Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

M-am îndragostit

#1
Buna tuturor ^^ sunt noua pe aici si specific ca acesta este al doilea fic al meu. M-am decis sa fac un fic yaoi deoarece ador ficurile yaoi iar, dupa parerea mea sunt superbe. Sper sa va placa si va rog nu vreau critici prea dure..ca sunt o incepatoare in domeniul asta;3. Multumesc mult si lectura placuta ! Ja ne'.

Varsta minima: + 18
Gen: Yaoi
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: limbaj vulgar!!! ( in unele capitole )
Tipul de comentariu solicitat: Simplu.





[center] ^Prologue^ [/center]


Poate daca era totul diferit..poate puteam fii cu fosta mea logodnica. Nu! nici vorba eu nu-s asa ma bucur ca am putut fi sincer cu ea desii era cam suparata ca i-am zis nu...tocmai la nunta ei "de vis". I-am distrus iluziile si acum...ma simt ca un bou, nu, mult mai rau de atat. Ce o sa creada? probabil ca ma uraste.. nici nu imi raspunde la telefon. Wow, pot fi mai prost de atat? nu cred.. cum sa imi raspunda cand eu i-am zis nu la propria nostra nunta. Sper sa se rezolve totul.. nu mai suport toate aceste torturi... nu mai vreau. M-am saturat de tot si de toti. Sper sa mor...vreau sa mor..



[center]Capitolul 1.

Reey P.O.V[/center]



Stau in pat si ma tot foiesc exact ca un copilas de 3 ani care atunci cand simte ca mama lui nu mai e langa el.. o striga sau o cauta cu palmele sale mici. Inca nu pot sa cred ce am facut.. eu, eu i-am zis ca nu vreau sa fiu sotul ei. Oare am luat-o razna? nustiu.. probabil ca nimeni nu o sa-mi raspunda. Ahh, eu sunt Reey si am 22 de ani. Am parul de culoare sau mai bine zis non culoarea negru, iar ochii de culoare albastru deschis te fac sa inoti in ei, daca ii privesti. Sunt un barbat in cautarea fericirii.. sau ma rog am fost pana acum cateva zile. Eram pe punctul sa ma casatoresc, dar.. am refuzat si am fugit din Biserica de parca eram un pusti fricos. In fine.. imi scutur capul alungand orice gand "naspa" si ies din camera in cautarea a ceva.. nici eu nu stiu ce caut, dar caut si caut acel lucru sau aceea persoana. Insa nimic.. e goala casa. Doar eu si cu mine mai suntem aici. Ies din casa si ma uit in dreptul piscinii.. iar ma amagesc ca aceea persoana v-a aparea , dar nu. "Aceea persoana" ma refer la fosta mea logodnica Maya. Ea are 20 de ani si e o persoana speciala pentru mine.. sper doar sa ma ierte candva. Are ochii caprui si sinceri sau asa mi se parea mie, iar parul ei albastru se potrivea perfect cu noanta ochiilor mei. Aceea femeie m-a invatat sa iubesc, adica sa cunosc iubirea.. ma simt atasat de ea, doar ca nu cred.. nu poate fi iubire.. poate e dragostea de sora. Pacat ca mi-am dat seama prea tarziu si am facut-o sa sufere.. nu o sa mi-o iert niciodata. Eu vreau doar sa mor acum! cineva tuseste fortat ca sa imi atraga atentia. Imi intorc privirea la acel cineva si lacrimile parca nu se mai opresc. Barbatul ma i-a in brate si imi zice :
- O sa fie bine Reey... sunt aici pentru tine.
- Cum sa fie bine?! Cum?! te rog zi-mi si mie... i-am zis nu, si ea a visat la aceasta nunta mereu.. i-am spulberat orice vis si am fugit ca un laa. zic eu plangand si mai tare..
- Stai calm frate, o sa fie bine si in plus nu trebuie sa te casatoresti daca nu vrei.
- Asta asa e frate, dar ea? pariu ca se simte groaznic si vrea ca sa fie un cosmar urat. Ma urasc pentru asta..
- Nu trebuie sa te urasti si in plus doar nu o sa se sinucida nu?! zice acesta.
- Nu vorbi prostii. zic eu serios, stergandu-mi lacrimile.
Ma eliberez din bratele lui puternice si il chem in casa, acesta acceptand imediat.El e prietenul meu cel mai bun Chriss. Ochii lui verzi te fac sa crezi ca lumea e mai buna, iar parul lui saten pare perfect. E de o varsts cu mine si il iubesc enorm de mult. Pot sa-i zic orice..
Ne indreptam spre camera mea cu pasi marunti. Ajungem si ma asez comod in sezut apoi incep sa-i spun:
- Eu...eu..nu o iubesc pe Maya ca si iubita ci, ca o sora...
- Wow, nu ma asteptam la asa ceva..dar ce te-ai indragostit de alcineva? intreba el curios.
- Cred ca da... zic eu un pic incordat.
- Pai ce mai astepti? invitatii speciale? zi-mi despre cine e vorba.. zice el curios.
- Ahmmm... de o tipa blonda. Mint eu
- E bine atunci. Cum o cheama? Unde ai cunoscut-o si e buna? zice el si mai curios.
- E buna si o cheama Kira. Am cunoscut-o intr-un club, iar restul detaliilor sunt strict secrete. zic eu
- Bine, bine eu ma duc in camera mea, am putina "treaba".
- Bine, bine du-te. zic eu chicotind.
Parca m-a mai inveselit discutia cu satenul.. Doamne cat pot sa-l ador pe omul asta. Ma bucur ca mi-e prieten.. totusi nu pot uita de Maya.. dar, poate e mai bine asa. Ma schimb de costumul pe care il purtam si ma las intr-o pereche de boxeri negri. Am de gand sa dorm... trebuie sa ma odihnesc.. Ma asez pe suprafata moale si inchid ochii numai de cat insa nu dorm.. nu pot! vad aceeasi ochii patrunzatori.. aceelasi temperamet.. aceelasi om de gheata...





