Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

On the Case [Action, drama, crime +18]

#1
Ahm... mi- au trecut cateva idei geniale prin cap si BANG! Alaturi de Ann. am facut acest fic. Sper sa va placa ^ ^

On the Case

Characters:

Erika Toda- procuror criminalist sef al cazului de disparitie.
Anne-Marie Harrison- experta in balistica al grupului de detectivi 'Murder shift' .
Laura Lambert - se ocupa Baffling Missing Persons Cases.
Christina Stewart- avocat al FBI- ului.
Anna Nicole Smith -negociator.
Paula Zahn-reportera pentru I.D chanel.
William Lappin- FBI Special Agent.
Marck Moore-FBI Linguist
Robert Bennett-Detectiv particular.
Susane Smith-personajul care este disparut.

Capitolul unu.

Stolen Voices, Buried Secrets.

Prolog:

I was born here. I went to school here. And, when I was seventeen years old, I was murdered here. Only two people in this place, the murder and me.

Erika Toda:

Procuror criminalist. Aceasta a fost meseria pe care mi- am ales- o inca de la doisprezece ani. Pe atunci parea atat de fascinant sa descoperi cazuri uluitoare, asasinaturi, jafuri armate, sa lucrezi cu cei mai buni agenti ai FBI- ului. Dar de acum un an in urma toate aceste vise mi s- au spulberat. Era primul meu an aici, credeam ca o sa fie usor la inceput, dar nu a fost asa. Am fost insarcinata sa rezolv cazul unei tinere in varsta de saptisprezece ani din Pennsylvania pe nume Susane Smith. In timp ce familia ei era plecata intr- o excursie in New Zealand, se pare ca casa lui Susane a fost ravasita, bunurile cele mai de pret ale familiei Smith au fost furate, dar cel mai grav, tanara nu a mai fost gasita. La fata locului am gasit doar un Revolver cu calibrul de noua milimetri si trei tuburi cu gloante. Alte probe nu au mai fost gasite deoare ce casa familie S. a fost incendiata. Se pare ca cocktail- urile Molotov care s- au aprins la contactul cu benzina imprastiata in casa au fost aruncate din exteriorul proprietatii private. Focul a fost atat de puternic incat nu au mai ramas urme. Nici macar una.

Azi, o zi calduroasa de mai, eu, Erika Toda stau si caut indicii langa ruinele casei Smith. Alaturi de mine sa afla cativa colegi de- ai mei, Laura Lambert, William Lappin, Marck Moore, Robert Bennett si Anne-Marie. Specialista noastra in balistica investigheaza pentru a mia oara Revolverul si gloantele sperand sa gaseasca macar un indiciu.

Simteam cum creierul imi ia foc, cum bujiile s-au oprit si rotitele incep sa scartaie. Am luat o pauza de cafea binemeritata, caci de trei zile incoace nu am mai dormit. Ma asez pe un scaun din lemn de cires cu o cafeaua in mana si datele personale ale lui Susane. Se pare ca era o tipa invidiata, poate ca vreun dusman de- al ei i-a curmat viata, poate ar fi mai bine sa- i mai interoghez inca o data amicii.

Gandurile mi- au fost spulberate de Anne care striga la mine cu un zambet cat casa pe fata:

-Erika! Erika! Am descoperit ceva! Gloantele nu au fost trase din Revolver deoare ce urmele lasate pe glont nu se potrivesc. Au fost trase din pistolul prototip O`Dwyer Variable Lethality Law Enforcement(VLe), construit de Metal Storm Limited(Australia), nu are parti mobile: gloantele sunt trase electronic de un procesor de calculator incorporat. Arma poate fi utilizata daor de o persoana care poarta un inel autorizat de receptie-transmisie. Vle nu are compartiment pentru gloante - acestea sunt stocate unul in spatele celuilalt pe teava -, iar in maner - locul unde ar trebui in mod normal sa stea incarcatorul - se afla sistemul de control electronic. Poate trage rafale de trei gloante in 1/500 dintr-o secunda. Tirul controlat de computer are o cadenta de 60 000 de focuri pe minut. Acest pistol poate fi achizitionat doar de catre agentii FBI, deci este exclus ca vreun prieten al tinerei sa il fi folosit. Plus ca este prea performant si nu este conceput pentru uciderea oamenilor. Prototipul este folosit de armata in razboaie, deci suspectul ori are o ruda in FBI, ori este un agent special al FBI- ului ori este un sergent al armatei UK- ului.

