Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O problemă la orizont.

#1
Așa păi . . . Nu știu dacă e chiar o problemă mare, dar am nevoie de ajutor.
Tocmai m`am întors de la bunicii mei, iar joi vreau să plec iar, căci acolo am cu cine să ies and stuff. Bunicii sunt de acord, la fel și maman, dar problema e . . . daddy. El nu vorbește cu părinții lui ( motivul nu îl știu nici eu ) și nu prea îi convine să merg așa des pe acolo. Mă lasă, nu e chestie, dar nu prea cred că așa curând ar vrea să mă lase să plec. Azi maman i`a zis : ” Silvia spunea că joi s`ar duce iar la Ploiești. ” Și tata a zis așa, un ' eee ', dezabrobator.
Acum faza e că nu știu ce să fac. Daddy nu e genul de persoană cu care aș putea discuta pe față, e prea intimidant. Adică nu că mă bate or smthg ( Doamne ferește ! o.o ), dar îmi e mie frică. Cu temeri nefondate, dar totuși . . . Chiar nu știu cum aș putea aduce subiectul în discuție sau cum să îl fac să îmi dea voie. Motive pentru care vreau să merg acolo sunt multe ( am prieteni, nu mă plictisesc, pe o tipă din Sibiu nu o mai văd până vara viitoare etc. ), dar nu știu cum să le expun. Sper că mă puteți ajuta. : d
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Buna Nya!pupic
Pai dupa parerea mea ar trebuii sa vorbesti cu tatal tau,dar daca nu poti,ar trebuii sa ii arati ca acolo sunt prietenii tai,si ca te distrezi.Adica atunci cand vorbesti cu tatal tau adu vorba despre prieteni...prietenii pe care ia avut el si pe care ii are...si povesteste si tu despre prietenii tai...apoi intreabal cum se distra cand era el de varsta ta...apoi povesteste si tu cum te distrezi etc...Smile ai inteles la ce ma refer si sunt sigura ca se va prinde unde vrei sa ajungi Smile si te va lasa sa mergi.
[Imagine: senjo.gif]

#3
Waa . . Helău ! Sincer, sunt sigur că o să te lase să te duci, chiar dacă nu îi convine. Totuşi, eşti fiica lui cea dragă.
Ai putea să-i spui că te-ai plictisit în Bucureşti şi că ţi-e dor de amicii tăi din Ploieşti, că ai vrea să-i vezi din nou. Totuşi, n-ar trebui să pomeneşti prea des de bunicii tăi având în vedere că nu se înţeleg tocmai bine. Bine ar fi ca discuţia să se învârtă în jurul a cât de dor îţi este de prietenii tăi de acolo şi de cât de plictisitor este în Bucureşti. Şi ca să începi o discuţie bună cu tatăl tău, ai putea să spui : 'Ce plictisitor e în Bucureşti. . . Nu e nici un amic aici'. Aşa, cred, că ai avea mai multe şanse de izbândă. Şi totuşi, des taţii sunt mai rigizi, te intimidează. Probabil că eşti intimidată de el datorită aspectului său. Totuşi, ar trebui să fii sinceră cu el, să-i spui ce gândeşti fiindcă mama şi tatăl tău ţin cel mai mult la tine. Dacă tatăl tău nu doreşte să pleci joi, ai putea să aştepţi să treacă weekendul ăsta şi să-l petreci cu părinţii căci, poate, vrea să mai petreacă timp cu tine. Apoi, luni ai putea să pleci :] .
Scces, deşi sunt sigur că ai să izbuteşti! hug
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Put everything togheder, gandeste-te bine, si trage-l la o parte intr-o zi pe tatal tau, si spunei ce ai de spus, exact ce ne-ai spus si noua, impunei in fata, nu mai esti un copil mic si ai si tu un drept mic acolo sa spui ce simti, daca e un parinte intelegator va sti ca cel mai bun lucru e sa te lase, sper sa iti rezolvi problema si sper ca tea-m ajutat.
Ideea e ca nu asta-i ideea Zuppy03

#5
Erm...ai putea sa vorbesti cu el in particular cand sunteti doar voi doi si sa ii zici ca iti lipsesc prietenii de la Ploiesti ,totusi e vacanta si ai voie si tu de putina libertate,doar nu esti printre straini,ii ai pe bunici acolo si chiar daca nu prea se intelege tatal tau cu ei ,ei o sa aiba grija de tine pt ca totusi tine la tine,si daca nu ar face-o pentru ei ,sa o faca pentru tine,daca tie iti place,si te simti si tu mai libera acolo:ai prieteni ,bunicii 4
Sper ca am fost de ajutor^__^
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#6
Um, în general cu taţii nu ai prea multe posibilităţi de a discuta, acum depinde şi de om căci nu toţi sunt la fel. Consider că dacă discuţi cu el şi îi laşi impresia că nu îţi este teamă, atunci te va vedea ca pe o fată matură dat fiind că ai avut curajul să îi vorbeşti.
PLus că dacă are o problemă cu bunicii tăi atunci o va lăsa deoparte. Fă-l să înţeleagă că oricât demult te-ar proteja sau priva de chestia asta indiferent de problema pe care el o are cu bunicii tăi, tu rămâi nepoata lor şi totodată vrei şi tă să mai ieşi, să te distrez până la urmă e vară, vacanţă şi sunt o grămadă de oportunităţi aşa că de ce să nu profiţi de ele.
Spune ' i că vei fi cuminte, vei asculta nu vei face ravagii şi că o să fii în regulă acolo. Indiferent de problema pe care o are cu bunicii tăi, situaţia în care tu te aflii cu bunicii tăi e total diferită şi probabil că şi bunicii tăi se bucură de prezenţa ta acolo foarte mult.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  o problema... .::yume::. 2 3.028 17-02-2009, 10:50 AM
Ultimul răspuns: Flaw
  Am o problema cu semnatura Stefy 7 5.494 04-12-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: yulobo
  problema silv@ 5 4.389 06-10-2008, 07:28 PM
Ultimul răspuns: yulobo


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)