[center] ***


Jhon P.O.V[/center]



Stau in pat si privesc tavanul ganditor.. Ma gandeam pur si simplu la o anumita persoana.. un anumit tip defapt. Era vorba de Reey. Tipul asta e prea bun ca sa-mi scape.. oricum am reusit ce mi-am propus pana acum adica : sa nu se casatoreasca. Aveam batai de cap cu tipa aia Maya.. era in plus. Oricum am de gand sa scap de ea, dar nu azi.
Inca mai am in cap imaginile cu mine si Reey sub dus. Ahh, a fost de vis. Asa trebuie sa fie in fiecare zi.. sa fie doar al meu! si cine se atinge de el, ar fi bine sa se fereasca de razbunarea mea. Oh da, eu sunt Jhon si am 24 de ani. Am parul de culoare galbena adica blond si ochii de un albastru inchis. Corpul meu lucrat e acoperit de tatuaje. Pe fata am doua pirce-uri in buza, verigi de-o parte si de alta, un pirce in limba si unul in nas. Sunt genul ala "bad boy". Fac trafic de droguri insa nu am fost descoperit pana acum.. si nici nu o sa fiu zic eu. In fine sa lasam prezentarile si sa trecem la actiune.. trebuie sa primesc un "colet" acum. Se pare ca l-am si primit. In fata mea sta acum un tip brunet cu ochii negri, corpul facut cat de cat. Tremura din toate incheieturile. Hah o sa fie amuzant! Imi dreg glasul si zic :
- Si tu esti ?
- Eee-u-u..- face o pauza apoi continua - sunt Fuku.
Ma apropiu de tanarul brunet si ii ridic barbia cu doua degete obligandu-l sa ma priveasca. Pare speriat rau de tot, oricum nu conteaza.
- Stii de ce esti aici nu? intreb eu pe un ton jucaus.
- N-nu. zice el speriat.
- Pai atunci hai sa-ti arat.
Ii cuprind buzele intr-un sarut pasional. Il musc de buza, iar acesta scoate un sunet infundat si le intredeschide (buzele). Eu imi bag limba in gura lui cercetand locul acela umed si o gasesc. Ma plictisesc repede de jocul asta si dintr-o miscare ii sfasii tricoul ajungand undeva pe podea. Il imping in pat asezandu-ma peste el. Imi trec limba peste sfarcurile lui intarite deja si zambesc pervers. Il scap si de pantaloni, boxeri apoi ii ating membrul acesta intarindu-se imediat. Imi fac loc intre picioarele lui si il patrund adanc. Acesta incepe sa tipe si sa boceasca. Ce idiot! Maresc miscarile de dute-vino si viteza la fel. Intr-o ora ma eliberez de lichidul lipicios si tanarul la fel. Ii spun sa plece si face in tocmai.. Fara sa imi dau seama zic cu voce tare : Nimeni nu ma satisface la fel de bine ca Reey..
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#2
Ti-am mutat eu fic-ul la Yaoi. Data viitoare fi mai atent/a, daca nu stiai puteai sa intrebi pe cineva. Spor la scris si la postat<3.

