Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O fantezie mortala - [+18]

#51
Dap, dear >:D< mi-a placut mult mult. Ai un capitol tare interesant, captivant.
Mi-a placut faptul ca ai descris sentimentele tinerei, isi punea intreabari si cestii de genu asta.
Dialogul nu a fost sec, ai avut o singura liniuta, m-am bucurat ca a fost macar aia.
Actiunea ai cam grabito tu de pe la inceput, dar ai luat-o mai incep dupa aceea.
Greseli n-am vazut de nici-un fel si asta ma bucura. :D
Sincer, m-ai dat gata cu acest capitol, nu m-am asteptat sa fie implicata si CIA, dar fie. Ti-ai imbunatatit modul de exprimare si ai din ce in ce mai putine greseli.
Ce pot sa mai spun in afara de faptul ca incepi sa cresti prea rapid? Da, nimic. :))
pai, astept urmatorul capitol care sper sa fie la fel de palpitant ca asta.
chu&gambate

:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#52
Buna dear!>:d<
Sincer mi'a placut acest capitol a fost lung pai naratiunea a fost foarte buna..descrierea hmm..chiar ai descris foarte bine sentimentele.. actiunea putin grabita la inceput dar apoi nu ai mai grabit'o..dialogul nu a fost sec...sunt placut impresionata de fic'ul tau si am sa astept cu drag urmatorul capitol . Spor la scris..See ya!
[Imagine: tumblrlfhtfleu7k1qbgr4n.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
[Imagine: 5314917591afc54b2dac.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

#53
My dear Rose am venit si eu pe la ficul tau cam tarziu cei drept pentru ca am avut probleme cu netul sper ca nu te-ai suparat. Asa revenid la fic si la acest capitol care a fost foarte interesant, plin de actiune care nu a fost grabita.
Mi-a placut cum ai descris totul iar dialogul nu mi s-a parut nici el sec, despre greseli nici nu poate fi vorba pentru ca au fost inexistente.
SO, my dear tnx ca mai anutat si inca odata scuze pentru intarziere. Astept nextu.
Spor la scris si multa imaginatie. Bye, bye and kiss.

#54
buna fetita mea scumpa si alintata. Am venit asa cum am promis la ficul tau si imi pare nespus, nespus de rau ca nu am venit mai devreme, rusine sa-mi fie. Ce exemplu pot fi..:( asa sa revenim. Tot sunt aici sa incepem. Ideea e originala si nu ma plictisesc..atragi atentia si ai scene hentai O_O deci asta da fic complet, scumpa mea.. Narezi minunat, dialog excelent si descriere perfecta, greseli am mai observat, dar sunt mici si mie imi mai scapa, dar nu inseamna ca incurajez asta:P. Chiar daca nu e un fic sasusaku imi place, ti-ai dat seama ca sunt fana sasusaku si naruhina banuiesc? da nu despre asta vorbim. Deci. Sakura e ...O_O. Konan se drogheaza, adica se droga? super. Acel baiat cred ca e...nuj sigur, am o mica banuiala, dar tac ;). se pare ca se indragosteste lumea pe aici :X...Ce viata a are Konan, biata de ea..suferinta si confuzie, mereu astea doua ceea ce fac un fic si mai interesant :D
in concluzie: Imi place ficul tau :love: si astept nextu...anunta-ma :pls:
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#55
Am sosit. Eu am citit totul in secret si mi- a fost lene sa las comentariu, dar acum am revenit.

Ai un alt stil, uneori mi se pare simplu, dar uneori pare incurcat, asta mi se pare ca il facemai special, ai ceva care ma atrage, scrii intr- un anumit mod, adica ma refer ca ma faci sa vrea mai mult. Fiacare captitol are o intriga ce ma lasa gata, adica majoritatea au. Descrii simplut, dar ai un fel de a aborda fiecare idee mai altfel fata de altii, asta ma atarge mult. Stii sa jonglezi cu naratiunea si nu faci abuz de dialog [ Porcaria noastra =)) ] , vad ca esti atenta si nu ai greseli de tastare si exprimare, rare ori am vazut asta la tine. Se vede ca ai evoluat foarte mult de la primul capitol pana la acesta. Nu este totul perfect, dar vad ca evoluezi pe zi ce trece. Ma buccur ca asculti sfaturile celor care ti le dau [ care sunt 1 % din cei care ti- au comentat ficu` -.- ]. Imi place ca este lung, inteleg ceva din el. Si la descriere sa pui mai mult sentiment, mai multa pasiune, nu ca nu ai face asta. te felicit pentru ca eu cred ca inca te aflii printre cei care vor sa se perfectioneze si sa ajunga la un nivel mai inalt decat la cel actual.

