Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Moleculele tale prezente in trupul meu

#51
In primul rand, imi cer scuze ca nu am mai postat de atat timp.

Ramonitzz, ma bucur enorm ca-ti place atat de mult; ma indoiesc, totusi, ca ar fi cel mai tare fic. Nextul sper sa nu te dezamageasca.

hudea_amalia, imi pare rau sa te dezamagesc, dar povestea mea nu va fi prea lunga (am intrat la liceu si e mult de lucru). Asta e penultimu capitol, deja l-am scris pe ultimul. Nimic de facultate, din pacate. Totusi, sper sa-ti placa.

Darky, ms :-*. O sa-ti raspund la intrebari.
1. Ai sa vezi si singura.
2. Si asta ai s-o descoperi tot singura.
3. Sasuke nu se foloseste prea tare, dar nici nu iubeste. Circumstantele. Atat.
4. Da.Din lipsa de maturitate.
5. Sakura nu va mai canta.
6. Doi ani.

JustMusic, cred ca toti o urasc pe Karin... Saracuta. :-*

Zambet.cOlOrAt, cred ca eu am intarziat mai mult. Cum am mai zis-o , nu prea multe peripetii. A inceput scoala (sunt la mate-info). Dar sper sa-ti placa.




20. Foc

[/b]Imposibil.[/b] Am zis-o o data si ma repet. Imposibil... Imposibil ca, dupa atatia ani in care ma resemnasem, el sa reapara. In subconstientul meu, stiam ca se va intoarce in Japonia, dar inca nu sunt pregatita sa-l revad. Stiu ca nu voi fi langa el, dar e mai aproape ca niciodata. Vestea m-a lovit ca un traznet, iar iluziile mele de a renunta la el au fost spulberate. Doamne, cat ma doare sa-l stiu reintors alaturi de ea . Nu e drept ca, toate cele ce tin de trecut sa ma loveasca din plin, iar viata sa isi bata joc de mine . Poate ca e mai bine ca el sa se reintoarca, dar valul de sntimente sufocante m-ar lovi din nou, cu aceiasi intensitate. As vrea ca si el sa sufere ca mine, vazandu-ma cu Gaara, dar stiu ca asta e prea mult. Daca m-ar fi vrut, ar fi ramas. Probabil ca s-a saturat si s-a decis sa ma lasa , de prea mult timp, ar inca nu sunt pregatita sa accept ca ma va privi fara sa-i pese.

_________________________
- Sakura ! Sakura ! Hey, iubito, trezeste-te! Te simti bine ?
- Ohhh, nu am nimic... Ma gandeam doar.
Fata lui Gaara niciodata nu-mi paruse mai straina, iar cuvintele pareau ca vin dintr-o alta lume. L-am privit , zambind stins, fara sa arat, insa, regretul imens pe care il simteam. Stiam ca nu-l merit pentru ca nu as fi fost niciodata in stare sa-i ofer sentimentele pe care el mi le oferea, dar nu vroiam sa ma despart de el. Recunosc , cu durere, ca el e ca un colac de salvare, fara care m-as fi inecat de mult, dar care nu ma invata sa inoat.
- Am auzit ca se intoarce... Te gandeai la el ?
- Ooo, nu . Niciodata. Am renuntat la Sasuke inca de cand a plecat. Ce rost mai are sa ma gandesc la el?
Am mintit, stiind , insa, ca Gaara nu credea ceea ce spuneam. Cu totii stiu ca inca mai tin la Sasuke, el fusese prima si singura mea iubire, dar nimeni nu se incumeta sa mi-o spuna de teama sa nu dezlantuie furtuna.
- Ok. Eu trebuie sa plec. Ne vedem mai tarziu, bine?
-L-am aprobat cu o miscare a capului, dupa care m-am indrepta si eu spre casa. Aveam nevoie de un somn lung.
______