Si te rog citeste regulile, impreuna cu Ghidul Incepatorului. Este necesar sa te conformezi acelor cerinte.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Aici sunt. Al doilea fic al tău, deci... Bun, sună interesant pentru început, chiar îmi place. Reey ăsta pare așa drăgălaș, dar totuși, să fugă de la nunta sa? Și Chriss, îmi place mai mult Chriss, un prietenaș bun, doar că nu-nțeleg ce „treabă” a avut, sau sunt eu grea de cap. Jhon...hm, Jhon, nu-mi place deloc tipul și am impresia că din cauza lui a plecat Reey de la nuntă -doar o presupunere, nu găsesc alt motiv-. Din câte-mi dau seama, o să fie ceva între Jhon și Reey. Poate pe parcurs Jhon devine un tip mai ok, poate. Cam atât, spor la scris și să m-anunți dacă vrei, când aduci next-ul ! Bye !

#4
Fic nou!! O să o iau mai uşor, astfel critica să fie are să fie contructivă. <3

- Punctele de suspensie sunt o problemă observ, le pui des, deci încearcă totuşi să reciteşti capitolul la final cu intonaţie şi vei vedea că mai există şi virgule, puncte.
- Câteva de tastare, însă nu foarte multe. La fel, corectează la final.
Văd că ai abordat acea descriere a personajelor ca la dosar - nu e prea bine, defapt îţi recomand să renunţi la ea. (este deja uzată şi nu dă bine) Poţi şi prin alte mijloace să-ţi descrii personajul atât fizic cât şi moral. Trebuie câteodată să laşi misterul să joace între propoziţii, nu dezvălui atâtea detalii încă de la început, deoarece pe parcurs pot fi de mare folos, aduci şi suspansul în acelaşi timp.
Ca plot pot spune că este ok, personajele sunt interesante, iar ca prim idee al acestui pot spune că îmi place.
Nuntă - refuz interesantă combinaţie. Presupun că tipul acela Jhon e făptaşul şi vinovatul din cauza căruia Reey a spus "nu" la nunta lui. Interesant.
Sunt destule idei secundare pe aici care puteai fi mai bine dezvoltate, încearcă să descrii mai mult, dă volum de substanţă. Pe lângă aceasta acţiunea a fost destul de grăbită, mai ales la ultima şcenă. Oricum sigur ai scris aşa intenţionat şi te felicit într-un fel, deoarece mi-am format destule imagini.
Însă chiar şi aşa, nu o mai grăbi extrem de mult încearcă să parcurgi fiecare etapă cu încetinitorul.

Fiindcă nu sunt foarte multe detalii, voi încheia aici. Ideea aşa în plan pare ok, originală sper.
AÅŸtept nextul! : ) Succes!

#5
Am postat capitolul mai repede ca maine s-ar putea sa am de invatat pentru liceu si alea alea. Multumesc de comentari si ca cititi ficul meu^^. Bafta la lectura si Ja ne':*.




[center]Capitolul 2.


Reey P.O.V[/center]



"Ma urmareste...vrea ceva de la mine ! vrea sa ma distruga? nu e de ajuns ca din cauza lui am renuntat la nunta? Cred ca nu.. vine spre mine, ma vrea dar, nu o sa aiba placerea asta si a 2 a oara! apuc sa fug si ma apropiu de marginea cladiri..caci eram pe un bloc de 15 etaje. Tremur de frica, nu mai pot! simt cum inima mi-e cat un purice.. Tot se apropie de mine, cu pasi siguri. Parca ar stii ca nu am tupeul sa sar. Imi fac curaj si zic :
- Nenorocitule, nu o sa mai ai placerea sa iti bati joc de mine!
- Stai calm Reey, amandoi stim ca iti place sa o faci cu mine. zice ranjind
- Dobitocule, din cauza ta o sa-mi i-au viata chiar acum.. si zicand asta ma arunc de pe cladire.. strigand intruna "te urasc Jhon". Imi pun mainile la ochii asteptandu-mi moartea..insa cineva parca ma striga.."


