Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Considerati ca acest fic este plictisitor?
Nici vorba! Chiar imi place:X
86.54%
45 86.54%
Nu stiu...
7.69%
4 7.69%
E cerul albastru? Normal ca e plictisitor...
5.77%
3 5.77%
Total 52 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Naruto] Jail is my home

#41
Ha I'm the first one! So back off bitchiz :yes:
Ayumi, amore mio, trebuie sa iti spun ca nextu` asta a fost unul fabulos. Mi-a placut mult pentru ca ai avut o descriere destul de profunda la sentimentele lui Konan si asta e foarte bine. Naratiunea a fost captivanta, insa actiunea mi s-a parut usor grabita de la partea cand ea ii ia masina lui Pain. Whatever, mi-a placut mult acea replica a fetei "- Mamiiii! Ce inseamna “virgina” ? Eu nu sunt asa!" Am murit de ras=)) Aaa da! Bineinteles ca vreau sa vina si sezonul doi, ar fi si mai interesant si as ramane o cititoare fidela:X
Asa deci si prin urmare eu astept foarte nerabdatoare nextu` [Stii ca am sa te bat putin la cap nup? Stim noi de ce asai?>:))]

^Ella^ luvz ya!:X
Chuu and gambate!:bye::*

[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#42
in primul rand merci ca mi-ai spus >:D< dupa asta .... capitolul a fost bestial , totul a fost perfect , sentimente profunde , actiune din plin , descriere cu duiumul .... ce sa mai , a fost extraordinar :* sincer nu prea am ce sa mai spun , sunt placut surprinsa , capitolul asta cred ca este cel mai bun , ce-i drept cum a spus ella , atunci cand konan a luat masina lui pain actiunea s-a grabit umpiculet , dar nu a fost un mare "hop" :* acum astept nextul , sa ma anunti

Luv`Ya !!!
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#43
hellooooo

Imi cer scuze de intarziere, dar scoala a inceput, iar timpul meu liber scade cu fiecare ora pe care o fac pe drum. Ai pus doua intrebare - una se referea la ce a facut Itachi, iar a doua se referea la sezonul ulmator -. Cred ca Itachi a sarutat-o, ca in multe ficuri acesta este modul de-a inchide gura celeilalte persoana, poate a mers mai departe -de fapt va merge, ca se va intampla in capitolul urmator- a pus mana unde nu trebuia, dar sper ca Konan sa sta in banca sa. Cu sezonul doi ? Tu sa-l faci, nu-ti pasa de alti..

:bye:

#44
Bunăăăăăăă.
Sper ca nu m-ai uitat de tot :))).
Îmi cer mii de scuze ca nu am mai comentat... Dar dacă nu am mai intrat... Ne!
Deci.
Ai evoluat atât de mult ! Nici nu mi-a venit să cred când am început sa citesc. Totul se leagă absolut perfect. Îmi place. Bravo ţie. Bravo că ai continuat chiar dacă ai primit critici şi mai dure, bravo că ai evoluat atât de mult şi de frumos. Ai avut şi bănuiesc că ai în continuare nişte cititori fantastici care te-au încurajat chiar dacă au fost puţin mai duri câteodată. Îi felicit şi pe ei şi îi salut :x.
Deci nu mai am ce comenta sincer. Cred că am spus totul în câteva cuvinte. Îţi mulţumesc cî m-ai anunţat încontinuu chiar dacî eu nu am mai postat.
:* Hugs!
Ştiai că cea mai puternică bombă atomică detonată vreodată a avut o forţă explozivă de 50 megatone de TNT (trinitrotoluen), de 2.500 de ori mai mare decât bomba de la Nagasaki?

[Imagine: aintallthat.gif]
Yeah... You Know.

#45
Deci nextu chiar aici:D. Ma bucur ca v-a placut ultimu capitol:X. Sper ca acesta e macar pe aproape… Acum am putin timp deci vreau sa va multumesc muuuult muuult de tot pentru comm`uri, m-au incurajat:X. Sper sa am idei bune in continuare si sa cititi ficul meu. Si inca ceva:)), am observat ca ficul este destul de vizualizat. Deci frati si surori, daca tot va obositi sa-l cititi lasati un comm mic acolo, in care sa spuneti daca va place sau nu, ce nu va place sau pur si simplu sa imi spuneti ca-mi cititi ficul. Ar conta mult pentru mine, insa daca nu se poate asta e:)), eu oricum voi continua sa pun capitolele cand am timp.
Imi pare rau ca v-am tinut in suspans atat de mult:(.
Prima parte va fi povestita din perspectiva lui Pain, de cand erau inca la casa lui si Konan plangea.
Lectura placuta>:D<



Capitolul XI

~Pain~





Nu inteleg de ce plange, dar vreau sa o opresc. Nu vreau sa sufere, mai ales daca stiu ca nu e vina mea. Nu pot sa o las sa planga asa, as vrea sa pot dar chiar nu ma lasa sufletul. Ma apropi de ea si o iau imbrate, incercand sa o linistesc. Vreau sa o fac sa se simta bine, in siguranta, asa ca incerc sa fac primul lucru care imi trece prin cap.