La putin timp dupa ce adormisem am auzit soneria sunand si m-am ridicat somnoroasa , miscandu-ma spre hol pentru a o deschide.
Vazandu-l afara, mi-am simtit pulsul crescand si inima batand gata sa explodeze. Nu se schimbase prea tare; mai crescuse putin si avea parul ceva mai lung, atat tot. Iar pielea ii ramasese palida si buzele dornice de a fi sarutate. Si intreaga iubire renascuse.
Am incercat sa inchid usa, dar , vizibil mai agil, m-a prins de mana si m-a trans la el in brate. Incercam sa ma zbat , sa scap, dar tanarul nu parea dornic sa ma lase sa plec de langa el, strangandu-ma din ce in ce mai puternic, pana ce ajunsese sa-mi simta inima batand cu putere, presupun.
-Mi-a fost dor...
Mi-a sopti, facandu-ma sa-mi piard suflul. As fi vrut sa spuna ca si mie, dar lacrimile nu ma lasau sa zic nimic. Plangeam si tremuram, strangandu-i tricoul negru, ce mirosea atat de bine. Nu-si schimbase parfumul ce ma innebunea si nici statura intimidanta. Mi-am lasat capul sa cada pe pieptul lui. Crescuse mult, fiind mai mare cu aproape un cap decat ea . Se bucura; astfel ii era mai usor sa-l imbratiseze.
Nu mai gandeam lucid, nu stiam cum ajunsese el acolo, langa mine, cum aflase adresa apartamentului pe care mi-l cumparase tata de curand, de ce dorea sa ma imbratiseze sau cum de nu era alaturi de Karin. Stiam doar ca erau imbratisati in fata usii, iar el imi mangaia parul la fel cum o facuse in noaptea in care intrecusem masura cu alcoolul. Uitasem si de Gaara, si de Karin, si de noptile in care mintisem ca nu-l mai iubesc.
L-am simtit prinzandu-mi capul in maini si mangaindu-ma. Stiam ce urmeaza, asa ca am inchis ochii si am savurat sarutul ca si cand numai uniunea dintre noi conta. Mi-am lasa buzele sarutate, muscate, supte..., in timp ce mii de emotii ma napadeau .M-am lasat cu totul in mainile lui, ciudat de ametita. Imi saruta tamplele si obrajii , iar eu ii atingeam parul minunandu-ma cat putea fi de matasos.

La destul de mult timp m-am retras din sarut, regretand momentul de slabiciune. Nu-i puteam ceda, nu doream sa il lase sa se joace din nou cu mine si sa ma paraseasca. N-as mai fi suportat o a doua despartire. Nu atata timp cat invatam sa-l iubeasc din ce in ce mai mult... si mai mult. Am vrut sa plec, dar Sasuke nu parea dornic sa ma lase sa se indeparteze nici de data asta.
- Trebuie sa ma asculti ! Nimic nu e cum crezi tu...
Nu-mi venea sa cred... Nimic nu e cum crezi tu . . Dar ce era? Era doar un vis toata suferinta prin care trecusem?L-am privit nervoasa, plangand incontinuu.
- Dar ce-a fost? Stii macar cat am plans eu ? Stii cum m-am simtit stiind c-ai ales-o pe ea ? Crezi ca mie mi-a fost usor ?
Tipam, fara sa mai incerc sa ascund ceva. Daca el credea ca aveam sa il iert numai pentru ca mi-a spus ca i-a fost dor, se insela. Eu fusesem cea ce plansese noptile, iar el nu era sa ma iubeasca. Iar acum vine sa-mi dea din nou viata peste cap.
- Eu si Karin nu am fost niciodata impreuna.
Il auzieam si nu-mi venea sa cred. Chiar avea impresia ca eu sunt atat de proasta pentru a nu-mi da seama.
- Am facut-o doar pentru presa. Oricum stiam ca nu ma vei ierta, dar te-am iubit, Sakura, te-am iubit si inca te mai iubesc, iar nimeni si nimic nu va schimba asta.
Nu a fost cu Karin? Sa fi fost o minciuna totul? Iar eu am suferit pentru o minciuna... Aveam nevoie de timp pentru a pune totul cap la cap... Iar prezenta lui nu ma lasa sa gandesc. Daca mai statea o secunda il iertam si ii dadeam naiba pe toti. Dar nu trebuia sa-l iert, nu pana ce nu ma convingeam ca nu ma minte.
- Pleaca ! Am nevoie sa ma gandesc.
I-am mai zis , gata sa izbucnesc din nou. Si el a plecat. Nu inainte, insa, de a-mi saruta din nou buzele, lasand acea aroma atat de iubita.
___________________

