Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O poveste de iarna [SasuSaku]

#1
M-am gandit sa scriu si eu un fic din moment ce imi place sa scriu, iar multi dintre voi m-ati impresionat cu fic-urile voastre. Acest fic va fi o provocare pentru mine..OKay..Sper sa va placa. Parerile voastre sunt binevenite. :D
By the way, va fi un fic despre Sakura si Sasuke. Voi pune accent pe Sakura dar in acelasi timp si pe amintirile ei.

Disclaimer: Nu detin niciunul dintre personajele din Naruto[in afara de cele inventate de mine] si nu profit de pe urma lor.

_______________________________
Capitolul 1: Visul


Ninge.Ninge in Konoha de cateva ore. Fulgii de nea cad intr-un dans nebun, atingand pamantul inghetat . Copiii din sat se bat cu bulgari, bucurandu-se de prima zapada din acel an. Panorama descrie un sat acoperit de zapada moale, ca o plapuma, desprins parca din vise. Satul parca prinde viata cu fiecare miscare. Satenii, imbujorati dar parca mai fericiti decat de obicei, muncesc de zor. Regele soare si-a pierdut din putere, devenind acum o bila palida ce atarna pe cerul albastru.
Toti satenii lenesi, care prefera sa evite contactul cu frigul, se odihnesc in asternutul lor, parca tinzand sa mai stea cateva minute in lumea dulce a viselor.
Dar poate ca nu toti se odihnesc....
Fara sa stie nimeni, Sakura parasise Satului Frunzelor de cateva ore bune. Dar de ce? Numai ea stie motivul...

In somnul ei zbuciumat, Sakura se lupta cu propia sa constiinta. In visul sau i s-a aratat o fata. Parul sau blond si ondulat, ii curgea pe umeri ca cea mai frumoasa cascada. Fata ei era alba ca spuma laptelui, iar ochii ei mai albastrii decat orice ocean sclipeau in intuneric. Trasaturile ei feminine ieseau in evidenta. Corpul acesteia se misca cu usurinta. Domnita purta o rochie alba si valuroasa, prin care i se putea vedea trupul firav. Aceasta visatoare o chema pe Sakura langa ea. Rozalia, se apropia de domnita cu oarecare teama, intreband-o :
- C-ce doriti de la mine?
- Draga mea, nu te speria. Nu-ti vreau raul. As vrea sa te ajut, numai daca doresti.
Rozalia aproba din cap.
- Daca inima ta iti mai apartine inca acelui baiat Uchiha, eu iti pot spune unde il vei gasi, cu conditia sa nu ii spui nimanui despre asta.
Sakura tresari imediat ce auzi numele. Domnita se apropie cu pasi usori din ce in ce mai mult de Sakura, soptindu-i incet la ureche...
Dupa ce termina ce avea de spus, domnita ii ura inca o data noroc Sakurei.
In urmatoarea fractiune de secunda, tanara se ridica cu repeziciune din pat. S-a dezmeticit putin si s-a imbracat cu costumatia ei obisnuita dupa care si-a pus o pelerina crem si prafuita cu o dunga rosie . Inainte sa iasa din incapere, s-a mai uitat inca o data la tabloul de pe dulap. Ochii sai au intalnit trei feţe cunoscute. O lacrima de margaritar ii brazda obrazul fierbinte la vederea unui baiat brunet cu ochii negri ce doreau razbunare. Dupa ce se linisti, mana ei fina risipi urma cea sarata de pe fata ei fina.
Rozalia pleca la drum, lasand in urma ei durerea amintirilor frumoase...



Astept pareri. ^^ Va rog nu ma menajati pentru ca este primul meu fic. Orice parere va fi bine venita. :) E cam scurt fic-ul dar vreau sa va tin in suspans pana la al doilea capitol unde o sa pun accent pe descriere >:) .