- Reey!!! trezirea!
- Ha? Cum?! Ce?! dispari! te urasc!!! zic eu putin speriat.
- Linisteste-te amice..sunt doar eu Chriss, iti mai amintesti de mine asa-i? intreaba satenul..
- Ohh doamne, scuza-ma Chriss..doar ca...eu...am avut un cosmar oribil.
- Ce cosmar ? doar nu ai visat ca esti urmarit de o armata de femei in rochie de mireasa,nu? zice acesta incepand sa rada.
- Chriss! cateodata meriti un sut in fundu ala al tau sexi, stii? zic eu.
- Omule! doar nu esti gay nu? zice el speriat putin..
Afisez o privire jucausa si ma gandesc sa-l sperii putin. Ma apropiu de el si il trag in bratele mele, incepand sa-l pipai. Imi duc chipul aproape de al sau fiind sigur ca e speriat destul si ii zic:
- Ce ai omule esti nebun?! am vrut doar sa fac putin misto de tine! zic eu incepand sa rad.
- Ooo tu, o sa platesti pentru asta, nu acum..dar in viitor da! Hai in bucatarie la caffea, lenesule!
- Vin in 10 minute, ok?
- Bine, bine. Vezi sa nu te impotmolesti intre arcurile patului cu fundu tau paros'.
Incep sa rad amuzat de gluma acestuia si ii arat semnul pacii. Acesta se cara jos si ma lasa singur pentru a ma schimba. Ma apropii de dulapior si imi aleg o pereche de pantaloni negri taiati, un tricou alb si papucei de casa. Mmmm... satenul asta m-a binedispus astazi. Ar trebui sa ma revansez nu? deci m-am decis, diseara o sa-i fac o "mica glumita" ca sa-l rasplatesc si ca am chef de glume. O sa fie frumos sa-l vad cum injura si arunca dupa mine cu perne. Zambesc involuntar si cobor in bucatarie, acolo unde satenul ma astepta pe mine. De cum m-a vazut si-a aprins o tigara parca ispitindu-ma. Ii "fur" din pachet o tigara, o aprind si incep sa-mi reiau prostul obicei de a fuma. Bravo Reey, esti destept! In fine nu mai conteaza .. imi dreg glasul si ii zic:
- Esti un bou paros.
- De ce?! taur excitat ce esti.
- Din vina ta am inceput iar cu obiceiul asta prost de a fuma. zic eu scotandu-i limba, exact ca si un copil mic.
- Nu e vina mea ca nu te poti abtine, copilas de grota ce esti. Imi zice el chicotind.
Hmm.. am chef sa-l enervez din nou, dar cu ce? hm... stiu. Afisez privirea "am chef de joaca" si ma asez in fata satenului. Acesta ma fixeaza cu privirea si imi zice :
- Ce ai de gand, cartofior?
- Eu? nimic. zic eu fluierand, ca si cum nu as vrea sa fac nimic.
- Hmm..bine!
Intr-o secunda il prind de mana si de cealalta la fel. Il asez pe masa, punandu-ma peste el.. ma uit in ochii lui si ii zic :
- Chriss, stiu ca ai pe cineva..dar..eu..te plac. " trebuia sa fiu cat mai convingator nu? "
Acesta tace 2 minute si se uita la mine cu aceea fata de "spune-mi ca nu-i adevarat! te rooog!". Incepe parca sa spuna ceva, insa nu-l aud.. si zic:
- Spune mai tare!
- Tu m-m-a pla-c-ci p-p-e m-ine? zice el balbaindu-se la o propozitie atat de simpla.
- Da.. zic eu
Din nou liniste. Nici unul nu zice nimic. Eu ma decid sa evoluez gluma. Imi apropii chipul de al sau parca cu incetinitorul, stau pret de cateva secunde privind in ochii lui si imi lipesc buzele de ale sale, creeand un sarut tandru. Imi introduc limba in acel loc umed, cercetand in voie. El nu face nimic..pur si simplu sta. Gandesc sa mai continui putin..chiar era placut! imi infiing mainile in parul sau saten, adanciind sarutul. Nu peste mult timp si el i-a parte la acest "joc". Rup sarutul coborand pe gatul lui. La contactul buzelor mele rozali cu gatul lui fin, acesta scapa un geamat. Eu in sinea mea credeam ca mor de ras. Incetez cu aceasta si ii eliberez mainile. Stau putin, il privesc apoi zic:
- Ti-a placut Chriss? zic eu incepand sa rad isteric.
Acesta tot nu zice nimic. Deja ma sperie, oare ce o fi patit ? sta si se uita in gol ca un, un nebun! ma apropii de el din nou si ii pun mana pe umar, incepand sa zic:
- Scuze Chriss..eu doar glumeam.
Satenul isi intoarce privirea spre mine si intr-o fractiune de secunda imi simt obrazul drept rosu. Din cauza ca m-a lovit..