#52
In sfasit nextu:)) Mi-a placut foarte tare capitolul, mai ales ca Sasuke s-a intors. Capitolul a fost ca intotdeauna superb. Am vazut o greseala de tastare undeva, dar deja am uitat-o:)) De... se mai intampla si la case boeresti. Descrierea marf, naratiunea ok. Dialogul nu a fost sec, iar actiunea nu mi s-a parut grabita. Astept nextu
Chu & Gambate:*

#53
Salut!
:chuu: :perv: :chuu:
Deci nici acum nu mi-am revenit din soc!
Nu pot sa cred! Cand am citit partea cand Sakura si Sasuke se intalnesc jur ca imi venea sa plang de bucurie ! Iti spun de acum ca mi-ai inseninat ziua cand am vazut ca ai scris.
Mi-a placut tot capitolul, am savurat din plin fiecare cuvintel pe care l-ai scris!
Faza cand Sakura a tipat la Sasuke ma lasat lata :))
Daca Sasuke nu a fost cu Karin, atunci la acel interviu la tv de ce karin a spus ca ei se iubesc si ca sunt impreuna? Si de ce Sasuke nu a reactionat in nici un fel ?
Inca ceva...... de unde a aflat Sasuke de adresa ei? Banuiesc ca Hinata sau Naruto au fost ca sa spun asa "tradatorii" :))
Stiu......iar te inebunesc cu miile de intrebari tampite de ale mele......dar ce pot sa fac........nu ma pot abtine. Sper ca nu te deranjeaza acest lucru.
Mi-ar place ca Sakura sa fie putin dura cu Sasuke ca sa sufere si el putin, dar sincera sa fiu pe mine chiar m-a imuiat faza cand spune ca stie ca nu o sa il ierte si isi declara sentimentele fata de ea.
Nici nu iti poti imagina cat de bucuroasa sunt ca ai scris in continuare.
Stiu cum e acum cu scoala, mai putin timp, dar te rog frumos si fa un micut sacrificiu pentru mine si pentru ceilalti care citesc ficul asta si sa postezi un capitol cel putin la 2 saptamani ca sa poti sa ai timp si de scoala si de fic. :pls:
Sper sa nu te deranjeze micuta mea si daca da imi poti da un pm sau sa imi spui pe net.

Astept sa vad parerea ta!

Ja Ne, si astept cu nerabdare urmatorul capitol :X :X :X : love:
:bye:

#54
Ultimul capitol... Stiu, va va dezamagi, dar n-am ce-i face. Nu m-as fi multumit cu o parte, vroiam sa scriu tot, toata viata lor, dar nu prea am timp. Imi pare rau,dar poate e mai bine sa fie asa. Ideea mea///