-Anne esti geniala! Ne- ai adus o noua pista. Acum totusi trebuie sa o incepem de la zero. Zero barat. Wof ce munca grea!

Pana acum ar fi existat multe piste dar acum este si mai greu. Las cafeaua de o parte si ma duc din nou la lucru. Ma alatur lui Will care lucra din greu. Omul asta este ca un robot umanoid chiar nu oboseste. O curiozitate mare mi- a cuprins trupul, placile de parchet laminat au ramas intacte. Cu ajutorul unei mini- rangi am reusit sa scot una. Aha! Exact cum credeam. Sub sipci am gasit urme se sange care nu mai era in stare lichida insa era un indiciu foarte folositor. Am luat cateva mostre din sange si i le- am plasat lui Will care trebuia sa le duca la un laborator special. In sfarsit ma simteam mai usurata, am reusit sa descoperim doua lucruri foarte importante, faptul ca nu s- a tras cu un Revolver de calibrul de noua milimetri si acum aceste picaturi de sange. Dar oare voi mai gasi si alte lucruri? Oare Susane mai este inca in viata sau a fost asasinata? Intrebari fara raspuns... Trebuie sa astept rezultatele ADN- ului.


Erika
Laura
Christina
Paula
Anne
Will
Robert
Marck
Susane
we all have our horrors and our demons to fight, but how can i win when i'm paralyzed?

#2
Heeelow Catwomaan ♥
Trec si eu p'aici . . . imi place foarte mult ! Contine suspans , crime bla ,bla =D . Toate chestiile ce ma atrag pe mine . Un singur lucru am de reprosat : Nu se pune space dupa cratima ! Arata urat ,stii ? : | [ ti-am mai spus si pe messenger ]
Astept next-ul !
Anunta-ma si pe mne cand il postezi .
Hugs si multa imaginatie in continuare .

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#3
Geamana mea adorabilicioasa 8->
Cum credeam, m-ai uimit total.

So, overall este super. Actiunea nu e deloc grabita si imi plac descrierile. Sunt cateva greseli de tastare insa se poate intelege iar pe mine una nu ma deranjeaza.
Hmmm... nu prea le am eu cu armele deci nu am ce sa spun despre toate numele alea... insa ai descris tot astfel incat toti pot intelege.

Ce pot sa mai spun? Mi-a placut foarte mult si astept nextu'.
Bravo, geamana mea. *hugz*
[Imagine: lightning_signature_by_bringerofplagues-d358l5h.png]

Peste tot şi nicăieri.

#4
OMG! Genial! Absolut genial!

Deciiii'. Nu sti cata curiozitate s-a pus pe mine. M-ai lasat in mister.
Asa, pai ce as putea spune? Ideea e geniala. Mai ales ca probabil va fi un fic cu crime. Mi-ai spus pe mess deci.. ahh! Deabea astept sa vad cum va dezlega acest mister. Descriere eu zic ca ai. Naratiune ce sa mai zic? O ai si pe ea. Dialogul.. a fost o singura replica care nu a fost deloc seaca. Greseli de tastare sincera sa fiu.. nu am vazut. Poate nici nu au fost. Imi place stilul tau de a aranja in pagina. Ai un stil foarte ordonat de a lucra. " FBI- ului " Nu mai lasa space dupa liniuta. Nu prea arata bine. Parerea mea. Faci cum vrei dear.

Pai.. cam atat am avut de zis. Astept nextul cat mai repede.
Bafta si muuuuuu~lta inspiratie in continuare!
:bye:

#5
hello sweetie:*
Cate ficuri mai ai de gand sa faci? Nu conteaza atata timp cat toate sunt originale si sofisticate ca acesta. Trebuie totusi sa recunosc ca mai ametit cu atat de multe personaje aparute inca de la inceput.... sa nu mai spun de intrebuintarile interesante pe care le are fiecare.
M-au surprins foarte mult cunostintele pe care le ai despre anumite lucruri... cred ca trebuie sa fi cautat si studiat mult despre ele:).
Nu prea o am eu cu critica^^'' asa ca sper sa nu te superi daca, comentariul meu va fi compus numai din atata lucru:*:bye:

#6
@ mama da multe comentarii s-au mai lasat . >:D<

Capitolul doi-

Primul suspect- Loredan Morre


LOREDAN MORRE: POZA

Anne-Marie Harrison

Eu si Erika asteptam rezultatele ADN-ului. Eram abia la inceputul cazului si nu aveam nici un suspect. Eram fericita ca nu se folosise pistolul de ultima generatie. Eram peste drum, chiar in fata casei familiei Smith. Niste vecini amabili ne-au lasat cu rulota la ei in curte, oferindu-ne ospitalitate. Prin binoclu Bushnell Trophy XLT de10 x 28 mm Will, agendul FBI se asigura ca in zona nu era nici un suspect. Erika era ganditoare. Prea ganditoare. Ea era cea care ne ridica moralul intodeauna, dar nu si in aceste momente de tensiune. Era 23 noiembire si cazul era in desfasurare.