#2
I'm here
Se pare ca sunt prima
Pai nu ai 40 de randuri asa ca ficul ti-ar putea fi inchis, deci poate stiu ca nu e treaba mea dar poate vrei sa dai un edit si sa-l faci mai lung
Descriere este dar ai mai putea sa adugi, iar actiunea s-o mai incetinesti tot cu niste descriere
Nu-mi mai stiu ce sa mai critic, daca-mi vine vreo idee dau edit :D

#3
O__O Whha- ?!Direct acum ma duc sa il editez :))
Multumesc pentru sfat :) . Hm..eu nici nu stiam ca poate fi inchis daca nu are 40 de randuri :">

#4
(03-01-2011, 07:51 PM)Blue~Siilk A scris: O__O Whha- ?!Direct acum ma duc sa il editez :))
Multumesc pentru sfat :) . Hm..eu nici nu stiam ca poate fi inchis daca nu are 40 de randuri :">

Eu ti-as sugera sa treci pe la reguli pentru ca moderatorii se vor supara si le dau dreptate. Acolo spune clar : Fanficurile care au la baza un anime, carte, film, etc, etc trebuie sa aibe minim 40 de randuri. Si vei mai gasi si alte reguli.

Acum sa revenim la fic idea nu am mai intalnit-o din cate tin minte deci este bine. La capitolul descriere stai binisor insa ar mai trebui sa descrii sentimentele Sakurei. Actiunea este putin cam grabita. Dialogul nu este mult si nici sec. Cam atat am avut de spus.

Mult succes in continuare.

#5
Where's my cookye , iti multumesc :D . Commentariile voastre ma incurajeaza :D. Oki, oki :D
Am revenit cu capitolul 2 si am avut grija ca de data asta sa folosesc mai mult descrierea, cu toate ca dialogurile sunt cam seci dupa parerea mea :| .