Ce dracu? Eram gata sa o sarut, credeam ca si ea vrea asta, insa daca greseam? Ar fi crezut ca vreau sa profit de faptul ca este intr-un moment mai… nu stiu cum sa ii spun, sensibil? Am intrebat-o daca sigur vrea asta si ea ce face? Ma lasa balta, asta face. Nu stiam ce sa mai zic. Ce am facut atat de rau? Doar am intrebat daca e sigura, se pare ca si atunci cand vreau sa fiu un gentleman tot gresesc.

Nu o sa inteleg niciodata femeile, niciodata! Stateam socat pe podea. Cum m-a refuzat pe mine? Eu nu sunt respins de fete, toate incearca dar nu se pot abtine. Nu vreau sa ma laud dar arat bine. Daca as fi fata sigur m-as indragosti de unu care arata ca mine. Ma ridic de pe podea si ma uit in toate partile, dar nu o gasesc nicaieri. Unde mama dracu s-a dus? Incerc sa raman calm, insa nu pot! O caut ca disperatu’, dar nu e nicaieri.

Ce puii mei sa mai fac? Ma intorc in camera mea, iau o sticla de whisky de sub pat. Da, in caz ca se intreaba cineva eu tin bautura acolo. Sub patul meu e frig, deci alcoolul sta in conditii bune. Ies furios din dormitor si ma trantesc pe canapeaua din sufragerie. Iau un pahar de pe masuta din fata mea si observ ceva: cheile de la masina lipsesc. Am ramas cu gura cascata, apoi am inceput sa rad. Doamne, la ce ma gandesc! Cum sa imi treaca prin cap asa ceva? Sigur am ratacit cheile pe undeva.

Dar zambetul incepea sa-mi dispara. Privesc pe geam si nu-mi vine sa cred ochilor. Masina mea este condusa de cineva. Ma indrept spre pragul usii si realizez ca acel cineva este defapt Konan. Nu stiam ca stie sa conduca. Deci cu asta a intrecut orice masura. Nimeni nu se atinge de masina mea, nimeni! Simt ca fierb in suc propriu. Putea sa faca orice dar nu asta. Ma intorc pe canapeaua mea comfortabila si paharul cu whisky si incerc sa ma calmez, chiar reusesc. Savurez cu atata placere acea “licoare”. Este minunata.

Privesc paharul apoi beau din el cu atata placere, deja incep sa uit de toate problemele cauzate de curva aia albastruie. “Curva albastruie” ? Deja incep sa ma imbat… Dau alt pahar peste cap si inca unul si inca unul si tot asa pana intra tarfa. Chiar urasc sa ii spun asa fiind ca sunt constient ca nu este, insa ma doare atat de tare sa vad ca incepe sa se indragosteasca de impotentu` de Itachi incat imi vine sa o omor. Orice doar sa nu o vad in bratele aluia. Daca stau mai bine sa ma gandesc imi vine sa o omor chiar acum pentru ca mi-a aruncat paharul din mana.

- Ce dracu aveai tu cu bautura mea nebuno?
- Nu mai bea atata cretinule! Unde dracu crezi ca ajungi cu atata alcool? La dezalcoolizare, iti spun eu.
- Vorbeste mai frumos inconstiento! Crezi ca mata ar fi mandra daca te-ar auzi acum?
Ooops, i-ar am comis-o… Am zis de mama ei, nu vroiam sa sune asa urat, dar a sunat. Imi pare rau, dar acum sunt prea nervos ca sa maid au inapoi.
- Pai poate ar fi. Daca te mai prind cu atata bautura te omor cu mana mea. Ai inteles?
- Hmm. De ce te-ai intors?

Asta a fost cel mai minunat dialog purtat vreodata in viata. Si totusi, raspunsul la ultima intrebare m-a binedispus. Stiam ca nu poate ajunge la Jiraiya. Pai nu il pot face pe sef sa ne astepte asa ca ii spun sa mearga in masina. Putin surprinsa de atitudinea mea de bad drunk boy se urca in masina si asteapta sa o pornesc. Nu stiu cum am reusit sa ajungem intrege la Jiraiya, nu am fost atent deloc la drum.