21 . Lacrimi

Au trecut doua zile de cand m-am reintalnit cu Sasuke, iar viata mea s-a schimbat radical. M-am despartit de Gaara chiar in acea zi, nu mai avea niciun rost sa continui sa-l mint ca-l iubesc si sa ma mint si pe mine ca l-am uitat pe Sasuke. Chiar nu mai vroiam sa-mi pierd timpul degeaba. Asa ca imi folosisem ultimele doua zile pentru a medita.
M-am imbracat in graba intr-o pereche de pantaloni si am pornit catre noul sau studio de inregistrare, gata sa-i vorbesc. Aveam nevoie sa il strang din nou in brate, sa-l sarut. Stiam ca vreau sa-l iert, mai mult ca niciodata.
Am ajuns repede si , odata intrata, l-am zarit in sala de canto, stand cu ochii inchsi pe o boxa. Era teribil de frumos, cu parul brunet ravasit si fata linistita. M-am apropiat, emotionata. Aveam nevoie sa fac ceva, sa incerc si eu sa mai repar din greseli. Il iubeam, ma iubea. Nimic nu ne mai putea desparti. Eram doi, nu numai unu. Acum puteam trai povestea menita. Ne iubeam...
M-am apropiat in fuga si l-am sarutat dintr-o data. A deschis ochii si mi-a raspuns, surprins, plin de dorinta. Nicicand nu ma sarutase atat de disperat, de violent. Nu ma mintise. Imi simtise lipsa; la fel si eu lui. Dar eram impreuna, noi doi, fara ca cineva sa mai poata interveni intre noi. N-as fi lasat pe nimeni, niciodata. Aveam incredere.
Imi mangaia parul in nestire, tragandu-ma mai aproape, in bratele lui. Aveam buzele rosii, muscate, sarutate. Obrajii, tamplele, parul. Ca intaia oara. Fericita din nou.
Cat ma bucur ! Te iubesc!
Mi-a soptit, cu respiratia intretaiata. Ma iubea, si eu pe el. Cata fericire, cata iubire !
Oh, Sakura, cat ti-am dus dorul ! Credeam ca fericirea m-a uitat, credeam ca n-ai sa ma ierti. Ii sunt recunoscator Domnului ca mi te-a readus. Cat te iubesc ! Nu vreau sa ne mai despartim vreodata. Tu vei ramane iubita mea mereu. Ne vom casatori mai tarziu, vom fi o familie. Nu te voi mai lasa...
Ma saruta si vorbea. Eu taceam, imbatata de el. Atat de fericita...
Tu ma iubesti ?
Intrebarea lui , tonul speriat. Am zambit .
Mai mult ca pe mine.
Era fericit. Si eu la fel.
Hai sa plecam de aici ! Undeva, oriunde.
M-a tras de mana si am alergat in strada. Atat de fericit, orbiti de dragoste. Credeam ca lumea este a noastra, ca nimic nu ne-ar mai fi putut sta in cale. Greseam, din pacate. Uitasem ca fericirea nu este eterna. Dar un camion a avut grija sa ne aminteasca.

____________

M-am trezit ametita, intr-o multime de oameni. Nu visasem, lesinasem. Iar cosmarul prinsese viata.
M-am ridicat din pat si am inceput sa tip, fara sa pot rationaliza. Intrebam intr-una : Unde e Sasuke ?, iar biata Hinata plangea langa mine. Mi-am dat seama singura, intotdeauna fusesem perspicace.
Vreau sa-l vad . Va rog !
Cum am dorit, am fost dusa la el. Speram ca urma sa-l vad conectat la aparate, dar nu. L-am vazut intins pe un cearsaf alb, aproape la fel de alb ca si el, cu ochii inchisi. Parea ca doarme. Atat de frumos. Atat de linistit. Atat de mort.
Am lesinat din nou, fara nicio forta.
_____________________

Inmormantarea a decurs in liniste, sedata, fara libertatea de a face ceea ce imi era menit. Nu avea niciun rost, ma durea. As fi vrut s-o fac acolo, langa mormantul lui. O fac acum, in apartamentul meu. O viata fara el e pierduta.

Draga mea Hinata,
Stiu ca n-ai sa ma ierti niciodata, nici eu nu m-as ierta. Doar ca o asemenea viata e pedeapsa. Nu suport sa-l stiu din nou departe. O noua pierdere. L-am pierdut odata, nu vreau s-o mai fac . Nu vreau sa ma casatoresc, sa am copii si sa continui sa-l plang. A fost marea mea iubire; inca este. Tocmai cand ne gasiseram fericirea. Nu are dreptul sa plece, Hinata, nu are dreptul. Nu-l pot lasa singur. Stii, ne iubim. Ne-am iubit pe pamant, ne vom iubi in ceruri. Pe vecie. Eu si el, Hinata. Un intreg. Ingropati-ma langa el !
Iarta-ma, draga mea ! Nu vreau sa plangi, nu mi-as gasi odihna. Vreau doar sa iti amintesti de mine in ziua in care iti vei unii destinul cu Naruto. Nu pierde iubirea, fii fericita. Pastreaza-mi un loc in inima ta, mereu vei ramane prietena mea.
Bucura-te, castigi un inger ! Am sa te pazesc, promit. Te voi feri de tristete, numai sa nu plangi.
Nu uita, te iubesc !
Adio...
A ta, Sakura.