Capitolul 2: Durere

Pe drumul ce parasea Konoha, Sakura privea peisajul inzapezit ce parca se contopea cu visele ei. Mii de fulgi isi gaseau asternut pe parul fetei, soptindu-i ca se apropie de Sasuke...
Norii se miscau cu repeziciune pe cer, de parca cineva ii fugarea. Zapada acoperea pamantul ca o plapuma, tinandu-i de cald. Coroanele copacilor erau acum albe, invelite in fulgii ce straluceau la fiecare raza scapata de soare.
Orele treceau rapid, iar totul se derula prin fata ochiilor Rozalinei cu repeziciune. Dintr-o data, indoirea si-a facut loc in sufletul Sakurei. Aceasta era presata de gandul ca ar putea ajunge prea tarziu. In mintea ei se ducea o batalie intre indoiala si incredere.
Intre timp, in Satul Valurilor Sasuke era asaltat de fete. Toate exclamau un "Aaah" lung si se inroseau toate cand il vedeau. Abdomenul bine lucrat al baiatului iesea in evidenta, facand ca fiecare fata sa isi piarda mintile. Dar, ca de obicei, acesta le trata cu indiferenta si isi continua drumul mai departe. Brunetul intra intr-un local pentru a se incalzi si odihni putin. Normal ca, in urma acestuia fetele se imbulzeau pe usa prea mica a localului. Stapanul localului ramasese socat. Sasuke se aseza la o masa urmat, bineinteles de.. fetele absorbite de frumusetea brunetului. Toti baietii mai chipesi din local turbau de furie in timp ce dintii lor scrasneau cu putere.
Pe drumul ce ducea spre Satul Valurilor Sakura era ca oricare visator de varsta ei. Se gandea la toate lucrurile pe care avea sa i le spuna lui Sasuke. Dar daca acesta o va ignora? Daca acesta o va trata cu indiferenta si o va lasa balta ca si atunci cand s-a dus dupa Orochimaru? Daca in cel mai rau caz..o va omori cu sange rece, nepasandu-i de sentimentele acesteia fata de el? Oare acesta o mai iubeste? Nu..pentru el Sakura nu reprezenta nimic. Doar razbunarea ii obscura privirea? Toate aceste intrebari o copleseau pe fata, care tocmai se decise sa se opreasca pentru a se odihni putin. Ceea ce avea sa afle este ca nu era singura...
Lipsa somnului si-a spus cuvantul, trimitand-o pe Sakura in lumea viselor. Visand, nu avea cum sa ii simta pe cei doi ninja care o urmareau de cand parasise Konoha. Unul dintre acestia avea o sabie pe care nu a evitat sa o foloseasca. Taisul ascutit patrunse abdomenul fetei care ramasese fara respiratie. Unul dintre ninja a schitat un zambet infricosator in coltul gurii, dupa care a scos cu brutalitate sabia infipta in fata. Aceasta scoase un tipat infiorator. Durerea pe care o simtea era ingrozitoare. Dupa care, fata a fost luata si batuta cu pumnii, picioarele, era pur si simplu o imagine desprinsa dintr-un cosmar. Fata era batuta cu atata brutalitate! Iar unul dintre ninja i-a pus mana pe sani, vrand sa o apuce.
- Nu am venit aici pentru a o viola, misiunea noastra a fost indeplinita, e timpul sa plecam, spuse celalalt ninja cu o voce grava.
Considerand ca fata e deja moarta, acestia au disparut intr-un nor de fum, lasand-o pe fata sa se odihneasca in somnul vesnic: moartea.
Ceea ce nu stiau ei este ca Rozalia nu era moarta, dar in momentul acela se lupta cu durerea insuportabila.
Gafaind, aceasta isi duse mana dreapta la rana, reusind sa o vindece partial. In capul sau nu se auzeau decat cuvintele : "Asta e moartea! "
Nimic nu misca. In jur nu puteai vedea decat zapada, iar langa un copac, trupul unei fete zacea intr-o balta de sange. Cand te uitai la ea parca ti se rupea inima. Pe trupul ei fulgii de zapada se asezau, formand un strat subtire si cald, ce o ajutau pe fata sa uite de durere. Chipul amortit al acesteia parea din portelan. Parca fiecare rasuflare pe care o lua era un chin. Si asa si era. Pe fata ei se simtea durerea.. Stia ca pana maine va fi moarta. In capul ei apareau amintiri placute si mai putin placute. Vocile ii rasunau in cap.
-Echipa 7? Parca a fost doar un vis...
O voce o mustra spunandu-i ca s-a comportat prosteste, ca nu trebuie sa creada in vise. Acum ea era pe moarte doar din cauza unui baiat care oricum nu o iubea.
-Sasuke...imi pare rau. Imi pare rau ca am fost o povara pentru tine! Imi pare rau ca din cauza mea ai plecat din Konoha!
-Oof..ce rost mai are? spuse aceasta schitand un zambet amar. Oricum tu nu ma poti auzi.
Un sentiment de tristete amestecat cu amaraciune o coplesea pe fata.
-M-am saturat sa fiu o plangacioasa, sa fiu o povara pentru toata lumea.
Rozalia se chinui sa se ridice inse se prabusi in acelasi loc de unde se ridicase. Un urlet de durere tulbura linistea..
-Sasukeeeee !! tipa fata furioasa dar in acelasi timp disperata inainte sa isi piarda cunostinta...



Parerea mea e ca capitolul asta a fost cam ciudat :-? prea multa tristete, ca sa va atinga ACOLO, in locsorul ala mic ;) .
O sa spuneti ca ori sunt sadica, ori nebuna :)) .

#6
Salluz!! Paii. Descrii frumos:P. Dar sti cum se zice intotdeauna e loc d emai bine:P:P. in legatura cu ochii Rozalinei. Sincer suna mai bnee daca spuneai ochii Rozaliei.
Am.. nu te supara dar nu mai pune in mijlocul povestiri [.....] ca nu da bnee la fic-ul asta superb:). Durere durere:( Pai actinuea e la locul eu parerea mea. Dar..Dialoog nu ai mult cea ce e bnee. Mie numi se pare ca e sec. Decii cam atat byebye si astept nextttt

P.S.: Anunta-ma cand il pui:P.

