Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O noua viata

#11
Asaaaa scuzati de intarziereee, dar am o problema ... si azi m-am putut strecura sa scriu un capitol, e cam scurt dar mai bine decat nimic -___-

Capitolul VII

Isi intindea mana incetul cu incetul spre obiectul care o v-a duce la o teama pe care nu a mai experimentat-o. Obiectul era rece, iar in contact cu mana ei s-a produs o scanteie, invizibila, a apasat incet si a intrat in camera. Pentru cateva clipe a stat si a privind in intuneric, a rasulfat usurata, cand a vazut ca nu s-a intamplat nimic. A inchis usa cu prundeta si a dat sa se indrepte spre baie, dar ceva sau cineva a prins-o de mana. Speriata fata a vrut sa tipe, dar gura i-a fost acaparata intr-un sarut, buzele necunoscutului erau moi si apetisante, mana cealalta a
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#12
wow.. chiar daca Daniel a incercat sa o "violeze", ea inca ii mai ia apararea...
E clar ca simte ceva pentru el;;), si a reactionat destul de calm dupa ce a aflat ca "fratele" ei o iubeste...
putea face o criza de nervi, dar in schimb a plecat in baie sa planga;;)...
ce draguta poate sa fie..
anyway abia astept urmatorul capitol*hugs*:zuppy23::bye: si spor la scris





#13
Hello lume am venit cu capitolul insfarsit :)). Sper sa va placa


Chapter VIII

Iesit din camera Daniel s-a indreptat spre bucatarie, a vazut ca mama si servitoarea care i-a interrupt jocul.I-a aruncat priviri fulgeratoare, iar fata a inteles imediat si s-a retras din bucatarie. Baiatul a vrut sa mearga dupa ea dar a fost interrupt de mama lui care i-a cerut explicatii pentru lipsa lui de acasa. Biatul a inventat ceva si a scapat cu basma curate, dupa ce a scapat de mama lui, a inceput sa o caute pe aceea servitoare care i-a interrupt “actiunea”. Dupa ceva timp a decis sa renunte si sa plece in camera lui, cand a deschis usa a avut o surpriza foarte mare sa o vada pe Amber in camera lui. A stat pentru cateva clipe si a privit-o fata avea o expresie ciudata, aceasta era imbracata intr-o rochie alba care era foarte scurta si avea o pereche de pantofi cu un toc destul de inalt, parul ei negru ii era lasat desfacut. S-a indreptat spre Daniel in timp ce el tot se uita ciudat la ea.

- Ce cauti aici? intreba acesta foarte sec.
- Ce ai cautat si tu in camera mea . ii zicea fata in timp ce se apropia tot mai mult.

Baiatul a fost luat prin surprindere cu acest raspuns, oare chiar era Amber? Sau era doar imaginatia lui. Fata a ajuns foarte aproape de el isi apropie buzele incet de urechea baiatului si l-a muscat usor. Fata chicoti cand l-a vazut pe baiat cum a tresarit.

- Doar nu credeai ca o sa iti fac jocul nu? ii spunea fata in timp ce zambea suav.
- Heh, macar sa am si eu sperante. ii raspunse calm baiatul.

Bruneta si-a luat la revedere de la baiat sarutandu-l pe obraz si a iesit vijelios din camera. Blondinul inca statea acolo unde a ramas, uimirea lui era prea mare. A mers spre pat si a sarit in el. Se gandea la Amber dar si la aceea servitoare care l-a interrupt si mica lui aventura nebuna. Fara sa is idea seama a adormit.

