Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Need for speed

#1
S-a ticnit lupul, a innebunit lupu... de fapt manu =_=". Mda, prea multa lene mai afecteaza creierul ^.^". Nou fic, noi reguli si nevoia pentru viteza. Cu aceste cuvinte va invit la Need for speed. Yahooo!!! [Chiar am innebunit :-" ] Ups, uitasem sa anunt ceva ^.^"

Avertizare:+18 pentru limbaj vulgar, de fapt limbaj ca la usa cortului, scene violente sau hard hentai si mai vad eu pentru ce va mai fi avertizarea

Armando Ellie Oriero a.k.a. Ary
Kawasaki Ninja, motorul lui Ary
Sanosuke Rywa a.k.a. Sabe
Yamaha R1, motorul lui Sabe
Tatuajul lui Sabe

[center]Capitolul 1[/center]

Aproape ma plictisisem de intinderea nesfarsita de preierie ce se afla intre granita Mexicului si cea a Americi Centrale. Nu stiu de ce m-am lasat prostit de Ary si sa merg alaturi de el pana in Los Angeles pentru a regla niste conturi cu un tip pe nume Cassie Armstrong. Oftez usor in timp ce prin micutul vizor al casti mele se intindea autostrada pustie, zguduita doar de mersul a doua motoare si zgomotul lor de pantera. Imi vad amicul langa mine pe minunata lui Kawasaki Ninja, neagra cu flacari desenate pe la baza, incat pareau realiste. Costumul negru cu un dragon rosu-sangeriu, "infasurat" in jurul corpului sau. Imi face semn spre un indicator ce ne anunta ca ne apropiem de un motel unde ne vom petrece seara, vorbind, sarutandu-ne sau atigandu-ne in joaca, chit ca eu vroiam sa fie mai mult decat simple jocuri facute intre un adolescent de saptispe ani jumate, cam neexperimentat cu fetele si un barbat in toata regula de douazeci si patru de ani, caruia i-a trecut prin pat o mie si una de femei, care mai de care mai frumoase si mai salbatice. Mi-ar fi placut sa imi treaca si mie fete salbatice prin asternuturi, dar abia acum trei-patru luni, mi-am pierdut si eu verginitatea, cu o tipa in baia unei discoteci din Suidat de Mexico...
Oprim in parcarea unui motel si dupa ce oprim motoarele, ma dau jos de pe frumoasa mea Yamaha R1, visinie si ma deschei la geaca costumului meu visiniu cu niste semne tribale desenate pe el, de culoare neagra. Imi dau jos casca de pe cap si imi trec degetele cu masusi negre si tegetele taiate prin parul blond, usor lungut pe ceafa, avand o suvita sau doua mai mari. Ochii mei albastri cu tente de mov la lumina, priveau plictisiti motelul mohorat, arhi-plin in parcare de tiruri si masini, dar am vazut si motoare.
- Ary aici vom dormi? Imi intreb amicul, atintindu-mi privirea spre tanarul blond-nisipiu, lung pana la omoplati, taiat in trepte si prins cu un elastic.
Bretonul ce il purta tot timpul pe partea dreapta ii ascundea ochii albastri-cenusi, atat de frumosi.
- Aici vom dormi Sabe, imi raspunse, iar eu scot limba la el ca un copil mic, aratandu-i pierse-ul din limba ce il aveam de la noua ani.
Perse-ul din limba si cerceii din urechi au fost singurele lucrui ce l-am schimbat inainte sa ma mut cu familia din Miami in Suidat de Mexico, intr-un cartier famat, fiindca tatal meu biologic face parte din Yakuza si este destul de periculos, iar in Miami eram in pericol, m-a trimis pe mine, pe mami si pe tatal "inlocuitor", sa locuim intr-un cartier rau-famat din Suidat de Mexico, unde opt ani mai tarziu aveam sa il intalnesc pe Armando sau cum ii place sa ii se spuna: Ary. Mi-a placut de el din prima clipa si vroiam sa fie ceva intre noi, dar daca el ma vede mai mult ca un adolescent ce nu a trecut de pubertate, nu am ce sa ii fac si il lasam in pace cu orientarea mea, cam nepotrivita, conform mamei. De fapt ce o fute pe ea grija ca eu sunt atras de baieti mai mult decat de fete? Dar acest lucru nu ma putea impiedica sa nu ma culc cu vreo fata...
- Sabe, esti printre noi? Ma trezi din starea de meditatie glasul ingrijorat a lui Ary, iar eu am aprobat din cap. Sa mergem in motel, ca am luat deja camera, mai adauga, balanganind o cheie ce parea veche si uzata.
Ma dau jos de pe motor si iau casca cu mine, pornind in urma blondului, care se indrepta spre o camera, al carui numar l-am deslusit ca fiind paispe. Deschise usa si intram intr-o camera cam saracuta, cu pat, un dulap, un televizor amarat, o masa cu doua scaune din lemn si o usa unde era baia cu dus, w.c. si o chiuveta cu oglinda. Imi pun casca pe noptiera si imi dau jos geaca de la costumul de motor, ramand intr-un maiou negru, pe trup si cu guler, aratand muschi discreti ce ii aveam, fiindca nu am facut optispe ani, ca sa nu mai cresc sau sa risc sa ma ingras. Ma descalt de ghetele negre si ma trantesc in pat, privind tavanul alb, plin de cacanete de la muste. Simt cum patul scartai sub greutatea lui, iar respiratia lui calda imi gatila pielea obrazului, facandu-ma sa imi intorc chipul spre el si sa ii dau o berezea, apoi ma ridic de pe pat, deschizand dulapul, de unde iau un prosop.
- Primul la dus, ii spun si scot limba copilareste si plec repede in baie, ferindu-ma de mainile sale, cand vru sa ma apuce de mijloc, pentru a ne mai juca putin.