P.S. : Cat am aberat o.o
[Imagine: Jun0xCa.png]

#56
Dupa o luna si ceva m-am gasit si eu in sfarsit sa aduc nextul :)). Imi pare rau ca il pun asa de tarziu dar nu am avut inspiratie si nici timp sa scriu. Scoala asta ce sa ii faci T_T. Imi cer scuze daca acest capitol nu e asa reusit dar asta e... Fara alte introduceri, nextul! Lectura placuta!

Pain Story:

Intru in baia destul de incapatoare, cu peretii imbracati cu faianta de culoarea marii si privesc in jur pentru a putea gasi un loc potrivit ca sa pun un microfon si o camera minuscule de supraveghere. Probabil va intrebati de ce, nu?

Flashback:

Un sunet enervant imi peturba somnul. Intindeam mana spre noptiera pe care era asezat telefonul meu dar, observ ca acesta nu era acolo. Ma ridic lenes si observ ca micul aparat zacea pe podea. Il iau de acolo si ma uit la ecranul pe care aparea numele apelantului. Cine altcineva putea fi inafara de ,,iubitul” meu tata? Oftez si duc telefonul la ureche. Rostesc un ,,Alo?” cu jumatate de gura urmand ca tipetele barbatului sa imi deranjeze urechile.

-Vino imediat la sediu! Am ceva sa vorbesc cu tine! E urgent.

A inchis, ca de obicei. Ce conta daca eu aveam altceva de facut? Cand zice el ceva, asa trebuie sa fie. Nimeni nu trece peste cuvantul lui. Cat pot sa il urasc pe tipul asta. Imi pierd vremea cu lucruri ilegale. Cateodata imi doresc sa fiu ca si ceilalti baieti de varsta mea. Sa nu am teama ca daca fac un pas gresit, in urmatorul moment ajung la politie. Dar nu, eu trebuie sa fiu mai cu mot cum s-ar zice.

Imi dau ochii peste cap si ma indrept spre sifonier pentru a-mi scoate niste haine cu care sa ma imbrac. Imi aleg un tricou negru, mulat pe corp si o pereche de blugi albastri cu taieturi la genunchi. Stiu nu e imbracamintea adecvata pentru locul in care trebuia sa merg, dar ce o sa imi faca? Dupa ce sunt gata, ma incalt cu o pereche de adidasi negri si ies din casa mergand spre masina ce era parcata in fata vilei. Intru in aceasta si incep sa gonesc pe strazi pana dau de o dita mai coada si eram nevoit sa incetinesc. Mergeam bara la bara. De afara se auzeau injuraturile soferilor enervati, grabiti. Imi venea sa fac si eu acelasi lucru dar era de prisos. Cu ce ma ajuta sa injur? Plus de asta nu am niciun chef sa dau de tata la ora asta dar, daca mai intarzi mult, s-ar putea sa iasa cam rau la cat e de nebun. E in stare sa ma si omoare.

Pornesc radioul ce difuza o melodie de la Lady Gaga. Ah, la naiba! Alta melodie nu putea sa puna decat asta. Inchid scarbit aparatul si imi rezem capul de tetiera atipind putin. Insa nu mult am reusit sa imi tin ochii inchisi ca un claxon s-a facut auzit din spate, sperindu-ma. Pornesc motorul si imi continui drumul spre sediu. Tocmai acum s-a gasit si tata sa il mute in celalalt capat al orasului. Ca sa ma enerveze pe mine punandu-ma pe drumuri dupa bunul lui plac. Dupa multe curbe, a dat Domnul sa ajung. Parchez pe undeva din apropiere si merg repede, aproape fugind, spre sediu. Intru intr-un hol destul de incapator, cu peretii galbeni, in care se afla biroului netoatei aleia de secretara, si ma duc direct in biroul sefului fara sa mai bat la usa.

Acesta ma privea nervos - daca te uitai la el, aveai impresia ca vrea sa te uchida – si imi zice pe un ton la fel de rece sa ma asez pe un scan din fata biroului de stejar pe care erau imprastiate diferite acte. Imi rotesc privirea prin incapere si observ niste dulapuri ce contineau dosare si alte panarame ce se aflau in fata peretilor de culoare crem. Tata, pentru a-mi capta atentia, a tusit. Privirea-mi plictisita s-a oprit asupra lui si asteptam sa spuna ce avea de zis. Si sper ca o va face cat mai repede deoarece am si alte lucruri mai bune de facut.