Ora cinei a venit destul de repede Daniel nu mai cobora la masa si mama ei a trimis-o pe Amber sa-l cheme. Fata a facut ce a zis femeia, a urcat scarile si s-a indreptat spre camera lui, a batut dar nimeni nu raspundea asa ca a decis sa intre, baiatul statea intins pe pat, abdomenul ii se misca in acelasi ritm cu respiratia. Fata s-a indreptat si ea spre pat si s-a asezat langa el, dupa multe incercari sa-l trezeasca pe baiat s-a ridicat de pe pat si a sarit peste el. Danny s-a trezit imediat , fata radea si se tinea de abdomen in timp ce baiatul ii arunca priviri ucigatoare. Fata i-a spus de ce a fost trimisa si au coborat amandoi la masa. Ajunsi la locul cu pricina Daniel a observat-o pe servitoare iar aceasta si-a mutat privirea spre alt loc. Cina a decurs bine, servitoarea a plecat indata si Daniel fara ca ceilalti sa isi dea seama s-a dus dupa ea. Holul lung si intunecos gazduia doua persoane, blondinul inaita spre sevitoare in timp ce ea incerca sa-l evite. Daniel a inceput sa mearga mai repede si a prins-o pe fata de mana trangand-o violent spre el. A zambit in timp ce se uita in ochii fetei care erau prea speriati. A intrat intr-o camera si a tranti-o pe fata pe pat. Uniforma ei a disparut rapid la fel si hainele lui Daniel. A patruns-o cu putere facand-o pe fata sa scoata gamete de durere dar baiatul i-a acoperit gura cu o mana in timp ce o patrundea tot mai tare. Dup a ce a “rezolvat” treaba s-a imbracat lasand-o pe fata plangand. Inainte sa iasa pe usa i-a spus sa nu povesteasca nimanui cele intamplate. Fata dadu din cap in semn de afirmatie si a inceput sa isi stranga hainele si sa se imbrace mai apoi a iesit pe usa stergandu-si lacrimile.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#14
Citat:Baiatul a inventat ceva si a scapat basma curata(nici asa nu suna prea bine, puteai spune altceva, dar "a scapat basma curata",da o sonoritate mai neplacuta, anyway ai inteles tu:))), dupa ce a scapat de mama lui, a inceput sa o caute pe acea servitoare care i-a intrerupt “actiunea”. Dupa ceva timp a decis sa renunte si sa plece in camera lui, cand a deschis usa a avut o surpriza foarte mare sa o vada pe Amber in camera lui. A stat pentru cateva clipe si a privit-o. Fata avea o expresie ciudata...
Citat:Se gandea la Amber dar si la aceea servitoare care l-a intrerupt si mica lui aventura nebuna. Fara sa isi dea seama a adormit.
Citat:abdomenul i se misca in acelasi ritm cu respiratia
Citat:Cina a decurs bine, servitoarea a plecat indata, iar Daniel s-a dus dupa ea fara ca ceilalti sa-si dea seama.
asa ar fi sunat mult mult mai bine
Citat:Dupa ce a “rezolvat” treaba s-a imbracat lasand-o pe fata plangand.
felul lui Amber de al trezi pe baiat a fost tare haois...mi-a placut mult
repeti de foarte multe ori : " fata" si " baiatul"
ai grabit mult actiunea cand a violat-o pe servitoare... vroiam sa fie totul mult mai amanuntit:((
abia astept next-ul :bye:





#15
Za new chapter :>:>

Chapter IX

Zilele de vacanta au trecut repede, ziua de 15 Septermbrie a ajuns destul de repede. Amber inca dormea, parul ei negru era impraştiat pe perina, cearceaful era pe jos de mult timp, corpul ei era acoperit doar de un material de matase. Un zgomot care te facea sa tresari imediat a ieşit de la un mic obiect. Amber deranjată de zgomotul acestuia l-a trântit pe jos, la câteva minute s-a ridicat din pat leneşă şi s-a indreptat spre baie. Şi-a dat jos pijamaua si a intrat la duş, şiroaie de picuri de apa ii curgeau pe trupul ei alb. Paul ei negru era dus si lipit de corp. După mai putin de douazeci de minute fata a ieşit de sub duş, şi-a luat un prosop si s-a dus spre dulap. Era prima zi de scoală, atunci s-a hotarât să se imbrace diferit de uniformă. Şi-a ales o fustiţă mai sus de genunchi neagră din saten, şi o camasă alba tot de saten, şi o pereche de sandale cu un toc destul de inat. Parul şi l-a lasat desfacut şi şi-a pus o pereche de cercei si s-a machiat. S-a mai uitat o datain oglindă ca să se asigure că nu a greşit nimic, in fond era prima ei zi de şcoală. A coborat la parter, Daniel o aştepta ca să o duca la liceu, fata i-a zambit ironic in timp ce baiatul se uita la ea parca hipnotizat. Au ieşit amândoi e uşa, ajunsi inaintea masinii Daniel, ca si un gentleman i-a deschis uşa fetei, aceasta a urcat si Daniel la fel. Masina neagră trecea printre uriaşele cladiri ale metropolei, la scurt timp maşina s-a oprit in fata unei cladiri impunatoare, era vopsită în alb, in timp ce ferestrele mari ascundeau elevii care mergeau pe holuri. Amber s-a coborât din masina fratelui sau si a privit pentru câteva clipe curtea plină de ochi curioşi care o priveau. Din spatele ei Daniel i-a pus mâna pe umar ca semn de incurajare, fata a dat din cap in semn de afirmatie. Daniel a luat-o înainte întalnindu-se cu pritenii lui, iar Amber a paşit si ea incet in curtea scolii, din fericire clopotelul a sunat iar toti tinerii au mers in clase. Fata a intrat in clasă si a observat multimea de copii care erau impartiti in grupuri si tot şuşoteau. Şi-a luat inima in dinti şi s-a indreptat spre o bancă, s-a aşezat pe scaun atenta la fusta şi a inceput sa privească pe geam. În clasă a aparut un barbat de vârsta medie, parul lui avea o nuanta de şaten combinat cu negru, iar ochii îi avea de un maroniu.

