Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata noua

#11
Andreea si eu sunt din Ploiesti si ma bucur ca sunt si prahoveni pe zup.Sa revenim la fic..... descrierea nu exista,fa ceva deoarece trebuie sa apara neaparat acolo,nu numai descriere fizica ci si descrierea sentimentelor.Grabesti actiunea,dialogul este in exces,parca este o poveste pt copii de 5 ani.In ultimul capitol am vazut mai multa descriere ce-i drept.Ideea e originala.Wow Tsunade se marita cu Kakashi
Succes in continuare!(daca te deranjeaza comentariul meu da-mi un pm)

#12
That is…am intarziat mult :D dar am fost cu scoala…si cu olimpiadele la romana :D .but enjoy >:D<


ap. 4 Picatura timpului – partea 2
Sakura’s pov :
,, Deabia astept sa-mi vad vechea casa. Dar nu stiu de ce , e ceva care ma tulbura. In fine , incerc sa nu dau importanta. Acum ma ,,benoclez’’ la omul in a carui masina sunt. Parfumul lui este seducator. Parca simt cum ma face sa plutesc doar gandul ca sunt langa el. Nu stiu ce se petrece cu mine . Ma simt diferit cand sunt cu el. Parca toata lumea mi-ar fi la picioare . Iar gandul , doar simplul gand ca m-am indragostit de el ma face sa zambesc sis a ma intristez in acelasi timp. Sa zambesc pentru ca as afla ca si el simte la fel . Iar sa ma intristez in momentul in care dau de realitate. Realitatea in care un tip ca el nu s-ar indragosti niciodata de mine. Adica sa fim seriosi. Lui ii plac fetele versate , cu multi bani, naïve, fara pic de creier….dar sa arate ca o papusa Barbie. Multi ar rade daca mi-ar auzi gandurile, dar asta este adevarul. Sincer , pe deoparte vreau sa intru pe sub pielea lui, dar pe cealalta parte as vrea sa vada si el ca m-am schimbat si ca nu mai sunt aceeasi fetita timida din care puteai face ce doreai. Acum sunt altfel , dar in preajma lui ma molestesc , si nu stiu de ce.
Ma uit discret la el cu coada ochiului. Deodata, imi atrage atentia mana lui care se misca de pe schimbator si se indreapta spre piciorele mele. Simt cum imi explodeaza inima si cum sangele o ia razna prin corp. Mana lui trece de piciorul meu si se opreste pe…manerul de la torpedo ! ,,Ce proasta sunt !” imi zic in gand , si fara sa vreau, pufnesc in ras. Sasuke, nestiind ce se intampla, se uita spre mine si zambeste:
-Ce-i?
- A, scuze , doar mi-am amintit ceva , atata tot.
- Of! Spune acesta incepand sa rada in timp ce scotea din torpedo pachetul de tigari.
- Fumezi? Zic eu aproape mirata.
- Da, de vreo 2 ani. Si nu, mama nu stie. Imi raspunse parca citindu-mi gandurile.
- Nu cumva citesti gandurile?ce intrebare tampita ii puteam pune, dar ce spusesem ramane spus.
-Nu , cum asa? De unde ai scos-o si pe asta? A, treaba cu raspunsul la intrebari. Chestia e ca aceleasi intrtebari mi s-au pus de atatea ori incat nu mail as omul sa puna si a doua intrebare.
-Aaa. Ok . Acum am inteles ! spun eu zambind.

Sasuke’s pov :
Ce zambet dulce are. Dar este atat de schimbata. Cred ca acum, daca as vrea sa o cuceresc nu zic ca nu mi-ar iesi, mi-ar iesi , dar foarte greu. La cat de bine arata, as arde-o cu ea imediat . Mai ales ca dormim si in acelasi pat. Si acum i-as putea pune mana pe picior. Dar nu . Nu pot. Ceva nu ma lasa. Poate faptul ca e prea dulce .E prea …nu stiu…diferita…altfel. Nu stiu ce se petrece cu mine . Aseara , cand am vazut-o mi-a picat fata, iar azi-noapte cand s-a trezit si s-a linistit in bratele mele m-am simtit de parca tineam un fulg in mana . Atat de delicata si de fragila . Acel parfum unic, care mi-a inundat si inca imi inunda narile. Aroma de visine, daca nu ma insel. Doamne , cate sentimente a putut trezi aceasta fiinta in mine .Este ceva unic .Ma gandesc, oare nu ma indragostesc ? Doamne fereste, cred ca innebunesc . Adica, eu pana acum am fost numai cu fete cu bani, fara creier ca sa le pot duce in pat mai repede, si foarte frumoase. Dar ea are ceva diferit , ceva aparte care ma face sa o privesc. Simt ca, incetul cu incetul ma indragostesc de ea. Deodata ii aud glasul . Acel gas subtire si delicat ca de inger care ma face sa tresar la fiecare cuvant al ei:
-Sigur ca da ! spune cu acelasi zambet dulce.
Apoi , din nou incep a visa in timp ce ea inchide telefonul:
-Sasuke ? ma trezeste din visare
-Au? Ce este?
- Tocmai am vorbit cu Tsunade.
- Si ce a zis?
- Mi-a zis ca se duce cu Kakashi la cabana si o sa fim singuri acasa.
-Pai servitorii?
- A spus ca au toti liber.
Exact asta mai lispsea. Sa fim singuri acasa. Cum ma voi abtine sa nu sar pe ea? In ce situatii sunt pus! Of, doamne de ce ma chinuiesti?imi spun in gand , zambind. O privesc cu coada ochiului. E chiar frumoasa.
In sfarsit am ajuns la fosta ei casa. Cobor din masina ,si, ca sa fac pe gentelmanul ma duc sa-I deschid usa. Dupa ce iese din masina si-mi multumeste o vad cum intepeneste ca o stana de piatra.