- Asculta Reey, una e gluma si alta e cand iti bati joc de sentimentele cuiva..
Am ramas masca la auzul cuvintelor sale. El ma iubeste pe mine? Chiar toata lumea a loat-o razna? Cred ca da.. Insa nu pot sa-mi mai pun intrebari singur ca sunt intrerupt de rasul cuiva. E Chriss! mi-a facut-o!
- Cum sa crezi ca eu is gay? fratee nu pot sa cred ca m-ai crezut! Si totusi sa nu ma mai saruti da? zice el.
- A fost o gluma neinsemnata! (stai sa vezi ce-ti fac diseara! zic eu in gandul meu.)
- Bine stiu, hai ca eu ma car frate, ai grija de tine, da?
- Da normal, si tu sa ai frate!
Acesta pleaca si ma lasa singur cu gandurile mele..din nou singur. Eh, macar cand vine seara o sa fie acasa si o sa pot sa-mi pun planul in aplicare. V-a fi amuzant, zic eu. E bine sa ai un tip ca si Chriss prin casa, cu el aici am uitat de probleme si de parasirea miresei la nunta. E un tip prea de treaba si uneori am impresia ca nu-l merit. Daca fac ceva rau e aici si imi zice "capu sus Reey, nu ai motive sa plangi". Cand am un cosmar el e aici si ma linisteste apoi in bucatarie face glume, eu uitand de ce am visat. Cand fac ceva bun (cam rar), e aici si imi zice "bravo Reey, meriti tot ce-i mai bun".
El e fratele pe care mi l-am dorit intotdeauna..si nu am avut parte de el. Oricum sunt norocos sa-l am drept prieten. Fara sa-mi dau seama ma ridic si pornesc radioul. Era piesa mea preferata "Guess Who - Decat sa minti". Ador acesta piesa, mai ales cand zice "omul invata din greseli, dar oare cand greseste invata? " pur si simplu genial, dupa parerea mea. Piesa continua sa imi incante urechile pana la sfarsit.
Imi dau cu palma peste frunte, deoarece am uitat sa mananc in dimineata asta si stomacul imi declara razboi. Am impresia ca si matele se bat in corpul meu la cat chioraie. Imi si imaginez, matul mic, contra matul mare si albitrul e matul mijlociu.. ce prostie! Gandesc mai ceva decat un copil. Imi scutur capul, alungand orice gand departe si deschid frigiderul.
- I-a sa vedem ce sa pap eu bun, oare ce? intreb eu lingandu-mi degetele.
Aleg sa-mi iau un bol cu capsuni si un tub cu frisca. Par delicioase, deci nu m-am putut abtine. I-au bolul cu mine, parasind bucataria. Ajuns in dreptul camerei mele, deschid, i-au telecomanda de pe birou si ma trantesc pe suprafata moale fara pic de regret. Deschid televizorul si agit tubul de frisca, turnand pe capsune. I-au o capsuna in mana si o mananc incet, incet savurand fiecare muscatura in timp ce ma uit la televizor, schimband canalele.
- Nu, nimic interesant. Aiurea! Prosti! Chiar nu-i nimic la TV?
Tot mutam canalele de 5 min si tot nu gaseam nimic asa ca am lasat pe canalul 5 si anume "Stirile".
- Hai sa vedem ce s-a mai intamplat prin lume..
Ce mai subiect de stiri.."gay". Super, bine ca nu vin si cu lesby. Bine ca nu ne si filmeaza cand ne-o tragem, si Tara asta se duce de rapa. Inchid televizorul, enervat la culme de acel subiect. Normal ca eram nervos, ma simteam aiurea.. mai ales ca am facut-o cu un barbat. E aiurea rau! zau asa.. parca explodez de nervi.. si cand te gandesti ca azi dimineata radeam asa bine cu, Chriss. Asta e Chriss, el e singurul care m-ar putea face sa rad azi din nou! si aceasta are legatura cu "glumita" din seara asta. V-a fi fenomenal, doar ca... sper sa nu ajungem sa ne-o si tragem. Asta ar mai lipsi, sa mi-o trag cu prietenul meu cel mai bun! nu e de ajuns ca am suportat organul, lui Jhon in mine acum mai trebuie sa suport si altul? Oh, nu! nici gand! o sa fiu atent. Jhon... un nume poate provoca atata, frica, iubire, ura. Nu inteleg de ce dar, eu chiar simt ceva pentru el.. chiar daca e un tip si are scula ca si mine.. eu cred ca incep sa tin la el si e chiar aiurea..dupa cate mi-a facut.. Insa nu apuc sa imi termin sirul gandurilor ca cineva bate insistent la usa. Ridic o spranceana si ma tot intreb cine o fi? Ma indrept spre usa si deschid fara pic de ezitare. Era chiar...era chiar...

