Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clasa Perversa

#1
Desclaimer:Nu detin nici un personaj din animeul/manga naruto,create de marele Masashi Kishimoto

Capitolul 1:Cum scap de sarut
Salut sa ma prezint ma numesc Ayame,am 17 ani ,parul saten cu sufite blonde,ochi caprui.Deci sa va povestesc cum mi-am inceput eu ziua la liceul Akatsuki..Stateam pe un munte de nisip fierbinte , pe o plaja din zona casei mele . Soarele dogoritor imi aurea jumatate din obraz , facandu-ma sa ma intorc pe partea cealalta .Alaturi imi este un tip super dragut, care pe neasteptate ma saruta apasat pe buze . Sunt surprinsa de actiunea lui , dar si mai surprinsa sunt de sunetul care ne face sa incetam actiunea atat de placuta.
-Aaaa cine naiba a pus ceasul asta sa sune?spun eu iritata
-Eu idioato e ziua cand incepi liceul.spune sora mea Sayuri
-Of femeie da mai dami pace.Imi iau tenisii , bluza DECOLTATA si niste blugi rupti , apoi ies grabita pe usa casei mele .
Am ajuns in fata liceului Akatsuki , din primile ocheade aruncate iti puteai da seama ce fel de elevi studiaza aici .
Cand intru in clasa toti baieti se holbau ,insistent bustul meu.
-Ce,la ce va uitati ma?
-Buna sunt Konan si ca sa iti spun se uita la bustul tau.
Bun tipa asta.....cum o cheama...........a da Konan,mia prezentat toti colegi
-Cel de acolo este Hidan , daca te iei de el ,te injura de toate alea , deci te sfatuiesc sa il ignori . Cel roscat este inteligentul grupului /clasei noastre . Tipa blonda , pardon , tipul blond de acolo este Deidara , el este cel mai pervers dintre toti si este si obsedat de arta lui . Toata ziua auzi de la el – Bombe ,bombe si iar bombe . Daca ai nevoie de bani ii poti imprumuta de la Kakuzu camatarul etc.
-Am realizat ca toti sunt perversi.
Nu merg bine spre banca ca si primesc o palma peste fund.De la Deidara.
-Hei tipule ce crezi ca faci?
-Pai dupa cum vezi ma dau la tine.
-Asculta aici baby nimeni nu face asta sa inteles.spun eu
-Wow papusa este dura.spune el si ma saruta imediat.Nu aveam cuvinte tipul stia sa sarute,dar daca nu auzeam suieraturi si tipaturi il sarutam in continuare,dar am fost nevoita sa il intrerupt.De odata se aude clopotelul,si apare si profesoara.La naiba soarta profa ma pus cu Deidara,sa recunoastem a inceput sa imi placa tipul.Imediat primesc un bilet de la el<<Papusa ,sa sti ca saruti bine,ai vrea sa iesim pe la 7?>>,si raspunsul meu este<<O mersi si tu saruti bine baby sunt te acord ne vedem la 7!>>
In pauza ,Konan se tot saruta cu Pein,acesta isi baga mana aproape de sutienul ei,dar ii intrerup eu.
-Da luativa o camera parca sunteti Romeo si Julieta.
-Pein,te scap eu de mica papusa.spune Deidara cu un zambet pervers pe fata.
Imediat acesta ma duce intr-o camera pustie cu multe saltele si inchide usa,parca presimteam ce se va intampla.Acesta ma arunca pe o saltea si se pune peste mine si incepe sa ma sarute,eu incerc sa ma zbat,dar acesta imi pune mana la gura.
-Papusa aici nimeni nu ne mai poate opri,suntem doar noi doi.spune el cu alt zambet si mai pervers.El incepe sa imi dea tricoul jos lasandu-ma doar in sutien si eu scotand un geamat mai mult de placere.Si acesta imi spune deodata.
-Papusa deci iti place nu?
-Nu am cuvinte sa spun......a da am unul o sa intarziem la ora.
-Vai de mn am uitat de ora.spune el
-Acum ti-ai dat seama?T_T
Am zubghit-o pe usa si am inceput sa ne impingem unul pe altul , dandu-ne coate . Am prins o viteza chiar foarte mare ! Eram pe turbo ca sa zic asa . Am intrat val-vartej in clasa scuzandu-ne aerului ca am intarziat . Profesoara inca nu venise , de asta ne-am convins imediat ce am auzit rasete isterice ale colegilor nostri .
-Ha ha ce amuzanti sunteti.spun eu
-Hei ,,prietenul'' meu blond vino pana la mine.spune Pein
-Ce vrei Pein?
-Deci vati tras-o?intreaba satanistul de Hidan
-Nu ma ne-am jucat de-a soarecele si pisica.
-Dar ai dus-o in locul unde ti-am spus eu nu.spune pirsengatul
-Normal .spune Dei
-Deci i-ai tras-o nu?intreaba Sasori
-Nu ma ca nu am putut.a apucat-o puncualitatea
Dar nu au apucat sa termine ce aveau de spus ca a si sosit profesoara.
Scuzati greselile de ortografie si de alte feluri este tarziu si nu vad prea bine deci accept oricefel de critica ,dar nici foarte dura

Dragostea este peste tot cu noi dar si cu voi iubeste si castiga o ura foarte mare.Love is a mountain that you climb down laughing and you
crying. It's a mystery that lovers hide in fear when the world
mystery is revealed as love goes a cliché exposed photographic
to light.

