Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lucruri amuzante de zi de zi

#1
M-am gândit să fac acest topic pentru a ne amuza unii de alţii.Ce trebuie să faceţi e foarte simplu.Trebuie să spuneţi lucruri amuzante din viaţa voastră, de la şcoală, acasă, cu părinţii, etc.Nu contează vechimea întâmplărilor.Dacă tu crezi că ce a scris X nu este amuzant, nu înseamnă că toţi consideră asta şi că tu ai dreptate.
Momentan, nu-mi aduc aminte nicio chestie amuzantă care poate fi scrisă aici.Când îmi voi aduce aminte şi voi avea şi chef, voi scrie.
Hai, spor la scris şi sper să ne destindem reciproc.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#2
Amuzante zici...aham..ok.Ce am sa va spun face parte din viata mea dar nu mi s-a intamplat mie.
Well,avem una in cartier e cam retardata,defapt e rau de tot si nah,toti isi bat joc de ea.Chiar si eu in anii trecuti faceam mistho de ea,cu trecerea timpului m-am plictisit de ''meseria'' asta21
Well,afara ploua si se cam intunecase iar in parculetu din fata camerei mele era o balta imensa iar Lazarica (o cheama Alexandra...cika Lazar78 nici ea nu stie22) ''inota'' in balta si canta ''buzele tale,doua petale''22
Tipa e manelista cocalara bleah.Nu va puteti imagina cat de distrusa e21)
Doamne,afara tuna si fulgera si asta canta24))Am ras de ea cu lacrimi21
Trebuia sa o trazneasca D-zeu21)
Sunt multe faze cu acest specimen dar mai bine nu va fac sa vomitati.

#3
Cred ca amarata e vai de capul ei.Nstiu daca nu cumva ar trebui sa mearga la un spital de nebuni,ca e clar ca nu prea are ce cauta intre oamenii normali.Azi am dat si eu peste o amarata cand m-am dus sa imi schimb buletinul.Erao aarata de boschetara care s-a asezat in spatele meu la rand.Putea groaznic,cam ca o toaleta ecologica nespalata.Credea ca o cheama Ana Blandiana si e fiica lui Gheorghiu Dej.A fost amuzant cand povestea cine este ,dar pentru ficatii mei chiar nu a fost asa.
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#4
Ah, Angel şi eu am păţit ceva de genul cu cineva în autocar care puţea oribil şi faza dură era că s-a întâmplat acum vara pe căldura asta oribilă, îţi dai seama ce putoare era 21 dat fiind că era cald de mureai şi chiar mirosea îngrozitor. Păi s-a întâmplat în autocar unde mergeam cu mama la mare şi în faţa noastră pe scaunul din faţă se aşezase un nene care avea cămaşa transpirată şi mirosea ca dracu. Am făcut mişto de el până s-a dat joc şi muream de râs că se tot întorcea la mine şi se uita la mine. Cred că şi-o fi dat seama că râdeam de el.
-