[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#6
Capitol nou! Îmi place că postezi repede și-mi place și cum scrii. Ei bine, Reey a avut un coșmar cam urâțel, dar Chriss chiar m-a amuzat și acum chiar cred că Reey ăsta e un scump. Oh, și recunosc că-mi place mult gluma pe care-o face Reey, dar cred că știu și ce-o să se-ntâmple-ncontinuare, sau ce are el de gând să-i mai facă. Momentul în care mănâncă frișcă și căpșuni mi se pare atât de cute, cu toate că alimentele astea le urăsc de moarte. Totuși, nu sunt de-acord cu Reey, mie mi-ar plăcea să văd la știri cum doi gay și-o trag, și mi-ar plăcea și ca „glumița” să se ducă la maxim, Chriss și Reey ar fi un cuplu genial. Cât despre Jhon, m.. Jhon, el e la ușă și dacă are de gând să-i facă rău lui Reey o să... nu știu. Păi, cam atât ar fi de spus, spor la învățat, dar și la scris fic-uri și astept să aduci next-ul !

#7
Pai m-am decis sa scriu acum al 3-a capitol ca in timpu saptamani sunt mai aglomerata cu scoala si ca am idei chiar acum :)). Va astept criticile, nu prea dure:o3 sper.. si lectura placuta. Ja ne >:D<



[center]Capitolul 3.



Jhon P.O.V[/center]


Ma aflam chiar in fata lui dar nu zicea nimic. Oare l-am speriat cu acesta vizita? cred ca da.. in fine. Am venit la el ca nu mai suportam sa ating pe alcineva si sa nu fiu satisfacut cum trebuie, deci am venit pentru sex, ati ghicit. Dau sa intru, insa ma prinde de brat si incepe a vorbi :
- Ce cauti aici Jhon? spune acesta ridicand o spranceana.
- Am venit pentru tine, scumpete.
- Pentru mine?! pentru mine?! mm..nu prea cred, hai serios chiar nu am chef de glume la ora asta. Nu ti-a ajuns ca am lasat-o balta pe biata Maya la altar? Zi!
- Uite, a fost necesar.
- Necesar? pentru ce?! pentru ca asa ai vrut tu?! spune acesta rastinduse la mine.
Tac un moment si ma gandesc la dracu stie ce, apoi il prind de mana si ii zic :
- Asculta-ma bine! nu am chef de "jocurile" tale. Am chef sa ma distrez cu tine si atat intelegi? chiar nu stiu de ce, dar nu puteam permite sa te casatoresti cu aceea catea!
Dupa ce i-am zis asta, intr-o fractiune de secunda imi simt obrazul drept inrosiit. Acesta m-a lovit. Cum naiba a indraznit ? o sa-i arat eu cine e seful chiar acum. Nu-i mai zic nimic si il imping in casa. Il i-au pe sus si ajung in camera sa. Reey se zbate si ma face "nenorocit,prost" bla bla.. de parca mi-ar pasa mie. Am venit aici sa-l am din nou nu sa ma joc, jocuri prostesti si sa port conversatii inutile. Il pun pe suprafata moale si ma pun peste el. Imi apropiu chipul de al sau si imi unesc buzele cu ale lui, formand un sarut pasional. Vroiam sa-l am cat mai repede si pentru totdeauna. Nu stiu de ce dar, acest baiat.. acest baiat ma face sa nu mai fiu asa dur uneori, cu toate ca nu e si cazul de fata. Continui jocul si imi introduc limba in locul acela umed, cercetand in voie. Il simt cum vibreaza sub mine, nu pare ca ar vrea sa ma indeparteze. Ranjesc si il musc usor de buza inferioara, acesta scapand un geamat. Cobor usor, usor la gatul lui cel fin. Acel gat ma face sa inebunesc incet. Il sarut pasional pe gat, Reey incepand sa geama de placere. Ii indepartez tricoul, coborand la sfarcurile lui, deja intarite. Ii i-au un sfarc in gura si incep al linge, al musca (parca era sanul mamei, care ma hranea cu lapte). Imi mut privirea spre celalalt sfarc si ma joc putin cu el, sa nu se simta nerasfatat. Dupa ce termin cu "rasfatul" pentru cele doua sfarcuri, cobor repede la abdomen. Imi desenez initiala cu saliva pe corpul tanarului si ma hotarasc sa-l scap de pantaloni si boxeri. Zis si facut! era gol, golut sub mine asteptand "chinul". Ma scap si pe mine de haine rapid si imi fac loc intre picioarele lui Reey.
- Esti pregatit? intreb eu.. parca.. ingrijorat?! ce naiba.
Acesta nu raspunde. Ok atunci sa inceapa placerea. Il patrund dintr-o data, acesta scotand un sunet infundat, incepe sa planga. Lacrimile lui ajungeau undeva pe micuta perna de culoare albastra. Ma misc usor inauntrul lui ca sa se poata obijnui, apoi decid sa-l patrund mai adanc si mai adanc, pana imi intra toata "mandria" in el. Reey tot plange ca un tanc caruia i s-a furat o bomboana si eu maresc miscarile de dute-vino. Eu il mai sarut din cand in cand pe Reey pentru ai simti buzele carnoase si moi asa de dulci dupa parerea mea. Dupa 2 ore de placere amandoi incepem sa gafaim puternic, anuntand ca imediat aveam sa ne eliberam amandoi. Nu trecura nici 2 minute ca atat eu cat si Reey ne eliberam de lichidul lipicos. Ma asez obosit langa Reey si zic :
- Ti-a placut?
- Ce sa-mi placa?! ca profiti de mine si ca ma arzi in fund?! nu cred ca am motive sa-mi placa... acum te rog pleaca de langa mine.
Il vad pe tanar si pare oarecum trist. De ce? nu i-a placut sau ce? am simtit cum a vibrat sub mine, cum gemea de placere...in fine, deci sa plec , deoarece mi-am indeplinit "misiunea". Ma ridic de langa el si ma imbrac rapid apoi parasesc locuinta acestuia. " Ceau , Reey. Ne mai intalnim noi, cand mai am nevoie de fundul tau...Gandesc eu.. "



