Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Marquiza dragostei. Contesa tradarii. [+16]

#31
Hy!:)

Am avut ce citi de cand nu am mai fost pe aici.
O sa incep cu greselile de tastare:
staine - straine
itervenit - intervenit
prin frumusetea - prin frumusetea ei
onorabilamea - onorabila mea
raspun - raspuns
picioarul - piciorul
stabile - stabila
mi-a - mi-au

Astea au fost greselile de tastare ale acestui capitol.Am vazut ca nici in cel dinainte nu ai avut multe greseli.In rest descrierea,dialogul,naratiunea sunt la locul lor.

Sasuke vampir,deci chiar ce imi doresc eu..:X:X Nu il pot lua eu pentru mine?Deoarece ador vampirii si ador cum arata Sasuke.Deci de acum il am numai pentru mine(daca s-ar si intampla asta:)) )

Astept nextul cu nerabdare,is curioasa cine sunt acele doua persoane.

Zbye Zbye!:*
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#32
Imi cer atatea scuze pentru intarziere , dar stiti voi :X .. e greu
O sa fie un sezon doi dar dupa cateva saptamani , k ?


Confuzie , vis , toate o iau de la capat .


Desi relatia mea cu Sakura in ultimele luni parea a se fi imbunatatit , nu era deloc asa . Statea ore intregi inchisa in camera in care se afla tabloul . Parca era posedata de acesta . Si nu asta era cel mai ciudat ci faptul ca auzeam toti voci iesind din acea camera , nu numai ale ingerului roz . Nu stiam ce se intampla in spatele acelei usi , doar rozalia avea dreptul sa intre acolo .
- Astept de la time sa intelegi . Esti ucenica lui Coralis asa cum am fost si eu . Nu fugi de asta ci de mincinosi ce te apara .
- Dar Michele Rosy , nu inteleg . Dca e ceva ce stiu despre Sasori , Deidara , Tobi si Sasuke este ca acestea nu mau mintit sau tradat vreodata . Si pana la urma cine e acel Coralis . Imi vorbesti de luni bune doar despre acelas personaj , cine e ?
- Asculta-ma bine Sakura , nu voi repeata . Coralis te-a ales ca ucenica , acum slujesti tabloul si va trebui sa ai incredere in asta . Tbloul iti va arata atunci cand trebuie fiecare lucru . Te-as ruga sa fi credincioasa si secretoasa in ceea ce priveste aceasta mica taina a noastra . Uita-te atenta la tablou .
Cam asa au sunat sunetele iesite din camera in aceasta seara . Ma ingrijorau stiam despre ce e vorba , eram gardianul tabloului si al ei trebuia sa aflu ce se intampla . Mi-am asezat hotarat mana pe clanta usi si cand am incercat sa o deschid o forta m-a impins pana in cealalta parte a camerei izbimdu-ma puternic de perete . << Coralis ? El nu are de a face cu asta , sigur ! >> Acum pentru a va raspunde curiozitati din intamplare el fusese cel care il pedepsise pe pictorul care o ucise pe frumoasa Marquiza . Era un vampire puternic al acelei perioade , avea foarte multi ucenici . Din nefericire multi dintre ei au ajuns sa se autodistruga din lipsa lor de rabdare , dorinta lor de independenta si din cauza lacomiei lor . Stiu ca suna diferit de ceea ce-I spusesem Sakurei , dar Marquiza aceea fusese adusa la palat de catre Coralis acesta fiind sfetnicul regelui si cel mai puternic vampire existent vreodata. Acesta a disparut cu cateva saptamani inainte ca rozalia sa mearga la festivalul de iarna din Paris , bizara coincidenta . Cand Sakura a iesit m-am indreptat hotarat catre ea si am luat-o de mana tragand-o dupa mine in living , dar cand am ajuns pe canapea si privirea ei plapanda m-a fixat atent curajul mi-a cam pierit . << Fi tare Sasuke ! Fi barbat ! >>
- Sakura ... stii ... Te-am mintit . Marquizei aceleia ii traieste inca sufletul in acel tablou si nu ar fi bine sa te apropii de el . Ok ? spun eu dinr-o suflare lasand-o sa ma priveasca cu gura cascata . Era acum si mai confuza ser vedea pe fata ei .
- Aaa... povestea asta o cam ia rasna aproape nu inteleg nimicd.
- Stiu cum e ... bine nu stiu , dar incercam sa te imbunez . A propo vrei sa ne logodim ? o intreb eu vesel , la fel de neramdator ca un copill si totusi rasul ei puternic m-a trezit la realitate . Doamne , ce spusesem ?
- Da sigur ... hai ca asta a fost buna ! Tu , tu vorbeai serios ? Fa-mi o favoare tigrule , hai sa nu distrugem relatia asta cu o casnicie care s-ar putea transforma cu usurinta intr-un dezastru !
A trecut de atunci parca un secol si de fapt doar o saptamana . Atatea s-au intamplat . << Daca as fi ascultat-o probabil nu am fi aici . Intr-un templu in mislocul nopti luptandu-ne din toate fortele . Motivul ? Nu-l stiu exact , dar cert este ca chiar cand Sakura a incercat sa imi dea lovitura finala . Intre noi a aparut un barbat in plina putere , inalt si a inceput sa ne vorbeasca cu o voce groasa .
- Vezi Sasuke ce se intampla daca intervi in evenimente . Timpul are ordinea lui si evenimentele lui , nu iti rezolvi problemele intervenind in ele . Priveste ce ai facut din Marquiza , din Ingeri , din tine . Dorinta ta era atat de demonica incat ai transformat viitorul tuturor intr-o viziune post-apocaliptica . Asta iti doresti ? Ca ingerul roz sa devina o criminala ? Trebuie sa accepti , tu nu esti vampir . dupa ce a spus cuvantul vampir m-am trezit exact in locul in care m-am transformat in << Ce s-a intamplat ? Ce caut aici ? A fost doar un vis ?>>brusc i-am auzit vocea lui Coralis spunandu-mi : „ Esti asa cum ar trebui sa fi acum . Tu si familia ta , Sakura si Prieteni vostri . Tu esti cu Karin . De acum nu mai avoie sa te apropii de Sakura si nici sa-i povestesti despre ceea ce ai vazut . Las-o sa-si traiasca viata , acum stii ceea ce trebuie sa nu se intample , fa ce crezi de cuviinta , dar lasa-i viata in pace . Apar-o , nu interveni in viata ei altfel vei fi condamnat la suferinte vesnice . Succes Sauke si cine stie poate vei deveni si tu vampir odata !”
- Sasuke ! De ce ai m-ai chemat aici ?ma intreaba Amy curioasa .
-<< Acest loc . De aici a pornit totul ! Trebuie sa fac ceva pentru a o opri!>> Daca te atingi de Sakura jur ca ai sa regreti ! Iti stiu secretul , ar fi bine sa sa ma asculti si sa iti lasi coltisori si cornitele acasa ! ii spun eu iesind din laboratorul de biologie . << Am facut ceea ce trebuia ! Diseara Sakura nu v-a suferi pentru ca Amy nu o sa-i faca nici o vizita lui Itachi . O sa am grija de asta personal daca e nevoie ! O sa-mi dedic viata protejarii ei . Sper sa fi fericita ... Sakura ! >>

