Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-am îndragostit

#41
Prima!!!!
Am pierdut atât de mult, ce fată rea sunt.
Oricum mă bucur că ai adus pe cineva şi pentru Jhon. Adică aşa nu nu-i bai dacă rămâne Reey cu Chriss. Ai mi se pare destul de drăguţ. Aşa şi trebuie să fie doar îi iubitul, pardon, logodnicul lui Jhon. Deşi nu prea mă pricep la telenovele, tu ai descris o scenă de milioane. Trei nunţi, dacă îmi amintesc bine. Dintre care două între băieţi şi una între două fete.
Uăuuu. E atât de tare încât ai mei credeau că râd de nebună. E, nu că nu-aş fi, după conceptul unora, faptul că-mi place Yaoi mă face sărită de pe fix.
Oricum, mă întorc la fic şi spun că aştept cu nerăbdare să văd ce se mai întâmplă, poate nunţile.
Baftă la tastat. Ja ne!:*

#42
Dumnezeu-le, deci esti geniala!
Yey, ai adus yaoi. Hm.. hm... hm? Si ce yaoi! Ai si john se iubesc atat de mult, sunt asa draguti si asa cuty. Ma excita pe mine din ce in ce mai mult. Imi place ca Ai a incercat sa ia controlul si ca l-a facut si pe John sa se simta bine. Deci trebuie sa o mai zic odata: Te ador!
Am vazut cred ca doua greselute de taste, da eu nu ma bag la astea. Eu comentez doar pe plan literar sau exprimare, iar cu exprimare tu ai batut maiestrul (da...nu ca eu as fi un maiestru; poate o maiastra).
Deci replica lui Reey a fost fenomenala. Am ras de m-am spart.
Mi se pare mie sau se apropie finalul? Te rog sa nu...eu mai vreau yaoi!(hamesita de mine)
Pai, excelent capitol( si pervers)! Astept nextul!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)