[center]***
Reey P.O.V[/center]


Imi i-au trupul in brate si incep sa vars lacrimi amare. Are nevoie de mine doar pentru sex? Si de ce naiba m-am lasat asa usor... ba chiar am participat si eu la "jocul" asta. Oftez sonor si decid sa ma duc la baie. "Am de gand sa fac un dus, sa ma curat de mine.." E asa oribil. E chiar.. nu stiu.. dar, cu toate astea nu vreau sa plece, nu vreau sa ma lase vreodata. Pur si simplu nu vreau! Dar stai putin, ce tot vorbesc? profita de mine, ma rog .. sau de fundu' meu mai bine zis. Nici nu observ ca sunt in dus, si imi las corpul acoperit de apa. Simt cum ma curat de sudoare si ma simt bine. Macar atat. Termin dusul si imi inconjor zona intima cu un prosop, pufos de culoarea mari linistite. Am de gand sa nu ma las afectat de Jhon macar azi! trebuie sa-l dau uitari macar azi! Doamne te rog.. ajuta-ma si scoate-l din mintea mea.. simt cum ma sufoca chipul lui, ochii, atingerile lui, comportamentul lui si mai ales sentimentele mele pentru el.. Da ce vorbesc?! eu nu trebuie sa simt nimic pentru acel nenorocit. Nu trebuie.. da' nu inseamna ca pot! nu pot ramane indiferent la atingerile lui.. pur si simplu nu pot. In fine.. nu mai conteaza. Abea astept sa vina Chriss acasa si sa ma binedispuna cu glumele lui. Chriss asta e! glumita, bine ca mi-am amintit. Zambesc, dand uitare a ceea ce tocmai s-a intamplat intre mine si Jhon. Ma indrept spre dulapior si imi aleg o pereche de blugi albi cu doua lanturi prinse de buzunarul drept, un tricou negru si tenesi negri cu sireturi albe. Ma uit in oglinda si imi aranjez parul apoi pornesc spre masina. Intru si pornesc, ca ars din loc. Ajung in aproximativ 10 min la mall si parchez. Ies din masina si fug intr-un magazin "Zara". Ma indrept spre vanzatoare si o intreb:
- Buna ziua doamna, ahmm.. as dori o rochita mai sexi, aveti?
- Buna ziua domnule, avem avem, dar scuzati-mi indrazneala e ziua iubitei dumneavoastra? Intreba aceasta.
Eu incep sa rad si ii zic :
- Nu doamna, e pentru mine. Aveti da sau nu?
Doamna din fata mea parca a mutit. Nu mai zice nimic, pur si simplu sta si se uita la mine. Asa stam 3 minute apoi rup eu tacerea si zic :
- Haideti doamna nu am timp de stat, aveti?
- Da, poftiti pe aici. raspunde aceasta cu jumate de gura.
Imi arata o gramada de rochii care de care mai frumoase, dar intr-un final aleg o rochita neagra cu spatele gol, scurta cam pana la fund. O platesc si parasesc magazinul. Ajung la masina si intru pornind rapid. In 10 min ajung acasa si parchez. Intru in casa afisand un zambet jucaus. Fara sa-mi dau seama zic cu voce tare : Sa inceapa distractia. Habar nu ai ce glumita ti-am pregatit Chriss...







[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#8
Da da da ! Capitolul 3 ! Ți-am spus că-mi place că postezi repede. Bun, deci mă așteptam să-mi schimb părerea despre Jhon dar tot un nesuferit obsedat, egoist și ... enervant rămâne. Sărăcuțul Reey, adică i se scoală unuia să vină peste el și să... așa. Măcar e optimist, după tot ce i s-a întâmplat, după cruzimea lui Jhon, el continuă cu „glumița”. Adevărul e că nu m-așteptam să fie o așa glumiță, când a pomenit „rochie” am rămas blocată. D-abia aștept să văd ce-i pregătește Reey lui Chriss. Cât despre critici, că tot ai spus, sunt de mii de ori mai începătoare ca tine, deci nu prea știu. Am observat doar acel „alcineva” care ar trebui să fie „altcineva” și pe undeva un „i” lipsă, mai exact ai scris „să-l dau uitări” în loc de „uitării”. Cam atât ar fi, spor la scris și d-abia aștept nextul ! Bye !