-Erika, Anne,veniti repede aici! striga Will scotand capul pe usa rulotei uitandu-se cu un zambet pe fata la noi.

Nimeni nu stia de ascunzatoarea noastra secreta, de sediul de cercetare din subteran. Will apasa pe un buton din spatele frigiderului si in secunda 2 aparura niste scari metalice. Ducandu-ne ca deobicei in ascunzatoarea, bine pazita de doi agenti la intrare. Sistemul ne cunostea identitatea, lasandu-ne inauntru. Nimeni nu putea intra acolo. Era strict-secret.Will ne chema in fata radarului. Noi nu intelegeam nimic, dar Will incepuse ca o moara hodorogita sa ne explice de ce se afla un punct rosu pe radarul nostru, care pana in acest moment credeam ca este blestemat. Nu gasea nimic. Nici o urma de om suspect.

-Voi va dati seama ce am descoperit? Acesta este un barbat de 30 de ani, care a vizitat aceasta zona de 23 de ori, limita maxima, in doua zile. O sa setez radarul pe o raza de 2 km, ca sa ii descoper identitatea, spuse Will apasand butoanele ca un android incontrolabil. In doi timi si doi miscari, pe ecranul mare al super-computeru-lui, Cray XT5 Jaguar facut in China in 2010, aparu Identitatea omului. Pe ecran ne aparu o poza a unui om de o statura medie. Computerul analiza individul si ne convinse cu adevarat cine era.
_________________________________________________________________________________
LOREDAN MORRE
Date principale: Nascut pe data de 12 august 1980 are 30 de ani. A fost agend FBI pe sectia "Crime locale" si a fost bun prieten cu avocatul Bill Smith tatal lui Susane. A fost dat afara de la FBI si urmarit de catre autoritati in 2007 pentru furt de acte private. A facut inchisoare 2 ani si in 2009 a fost eliberat, dar supravegheat in amanunt si cu restrictie de a parasi tara. Nascut in Italia.
Parintii: Fernando Morre si Minique Morre.
Datele familiei: S-a casatorit cu Megan Alins Finn in septembrie, anul 2002 si dupa doi ani, a avut doi copii Cristine si Tom de 9 si 16 ani. Sotia lui, Megan, a murit otravita cu o substanta nuimita HIVRUS. Aceasta substanta nu se gaseste in nici un magazin de specializare din lume. Dosarul mortii a fost inchis, din lipsa de dovezi.
Crime : Morre a fost complicele lui Gabby Tennis in Statele Unite, in 2003, i-a adus acestuia condamnarea la moarte.
*Morre a scapat cu ajutorul unor relatii, fiind supravegheat de FBI. In 2004 pe 29 decembrie a devenit membru FBI dand testul pentru criminalistica si a fost admmis la Academie. A studiat timp de 1 an jumatate cu rezultate deosebite. In anul 2005 a ocupat postul de director la "Crime locale", fiind un examplu pentru lume.
*Lucreaza ca informatician la Moscova, fiind in concediu. Este un specialist in formulele chimice si in folosirea armelor periculoase.
Date fizice: Statura medie; 1.86cm; 68 kg; poarta ochelarii ; par blond ; se poarta la costum; ochi albastrii
Altele:
-Umbla mereu cu garda lui de corp, Francino Babarni, antrenor de karate si cunoscut international pentru cele 50 de medalii de aur.
-Necasatorit
-Copii studiaza la Universitatea HARVARD in Statele Unite.
_________________________________________________________________________________
Dupa aceste rezultate date de computer, Erika constata ca Morre era primul nostru suspect. Will ii telefona detectivului particular,Robert Bennett sa vina de urgenta in cartierul "Peks" din Philadelphia. Pana la urma , poate arma era a lui Morre. Era suspect ca Loredan il cunostea pe Smith. Cazul se complica iar noi speram spre o rezolvare. Cand brusc, pe ecran aparu directorul FBI care avea un mesaj pentru noi.

-Bunaa ziua trebuie sa va comunic un lucru foarte important..


--


Done. Sper sa va palca. Haku[catwoman] va continua cu "mesajul imprtant" succes la capitol haku si abea astept sa il citesc si eu : ))


L
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#7
Heello~girls !

