Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love)

CAPITOLUL II

"Cei doi se indreptara spre usa dar deodata o voce ii striga...."
-Hei ,Sakura....stai!striga Naruto alergand dupa cei doi
-Umm....
-Sti...vrei sa iesi cu mine la un ramen?
-Fraiere ,Sakura nu iese cu tantalai ca tine asa ca dispari!spuse Sasuke enervat de comportamentul blondului.
Sakura nu mai zicea nimic...se uita cum cei doi se certa din pricina ei...se simtea oarecum ciudat ca doua persoane sa se certe pe ea...stia ca Sasuke ar fi aparat-o , dar nu sa fie asa gelos.
-Imi pare rau,Naruto!I-am promis lui Sasuke ca ma duc cu el acasa...poate alta data!raspunse Sakura in cele din urma
-Bine...raspunse blondul suparat
Sasuke o lua repede de mana pe rozalie si se indreapta spre casa lui unde cei doi aveau sa manance.Pe drum Sasuke era foarte incruntat asa ca Sakura isi lua inima-n dinti si-l intreba:
-Sasuke....sti...umm...adica..de ce esti asa suparat pe mine...adica...am gresit cu ceva?
-Nu,doar ca ma enervat bufonul ala!
-De ce?adica doar m-a invitat la masa...tu nu ai fost asa gelos niciodata...
-Nu,nu am fost pentru ca singura persoana cu care-ti petreceai timpul eram eu!
-Sasuke-kun,mie mia cam pierit pofta de mancare...nu vrei sa ne plimbam prin padure?
-Mdea...si mie..hai sa ne plimbam!
Pe drum niciunul nu scoase nicio vorba.Sasuke se gandea cum sa-i marturiseasca sentimentele lui singurei fete pe care o iubea mai mult ca orce.
"De ce nu pot sa zic nimic?...a stat de atat timp cu mine si acum nu pot sa-i spun ca o iubesc mai mult ca orce?Gata !sunt un fraier!Pana si bufonul ala de Naruto a putut sa o invite in oras!uff...sunt un fraier"In mintea lui Sasuke se tot invarteau unele intrebari cum ar fi "Sa-i spun ca o iubesc?"...."Daca nu-i spun sigur Naruto sau alt tantalau poate sa mi-o fure"..."Ce naiba sa fac?"
Cei doi se indreptau catre un raulet cu apa cristalina ce te racorea in canicula provocata de soare si de razele ei.Sakura fiind foarte infierbantata isi dadu jos kimonoul si se arunca in apa in timp ce Sasuke o privea cu o oarecare fata perversa.
-Sasuke-kun,intra si tu,apa e atat de buna!spuse Sakura care tocmai il stropii pe baiat pe fata.
-Hei!...stai ca mi-o platestu tu mie!
-Nu prea cred!
Sasuke isi dadu tricoul jos si se duse sa o prinda pe rozalie care incerca sa scape dar fara prea mare succes.Sasuke o prinse dupa care o lua in brate si o duse la apa mai adanca.Stia ca Sakura nu stia sa innoate asa ca asta era sansa lui.
-Nu ,stai!Sasuke!Sti ca nu stiu sa innot!Sasuke!nu fi rau!
-Si daca sunt?spuse acesta cu un zambet pervers pe buze
-Nu ,nu esti asa!spuse Sakura atingandul pe obrazul lui alb ca neaua si moale ca puful de pui de gaina
Sasuke o lasa jos pe rozalie si ii puse o mana in paru-i moale si roz si alta pe un obraz al fetei.Buzele lor se apropia din ce in ce mai mult....un sarut fierbinte si pasional urma... Sasuke rupse usor sarutul,se uita in ochii fetei si ii sopti la ureche ca o iubeste
-Sasuke..si eu te iubesc!
....................................
Dupa multa balaceala cei doi s-au indreptat spre casele lor.Acasa ,Sakura si-a facut un dus si s-a bagat in pat....urma o zi grea la academie deoarece trebuia sa treaca un test pentru asi cunoaste senseiul.
...................