Sakura’s pov:
Nu pot crede ce-mi vad ochii. Casa mea. Nu imi vine sa cred. Simt cum imi cedeaza picioarele . Imi inderept corpul catre Sasuke . Acesta se uita la mine cu blandete, vazand ca eram socata.Ma intorc spre casa , mai arunc o privire apoi imi simt ochii inundati de lacrimi. Dintr-o miscare scurta ma intorc spre brunet, alerg spre el si ma proptesc in pieptul lui. Incep sa plang cu sughituri iar el, din nou, ca seara trecuta , ma imbratiseaza , ma mangie pe cap , imi spune sa ma linistesc si ma saruta pe frunte. Doamne ce bine e in bratele lui! As vrea sa nu-mi dea drumul niciodata. E atat de protector incat ma face sa ma simt in siguranta , ca si cum nimeni nu ma poate atinge. Cat despre casa , e facuta praf. Mi-o aduc bine aminte: era alba cu muulte flori in curtea din fata si cu geamuri albe.. acum este de nerecunoscut. Plina de buruieni , cu scanduri batue in locul unde erau geamurile pe care lipeam abtipilduri cu tata . La aceste ganduri incep sa pland si mai tare , iar Sasuke sa ma stranga si mai tare la piept.
Isi dadea seama cat sufeream si probabil vroia doar sa ma calmeze si sa ma faca sa uit. Vazand ca tot nu reusesc sa ma calmez ma ia in brate si ma duce in masina pe bancheta din spate. Se duce in fata, porneste masina si plecam. Acum nu stiu unde mergem dar nu cred ca acasa. Ramane de vazut unde o sa ma duca ,, domnisorul Uchiha “ cum imi placea sa-l necajesc pe cand eram copii:
-O sa-ti placa! Spune ,,rapitorul” in timp ce-mi afiseaza in zambet dulce .
Dau aprobator din cap si ii raspund la zambet cu un zambet de-al meu. Acum…am incredere in el. Nu stiu de ce , dar am. Dupa vreo 5-8 minute de mers ne oprim intr-o padurice:
- Mai tii minte?
Acum imi amintesc. Aici veneam sa ne jucam cand eram mici. Il ved cum se da jos , se duce la prbagaj. De acolo ia o patura si cauta cu provirea un loc mai frumos. O aseaza acolo si vine spre masina, deschide usa si ma ,,invita” afara sa observ frumusetea peisajului. Merg cu el pana la porbagaj de unde scoate un cos de picnic. Ma ia de mana si mergem sa ne asezam pe patura.
In acest moment parca sunt cu totul paralela de lumea reala.
------------------------------------------------------------------------
Revenim …vreau critici DURE ca sa ma pot indrepta pe viitor. Si criticile BUNE sunt primite ( sa speram ca o sa existe :-" )
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

#13
Sunt prima :d:d:d
Sa sti ca evolutia este dar nu prea se vede. Se observa ca ai evoluat de la ultimul comentariu pe care l-am dat pe aceasta pagina. Dar cum am spus nu este prea vizibil.
Incearca sa folosesti esxresii cat mai frumoase, mai deosebite, care sa sune frumos, dar totusi sa fie bine realizate. Gandeste-te mult la inceput, deoarece cu timpul o sa vezi ca iti vin mult mai repede.
Figurile de stil ar trebui sa fie mai multe, incearca sa le folosesti, daca nu poti sa incerci un stil mai poetic, si acesta merge.
:x:x:xBafta:x:x:x

#14
Uhh ce next superbbbb!!:x
Foarte draguta atitudinea lui Sasuke desi se cam intalneste in ficurile SasuxSaku
Observ cu placere ca ai ceva mai multa descriere si dialogul este mai dezvoltat... Naratiunea este perfecta ca intodeauna ;)) Actiunea decurge destul de interesant si ideea continua sa fie originala si ma bucura asta :D (de obicei ficurile SasuxSaku originale tind sa copieze urmarile altor ficuri de acelasi gen dar se pare ca tu te ti bine pe pozitii :-bd)

Faci o treaba excelenta si iti multumesc ca m-ai anuntat >:D< Si deasemenea, daca nu e un deranj prea mare, sa ma anunti si data viitoare.

Pupiceii si mult succes in continuare!
Te astept si pe la ficul meu : Ne vom revedea... http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=23761
Chu!:*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#15
Tadaima!! ^^
Ai un fic superb.. imi pare rau ca nu l-am comentat pana acum... incep sa vad ce am pierdut. Oricum imi place cum decurge actiunea si imi place si atitudinea lui Saske vorba lui Ichi ;))
Descrierea, naratiunea si dialogul sunt ok din punctul meu de vedere iar greseli nu am vazut. ^^
De`abia astept sa vad cum vei continua si sper sa iti pot lasa parerea mea...

Sucees! Ja ne!
[Imagine: 5w9o1t.jpg]Kill is such a friendly word
Seems the only way
For reaching aut again





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 15.508 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jereth Mounth: O noua viata Lena 6 3.408 12-01-2011, 09:10 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  O noua viata Yoko-sama 1 2.094 09-10-2010, 11:15 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 1.960 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Meal.
  O noua viata Hana-chan 3 3.248 24-04-2009, 02:28 PM
Ultimul răspuns: L'pti.chat
  O noua viata Denny 16 10.387 21-02-2009, 12:01 AM
Ultimul răspuns: starnight


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)