-Bună ziua ! Eu sunt Fujita Mikumi şi voi fi dirigintul vostru pana in clasa a XII-a. spuse barbatul încrezator.

Fară alte adaugari aşa zisul lor diriginte a inceput sa le spună obişnuitele reguli. Fata plictisită şi-a intors capul spre fereastră care era langă banca ei, in curte se parea ca Daniel si cu gaşca lui deja chiuleau. A zâmbit uşor, ştia că nu avea de a face cu un baiat cuminte, alungâdu-şil pe Daniel din minte. Fata fiind cu privirea catre fereastră, profesorul a observat că nu era atentă, atunci palma lui a aterizat pe catedră reuşind s-o sperie pe fată. Aceasta şi-a cerut scuze de neatentie, şi a promis că nu se va mai întâmpla. Prin clasa se tot auzeau nişte şuşoteli, fiind vorba despre ea. Ei nu ii pasa de ce ar face-o? Pana la urma ea a mers să învete nu să fie miss popularitate.
Sunetul clopotelului s-a auzit foarte tare dar mai tare se auzeau elevii de pe holuri care fugeau, strigau şi mai faceau cine ştie ce lucruri. Amber s-a ridicat uşor de pe scaun şi a dat să se îindrepte spre uşă dar atunci un baiat a impins-o din greseală. Fata a cazut pe jos reuşind să se loveasca, baiatul işi ceru scuze si a plecat fară să o ajute.

- Baieti idioti care nu ştiu să se comporte. spunea fata in timp ce îşi scurata fusta.

A ieşit din clasă şi a început sa caute baia fetelor. Când gasit-o a intrat, se parea că nu era nimeni spre surprinderea ei, s-a uitat în oglindă arajânduşi firele rebele, si mai apoi s-a spalat pe mâini şi a dat sa iasa dar s-a intalnit cu cineva care spre surprinderea ei chai rnu avea intentii bune.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#16
Chapter X

[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#17
Imi place nextul.
Ai grabit putin actiunea,dar in rest totul e Ok.
Renji mi se pare mult mai de treaba si sper ac in final fata sa ramana cu el.
Desi Daniel e dragut si imi place ca e rebel,parca il prefer pe Renji.
Ai mai fi putut pune putina descriere.
Astept nextul!Spor la scris!

Mitzuke Edit:La cererea autoarei,fic closed[scuze de edit *giggle*]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O viata noua...o noua persoana:x •нąкü• 26 15.507 01-03-2011, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jereth Mounth: O noua viata Lena 6 3.404 12-01-2011, 09:10 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  O viata noua Layla. 14 9.586 16-12-2010, 11:30 PM
Ultimul răspuns: Little.Dead.Red
  O noua viata Yoko-sama 1 2.093 09-10-2010, 11:15 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  O noua viata, o noua descoperire. ♥Luchi♥ 1 1.960 03-09-2010, 02:01 AM
Ultimul răspuns: Meal.
  O noua viata Hana-chan 3 3.247 24-04-2009, 02:28 PM
Ultimul răspuns: L'pti.chat


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)