Buzele sale dulci, matasoase, usor carnoase si fine, le atingeau gales pe ale mele, parca savurand cel mai bun si scump vin. Mana lui stanga se afla asezata in mijlocul pieptului meu gol si usor umed, de la apa rece ce o aveam la dus, iar in cealalta se razama in cot, in timp ce degetele maini drepte erau impletite cu degetele mele de la mana stanga. Degetele mainii mele drepte, descalceau usor parul sau umed si matasos, foarte usor ondulat, cea ce facea fetele sa ii pice la picioare. Ii simt deodata cum isi presa buzele mai mult timp de ale mele si se deschisera, ca limba lui sa imi atinga buzele. Imi intorc rapid capul intr-o parte si il imbind intr-o parte, ridicandu-ma in fund si punandu-mi dosul palmei la buze, fiind socat de gestul sau. Pana acum niciodata nu mi-a atins buzele in modul acesta. Tresar usor cand ii simt degetele pe spatele meu, unde aveam tatuat un dragon negru pe coloana, ce incepea de la bazin si se termina pe ceafa. Acel tatuaj tribal arata ca fac parte din Yakuza si am sa o conduc intr-o buna zi, asta daca nu voi muri sau sa fiu capturat in Los Angeles, iar atunci tata ar asmute intreaga Yakuza sa ma salveze.
- Sabe? Esti bine? Ii aud glasul usor ingrijorat, iar degetele sale imi mangaiau umeri.
- Da, mormai obosit, fiindca m-am saturat tot sa se joace cu mine si cu sentimentele mele. Sunt doar obosit de la atata drum. Ar trebui sa dormim, fiindca maine ne trezim de vreme ca sa plecam, spun pe un ton calm si glaciar, culcandu-ma pe o parte, acoperindu-ma cu o patura subtire, aspra si ce mirosea a detergent ieftin.
- Ai dreptate si maine cred ca fur niste portofele pentru a putea sa alimentam motoarele cand ajungem in Monterrey, imi sugera, culcandu-se si el cu spatele la mine.
Pufnesc usor si imi tuguiesc buzele, dar imi amintesc de telefonul mobil ce il aveam, asa ca ma ridic din pat, caut in pantaloni si scot telefonul pe care il pun la incarcat - in micutul porbagaj de pa motor aveam peria de dinti cu samponul-gelul de dus, incarcatorul, doua perechi de boxeri - apoi ma bag din nou in pat, ignorand ca Ary m-a luat in brate si adorm rapid...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#2
Oh ...ce vad eu aici: e un fic nou ...hai sa-mi dau cu parerea despre el :))

No 1: titlul : Need for speed ( NFS) : ma duce cu gandul la un joc pe care colega mea il are pe PSP ( ceea ce nu e bine) , insa imi aminteste de obsesia mea pentru viteza ceea ce e super.
No 2 : modurile de expunere sunt exact asa cum trebuie ( dupa parerea mea , daca ai fi avut mai multa ar fi fost deranjant)
No 3 : personajele sunt bine conturate pentru un prim capitol . ( btw ii inteleg atractia lui Ary fata de al sau Kawasaki Ninja - eu sunt fana infocata a acestui motor)
No 4 : Ai avut cateva greselute de scriere , insa nu moare nimeni din cauza asta .