Tot ce am facut a fost sa ma gandesc la ce a spus: “ Daca te mai prind cu atata bautura te omor cu mana mea. Ai inteles? “ . Oare ii pasa de mine sau are o problema cu orice betiv notoriu? Nu imi pasa care e adevarata varianata, in mintea mea imi imaginez ca ii pasa de mine. Ar fi prima care s-ar gandi la sanatatea mea, nu la bani.

Desi am avut multe relatii nu pot spune ca am iubit vreodata. Fetele se uitau la banii mei si nu ma deranja asta. Atat timp cat aveam ce f*te si nu costa prea mult era bine. Dar Konan ce fel de persoana e? Nu-I pasa de bani, ba din contra… ii este greu sa imi si ceara. Defapt nici nu face asta. Si nici nu se uita la mine. Sunt cumva urat si nu ma prind? Sper ca nu. Dar totusi sunt sigur ca arat de o mie de ori mai bine decat Itachi. Dobitocul asta nici nu tine la ea, vrea doar o partida de s*x, maxim doua si apoi se duce dupa alta pi*da. Nu support oamenii ca el. Ei bine, si eu am avut parte de muuult s*x la viata mea, insa doar cu c*rvele, care fac ce fac pentru ca vor. Niciodata nu am profitat de o fata oarecare, pentru ca oricat de ticalos as vrea sa fiu nu pot face asta. Chiar tin minte ca…

~~~Flashback~~~

Odata ma imbatasem si Deidara ma provocase sa ma dau la Tenten, o fata destul de simpla care ar accepta sa treaca prin patul meu doar ca sa ajunga in al lui Neji. Cum sunt bun prieten cu el as putea rezolva oricand. Deci am luat-o pe Tenten in camera si ea incepuse sa se panicheze putin. Fiind inca virgina se temea. Oricat de beat am fost nu am putut sa i-o trag, deoarece mi-era mila de ea si oricum nu e mare frumusete. Dar nici nu puteam sa pierd pariul cu Deidara.

Prin urmare i-am dat lui Tenten "niste mai multi" bani ca sa spuna ca am facut-o si desi a fost un viol i-a placut. Am ciufulit-o putin, i-am zgariat hainele si gata, arata ca victima unui viol perfect. Dupa cateva zeci de minute timp in care din camera in care ma aflam s-au auzit gemete, clar mimate, am iesit. Eu aveam mersul acela de smecher idiot, iar fata pe care se presupune ca am abuzat-o mergea speriata in spatele meu. Deidara a scos nervos banii si mi-a dat prieteneste un pumn…

~~~End of flashback~~~

Nu stiu de ce m-am gandit la asta, oricum ideea e ca sunt un tip cu suflet bun. Atat de bun si prost incat nu ii spun lui Konan nimic. Adica poate exista o sansa ca si ea sa ma placa pe mine, insa daca ramana asa pamapalua, desi par dur, nu o sa aflu niciodata. Curand ii voi spune… Si ce-i spun? “ Stii… mi se pare ca imi placi si as vrea sa fiu cu tine. Tu ce zici? “ E atat de greu. Cu celelalte imi era atat de usor. Le intimidam putin, ele cedau si gata. Aveam iubita, ce-i drept nu pentru mult timp. Relatiile genu asta ma tineau maxim o luna. Si cu ce ma alegeam? Pai cu nimic.

Erau doar o pierdere de timp acele c*rve. Si cred ca t@rfa sefa e Temari. E prima cu care m-am “tavalit in pat” stiind ca are pe cineva. Ma simt prost cand ma gandesc la asta. Shiakamaru este prietenul meu… Dar eram beat… totusi asta nu e o scuza. Trebuia sa gandesc cu capu`, nu cu p*la. Chiar nu pot sa il las pe Shikamaru sa umble cu c*rva de Temari, el e un baiat bun si merita o fata care tine la el, nu la marimea p*nisului sau.

Dupa ce m-am gandit la toate aceste lucruri am realizat ceva: eram singur in masina, in curtea sefului. Nu inteleg cum am ajuns, dar bine ca sunt intreg. Imi dau doua palme ca sa imi revin si ma duc catre vila. Intru usor si sunt intampinat de o atmosfera dubioasa: Hinata e socata, “ Lady “ Tsunade nervoasa, Ella tocmai spune ca nu mai e virgina. Ce? De la varsta asta? Nu pot sa cred. Probabil nu stie ce vorbeste bietul copil. Sasuke si Jiraiya arata de parca li s-a sc*lat, iar Naruto rade cu pofta. Ce am ratat?