#7
Buna, am revenit cu capitolul 3 :D . Nu prea stiu ce sa cred despre capitolul asta..am fost cam neinspirata si nu aveam nicio idee pentru capitolul asta decat pentru urmatorul :) . Nu uitati sa verificati si maine pentru ca voi publica si capitolul 4 care va fi mult mai HOT. Ca tot vine boboteaza.. xDD



Capitolul 3:


Peisajul amortise, cu exceptia fulgilor de nea care dansau in liniste. Cerul presarat cu mii se stele dormea, in timp ce stralucirea lunii parca mai incalzea atmosfera cea rece.
Luminile caselor din lemn parea a fi niste licurici in intunericul acelei nopti. Satenii sedeau in casele lor calduroase depanand amintiri sau spunand povesti potrivite anotimpului rece.
Pe o straduta parasita ce ducea la iesirea din Satul Valurilor, un baiat singuratic mergea.

Fata sa, ca a unui inger decazut, iesea in evidenta. Privind in ochii sai negri ca abanosul puteai citi raceala din inima baiatului. Sufletul ti se prabusea intr-un abis doar auzind vorbele reci ale brunetului. Hainele sale, patate in unele locuri de sange, aratau cruzimea cu care acesta isi omora oponentii. Parul baiatului era nins de mii de fulgi de zapada. Nu mai ninsese de cativa ani, fapt ce ii amintea brunetului de zilele petrecute alaturi de coechipierii sai. Cu toate ca acesta vroia sa uite toate acele amintiri cu colegii sai, acestea se impotriveau enervandu-l la culme.
Brusc, isi aminti de misiunea sa in Satul Valurilor, cand inca era un genin si trebuia sa se apere de Zabuza, unul dintre cei mai buni spadasini. Baiatul se chinuia sa ascunda zambetul care ii aparu pe fata. Intr-un final, nu se mai impotrivi si dadu drumul cuvintelor "Echipa 7, huh?", uitandu-se apoi catre bolta instelata.

Intre timp, vremea se inrautatea, drumurile nemaifiind vizibile. Viscolul necrutator se dezlantuia din ce in ce mai tare...
Sasuke inainta incet prin zapada cea moale, care scartaia usor sub incaltarile acestuia.
Dupa cateva ore, viscolul se mai domoli, permitandu-i baiatului sa mearga mai rapid. Ajuns langa locul in care Sakura fusese "macelarita", vantul imprastie parfumul fetei. Reactionand instinctiv, brunetul intoarse capul, dar fu cuprins de o oarecare dezamagire, caci acesta parca se astepta la o prezenta cunoscuta..
Baiatul ofta si isi continua frumul, preocupat de locul in care acesta va dormi. Neavand alt loc in care sa doarma, Sasuke se adaposti intr-o casa abandonata.
Casa era destul de veche, ceea ce se putea observa privind grinzile vechi si putrezite ale casei.
Paienjenii au tesut perdele albe, caci nu mai puteai observa nimic prin singurul geam existent. Camera era modest decorata : in stanga ei puteai observa un pat acoperit cu o ramasita a unei paturi, caci cealalta parte a fost distrusa de insectele care isi cautau o "casa". Langa pat, o noptiera sustinea un vechi felinar. In dreapta camerei, o soba prafuita astepta sa fie folosita din nou.

Sasuke pasi cu bagare de seama in incapere, dupa care aprinse focul in soba cu resturile de lemne ce se puteau gasi langa ea. Brunetul se tranti in pat cu indiferenta, isi puse mainile sub cap, dupa care incepu sa priveasca tavanul. Ceva il macina. Avea o presimtire ciudata in legatura cu parfumul simtit mai devreme. Fara indoiala era parfumul Sakurei, dar ce cauta acesta acolo? Probabil ca mintea ii juca feste...Dar oare putea parfumul rozaliei sa aiba legatura cu mormanul de zapada vazut? Cu siguranta ceva se intampla acolo.

