Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Pl@ce fik?^^
dA
16.67%
1 16.67%
nO
83.33%
5 83.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Poveste SaSuSaKu

#1
Ok:P:zuppy03::zuppy03: Imi pare rau ca am plagiat, dar acuum vin cu o poveste originala:D
:zuppy01::zuppy01::zuppy01:

Capitolul I

Buna! Sunt Sakura Haruto. Am parul roz, ochii verzi si sunt foarte simpatica si vreau sa va spun povestea mea decand eram mica, lang cel mai frumos si cel mai popular baiat din scoala.
Am trait o aventura spectaculoasa!!!
Eram in clasa a VII-a si aveam 14 ani...viata mea era cat se poate de normala, pana cand am avut un coleg de clasa. Il chema Sasuke Uchiha. Eram indragostita pana peste cap de el. dar, din pacate si cea mai buna prietena a mea, Ino Yamanaka( care atunci era cea mai populara fata din scoala)bera la fel de indragostita de acel baiat. De la gradinita si pana atunci eram cele mai bune prietene, pana la aparitia lui.
-Ino, daca tu il alegi pe el, atunci noi doua nu mai putem fi prietene!
-Bine atunci, Haruno! Deacum suntem rivale!
In ziua aceea, dupa ce am ajuns acasa, m-am aruncat inpat si am inceput sa plang pana la miezul noptii. De atunci si pana pe la vreo 04:00 n-am putut sa dorm deloc, stand cu gandul la el.
De dimineata, cand am ajuns la scoala, aratam de parca cineva ma calcase in picioare.
In ore nu ma puteam concentra la nimic si nu puteam sa-mi iau ochii de pe EL.
Dupa zile intregi de urmarire(nu numai in ore ci si in pauze)am aflat ca lui pur si simplu, nu-i pasa de de nimic si era indiferent de ce se intampla in jur.
De fiecare data cand il urmaream parea sa nu ma observe, dar de fapt o facea.
Mereu isi dadea seama.
Pana cand intr-o zi m-am imprietenit cu o fata foarte draguta si timida, pe care o chema Hinata Hyuuga. De atunci nu-l mai spionam atat de des, dar asta nu insemna ca nu-l spionam deloc.
Hinatei ii placea foarte mult de un baiat Naruto Uzumaki, care pana atunci nici nu-l observasem. Nici nu stiam ca e cu noi in clasa. Era blond, cu ochii albastri, drsgutel, dar totusi enervant. Avea o voce foarte ragusuta, si dupa cum vedeam, ma baga mult in seama.
De fapt(saraca de ea) nici nu o observase pe Hinata...
Dupa ore, Hinata m-a invitat la ea. Cand am intrat in casa ei, am observat ca era foarte bogata.
Dupa ce am intrat in camera ei, a inceput sa vorbeasca despre Naruto continuu, pana cand am oprit-o eu si am schimbat subiectul. Asta nu insemna ca vorbeam despre ceva important.
In timp ce Hinata vorbea, mi-am amintit despre ziua de maine, cand se alegeau echipele.
Hinata nu mai putea de rusine, ca daca pica in ecipa cu Naruto si de-astea. Eu aproape ca nici nu o auzeam.
Ma gandeam la Sasuke.
Vroiam sa fiu cu el in echipa. Da cu el. Dar nu-mi puteam lua gandul de la Ino. Daca pica ea cu el??? Daca picam amandoua cu el???
-Sakura ma asculti?
-Of........ma gandeam la Sasuke.
Hinata seridica de pe pat si se uita pe fereastra.
-Mda, si eu ma gandeam la Naruto.
A doua zi, cand am ajuns in clasa, desi credeam ca voi fi prima, nu am fost. Mai era si el acolo.
Dupa multe ore plictisitoare, veni si Kakashi, care nu fu altul decat sanseiul nostru. Asteptam cu nerabdare momontul in care trebuia sa fiu aleasa cu Sasukein echipa.
- Echipa cu numarul 17: Sakura Haruno.......
Nu stiu ce s-a intamplat cu mine in acel moment dar ma inrosisem toata la fata. Dupa scurt timp imi dadusem seama de ce.
Fusesem aleasa cu Naruto Uzumaki si Sasuke Uchiha.
Eram atat de fericita ca picasem cu Sasuke in echipa.
Cand am iesit cu Hinata in pauza parea foarte trista, abea sa planga. Ne-am intalnit cu Naruto, care dupa un timp am aflat ca ma placea.
Naruto - Eu
Eu - Naruto
Totul era atat de gresit!!!
In seara aceea Hinata a durmit la mine. Cred ca toata noaptea mi-a vorbit despre Naruto. Dar plangea.
Plangea in hohote.

#2
OK, uchiha_girl_love_sasuke, ideea e cam folosita, in multe ficuri naruto se foloseste ideea principala din anime-ul Naruto: Sakura si Ino prietene pana la venirea lui Sasuke unde se cearta si is rivale si Saku cade cu Sasu in echipa, dar el nu o prea baga in seama etc.
Probabil ca mai incolo o sa fie o idee mai originala, dar deocambata e putin fumata.

Sa trecem la componentele ficului^^

Naratiunea e ok, ai ceva ceva pe acolo, ai putea sa mai lucrezi la ea.
Dialogul...:(... sa fim serioase, ok? E foarte sec si mai ales ca are continut interesant scazut.
Descrierea:-?... nu prea ai... adica e slaba... mai lucreaza.