- Unde sunt Konan si Itachi? Pun aceasta intrebare fara sa gandesc macar, iar tonul pe care am zis-o este destul de iritat si iritant. Naruto se apropie de mine astfel incat ceilalti sa nu poata auzi ce imi spune.
- Asculta Pain, tu imi esti ca un frate asa ca iti spun sincer sa o lasi balta pe Konan. Poate e de gasca, dar nu merita efortul tau. E mult prea naiva. Probabil ca acum e moarta dupa Itachi doar pentru ca imbecilul asta i-a facut cateva avansuri. Stiu ca o placi, dar ea nu e in stare sa constientizeze asta. Si oricum, daca v-ati combina vreodata ar fi geloasa daca ai vorbi cu orice fata si la cat de impulsiva e te-ar omori cu ceva. Deci ea nu e buna pentru tine. Ai inteles? Cunosc multe fete dragute, ti le pot prezenta oricand vrei tu amice. Deci ce zici?

Wow, nu stiam ca lui Naruto chiar ii pasa. Si stiu sigur ca nu minte. Isi pune mana dreapta pe umarul meu si afiseaza zambatul sau specific. Oricum are dreptate. Nu are rost sa mai incerc cu Konan. Si totusi… nici macar nu am inceput sa incerc, ma dau batut usor. Momentan gandesc gresit din cauza alcoolului consumat, insa mai tarziu voi stii ce sa fac.
- Hei Naruto, vrei sa vii cu mine la c*rve?
- Desigur amice! Nu te ingrijora Hinata, merg doar sa am grija de el.

Termina aceste cuvinte si o saruta rapid. Sunt atat de draguti astia doi. Si eu ma simt fericit cand ii vad asa. Iau cheile masinii blondului si vreau sa plec, insa niste cuvinte rostite de o copila mica si inocenta ma fac sa rad.
- Mami, mami! Ce inseamna “c*rva” ?
- Vine de la “c*r” draga. Ce explicatie penibila da si Tsunade...
- Mami tu ai c*rul mare, esti c*rva?
Mai am putin si mor de ras, dar eu si Naruto ne abitnem pana iesim din camera. Apoi radem ca niste idioti. Micuta Ella spune mereu chestii dubioase, sunt sigur ca si Naruto o invata la prostii.

Ma uit in stanga si in dreapta incercand sa-l gasesc pe blond, insa nici urma de el. Ceva ma trage de picior, acel ceva fiind cineva, adica Naruto. Inca radea pe jos, nici nu putea sa vorbeasca sau sa respire. Stiu ca a fost amuzant, dar sa termine odata. Dupa 5 minute se ridica cu greu si mergem la masina. Fiind masina lui o conduce el. Eu stau in dreapta si gandesc profund.

Oare pe cine voi alege de data asta? De Karin m-am plictisit. Poate Ino? Sau Tayuya? Blonda e mai buna, asa mi-au spus si Deidara si Sasori. Deci banuiesc ca au dreptate. O frana brusca imi tulbura gandurile. Semafarul rosu plus masina cu viteza egal Pain aproape zburat prin parbriz. Frana a fost destul de urata. Naruto se uita ingrijorat la mine, cerandu-si mii de scuze. Ii spun ca nu e nicio problema si asteptam sa se faca verde. Asteptatul asta ma omoara. Parca dureaza o vesnicie. Simt cum ma cuprinde oboseala si genele mi se impreuneaza.


#:-s De vreo saptamana tot scriu acest capitol, in fiecare cate putin:)). Cam asta ar fi tot. Nu mai am timp sa scriu ceva si din perspectiva lui Konan, deci sorry:[. Capitolul este necorectat deoarece nu mai am rabdare sa il corectez, dar voi reveni mai tarziu cu un edit. Daca gasiti cuvinte repetate, sau lucruri fara sens imi pare rau. O sa incerc sa pun capitolul XII curand, sper sa am timpX_X.
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#46
Hey Andreea :> [am retinut numele :))]

Ma bucucr asa de tare ca ai pus nextu'. A fost asa de palpitant, mi-a placut la nebunie cum ai descris sentimentele lui Pain fata de Konan. Se vede ca el chiar simte ceva anume. Acuma sa vedem ce o sa spuna si Konan:> Puteai sa scrii putin mai mult, avand in vedere ca ai cam reluat ce s-a intamplat si in capitolul precedent, chiar daca era din perspectiva lui Pain, dar se intelege ca ai vrut sa conturezi mai bine sentimentele lui.
Well je asteapta nextu` ca deobicei so, gambate:bye: Pupici!:*
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#47
Hey,deci dupa cum vezi aterizez si eu pe aci'...
Capitolul acesta a fost destul de lung si din nou m-ai surpins vocabularul personajului..
Ai descris destul de bine sentimentele personajului, insa mi se pare putin derutat, nesigur intr-un anume fel, ar trebui sa fie mai stabil pe gandurile/faptele pe care le face, bine acum totul ramane la dorinta scriitoarei..
Actiunea a fost ok, a decurs bine fara sa fie fugarita, insa dialogul ar mai trebui putin retusat, unele fraze nu isi au sensul, putea usor relatate in mod indirect.
Pai cam atat am avut de zis, astept next. Bye.