The End

#33
S-a terminat:(? De ce? Dar bine ca v-a fi un sezon al doilea.
dialogul=este bun, deci nu am comenta
descriere si naratiune=trebuia sa descri un pic, ce simte sasuke, cand sakura isi petrece mai tot timpul cu tabloul acela.
actiunea=mi se pare usor grabita, sau nu este, dar cand vei posta al doilea sezon, si alearga dupa tine tatari, spunemi si ii rezonl eu=))
pai, daca prin aceea pictura o distrug, ii dau focX( >:)
Nu ca nu-mi place arta, dar este spre binele sakurei.
pai ce sa mai zic, a da, mi s-a aprins becul in cap:D
Astept cu nerabdare sezonul al doilea:D(*)

#34
Heya!
Stiu, am ajuns cam tarziu, defapt mult prea tarziu si imi pare tare rau. :( Am avut fel de fel de probleme si am stat f putin la PC, am observat ca am pierdut multe capitole, presupun ca au fost sterse pentru ca mie nu mi se leaga unele lucruri.
Totusi, cu miile de neclaritati pe care le am din cauza lipsei, trebuie sa-ti spun ca inca ador ficul tau si ca mi se pare genial. Sunt incantata ca urmeaza si un al doilea sezon, sunt curioasa cum vor evolua lucrurile avand in vedere avertismentul pe care Coralis i l-a oferit lui Sasuke. Sper sa ramana un fic SasuSaku pana la urma.
Capitolele sunt fascinante si fara nicio greseala. Te rog sa nu uiti de next! :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contesa si piratul. Anu-chan 1 2.370 16-12-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: FuNnY bUnNy
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.219 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  Marquiza Dragostei . Contesa Tradarii . *Extreme adventure * nimeni 5 4.462 10-02-2010, 02:41 AM
Ultimul răspuns: Aly
  Contesa noptii Tao_Jun 0 3.452 15-09-2007, 06:07 PM
Ultimul răspuns: Tao_Jun


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)