Deeeci ....ficul imi place la nebunie , asa ca as fi recunoscatoare daca m-ai anunta si pe mine cand postezi urmatoarele capitole :D
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#3
*Wakes up and enter on Az*Woooo un fic nou!*grin*
Imi place la nebunie ideea! Yakuza si cursele pe motocicleta sunt doua lucruri care le respect,dar niciodata nu m-am gandit la combinarea lor.Esti geniala!*genial aura*
Sabe e un tip super si sunt moarta dupa motocicleta lui:x E ciudat ca s-a culcat cu atat de putine fete,dar ramane mai mult de savurat pentru Ary>:) ,care imi da de banuit...poate l-a plesnit Cupidon,sau vrea sa experimenteze...nu am nicio idee:))
No comment.Un fic superb ca intotdeauna!Astept nextul>:)
Byye >:D< 'voooosh'
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#4
Hi! Idei noi, idei noi, asa-i Manu? Da, da, "Need for speed". Dragut!
Titlul, bine ales si plin de adrenalina. Ma duce cu gandul la ceva nu tocmai cuminte. Vitezaaa! ;)
Personajele sunt mai mult decat interesante. Sa nu mai zicem de imagini, care sunt intradevar "furtunoase" :)) Sabe, Yakuza, semnul acela...Super! :-> Trebuie sa iasa ceva bun!
Ari pare matur, numai la un "capitol" o da in bara...:)))) Asa, personajele arata super bine. Ca la orice inceput de fic, multi zicem, ow ce bine arata cei doi impreuna, sigur ei vor fi....Dar nu se stie. :)Poate ai alte planuri mai interesante pentru ei, cu mai multa distractie, iar eu adoooor asta :X
Pai cam atat am avut de zis, asta si faptul ca esti uimitoare. Nu uita sa ma anunti cand pui nextul.
Te pup! >:D<
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#5
[center]Capitolul 2[/center]

- O sa te astepte un om in Monterrey, la restaurantul pentru cina din partea nordica a orasului, cu bani. Sper ca o mie de dolari sa iti ajunga pana in Los Angeles, fiule, ma informa tati, cascand de mama focului, fiindca la ei era noaptea pe la doua.
- Multumesc mult tati, ii spun, uitandu-ma la motoare, in timp ce asteptam ca Ary sa se pise la marginea drumului, intr-un tufis, in timp ce eu vorbeam cu tatal meu tocmai la cinci si jumate dimineata. Apropo, mamei ii este dor de tine, la fel si mie, mai spun, apoi imi iau la revedere de la el, inchizand mobilul si bagandu-l in buzunarul de la pantaloni si inchizandu-l cu femoarul. Mergem? Il intreb pe blond, cand acesta reveni, in timp ce se incheia la slit si se urca pe motor punandu-si casca in cap.
- Pana in oras ne intrecem! Striga, ca sa acopere vuietul motorului sau, iar eu am zambit, dand usor din cap, fiindca el niciodata nu se schimba si asta adoram la el.
Imi pun casca pe cap si turez motorul, apoi pornim amandoi in acelasi timp, ridicandu-ne pe rotile din spate un timp scurt, pentru a reveni pe amandoua. Pentru cineva care nu avea carnet, ma descurcam destul de bine la condus, chiar si masini sau motoare sau orice are motor, fiindca am invatat de la tatal meu "adoptiv". Ma las pe o parte cand vad o curba foarte stransa si apoi pe cealalta, fiindca soseaua pana la Monterrey era plina de curbe periculoase, care puteau ucide daca nu erai atent. Vad in oglinda retrovizoare alti bikeri, cum chioiau si isi invarteau lanturile si faceau gesturi obscene. Ma uit la Ary, iar acesta imi facu semn sa accelerez, ca incurand ajungem in tunel si acolo ne vom pierde urma. Ranjesc si accelerez ca un nebun, ridicandu-ma putin pe roata din spate, iar bikeri ramasera undeva in urma mea, de fapt, mult in urma mea, mancand praful de pe sosea. Abia asteptam sa ii stiu ca i-am lasat in urma si sa numai fie in coada noastra.