#48
Hah. Urmeaza comm-ul meuu ! @,@
Deci, trei cuvinte: Mor.de.ras ! =]] Omg, asta a fost cel mai fun capitol din cate ai scris tu in fic-ul asta. Dupa ce eram eu ametsita si omorata de la rasul cu sormea [ ssakura3 ], akum m-am terminat. Ma doare burta.~ Pauza ~.
Asa, mult mai bine. Multe faze din acest capitol ma emotioneaza si ma fac sa ma gandesc ca Pain nu e un om asa insensibil . Dar, totusi : Modestia lui lipseste. xD .
Imi place, mai ales unele faze care m-au dat jos de pe scaun. x3
Anunta-ma la next neaparat! ^.^
:*
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#49
Neko, si eu mor de ras=)) I-am trimis unei prietene link-ul si a zis ca era pe jos:))
Ei bine, se pare ca am ajuns si eu pe aici si nu prea mai reusesc sa nimeresc tastele^^" O sa fiu scurta si la direct:
Imbunatatiri peste tot. La dialog, la descrie si la naratiune. Ai umor, ti-ai zis-o multi presupun, ma rog ideea e ca ador ultima parte, Ella si Naruto sunt frati cumva? Ce faze mi-ai mai placut? Ti le insir, ok:d

. Ce puii mei sa mai fac? Ma intorc in camera mea, iau o sticla de whisky de sub pat. Bautura le revolva pe toate, mooor=))

- Hei Naruto, vrei sa vii cu mine la c*rve?
- Desigur amice! Nu te ingrijora Hinata, merg doar sa am grija de el.
Termina aceste cuvinte si o saruta rapid. Sunt atat de draguti astia doi. Si eu ma simt fericit cand ii vad asa. Iau cheile masinii blondului si vreau sa plec, insa niste cuvinte rostite de o copila mica si inocenta ma fac sa rad.
- Mami,mami! Ce inseamna “c*rva”, vine de la “c*r”, nu? Mami tu ai c*rul mare, esti c*rva?
Tsunade e c*rva pentru ca are posteriorul mare=)) Totusi \(^o^)/ NaruHina <3 Pur si simplu ii ador pe astia doi si pe Konan si Pain(Iahiko) pacat ca-s morti...

O frana brusca imi tulbura gandurile. Semafarul rosu plus masina cu viteza egal Pain aproape zburat prin parbriz. Un cuvant: Mooooor. din nou=]]
Sunt sincer curioasa ce se va intampla cu Pain si Konan dar si cu Naruto si Hinata, cred ca ti-am mai zis ca-i ador:d

Cam atat am vrut sa zic... nu ca as fi vrut neaparat dar ai zis ca vrei commuri si iatama^^ Scuze ca daca te-am plictisit dar sunt rapusa de o raceala nu prea draguta, ma taie cu cutitasul ei mititel:)) Succes cu noul capitol si anuntama cand apare:o3
P.S. Scuze de "mitraliera" cu emoticoane^^ Inca unu'...
[Imagine: KMS02-5.gif]
An alter-ego: Let your trouble fly like they have wings.
Me: Well,they actually have...
The alter-ego: What?
Me: It's just... they follow you anywhere XD

#50
In ultimul timp nu prea am primit comm`uri, dar nu ma supar. A inceput scoala si nu mai are nimeni timp:(. Ma bucur ca nu mai sunt asa un dezastru ca la inceput si ca va face cat de cat placere sa cititi ceea ce scriu. Totusi vad cu nu merge cu voi fratilor:(. Serios, tot ce v-am cerut a fost parerea. Atat. E chiar asa mult sau greu? As vreau si eu 5 com`uri mici acolo. Vreau sa stiu si eu daca e bine sau nu ce fac, daca e originala ideea, etc.
Pentru ce-i care nu au observat am modificat titlul.