#2
Te rog sa treci pe la Reguli generale Fan Fiction si de asemenea pe la Ghidul incepatorului si sa te conformezi. Nu este mult de citit, si trebuie aplicate de fiecare data cand mai postezi ceva, indiferent daca este oneshot sau poveste in sine.

Multumesc.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#3
Uite c-am ajuns si-aici! Asa, prima intrebare ce mi-a pornit in minte: e yaoi sau +18?! Bun, deci imi place ideea si-mi place mult ce gandeste Kio, e atat de comica, chiar am ras. Kail mi se pare cam prostut, adica deobicei in astfel de prietenii apare dragostea, chiar nu se gandea la asta? Intalnirea lui Kio cu Sebastian a fost geniala, la fel si felul in care Kail ii „vindeca"ť rana, tocmai la fund! Mh, sa i-o spuna cui o vrea, eu nu cred ca s-a lovit acolo. Stii, cand a zis Kail ca-i place un tip, ma gandeam la un macho, un pachet de muschi. Ei, n-a fost sa fie. Chiar si cand am auzit numele „Sebastian"ť, tot la pachetelul de muschi ma gandeam, nu la un pusti asa firav si inocent. Ah, Kail cu siguranta visa urat... da, cu siguranta! Sincer, mi s-a placut comica ultima fraza „avea rolul baiatului"ť. Kio inca la asta se gandea. Mi-ar fi placut sa fi fost in locul ei, sa-i vad cand *ahem*. Cam atat ar fi, d-abia astept next-ul si-ti spun cu sinceritate ca e singurul fic +18 pe care-l citesc XD!
[Imagine: tumblrmdccrvfsbc1r0b3k3.jpg]

Is death

#4
Hey Ayame , am trecut si eu pe aici . Am sa-mi spun parerea sincera in legatura cu primul capitol , sper sa nu te superi :)
In principiu este ok , dar doar atat. Cum a mai spus si Ema , dialogul predomina tot , asa incat sentimentele , desfasurarea actiuni si poate unele emotii , lipsesc total . Actiunea este grabita . Practic nu ai narat nimic , ai folosit doar dialog. Lipseste misterul , suspansul ..in concluzie si curiozitatea unui cititor fazta de celelalte capitole. Ai fi putut taia unele dialoguri , adugand descriere.
Sa nu mai spun ca ai inceput destul de monoton . Incerca sa evitit fraze de genul : "Salut sa ma prezint ma numesc Ayame,am 17 ani ,parul saten cu sufite blonde,ochi caprui , " suna destul de aiurea , ca si cum personajul si-ar face o biografie sau ar scrie intr-un jurnal. Faptul ca ai povestit la persoana a I a , este in mod general ok , chiar daca nu ai adaugat mai deloc ce simte ea , nici atunci cand a intalnit noi persoane , nici cand s-a aruncat tipul acela pe ea . Aici pute-ai adauga o multime de sentimente si sa descrii mult mai bine ce simte personajul. In fond , nici caracterul lui Ayame nu este atat de bine conturat. Ai zis la inceput cateva tresaturi minore legate de aspect , dar caracterul ei , care trebuie descoperit de catre autor din idei si fapte , ramane inca abdtract.
Din acest capitol , ai fi putut creea linistita , alte doua capitole , extinzand anumie idei si fapte .
Totul pare prea brusc , actiune grabita , dialogul din abundenta , sentimente nu ..mai ai ceva de lucrat .
Titlul pare potrivit , desi nu m-a atras intr-un mod deosebit. Oricum imi voi da seama si din celelalte capitole legatura titlu-fic.
In concluzie fic-ul este ok , nu-mi pot da seama chiar din primul capitol cat de bun este un fic.
Oricum bafta in continuare si ai grija ce faci cu dialogul . Te-am pupat !
[center][Imagine: tumblr_ljp85yDnif1qhk7cjo1_500_large.jpg...wERIH3KuPA]
[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Clasa de Nebuni Ġ'♥.' 10 6.315 01-09-2011, 05:38 PM
Ultimul răspuns: candy girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)