Stateam calare pe motorul meu si mancam un sandvici, in timp ce il asteptam pe Ary sa faca plinul tancului sau de benzina. Eram foarte fericit sa am portofelul plin de o mie de dolari, dar nu erau toti in acelasi loc, ca sa nu par prea idiot, daca o sa ma fure vreun dobitoc.
- Tu cum faci mereu rost de bani, fara sa iti murdaresti manutele? Ma intreba, dupa ce plati benzina si acum isi numara restul de bani.
- Conteaza? Cum tu ai trucurile tale asa le am si eu pe ale mele, spun evaziv, injurandu-ma in gand, ca i-am spus ca ma duc pana la restaurant pentru a face rost de bani.
Tanarul ma cunostea prea bine, ca sa creada ca sunt in stare sa fur fie si o fisa, fara sa ma dau de gol. Ofta si isi dadu ochii peste cap, apoi musca si el din sandviciul meu, facandu-ma sa il injur, fiindca el era de doua lucruri nesatul: femei si mancare. Termin de mancar si ma urc pe motor, punandu-mi casca, il ambalez si pornim mai departe spre frontiera, bucuros ca omul tatalui meu imi dadu un buletin fals, pasaport si permis de conducere, o data cu identitatea mea falsa. Cam in doua ore ajungem si la granita si ne asezam la rand. Cand veni randul meu, am putut sa jur ca l-am vazut pe barbatul de langa mine cum il trec sudorile.
- Numele tau este Samson Caine, spuse politistul de frontiera uitandu-se peste pasaportul meu si mi-l dadu inapoi, iar tu esti Armando Ellie Oriero, citi cu voce tare numele complet a lui Ary, iar pe mine ma cam bufni rasul cand l-am auzit, dar l-am transformat intr-o tuse seaca.
Dupa ce am mai stat putin prin vama, am pornit mai departe, intrand in statul Texas si indreptandu-ne spre Odessa pentru ca blondul sa se intalneasca cu legatura lui cu Cassie. Se pare ca iar o sa dormim pe camp sau pe motoare sau cel mai bine sa conducem tot timpul facand pauze scurte, doar sa ne pisam si sa mancam. Nu intelegeam de ce nu a vrut sa ma lase sa il rog pe tati, sa rezolve el problema lui Ary, dar faza naspa, nici macar nu mi-a spus ce problema are, pentru a merge in Los Angeles cu motorul si nu cu avionul. Ma fatai putin cu fundul pe scaun, fiindca a inceput sa ma cam doara de la atata stat jos si condus. Imi privesc amicul cum vorbea la telefon - special pentru asta si-a dat casca jos si si-a spus ochelarii de soare RayBan si casca prin bluetooth - cu nu stiu cine dracu si conducea. Am inceput sa ma satur sa ma bage in seamna doar cand are nevoie de mine si pana atunci sunt invizibil pentru el. Incepeam sa cred ca blondul stia cu ce se ocupa tatal meu si in Los Angeles ma va lua ostatic si...
- Sabe stanga! Ma trezi glasul sau din visare, la timp, ca sa ma aplec pe partea stanga, pentru a evita mai ditai tirul ce venea din partea opusa.
Ma aplec pe partea dreapta pentru a reveni pe banda mea de mers, in spatele lui Ary, care ma privea in oglinda retrovizoare de la coarnele motocicletei sale. Ii fac semnul de sunt bine si am putut sa observ, ca umerii ii se mai destinse putin, dar tot era incordat, fiindca era cat pe aici sa fie mator la moartea mea. Imi face semn spre o parcare cu o masa de picnic si w.c. din ala portabil. Imi dau casca jos si imi trec degetele prin par, ridicandu-ma de pe motor si deschid porbagajul luand un sandvici si o doza de cola, cam calda, dar mergea si asa. M-am razamat de masa de picnic, incepand sa mananc, in timp ce ma utiam amuzat la barbat, cum aproape si-a vomitat matele, cand a deschis usa de la w.c. si a ales sa se pise dupa el, fiindca inauntru era o mizere mai mare decat in sub-solurile blocurilor din zonele rau famate din Suidat de Mexico.
- Ma intreb cat de des vin astia pe aici pentru a curata galeata asta cu rahat in ea, mormai blondul, cand veni la mine cu mancarea, urcandu-se cu fundul pe masa si desfacandu-si un sandvici.
- Atat de des cum iti speli tu hainele de sub costum, ii dau o replica acida, facand folomoc servetelul, aruncandu-l in cosul arfi-plin, care era foarte aproape de masa. Cati kilometri mai avem pana in Odessa? Il intreb curios, terminand si doza de suc, ce ateriza pe jos.
- Dupa cum arata indicatorul, mai avem mult, ca suntem la opt sute de kilometri de San Antonio. O data ce ajungem acolo, ne oprim sa dau un telefon, pentru a afla ceva si plecam, imi spuse etinerariul, iar eu am aprobat ascultator din cap. Sa mergem, spuse, terminand de mancat si am urcat amandoi pe motoare, pornind mai departe spre San Antonio.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#6
Yo man , I'm here . Mersi ca m-ai anuntat ca ai postat nextul asta genial ( si sper din tot sufletul ca sunt prima care il comenteaza .
Am vazut cateva greselute de tastare ratacite pe la sfarsitul capitolului , insa nu sunt multe , deci nu e mare chestie .(oricum cu totii facem greseli de tastare )
Capitolul a fost lung si frumos . Sabe e atat de dragut , si chiar ar fi fost o mare pierdere sa sfarseasca sub rotile unui tir . Noroc ca Ary a fost acolo sa-l atentioneze .( Huuu)
Anyway , mi-a placut ideea lui Sabe ca Ary o sa il sechestreze cand ajung in L.A. si pe mine una chiar nu m-ar deranja ( lasand asta la o parte ...chiar sunt curioasa ce afaceri are adorabilitatea pe doua picioare de Ary in L.A)
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#7
Yee inca un capitol! Chiar mi se pare interesant de ce face Ary si mi-a pocnit curiozitatea.Poate o sa-l atraga intr-o casa micuta si abandonata....si restul se ghiceste:-" chiar pare tipul care e in stare sa faca asta:))
Cu datul pe afara sunt total deacord. Urasc wc-urile portabile,bleah...mai prietenos e un tufis. M-am speriat cand era sa-l calce tirul,dar daca s-ar fi intamplat...Ary ar fi anulat misiunea? Si asa are un nume bestiaaal=))
Nu am vazut greseli,poate doar de tastare,dar alea nu conteaza.
Deabia astept nextul!Super inspiratie!
Byye>:D<
[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]
Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�

#8
[center] Capitolul 3[/center]

Orasul San Antonio era atat de mare, incat era sa imi rup gatul de cateva ori, tot uitandu-ma in jurul meu, de pe motorul care nu mergea cu mai mult de saptezeci la ora, cea ce mi se parea putin.
- Pustiule, acest oras este doar gustarica inainte de masa. Sa vezi tu Los Angeles-ul si pe urma sa faci comparatie intre orase, imi spuse barbatul de langa mine, iar eu am scos limba la el si am continuat sa ma uit mai departe prin oras.
Imi era ciuda ca nu am putut sa ma invart prin oras, gura-casca si poate sa imi cumpar ceva simpatic, dar convorbirea lui nu a durat mai mult de doua minute si alea mult. Il vad cum accelereaza si eu am pornit dupa el, fiindca nu doream sa raman in urma intr-un oras atat de mare, care nu il stiam defel. Il aud cum imi spune ca pana in Odessa nu ne mai oprim si mari viteza, la fel am facut si eu, pornind pe soseaua ce facea legatura intre San Antonio si autostrada.

Ploua cu galeata si eu dardaiam de frig, in timp ce stateam sub o stresina alaturi de Ary, asteptand sa vina interlocutorul nostru. Respiratia imi era aburi, din cauza frigului de afara si dinti imi clantaneau in gura mai ceva ca un caine la injectie. Unde in morti si a dracilor masii era acea legatura, fiindca eu inghet aici, ma fac Yetti si javra aia de pulalau nu vrea sa se miste mai cu viata. Vad o lumina puternica si in fata noastra opri o camioneta si din ea cobori un tanar ce parea cu un an sau doi mai mare decat mine, acoperit cu o pelerina de ploaie. Norocosul...
- Puneti-va motoarele in camioneta si hai sa va duc la Randi, spuse roscatul, deschizand trapa de la remorca si puse o rampa de metal pentru a urca mai usor motoarele in spate.
- Sabe, du-te tu in masina, ca sa nu racesti, ma expedie Ary, iar eu nu am mai asteptat alt indemne si m-am urcat pe bancheta din spate, ghemuindu-ma acolo si tremurand din toate incheieturile.
Am inceput sa numar in gand minutele, pana cand cei doi se urcara in camioneta si Kevin - am aflat cum il cheama, cand il striga Ary - dadu drumul la incalzire, pornind pe drumul intunecos si alunecos spre dracu in praznic. Ma uitam pe geam, dar nu puteam venea nimic, din cauza ploii torentiale de afara, ce ma facu sa ma imbufnez si sa ma gandesc la mama mea, care acum statea la caldura cu pisica noastra, Sasha, in fata semineului cu lemne si ascultau ropotul ploii alaturi de tronetul lemnelor din foc...
Un scartait de roti ma aduse la realitate si ma uit buimac in jurul meu, realizand ca suntem in garajul unei case, vile, palat sau ce in coaiele mele era. Coboram din masina si vad un barbat de vreo douazeci si noua de ani, cu parul negru si cu tente de albastru la lumina, lung pana la jumatatea spatelui si cu bretonul ii acoperea ochiul drept, dat intr-o parte. Ochii caprui-rosiatici ne priveau bucurosi ca nu am avut probleme pe drum, iar pe mine in special, ca am putut sa trec de nenorocita aia de vama idioata. Purta o camasa din satin neagra, pe trupul plin de muschi, deschisa