Capitolul XII

~Konan~





Continui sa ma zbat, insa idiotul de Itachi nu imi da drumul. Am reusit sa soptesc un: “lasa-ma dr*ca sa vorbesc” . Nu ii place ce ma chinui eu sa spun.
- Nu vrei sa termini? Lasa, te fac eu sa taci...
- Sa te vad Uchiha!
Nu trebuia cred sa spun asta. Sau trebuia? Vad ca se intampla ceva ce cel putin ma va incanta partial.Oare sunt constienta de ceea ce vorbesc? Nu cred… Stau lipita de perete, iar Itachi e atat de aproape de mine, ii pot simti respiratia. Dar nu inteleg de ce se opreste. Se uita insitent in ochii mei caramazii, in timp ce eu imi musc buza de jos. Ma simt atat de incoltita de privirea brunetului incat ma uit in alta parte.

Pentru cateva secunde e liniste, apoi Itachi isi pune mana stanga pe perete, chiar foarte aproape de parul meu. Se apropie de mine si imi sopteste aproape de ureche: “Pisicuta nu mai e asa periculoasa... “. Cuvintele sale sunt urmate de ceva ce ma face sa ma simt inferioara. Imi saruta pilea fina a gatului atat de lent si senzual incat ma face sa imi doresc sa fiu a lui, dar nu vreau. Totusi, trebuie sa recunosc ca ma face sa ma simt foarte bine.

Chiar ma intreb cum saruta, nu cred ca voi mai astepta mult raspunsul. Sirul de saruturi se ridica din ce in ce mai sus pana ajunge langa buzele mele. Inchid ochii asteptand ca el sa faca urmatorul pas insa se opreste. Imi dau seama cat de penibila sunt si il plesnesc. Isi duce mana la obrazul lovit si incepe sa il maseze lent.

- Cam tarziu pisicuto. Desi incerci tu acum sa faci pe dura stiu ca ma vroiai. Daca nu ti-ar fi placut ma loveai de prima data.
Are perfecta dreptate. Trebuia sa gandesc mai rapid. Mi-e rusine de propriul comportament.

Cum am sa ma scuz acum? Trebuie sa ii zic ceva repede, deja e liniste de prea mult timp. Offf! Sa-mi bag p**a! Urasc sa zic asta. E urat. Nu pentru ca folosesc cuvinte vulgare, ci pentru ca nu am ce sa imi bag. Trebuie sa lucrez si la injuraturile mele. Ce incapabila sunt. Dar inainte de a-mi incepe scuza penibila continua el.

- Totusi nu esti asa naiva precum te credeam inainte. La cate avansuri ti-am facut pana acum altele ar fi fost deja in pat in locul tau. Deci te respect pustoiaco. Dupa micul sau discurs imi da un pupic pe obraz, foarte aproape de buze. Il urasc...
- “Pustoaica”? Bine, bine! Poate ca am doar 20 de ani dar nu sunt asa mica!
- Ai dreptate. Tu nu esti mai mica decat mine, sunt doar eu mai mare cu vreo 4-5 ani. Oricum, imi placi pentru ca esti tupeista.

Vreau sa ii spun ceva dar el intervine cu un “Shhhh” si nu inteleg de ce ma pierd asa usor. Parca sunt proasta, parca nu sunt eu. El iese din camera si afiseaza fata de ingeras, spunandu-le celorlalti ca mi-a explicat ca nu e bine sa fiu asa impulsiva. Ce sa zic, inteligentul. Parasesc si eu camera in care ma aflam si imi cer scuze fata de Lady Tsunade. Ea se uita urat la mine apoi ii sopteste Hinatei ceva. Bruneta se apropie de mine, ma ia de mana si urcam in graba niste scari.

Ajungem la primul etaj si intram intr-o camera dezordonata, a unui baiat presupun. Este o camera mare si crem. Pe partea stanga este un dulap din lemn masiv, urmat de o fereastra mare. In dreapta camerei se poate observa un pat imens, in care m-as arunca chiar acum daca Hinata nu ar fi cu mine. In fata patului este un un calculator asezat pe un birou. Lasand aceste detalii plictisitoare am observat ca peste tot sunt poze cu Naruto si Hinata. Poze facut de Craciun, Revelion, Sfantul Valentin si altele. Presupun ca este camera lui Naruto. Tipul chiar tine la Hinata daca tine atatea poze cu ei doi.

Amintindu-mi de bruneta o intreb ce face in dulapul blondului. Nu imi raspunde, continua sa caute pana gaseste o rochie cu animal print draguta. Se uita la mine, apoi la rochie, iar la mie, iar la rochie. Apoi priveste ingandurata pe geam. Se invarte prin camera vreo doua-trei minute, apoi se intoarce la dulap si scoate o pereche de sandale cu tinte. Priveste multumita si se apropie de mine.