Acest capitol nu a fost extra-spectaculos .Au gasit si ei un suspect . . .huh ,interesant .^^
Descriere ?Aici chiar nu am ce spune .:]] Exista ,dar doar descrierea a unor obiecte sau arme .^^
In fine ! Nu prea gasesti in astfel de ficuri descriere sentimentalista ,asa ca nu va condamn.
Actiunea e buna ,iar dialogul exista, desii foarte putin si deloc sec .
Dupa cum am mai spus imi place mult fanficul vostru .
Multa imaginatie in continuare !
Catwoman te asteptam cu urmatorul capitol .:>
Hugs.

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#8
Salutare!
Având în vedere că sunt o fanatică a genului de cărţi şi ficuri cu crime, am trecut şi eu pe aici.

Capitolul unu:
Am găsit doar două greşeli de tastare şi anume:
deoare ce- din câte ştiu se scrie deoarece
daor- doar

Aşa, acum revenind la capitol. Îmi place. Ai un stil de-a scrie perfect pentru cărţile poliţiste *părerea mea*. Ai o descriere bună, amănunţită iar dialogul e foarte captivant. Capitolul are dimensiuni acceptabile şi chiar m-a făcut curioasă. Sper să păstraţi în continuare suspansul XD.
Sincer, nu prea îmi place că e titlul în engleză, dar merge, mai ales că e genul de fic pe care l-aş citi indiferent de titlu. Ce să mai zic despre capitol? Cam multe personaje, nu mai ştiam care e cine şi ce funcţie are :]] Dar sper că pe parcurs să le conturaţi fiecăruia câte o personalitate.


Capitolul doi:
Cam scurt capitolul, dar îmi place, plus că nu am văzut nici o greşeală de tastare. Aveţi un stil asemănător de-a scrie, aşa că n-am ce comenta, mi-a plăcut.
Totuşi, am citit o chestie ciudată şi sper să mă fi înşelat eu * dar nu cred că e aşa*. Ai spus că tipul ăsta, Morre, are 23 de ani? O.O Păi dacă e născut în 1980 *cum ai spus* nu poate avea 23 de ani. E prea tânăr, mai ales că are şi doi copii şi unul de 16 ani O.O * cum să-l facă la şapte ani…* Sau cel puţin aşa am înţeles eu… Mă rog, cred că e o greşeală de neatenţie, în rest totul e ok.

Cam atât, aştept următorul capitol cu acel mesaj misterios. ;]] Sunt curioasă, so, spor la scris! *hugs*

#9
off: Scuzele mele. vroiam sa scriu 30 de ani XD
spor la scris si eu astept capitolul lui haku, sa vedem ce mesaj are si ea in minte ;;)
[scuzati de off]
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#10
Woooow O.o'. Poliţie, Crime <333 Presimt că va fi ceva minunat ;>.
Ce aţi scris până acum mi-a plăcut enorm şi apropo nu am văzut greşeli de niciun fel, cinste vouă :-bd. Descrierea este bună, chiar îmi place [ şi trebuie să menţionez că nu mă dau în vânt după ea, a voastră e foarte uşor de citit ] Naraţiunea e bună, şi acţiunea nu e grăbită deloc, iar dialogul aici nu comentez 8->. Pur şi simplu îl ador. [ faceţi o echipă minunată xD ]
Succes în continuare :3.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Crime de Craciun Aimi. 5 4.569 03-01-2013, 11:57 PM
Ultimul răspuns: pikab00m
  A special diary, just for Beki's love [Drama, SF, +18] Hakusor. 22 10.178 10-09-2011, 09:59 PM
Ultimul răspuns: Camelie.
  Crime ala Filipine Dragonz Eyez 2 2.611 26-04-2011, 01:20 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 4.001 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 5.879 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Voci si taine [Drama, Romance, +16] De MilcÅŸeicCuCiocolată. & ChuuLuvsYaoi^.^ Icsdeee. 4 2.940 02-03-2011, 02:04 AM
Ultimul răspuns: Vero
  La răscruce de drumuri [romance, drama, mystery] AlerimxD 31 11.226 03-02-2011, 02:39 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Intunericul sinelui / Dark Inside [action / adventure] aurelia chircu 4 3.004 17-04-2010, 04:22 PM
Ultimul răspuns: Aly
  O drama [+12] Looolaaa13 2 2.755 30-01-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Bloody 13 [+16] [crime] Secret Past 1 2.555 28-12-2009, 11:18 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)