la primi trei nasturi, pentru as expune un pandantiv din argint cu un rubin in forma de lacrima. Mai purta o pereche de blugi negri, mai pe picior si in picioare mocasini negri. Langa brunet erau doua fete foarte frumoase, incat imi cam pica ochii in gura de frumusetea lor, dar nu prea m-am intarit in pantaloni. Il vad cum se apleaca si ii sopteste ceva unei asiatice superbe, cu parul negru, lung pana aproape de fund, cu partea de jos, lasata libera si cea de sus prinsa intr-un coc cu doua ace de par din argint. Tipa purta un corset de un albastru nocturn cu dantela neagra si o fusta neagra, lunga pana in pamant, cu multe volanase in jurul ei. O vad ca vine spre mine intr-un mers gratios si se opreste in fata mea, zambind pervers, iar ochii caprui, ca de felina, erau pusi in evidenta de machiajul negru ce il avea.
- Sanosuke te rog sa ma urmezi, spuse, lasandu-ma mut de unde imi stia numele si ma apuca de mana incepand sa ma traga dupa ea.
Intram in casa pe o usa laterala si raman uimit sa vad pe jos marmura si covor de plus de culoarea vinului, cu mobila de brad, lacuita si de culoare maro-inchisa. Urcam pe o scara in spirala si mergem pe un coridor lung si intunecat. Ne oprim in dreptul unei usi si deschide usa, aprizand becu si lasandu-ma masca. Am intrat intr-o camera ce era cam trei-sfert din apartamentul meu si a lui mami. Peretii erau auri si pe jos erau laminate de culoarea mierii. Fata in fata cu usa se afla un pat dublu, cu cearceafuri rosi-sangeri, cea ce ma struni putin.
- Du-te in baie si baga-te in jacuzzy. Vin si eu imediat, spuse bruneta si eu am deschis o usa dubla, fluierand ca la vaci.
Baia era facuta din marmura alba, cu vana incadrata in podea si semana cu o mini-piscina. Cabina de dus cu geamuri ce imiteau vitraliul desenat cu o sirena. Chiuveta ce semana cu un vapor si oglinda cam pe un sfert din peretele din fata oblinzii. Dau drumul la apa in cada si ma dezbrac de haine, bagandu-ma in apa calda si imi las capul pe spate.
- Ce spui de niste sampanie si capsuni cu frisca? Aud glasul brunetei si o vad cum intra in cada goala pusca, avand doua pahare de sampanie si sticla.
- Sunt inca minor..., las propozitia in aer, privind-o gales, cand tanara puse sampanie in pahare si se urca deasupra mea, simtindu-i cu barbatia feminitatea.
- Hana, Sanosuke-kun, se prezenta in limba mea materna, iar eu i-am trimis o berezea si facandu-i dupa cu ochiul. Eu am nouaspe ani si din cate vad, suntem foarte apropiati, deci, ai voie sa bei sampanie, spuse si imi dadu un sarut gales pe buze, iar eu zambesc amar, fiindca vroiam sa o mai gust putin.
- Pentru aceasta noapte Hana, spun, luand paharul de sampanie in mana si il ridic in sanatatea ei si dupa ce imita si ea gestul, eu ii torn putina sampanie pe umar, incepand sa o beau de acolo, in timp ce ii lingeam umarul calm si rabdator, iar tanara isi dadu capul pe spate, suspinand de placere.
Ah, cat puteam sa ador asta cand aud din gura unei femei sau a unui barbat...