Fara sa mai stea pe ganduri, baiatul se ridica din pat si porni la drum. Sarea dintr-un copac in altul, accelerand din ce in ce mai mult ritmul. Odata ajuns, Sasuke cauta cu interes prin gramezile de zapada.Ninsese mult asa ca in urma lui se mai formasera si alte gramezi. Plictisit, acesta isi spuse ca e o pierdere de timp. Dar deodata, privirea ii fu atrasa de o ultima gramada care parea mai mare decat celalalte. Zapada de pe ea era inghetata ceea ce insemna ca era de mai mult timp acolo. Brunetul dadu la o parte zapada si constata cu stupoare ca... Sakura statea intinsa acolo! Dar in acelasi timp fu cuprins de o groaza cand vazu trupul inghetat al fetei. Fata cea vanata a rozalinei exprima durerea prin care aceasta trecuse. Mainile ei fine erau acum pline de vanatai si bataturi iar in unele locuri urmele scurse de sange ieseau in evidenta. Baiatul isi pierduse orice speranta. Credea ca totul e sfarsit. Sasuke isi puse repede capul pe pieptul rozalinei. O mare fericire ca o otrava ii invada trupul. Sakura era in viata, dar fiecare secunda de viata i se scurgea din corp caci aceasta indurase prea mult timp frigul si durerea. Sasuke o ridica pe Rozalina tinand-o strans in brate si porni la drum...



Mda..nu stiu de ce am impresia ca o cam lalai cu actiunea :(
Astept pareri sa ma mai inveseleasca.. :(

#8
Buna! Pai mie chiar imi place actiunea si ma bucur ca totusi stii sa descrii destul de bine. Insa mereu este loc pentru mai bine. Puteai descrie mult atunci cand Sasuke i-a simtit parfumul, atunci cand a gasit-o. Deci aveai destul de adaugat.

Rozalie este substantiv comun deci trebuie scris cu litera mica. Cu litera mare doar la inceputul unei propozitii.

Asa, sa continuam, actiunea nu este chiar grabita insa o puteai incetini cu inca putina descriere. Naratiunea este si ea okey si dialogul bun (in acest capitol inexistent). Estetica este buna insa pentru a evita orice am vazut ca in capitolul 2 ai mai pus si acele paranteze pentru a ne face pe noi sa intelegem despre ce este vorba ceea ce nu era nevoie.

Ai graja cu repetitiile. Mai citeste odata inainte de a posta si vezi ca in cateva lucruri ai repetat cuvintele ceea ce nu sunt bine.

EDIT: Mi-am amintit de inca o chestie care ma deranjeaza. Amandoi spuneau Team 7 (Echipa 7). In zilele noastre vorbim in toate limbile posibile insa pe vremea lor se folosea o singura limba. Daca ficul este in romana atunci scrie tot in romana, daca e in engleza la fel si asa mai departe. Sper ca nu te-am deranjat.

Pai cam atat si astept nextul. Spor la scris.

#9
Hey buna...imi place acest fic si as dori sa pui Nextul repede...si app imi place cum descrii toate...dialogul bunicel....descrierea frumoasa si mai ales a sentimentelor si naratiunea nu este prea grabita....deci imi place asa ca
Ja ne! si next!!!!
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#10
Este prima oara cand comentez la ficul tau asa ca nu prea stiu cum sa incep, ce sa spun si alte chesti de genul asta. O sa spun doar ca mai este loc pentru mai bine, desi este descriere mai ar trebui, sentimentele se pare ca sti sa le descri, dar la îmbrăcăminte te-ai gandit? Dialogul nu este mult, dar ar trebui putin dezvoltat.
:love:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Uraste ca iarna, iubeste ca vara. hiimera 42 20.489 29-03-2013, 05:52 PM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iarna Magica[SasuSaku] xD Wolfx 4 4.325 23-12-2009, 01:18 PM
Ultimul răspuns: Denny
  Poveste SaSuSaKu Kuk! 5 7.583 21-10-2009, 09:54 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Sasusaku-o poveste romantik :) anime_sexy_girl 12 23.425 11-12-2008, 08:49 PM
Ultimul răspuns: Kali?!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)