul verde si pun aparatul la ureche. Fara alte introduceri Laura imi spuse:

-Erika! Nu se poate! Dna. Smith a disparut! Vino cat poti de repede la Departamentul Central.

Oh Doamne, nu mi se poate intampla asa ceva. Cu ce am gresit? Am doar douazeci si cinci de ani si toata viata inainte si acum stau si imi omor zilele cautand indicii.



_________________________________________________________________________________
Sper ca v-a placut, si daca nu, asta este!
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#13
Ahhh 8-> In sfarsit un fic care mi'a atras atentia in mod placut ^^. Nici nu stii cat de mult ador ficurile de genul asta. Imi plac misterele si crimele xD. Intr-un fel sau altul imi aduce aminte de Death Note. Ahh! Imi pare rau ca nu am dat mai repede de ficul asta. ^^, Deci e un fic superb de abia astept sa vad ce se va mai intampla in continuare. Tootusi mi se pare ciudat cum ca sotia criminalului aluia ia dat asa usor informatiile despre el dar in fine, e ficul vostru pana la urma. CU descrierea stati ft bn amandoua. Ma faceti sa vreau mai mult. Naratiunea e si ea frumoasa, actiunea nu este grabita deci imi place. Dialogul nu e sec, iar greselile de tastare sunt prezente dar nu sunt ft grave. In concluzie, imi place. Aaa Hakule de unde stii atatea despre faza aia cu grupa sanguina O_O Nici in a 7 a la anatomie nu am facut asa ceva si nu prea am inteles ce era pe acolo dar in fine ^^". SO, atat am avut de spus. Astept nextu sh nu uitati sa ma anuntati cand il puneti. Buh bye! :*

Primaaaaaaaaaaaaa \:D/
[Imagine: EnvYQ.png]

#14
Hello:*
In primul rand as vrea sa-ti multumesc pentru ca mai anuntat si sa sa-mi cer scuze pentru ca am ratat capitolul trecut:(
Se pare ca, adevarul devine din ce in ce mai clar, insa nu pare sa aiba o rezolvare prea rapida. Imi place mult, modul elaborat prin care descrii totul..... chiar daca nu am prea inteles mare lucru din aceasta scurta '' lectie'' de anatomie.... nu-mi place biologia... si uite si motivul pentru care nu o sa dau niciodata la medicina:))... insa tu pari sa te pricepi:)
Vreau sa aflu ce s-a intamplat cu Dna. Smith.... asa ca vino repede cu nextu:*:bye:

#15
Mulţumesc că m-ai anunţat draga mea >:D<.
Păi greşeli?! Ai avut câteva de tastare şi aş vrea să îţi spun ca după linia de dialog să laşi spaţiu. Aşa arată puţin inestetic. Ştii să împarţi bine şi să scrii la fel de bine. Mie mi-ai atras atenţia ^^' şi chiar îmi place. Văd că vă folosiţi de dialog aşa cum trebuie şi asta îmi place <3. La descriere stai foarte bine, am înţeles fiecare detaliu în parte şi din nou acţiunea nu a fost grăbită. Totuşi ce s-a întâmplat cu doamna Smith? Aici m-ai lăsat în suspans [-x.
Next-ul :>. Inspiraţie multă >:D<.
:bye:
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#16
Helăău, dear *h.u.g.s*
I know, mi-a luat cam mult să ajung şi-mi cer iertare. Daar am ajuns, într-un sfârsit sfânt. *laughs*
Well, din păcate trebui e să-ţi dau dreptate şi să-ţi spun că au fost câteva greşeli de tastare/exprimare. Am vreo două exemple...: -?
„se puneape” - punea pe [ cred că asta ai vrut să scri ]
„Buna ziua trebuie sa” - Bună ziua, trebuie să [...] ~aici trebuia virgulă pusă :] .
Oricum, cred că au mai fost, dar nu le-am acordat atenţie. Ah, ai făcut o repetiţie pe-undeva, şi-asta ar fi : „ca au avut o cearta, poate ca de la cea cearta” ~ nu ştiu cum îţi sună ţie, dar pe mine mă zgârie pe creieri ._. Ai fi putut înlocui 'ceartă' cu un sinonim, nu ştiu.
Mai sunt greşeli, dar eu ţi-am dat doar câteva exemple. Ok, acum să trecem la personaje.
Sinceră să fiu, mi se pare că sunt cam multe şi mă încurc în ele. Îmi place de Erika, are un nume chiut şi e simpatică. Ca sfat, ar trebui să mai adăugaţi descriere a sentimentelor or smth, şi să măriţi puuţin capitolul, mi se pare cam scurt :- ? . Ideea este originală, şi trebuie să vă spun că ştiţi să păstraţi suspansul şi misterul în fic. ;] That's good ^^
Well, cred că am să aştept next-ul şi dacă sunteţi drăguţe, anunţaţi-mă şi pe mine. Spor la scris la amândouă !
*h.u.g.s. >:D<
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#17
Huh?! Woow, ce ati mai evoluat cu ficul asta *laughs*
Actiunea imi place foarte mult, ma uimesti de fiecare data, my geamănă totală b-)
Greseli de tastare. Se explica... te-ai descurcat oricum bine, ficul este adorabil, iti spun :))

Asa... deci Dna Smith a disparut o.o
Oare ce se va intampla? Astept cu nerabdare continuarea 8->
Hugz, diăr.
[Imagine: lightning_signature_by_bringerofplagues-d358l5h.png]

Peste tot şi nicăieri.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Crime de Craciun Aimi. 5 4.546 03-01-2013, 11:57 PM
Ultimul răspuns: pikab00m
  A special diary, just for Beki's love [Drama, SF, +18] Hakusor. 22 10.154 10-09-2011, 09:59 PM
Ultimul răspuns: Camelie.
  Crime ala Filipine Dragonz Eyez 2 2.607 26-04-2011, 01:20 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 3.997 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.876 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Voci si taine [Drama, Romance, +16] De MilcÅŸeicCuCiocolată. & ChuuLuvsYaoi^.^ Icsdeee. 4 2.933 02-03-2011, 02:04 AM
Ultimul răspuns: Vero
  La răscruce de drumuri [romance, drama, mystery] AlerimxD 31 11.190 03-02-2011, 02:39 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.003 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O drama [+12] Looolaaa13 2 2.747 30-01-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Bloody 13 [+16] [crime] Secret Past 1 2.545 28-12-2009, 11:18 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)