La partile componente ai ptea sa mai aprofundezi putin, niciodata nu strica asa ca ia un dictionar de sinonime si o sa iti imbunatatesti stilul.

Cum adica celalalt fic plagiat? Ai plagiat pana acum?:| OMG... sper ca a fost prima si ultima data, ok?;;)

Astept sa vad enxtu si o imbunatatire;))

:bye::bye:

#3
Well, heya XD
Deci, mi'a atras atentie povestea ta, pentru ca la memoria pe care o am sunt sigura ca am mai vazut'o e undeva si da, am citit'o pe forumul naruto.manga-anime, al carei autoare este Mina.
Link'ul catre site'ul nma, acolo unde ficul este intitulat " Sakura's diary " XD -> Sakura's diary
Nu vreau sa fiu nedreapta si sa crezi ca am postat asa de dragul florilor de mar, ci pentru ca eu consider ca ficul tau e plagiat. Daca nu este, da'mi pm si imi retrag cuvintele. Atat am avut sa spun XD Ja ne.

P.S. : Tin sa specific ca ficul Minei, este deja terminat.
[Imagine: cats-7.jpg]

#4
Am văzut că vrei comm-uri...nici-o problemă.
Pentru început...din nou Sasuke & Sakura si Naruto & Hinata? Cred ca am văzut o mulţime de fic-uri pe aceiasi temă, care a devenit cât se poate de anostă. Măcar puteai să schimbi ceva (daca erau echipele formate in alt fel...si asa era bine).
Acum...ai trecut teribil de repede peste actiune. Nici-o introducere. Acum vorbesti de faptul ca Sakura are un nou coleg de clasa... si treci imediat la a doua zi. Fără nici-o părere din partea personajului fata de ziua respectiva. E la persoana 1...ai atâtea posibilitati prin care sa o faci sa isi exprime sentimentele.
Nu mai pune paranteze. Daca citeşti mai repede... la faza cu "De fapt(saraca de ea) nici nu o observase pe Hinata..." nu prea ştii la care "saraca" sa te gândeşti. Chestia asta trebuie sa dispara.
Exprimarea. Ai mare grija la ce cuvinte folosesti. Încearca sa gasesti diferite sinonime, sa faci constructii care sa atraga atenţia cititorului. Ca deh... saracu se chinuie si citeşte si cateva constructii frumoase îl încânta destul de tare.
Dialogul... sec. Nu este exprimată nici-o trăire... nimic.
Descrierea... si la asta sa ai grija. Descrie mult. Orice element nou care apare. Descrie-l ca nu supara pe nimeni.
La greseli de tastare nu ma bag... toata lumea le face.
Am mai observat niste repetitii... fi atenta la timpuri... si cam atât.
Ai vrut comm. Daca ai de gând sa ma urăsti pentru ce ti-am zis... n-am ce sa îţi fac.

#5
Nu vreau sa fiu rea dar si mie imi pare cunsocuta aceasta poveste....am mai citio.Nu vreau sa te acuz ca e plagiata ci vreau sa stiu asta de la tine.Daca nu este imi dai un pm si eu retrag ce am spus
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#6
Pai am vazut ca e o poveste noua pe site si am intrat sa vad despre ce e vorba . Dupa ce am citit cateva randuri mi-am dat seama ca povestea e plagiata . Am citit-o acum un an de zile si povestea era terminata atunci . So ... nu cred ca ai scris tu aces fic . E greu sa-ti pui capul la contributie ?! Incearca ! Bine , acum sa criticam putin ... mai mult !



In primul rand , faci repetitii . Evita-le pe cat posibil !
In al doilea rand , ai foarte foarte multe greseli de tastare ! Inteleg ca toata lumea le face , insa incerca sa la reduci numarul !
Nu mai pune mai mult de un semn al exclamarii , intrebarii ! Nu este nevoie ! Un singur semn al intrebarii sau al exclamarii este suficient .
Dialogul este SEC ! Intelegi ?! Este S-E-C ! Nu atrage deloc cititorul ! Dialogul , cel putin pe mine , nu m-a atras deloc ! Incearca sa dezvolti replicile , sa faci propozitii mai lungi !
Actiunea este VARZA ! Ai trecut prea repede peste tot ce era important .
Descrierea , hmmm ... NU EXISTA ! Tu scrii la persoana I , ai putea oricand descrie sentimentele Sakurei . Si daca descriai hainele , sau cum arata o persoana era bine . Adica ele s-au indragostit de Sasuke Uchiha , dar nu n-ea pus cum arata acesta . Foloseste epitetul . Incearca sa descrii fiecare detaliu in parte cat mai bine .
Nu mai scrie NIMIC in paranteze !
Pune declaratia la inceputul ficului altfel va fi inchis !

P.S. Pentru a ne dovedi ca ficul nu este plagiat ar fi bine sa ne dai site-urile pe care " l-ai " postat si sa ne zici si numele de user .



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O poveste de iarna [SasuSaku] Mimi. 10 10.273 05-02-2011, 07:34 PM
Ultimul răspuns: Harona
  Sasusaku-o poveste romantik :) anime_sexy_girl 12 23.414 11-12-2008, 08:49 PM
Ultimul răspuns: Kali?!


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)