Dimineata sosi repede iar Sakura tocmai se trezi pregatita pentru testul pregatit de Kakashi Hatake profesorul clasei Sakurei.
Dupa ce isi facu' toaleta de dimineata se imbraca cu un kimonou albastru cu un model rosu pe spate si cu niste sandale tip ninja de culoare albastra.Deoarece Tsunade era plecat intr-o misiune Sakura isi pregati singura micul de jun dupa care pleca la academie.Pe drum se intalni cu Naruto care era cam adormit....era totusi ora 6:30....
-Salut, Sakura-chan!
-Buna,Naruto!Pari cam abatut...s-a intamplat ceva?
-Nu...adica..da..sti azi se da testul pentru a ne afla senseii dar Kakashi o sa ne testeze la umbrele clonate jutsu...nu ma prea pricep la tehnica asta..asa ca mie cam frica!
-Eu cred ca o sa te descurci,Naruto!
Cei doi ajunsi la academie se asezara in bancile lor...Sakura se aseza in banca ei..era ciudat,se pare ca Sasuke nu ajunsese....
In clasa aparu Ino care se pare ca nul lasa pe Sasuke in pace....se tot milogea la el pentru ai acorda o mica atentie
-Ino ,lasama naibi in pace ca nu mai pot....ma doare capul!!
-Hai dragule...o mica intalnire!Te rog frumos!
-nu!!nu sti ce inseamna cuvantul "nu"?...
Dar Ino nu se lasa si il saruta pe brunet pe buze...tocmai atunci Sakura se uita la cei doi...groaznic moment.Sakura pleca din clasa nervoasa si se indrepta spre o banca din curtea scolii.Se pare ca lipsise de la prima ora iar in pauza Ino se indrepta spre ea sa se laude cum a fost faimosul "sarut"
-Deci ,frunte-lata...sti cum a fos sa-l sarut...dar nu mai apuca sa zica nimic deoarece Sakura se ridica dupa banca si ii dadu un pumn direct in ochii apoi pleca lasando pe Ino cu ditamai vanataia...se pare ca se cam invinetise.
-O sa mi-o platesti...!!!!!!!spuse Ino enervata de pumnul primit...incepe sa alerge dupa rozalie si cand vru' sa o loveasca Sakura o prinse de incheietura mainii si ii spuse:
-Daca te mai atingi de Sasuke o sa mi-o platesti tu mie...si daca mai vrei sa ma lovesti iti voi machia si celalalt ochi!
Sakura ii dadu drumul si pleca spre clasa unde se afla si Sasuke foarte ganditor...Sakura se aseza langa el pastrand linistea.
Sasuke se intoarse si o intreaba de ce a lipsit toata ora...nu trebuia sa se supere pe o chestie minora facuta de Ino care oricum avea sa sio ia si de la Sasuke
-Am rezolvat-o eu!
-Sakura,ce iai facut? spuse Sasuke care nu mai putea de ras
-O sa vezi tu!
Chiar in momentul respectiv Ino intra in clasa.Se pare ca lovitura Sakurei se transformase in ditamai vanataia.Naruto incepu sa rada de ea intreband cine ii facuse asta iar Sakura interveni repede si ii spuse ca probabil de la cineva care o uraste mult si sigur sio va mai lua.
Ora urmatoare aveau sa dea testul , si anume trebuiau sa construiasca cel putin trei clone jutsu.
Sakura trecu cu mare usurinta precum si ceilalti colegi ai ei ...ok..nu chiar toti mai ramasese Ino care tot se chinuia se faca o amarata de clona...tot dadea vina pe Sakura deoarece a lovito si cica "ia furat puterea si chakra"
-Ce minte bolnava...ceva mai bun nu puteai gasit,Ino?spuse Sakura cu un zabbet smecher pe buze
-Penibil,Ino...daca nu esti atenta la ore sa sti ca Sakura nu va avea ceti fura...deoarece nici chakra nu vei mai avea!spuse Kakashi apropiinduse de copii.
-Bine,Ino,maine o sa trebuiasca sa dai din nou testul,ceilalti am sa va spun ora urmatoare senseii vostri,acum ducetiva in pauza...
Sasuke impreuna cu rozalie se dusesera la umbra unu cires deoarece afara era vara si era foarte cald.Cei doi discutau diverse chestii pana ce Sasuke deschise subiectul"Ino"
-Sti...Saku...de ce ai batuto pe Ino?....adica ai fost geloasa?
-Da....sunt foarte geloasa!spuse Sakura cu un zambet smecher pe buze...iar in urmatorul moment Sasuke o saruta scurt pe Sakura.
.................................................................................

N-am mai avut inspiratie:D:D:D.....sper sa va placa si nu va suparati pe mineh k e mic dar asta e :D:D:D......Ja' ji spor la citit:D:D.......sunt sigura ca am multe greseli asa ca nu va suparati pe mineh:*:*:....Ja'

Răspunsuri în acest subiect
O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 11-03-2009, 01:01 AM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 15-03-2009, 07:02 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 29-03-2009, 03:46 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 04-04-2009, 11:50 PM
RE: O dragoste vesnica trece peste orce obstacol(SasuXSaku love) - de Sasuke-love-forever-sakura - 23-04-2009, 10:56 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Code Geass rasboi peste Europa :Romania sub asediu Jbelux 2 2.863 27-05-2011, 10:54 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Probleme.[sasuxsaku] PynkyStylex 2 2.804 28-12-2010, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  sasuXsaku-o lume noua sakura_haruno75 1 2.839 29-05-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Viata vesnica Redhead Rules 8 6.176 05-10-2009, 06:22 PM
Ultimul răspuns: Redhead Rules
  Iubirea trece peste orice Shadow. 12 10.904 28-05-2009, 11:10 AM
Ultimul răspuns: Mitzuke.
  O dragoste eterna(sasuXsaku) ..:::?????. 11 9.679 10-04-2009, 05:48 PM
Ultimul răspuns: deborah-chan
  Dragoste cu obstacole ( sasuXsaku) +14 maara_chan 24 24.840 27-02-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Alexi

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)