#55
OMG! :X:X:Xprima:"> dar totusi...in sfarsit continuarile:X Deci..nu imi imaginam asa un final...tragic...intalnirea dintre Sasuke si Sakura a fost...ciudata parca...dar mi-a placut:X deci...nu stiu cum sa descriu...faptul ca Sakura s-a sinucis pentru el...Pentru viata fara el...minunat! ma mir totusi ca nu s-a bagat Karin intre ei cand s-au intalnit...si imi place purtarea lui Sasuke...e copilareasca..."Hai sa plecam de aici! Undeva, oriunde." :x totul a fost perfect...As vrea sa te felicit pentru talentul tau de a scrie! Acest fic a fost unul din cele mai bune fic-uri pe care le-am citi...Idee originala,dialog,descriere,naratiune...absolut tot!

#56
Ce pot sa spun m-ai lasat total fara cuvinte. A fost minunat. Momentul reintalnirii lor a fost foarte frumos si chiar credeam ca vor ramane impreuna. Este atat de trist cand te gandesti ca s-au iubit atat de mult si nu au reusit sa ramana impreuna si sa fie fericiti. Ai descris foarte bine si frumos totul chiar te pricepi si povestea a fost foarte originala. Cat despre sfarsit, desi este trist, a fost totusi minunat. Ai reusit sa ii descrii foarte profund sentimentele Sakurei pe tot parcursul operei si ai evidentiat foarte bine cat de mult il iubea pe Sasuke. Era inevitabil ca dupa ce aflase ca Sasuke, care a reprezentat totul pentru ea, chiar mai presus decat viata, a murit sa isi doreasca sa il urmeze si in ceruri. Sincera sa fiu de cand am citit primul capitol mi-am dat seama ca nu vor fi la sfarsit impreuna si nu stiu de ce dar chiar aveam impresia ca Sasuke va muri in cele din urma. Oricum nu anticipam ca va muri in urma unui accident de masina si in niciun caza ca va muri si Sakura. Oricum mi-a placut cum ai incheiat povestea. Regret un singur lucru si anume ca s-a terminat. Oricum a fost totul superb si mi-a placut mult. Mult succes la liceu! Si inca o data sincerele mele felicitari.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#57
Ce pot sa spun..prima oara cand am citit ultimul capitol imi vinea sa plang:( adica sa terminat asa de brusc si atat de trist...am citit din nou toate capitolele la care nu mi-am spus parerea :d si toate au fost minunate....imi pare rau ca nu ti-am dat comentarii...totusi ai incheiat ficul cu tristete dar totusi a fost un sfarsit minunat
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

[Imagine: chibi_1462.gif]
, chibi-ul lui mada_sasuke


[Imagine: bg46rm.jpg]

Don't worry be happy
Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

A faithful friend is hard to find.. remember man and keep in mind

#58
asa de tristit finalul, dar imi place orice e tragic, pacat ca s-a terminat asa si nu a avut un final fericit dupa cum ar fi meritat amandoi dupa cat au suferit , dar viata iti da lovituri pe care nu le meriti. Finalul trist da un farmec a parte povestii, oricum ea a avut foarte multe pasaje triste, mai multe decat cele fericite, as putea spune ca povestea a fost o drama totala. Mi-a placu la nebunie si chiar imi pare rau ca a fost scurta si ca Sakura a trebuit sa indure atatea greutati.
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A human wolf's tale. SouL_ReapeR 4 2.850 10-05-2013, 06:18 PM
Ultimul răspuns: Yami
  The Tale of the Red Shinigami [part 1] Liar 0 1.568 24-07-2011, 10:46 PM
Ultimul răspuns: Liar
  A dragon tale... DragonForce 0 2.771 05-08-2009, 12:39 PM
Ultimul răspuns: DragonForce


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)