Randi
Hana
Thalia
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#9
[center]Capitolul 4[/center]

Stateam intins pe spate si respiram scandant, incercand sa imi revin de la partida incendiara avuta cu Hana. Tipa asta era o tigroaica si stia exact ce sa ii daruiasca unui barbat, fara ca acesta sa ceara, decat prin gesturi. Oare Ary cum era in pat? Un tigru ca si Hana sau mai salbatic? Acest gand ma facu sa imi trec discret limba peste buze si ma intorc cu spatele la bruneta. Aceasta ma lua in brate, dandu-mi un sarut pe spate, pe tatuaj mai exact, apoi ma musca jucaus de lobul urechii.
- Pentru un minor, esti un armasar in asternuturi si nu regret ca tu mi-ai luat cireasa, imi sopti, lasandu-ma masca de spusele tinerei.
Nu imi venea sa cred ca tipa a mai fost virgina si m-a lasat sa ii fiu primul din viata ei! Ii simt degetele cum imi mangaiau usor umeri incordati, facandu-ma sa ma relaxez si sa adorm imediat, sub atingerea fina a degetelor ei magice.

Simt cum niste degete se jucau in capul meu, facandu-ma sa deschid gales ochii, vazand-o pe Hana vorbind cu Thalia si Ary. Cand il vad pe barbat, sar ca si ars din pat, aproape sperind-o pe tanara, dar aceasta se calma rapid.
- Fa un dus, mananca si plecam mai departe, imi spuse blondul, iar eu am aprobat din cap, lasandu-ma sa cad inapoi in patul moale si imbietor pentru cineva ca mine, foarte obosit.
Ma ridic pana la urma din asternuturi, ducandu-ma la baie si facand un dus rece pentru a ma trezi din somnul chinuitor ce imi mangaia ochii. Pana in Los Angeles nu voi mai face sex, nici daca ar veni sfarsitul lumii si de aceasta chestie ar depinde mantuirea mea, imi spun in gand, iesind din dus si imbracandu-ma in hainele pentru drum. O pup usor pe obraz pe Hana, cand imi dadu o tava plina cu mancare, apoi pleca, fiindca blondul ii facu semn sa plece. Acesta se aseza langa mine si fura o gura de clatita din furculita mea si un sarut de pe buzele mele, dulci de la mierea, ce era turnata pe clatitele pufoase.
- Dupa ce termini de mancat, ne urcam pe motoare si pornim mai departe. Fi atent la traseul care il vom urma. Vom pleca din Odeesa si vom merge pe un drumuri judatene si comunale pana la autostrada ce trece prin orasul Vega si apoi pe autostrada pana in orasul Albuquerque. Traversam Rio Grande si ajungem in statul New Mexico, apoi Arizona si California. Los Angeles-ul va fi la o aruncatura de bat. Nu-i grozav? Ma intreba, incercand sa ma bine-dispuna, dar ma lua cu groaza cand ma gandeam la mii de kilometri care aveam sa ii strabat. Oftez si aprob din cap, reincepand sa mananc, dar fara sa simt gustul mancarii, fiindca traseul imi luase pofta. Imediat cum am terminat, mi-am luat casca. Ne-am urcat pe motoare si am pornit ca nsite gloante lansate dintr-o arma, dar eram suparat pe blond, fiindca nu ne opream niciodata undeva ca sa vizitam sau ceva de genu.