- Hai imbraca-te! In seara asta mergem in club dupa ce ii luam pe baieti.
Vocea ei este atat de calma, blanda si feminina. Chiar este femeia perfecta pentru Naruto. Dar stai putin! Ce a zis?
- Ce?! Eu nu port asa ceva! Asta e tinuta pentru o fata, mie imi plac doar jeansii.
- Hei, spune Hinata zambind. O sa arati bine.

Da pai, cred ca m-a convins. Nu o sa moara nimeni daca o sa imi iau o data in viata si altceva inafara de jeansi. Nu pot sa cred ca sunt de acord. Mi-am dat “hainele” jos, adica doar tricoul lui Pain, cu mesaj destul de… interesant. In timp de ma uitam mai bine la viitoarea mea tinuta Hinata imi arunca o pereche de dress-uri negre, fara model. Ma imbrac repede si o intreb pe viitoarea doamna Uzumaki unde as putea gasi o oglinda.

Ea imi spune ca este chiar pe usa dulapului. Ma ridic din pat si cu greu ajung pana la dulap pe tocurile astea. Privesc intens si imi dau seama ca sunt... frumoasa. Cred ca e prima data cand cred asta despre mine. Apare si Hinata intr-o rochie draguta, partea de sus fiind tot cu animal print. Ma ia de mana si imi spune sa plecam. Hmm, e doar ora 18, nu e prea devreme pentru club?

In fine, poate mai avem si alta treaba si nu avem timp se ne intoarcem aici sa ne schimbam. Coboram scarile si mergem la “Sefu”, care statea tolanit pe canapeaua alba, cu paharul de whisky in mana. Hinata ii se adreseaza cu “nasule”, iar eu tac. Momentan cu prea am ce vorbi. Mosu se ridica in picioare si ii da brunetei un plic.

- Sasuke va asteapta in masina. Dupa ce ajungeti la destinatie fina va inmana plicul cuiva, iar tu Konan vei sta si vei privi atent pentru a invata arta diplomatiei de la Hinata. Daca terminati cu bine aceasta misiune atat de grea incat il puteam si trimite si pe cel mai prost om din lume, adica Deidara, mergeti sa ii luati pe Naruto si Pain si va petreceti seara asta in clubul lui Gaara. Nu vreau sa va intoarceti batute, violate sau moarte. Am fost suficient de clar?
- Da domnule! Spunem amandoua in acelasi timp. Wow, e pentru prima ora cand sunt politocoasa cu omul asta. Si parca nu e atat de greu.

Jiraiya ne face semn ca sunt libere si plecam. Este atat de greu sa mergi pe tocurile astea! In fine. In timp ce aveam grija sa nu imi rup ceva mergand aud un claxon si privesc dezorientata in preajma. Cel care ne claxonase este Sasuke. Urcam in masina lui si Hinata il intreaba unde mergem. “La un vechi prieten veninos” este raspunsul lui,spus parca cu ura in voce. Bruneta intelege despre ce e vorba insa eu habar n-am. Pai o sa aflu la momentul potrivit.

Ma uit la Sasuke si incep sa observ diferentele dintre el si fratele sau. Sasuke are parul scrurt, negru, cu reflexii albastrui. Itachi are parul lung si negru. Sasuke e de gasca si politicos. Itachi e insensibil, pervers si nesimtit. Si desi amandoi au ochii negri Sasuke priveste cu sila si uneori chiar cu dispret, asta pentru ca am auzit ca a suferit destul de mult. In schimb Itachi are mereu acea privire care spune “ce te-as f*te o data!”.

Cred ca singurele chestii pe care le au in comun sunt ca amandoi fac parte din clanul Uchiha si ca au cu siguranta aceeasi mama, de tata nu stiu ce sa zic. Nu stiu de ce i-am comparat pe astia doi, pai daca nu am ce face...

Hmmm, pe cine as mai putea compara? Aaa, da! Naruto si Pain. Pai amandoi au parul facut tepi, doar ca Naruto este blond, iar Pain nu. Amandoi sunt de treaba. Cu amandoi ma inteleg. Cate asemanari. Si totusi cred ca am gasit si o diferenta. Naruto o iubeste pe Hinata, in timp ce Pain iubeste alcool si... tarfele ieftine. Pai e om, trebuie sa aiba un defect. De mult nu am mai gandit atat de profund.