#9
Văd că ai adus 3 nexturi... Da, am amuţit, oricum să vedem ce avem aici:

O să încerc să nu fiu foarte dură, sunt destul lucruri şi multe greşeli, dar o voi lua încet, tot cu liniuţe. Şi încearcă să ţi cont de sfaturi şi critică.
- În toate aceste capitole te-ai repetat cu pronumele personal/ posesiv, nu este necesar deoarece câteodată se subînţelege despre cine se vorbeşte.
- Foarte multe detalii inutile, încearcă să nu te mai forţezi deoarece nu este necesar.
(29-01-2012, 01:02 PM)Allex gândăcell :) A scris: Termin duşul şi îmi înconjor zona intimă cu un prosop, pufos de culoarea mări liniştite.
Ce vezi acolo îngroşat este un detaliu inutil, era de ajuns să spui că şi-a acoperit talia cu un prosop.
Nu trebuia să mai explici că materialul era pufos, albastru şi mai ştiu eu cum. Unele detalii sctrică şi cazuri din acesteai ai foarte multe.
Mai era unul cu patul, însă nu îl mai găsesc. Deci încearcă să nu te complici atât de mult, pentru că multe din propoziţii au o cantitatea de detalii exagerate. Ceva mai arcuit şi simplu poţi face, nu este necesar ca descrierea să fie atât de 'semnificativă'.

- La final am observat că ai pus din nou multe puncte de suspensie şi deobicei sunt trei, nu două.
Atenţie mare, deoarece aceste puncte nu se pun atât de des. Încearcă mai bine să renunţi la ele, fiindcă în toate capitolele au fost doar câteva propoziţii unde s-au meritat astfel de semne.
Din nou îţi repet, corecteazăte de două ori dacă este necesar.
- Personajele evoluează destul de repete, timpul pare că nu e atât de răbdător cu relaţiile între tineri.
Iar ideile văd că sunt multe, dar destul de puţin dezvoltate (mă refer şi la detalii şi la volum, dar hai să nu exagerăm).
Pe etape dacă poţi parcurge totul este perfect, în momentele de impact şi de dinamizm totul pare că fuge şi se petrece într-o fracţiune de secundă, ar fi bine dacă nu ai mai grăbi atât de mult şi ai descrie sentimentele, gesturile personajelor, deoarece aşa cititorul simte ceea ce simte şi protagonistul.
* Jhon ăsta pare o bestie scoasă din 'filmele de groază', îmi place că are o atitudine mai impunătoare, însă trebuie mai bine conturat ca şi caracter, nu prea le dai timp să se individualizeze cum trebui şi nu prea se simte caracterul său masculin. Pare un puşti care nu îţi controlează trupul şi îmi dau bine seama că el simte ceva puternic pentru Reey. Trebuie să pui mai mult accent pe asta: " Reey este singurul care poate să îl satisfacă". Deci încearcă să arăţi asta mai mult, doar pentru că el venea acasă la tânăr şi îl viola de foarte multe ori şi nu prea îşi arăta nevoia de el, nu înseamnă că ai demonstrat acea teorie, acel simţ car îl tulbură pe blond.
Un lucru de care ar trebui să te legi aici şi eu una consider că este bun, astfel reuşeşti să evidenţiezi personajul mult mai mult: gesturile, faptele, gândurile, reacţiile sunt elementare, chiar şi în momentele mai intime între Jhon şi Reey, trebuie mai migălos descrise. Acţiunea să nu decurgă atât de repede, iar anumite gesturi trebuie ceva mai mutl amplicifcate, mai mult detaliate, astfel imaginile pe care şi le crează cititorul au impact mare, te face să simţi până în măduva oaselor.
Concluzie: încearcă să detaliezi cu mai multă "pasiune" acţiunea şi anumite reacţii ale personajelor tale, astfel totul se simte real.

Sfârşit. M-am lungit cam mult, totuşi sper să te ajute comul meu.
Aşa pot spuen că ideile îmi plac mult, aştept nextul şi totuşi nu posta nici atât de repede, chiar dacă ai idei. Dă timp userilor să citească cum trebuie capitolele. <3
Succes!

#10
Te rog sa treci pe la Reguli generale Fan Fiction si de asemenea pe la Ghidul incepatorului si sa te conformezi. Nu este mult de citit, si trebuie aplicate de fiecare data cand mai postezi ceva, indiferent daca este oneshot sau poveste in sine.

Multumesc.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)