- Diseara ajungem in Los Angeles, tu doar sa ne astepti pe dealul ala imputit pe care scrie Hollywood, mare cat boxerii lui Dumnezeu, spuse Ary, in timp ce eu mancam un hamburger, in afara orasului Blythe.
Am trecut asa de repede prin New Mexico fara sa dormim, iar in Arizona, ne-am odihnit doar vreo sase ore, inainte sa plecam mai departe. Casc somnoros, apoi incep sa beau cu lacomie sticla de un litru de Cola de langa mine, fiindca astfel riscam sa adorm la volan si acesta era ultimul lucru care il doream. Il vad pe barbat cum se apropie de mine si ma imbratiseaza strans, multumindu-mi ca am lasat totul balta sa vin cu el. Oftez usor si apoi il imbracisez la randul meu, ascuzandu-mi fata in umarul sau. Dupa ce ne despartim, Ary imi dadu un mic sarut pe buze, apoi se urca pe motorul sau. I-am imitat gestul si am plecat ca din pusca, ridicandu-ma pentru prima data pe roata din spate, mergand asa cateva minute, inainte sa ma redresez. Reintram pe autostrada si incepem sa facem slalong printre masini, fiindca se vedea ca ne apropiem incet de un oras cu adevarat grandios si mare. Trec pe langa un autoturism si ii arat semnul pacii, fiindca tipul vru sa ma acosese, ca vai doamne, cine era el, ca avea un Ferrari roz-bombon si ca era o blonda langa el, imbracata cu un top de un galben-electric, colanti de un verde-neon si rumega ca o vaca, guma de mestecat. Se pare ca nu eram singurul care isi facea cruce, fiindca Ary ii facu cu mana tipului de la volan ca e dus cu pluta sa conduca o masina de aceea culoare odioasa. Daca as fi fost eu presedente, as interzice prin lege, ca barbati sa conduca vehicole de culoare roz, iar femeile sa se imbrace ca niste pitipoance, panarame Europe si precupete, dar nu eram presente, asa ca trebuia sa tac si sa inghit. Am accelerat, ridicandu-ma pe roata din spate, apoi am pornit ca un glont, alaturi de blond, fiindca vroiam sa ajungem cat mai repede in oras. Am fost cel mai fericit cand am intrat in Los Angeles, lasandu-l pe Ary sa ma conduca spre tampenia aia de deal tampit. Aproape am inghetat de frica cand am trecut pe langa o masina de politie, fiindca nu aveam nici un carnet de conducere, dar m-am linistit rapid, fiindca a oprit un alt sofer din trafic, iar noi doi ne-am continuat drumul.

- Sa nu iti fie frica de politia de aici, fiindca nimeni nu se va mai atinge te tine, imi spuse blondul, in timp ce stateam razamat de motorul meu. Sabe sa sti ca te-am luat cu un motiv aici si imi pare rau, dar e spre binele tau, imi spuse barbatul, iar eu mijesc ochii intrebatori, cand simt ceva tare lovindu-mi tampla.
Vederea mi se intuneca, iar picioarele imi cedara. Simt cum pic, alunecand in nestire...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#10
Bun, inceputul a fost placut, desi fusese sex cu o fata si nu un baiat, ce-mi palce mie. Cu toate astea, nu ma pot plange, e sexi modul cum descrii si ma si amuza replicile gen "boxerii lui Dumnezeu",care, desi sunt suparata, m-a facut sa rad :))
In concluzie, ce-i al tau-i al tau, iar eu nu pot decat sa te felicit pentru modul cum redai actiunea, captivandu-ma! :x
Spre deosebire de inceput si o mare parte si din continut, pot sa incep sa ma plang, iar asta nu din cauza a cum ai descris, ci din cauza a ceea ce s-a intamplat. cum sa-l loveasca Ary?! replica de la final m-a cam dat pe spate, ca-s curioasa ce dracului are in minte tipu'.
In concluzie, iti urez bafta la scris si sa ne aduci next! :o3 :*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Anger and speed kyokusanagi 4 2.844 18-07-2011, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Leontina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)