-Ce parere ai despre tipa asta, Konan?

Intrebarea asta ma bloca. Ma uitam ca si cazut din cer la cel ce ma intrebase lucrul asta. Nu puteam intelege de ce m-a intrebat lucrul asta.

-Pare de treaba… spun eu plictisit.
-Eu, unul, nu am incredere in ea. – a zis el scotand dintr-un sertar o camera minuscule de supraveghere si un microfon – Uite, ia-le si monteaza-le la ea in baie. Vezi tu cum ajungi la ea.

Voiam sa intreb de ce a zis sa i le pun in baie si nu altundeva, dare ram aproape sigur ca o sa primesc ca raspuns un: ,,nu mai pune atatea intrebari” sau ceva de genul. Prefer sa ma lipsesc si sa fac ce spune pana nu o patesc. Dau din cap in semn ca am inteles dupa care parasesc incaparea, apoi cladirea.


End of Flashback

Pur si simplu urasc cand ma pune sa fac lucruri de genul acesta. Asta nu este prima data cand o fac deci sunt obisnuit. Dupa ce termin de montat aparatele, aud un ciocanit in usa.

__________________________________________________
Sper ca v-a placut!
[Imagine: EnvYQ.png]

#57
Aoleu! O.O Si tocmai in baie?! Ce fel de persoana este?! :-O Of, si sa vezi ce-o sa se supere Konan:>
Btw, flashbacku` a fost bun, adica a fost lung si pe placul meu. Ba chiar ne-a dat informatii utile. Hmm. Totusi, la final, Pain zicea ca a auzit pe cineva ce bate in usa. Eu cred ca este chiar roscata>:) N-am multe de comentat; Ms ca m-ai anuntat.:* Sper sa vi repede cu nextul`, dear.
:bye:

#58
buna fetita mami, mersi ca mi-ai spus. Te iubesc si pe tine si pe fic :love: Nu ai gresit deloc cu acest capitol, adica a fost ok si unele parti amuzante :)). Greseli nu am vazut, ceea ce inseamna ca nu sunt. Acum despre continut..pai... faza cu montatu aparatelor in baie eu cred ca altu e motivu, sa o supravegheze cand fata face baie, ce om pervers, eu as face ca naiba:grr::?? :)). Biata fat, deja mi-e mila de ea, nu vreau sa stiu ce fata va face cand va afla, daca va afla si faza cu "eu sunt mai cu mot" am ras =))

Deci c-am atat de spus...astept nextu si te roaga mami sa o anunti
:*:*:*
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#59
My dear o sa dau editttttttttt diseara ca acum nu am timp
Asa am revenit si cu editu ala.

A fost un capitol foarte bun nu am ce spune. Descrierea a fost perfecta, dialogul nu a fost sec iar nu a fost deloc grăbită. Probabil nici nu aş fi observat acea greşeală dacă nu ar fi găsito DeDal N, dar este minoră şi o trec cu vederea.
Mai făcut curioasă în legătură cu microfonu şi camera, oare nu puteau alege şi ei un loc mai puţin ,, intim'' anyway aştept cu nerăbdare nextu şi sper că o să mă anunţi.
Spor la scris şi multă imaginaţie bye, bye.

#60
Whii, crede-ma ca a trebuit sa stau putin pe ganduri pana sa imi aduc aminte care era de fapt povestea

uchida=ucida
Asa, in afara de faptul ca acest capitol e un urias flashback si de faptul ca mi se pare caaa ai lasat prea multe randuri libere intre fraze si de faptul ca ai avut ceva probleme cu niste virgule si in afara de faptul ca abia acum am observat si anume, diacriticele lipsesc si trebuie pus space dupa liniile de dialog, in afara de asta, pare un capitol dragut.Pot sa imi dau seama ca cineva uraste Lady Gaga...? Sau asta a fst doar ceva, asa, aiurea :)) vreau sa stiu.
Boon, poate ai sa duci nextul ceva mai devreme de data asta.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Arma mortala Iryna 5 4.184 04-03-2011, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Obsesie mortala [+15] [hentai] Dizzy 26 17.189 18-04-2009, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Tox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)