E chiar placuta linistea asta. Ar fi prea frumos sa si dureze, de aceea telefonul brunetului a inceput sa sune in disperare. Se uita la el si se enerveaza usor, dar se calmeaza rapid. O roaga pe Hinata sa raspunda si sa ii zica fufei care il suna ca asta nu mai e numarul lui. Hinata face ce i se spune insa o voce pitigaiata incepe sa tipe:

- Stiu ca esti acolo Sasuke-kun! Vorbeste cu mine te rog. Trebuie sa stii ca sunt... gravida.
- C*rva proasta... mereu am folosit prezervativu’ cand am facut-o cu tine.
- Nu conteaza Sasuke-kun, tot sunt gravida si tu sigur esti tatal.
Am ramas muta. Cum poate fi cineva atat de prost frate? Cum?

- Asculta-ma bine Sakura. Daca ma mai cauti o singura data in viata ta de pitipoanca iti promit ca o sa ajungi sa traiesti cu Itachi intr-o cutie. De ce cu Itachi? Pentru ca va urasc pe amandoi! Si de ce intr-o cutie? Pentru ca fratele meu ar da toti banii pe filme porno cu Fetitele Powerpuff! Si cand o sa te intorci de la slujba, o sa il gasesti pe Itachi pe la vreo 45 de ani cu Ino, tragandu-si-o bine. Si o sa zici “De ce m-ai mintit Itachi? Ai zis ca nu ti se mai scoala!”. Dar o sa porfiti de sansa asta unica si o sa iasa un threesome pentru ca esti o c*rva disperata care o sa moara cu p**a in gura! Acum lasa-ma dr*cu in pace.

Wow! Tocmai am descoperit o alta latura a lui Sasuke, una foarte vulgara ca sa zic asa. Brunetul inchide telefonul si continua sa conduca destul de calm, cerandu-si scuze de limbajul folosit. Eu inca eram socata de imaginatia lui. Cum sa traiasca intr-o cutie? Ar terbui una uriasa. Dar bine ca Sasuke opreste masina si nu mai sunt nevoita sa ma gandesc la lucrurile astea stupide.

Hinata coboara prima si bineinteles ca vreau sa o urmez insa si ea si Sasuke imi spun sa raman in masina alaturi de brunet. Am zis un “pai.....” dar Hinata era deja plecata. Sasuke aprinde o tigara si ma intreaba daca vreau si eu. Nu am mai fumat de mult timp. Nu ar strica se reincep. Aprind tigara si il intreb pe brunet ce e in plic si cu-i trebuie sa i-l duca Hinata.

- La cum il cunosc pe mosul ala probabil a pus ceva stupid, cum ar fi prezervative. Pai plicul ar trebui sa ajunga la Orochimaru. De aceea nu te-am lasat sa mergi cu Hinata.
- Adica?
- Pai timpul este un obsedat mai mare decat Jiraiya daca iti vine sa crezi. Il mai punea pe Itachi sa rapeasca fete din cluburi ca sa le violeze si apoi dupa ce era satisfacut le ucidea lent si fara mila. Hinata nu are de ce se teme, deoarece toti stiu ca daca ea pateste ceva isi pot lua adio de la viata. Insa tu esti nou venita in grupul nostru, nu avem garantia ca esti in siguranta in cuibul ala de serpi pe care Orochimaru il numeste “casa”.

Ce dragut, chiar le pasa de mine. Chiar ma simt importanta. Altcuiva nu i-ar pasa de mine.
- Si inca ceva Konan. Ignora-l pe Itachi. Nu vrea nimic serios cu tine, deci nu merita ca o fata frumoasa si desteapta ca tine sa isi piarda timpul cu el. Daca vrei o relatie ai putea sa te gandesti la Pain, el pare interesat de tine.
Cine? Pain? Da sigur, cum sa nu. Pain arata prea bine pentru mine si oricum el prefera c*rvistinele alea. Deci o relatie cu el e din start exclusa.
Imi termin tigara si astept sa apara Hinata. Daca ma gandesc mai bine tigarile nu sunt singurele care mi-au lipsit. Mi-e dor de lumea aia perfecta in care sunt inconjurata de lucruri stupide care pe moment ma fac fericita. Mi-e dor de droguri...



Am terminat. Nu stiu daca e scurt sau lung, stiu doar ca am terminat. Si mentionez ca am stat sa scriu asta in loc sa imi fac temele la romana! Deci apreciati-mi efortul:)). Capitolul e necorectat. Sper ca nu am multe greseli.


Pai, dupa muuult timp mi-am amintit si eu ca ar trebui sa sa pun poze:)). Deci uite-le chiar aici:

[O parte din personaje]

Pain
Konan
Naruto
Hinata
Tsunade si Jiraiya
Itachi
Sasuke
Sakura
Deidara
Ino
Karin
Orochimaru

[Tinutele fetelor]
Konan:
Tinuta club si sandale negre
Hinata:
Tinuta club si pantofi
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love in the jail Who said i have to be normal 27 26.887 25-11-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)