#5
Cate intamplari amuzante nu am avut eu pana acum,dar imi amintesc una foarte tare,sa intamplat anul trecut...eram acasa si au venit in vizita niste prieteni de familie...Prietena respectiva a mamei le avea cu florile,trandafiri si toate cele,iar in balconul locuintei mele exista numai flori si floricele de tot felul.Ei bine,era o floare care imi place mie foarte mult si crescuse foarte frumos incat am vrut sa i'o arat prietenei mamei mele.Ii zic eu "Hai sa vezi floarea aia de care ti'am zis,este superba acum..." Ma duc eu repezita catre sufragerie sa ii arat floarea ...ooo,da aici e faza cea mai tare..Dupa cum ziceam..repezita sa intru in balcon si cand ma trezesc ca intru in plin in usa de la balcon,am vazut numai flori in fata ochilor...de unde dumnezeului sa stiu eu ca usa de la balcon era inchisa...si cand am dat un cap in geam...vai 21,nu vreti sa simtit cum e 21.Nici nu stiam ce sa zic,sa ma vait sau sa rad.Apoi am inceput sa bomban "pai de ce este usa asta inchisa,trebuia sa fie deschisa " 21...Mda si uite asa am vazut eu numai flori in fata ochilor pentru cateva minute. -.-
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#6
Lucrurile amuzante . . . se intampla mereu cu prietena mea cea mai buna . [ l i f e ]
Stiu ca atunci cand era gheata pe un drum , noi alergam in sper casa ei de la magazin , eu ma orpisem sa imi trag rasuflarea iar ea cica vroia sa alunece . * P l o s k * Direst in fund o vezi . :]] Nu mai era nici o gheata iar ea tot drumul se planse de fund iar in acelasi timp radeam ca noua nebuna fara depereche.
Mai sunt o mie si o mie de faze amuzante.
Eram eu la scoala si coboram ca sa ne ducem la laborator. Findca eu de multe ori sunt aieriana am calcat nepotrivit pe una dintre trepte, atunci ma si vezi cum cobor scarile cu fundul pana am pus mainile ca era sa fac contact cu cimentul =]] amica mea a ras pana nu a mai putut , iar cand ne aducem aminte tot la fel facem.
Si mai sunt . . . poate o sa vi le spun altadata.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Lucruri amuzante.....Pai sa va povestesc.Asta va ,prin august ,am fost in vizita la cea mai buna prietena a mea,(Halloween Queen),in Craiova.Am primit cadou de la bunica ei o superba umbrela japoneza din matase rosie si bambus,asa ca am hotarat sa luam umbrela si sa facem fotografii in parcul Romanescu,A fost o sesiune foto grozava,chiar am fost rugate de o mireasa sa ii dam umbrela sa faca fotografii cu ea.Asa ca dupa o zii gozava in parc am luat autobuzul spre casa.Am nimerit un biet autobuz care mai avea putin sa se dezintegreze pe drum,dar cel putin era destul de gol si aveam locuri pe scaune.Neam asezat pe ultimele scaune din autobuz.Dupa vre-o doua statii s-a urcat in autobuz un boschetar jerpelit si foarte murdar.S-a asezat pe un scaun dublu,cu un rand de scaune in fata noastra dar scaunul lui era intors cu spalele in directia de mers si cu fata spre noi.Iar miraculosul individ imediat ce s-a asezat ,ne-a vazut si zanbind libidinos a inceput sa se mangaie in anumite zone.Halloween Queen s-a facut intai rosie,apoi verde,si galbena si incerca sa se ascunda cumva dupa mine si cred ca sie u ma schimbasem putin la fata.Tipul nu mai putea de satisfactie ca ne-a facut sa ne sintim aiurea.Prietena mea mi-a soptit sa coboiram ca nu mai poate de sila.Eu am zis ca nu,am scos din geanta umbrela si am deschis-o tacticos ,apoi am asezat-o deschisa in fata noastra,in asa fel incat sa avem o cortina intre noi si ”spectacolul” dezgustator.In urmatoarea secunda toti calatorii au inceput sa rada si sa arate spre noi si cel mai tare rade individul dezgustator.Dar a inceput si Halloweem Queen sa rada,apoi tipul s-a ridicat si s-a dus la usa si a coborat ,nu inainte sa zica”Puteti sa inchideti umbrela doamna.Cobor!„
"Gravitation canot held responsible for people falling inlove."

Albert Einstein
[Imagine: chibi_1420.gif]
Arget, chibi-ul lui Argenta

#8
Shuici_Angel , chiar a fost misto faza . :]] Daca nu o spuneai nu imi aminteam de ceva in genul acela dar mai dezgustator pentru prietena mea .
Eram in autobuz cu clasa noastra si inca o clasa [ a 7 - a A , noi a 7 - a B ] si cu vreo doua sau trei diriginte de la alte clase . Eu stateam la o bara iar prietena mea era pe undeva prin stanga mea . Noi muream de picioare ca eu cu prietena mea doar odata am stat jos in autobuz in alea doua ore . Cum iesim noi pe usi diferite , o vad pe prietena mea cum tremura si era atat de degustata . Zici ca il vazuse pe Guta cum canta k - pop . Ea ma ia de mana si imi spune ceva in genul " l - ai vazut pe boschetarul ala din autobuz ? " [ sau ceva in genu ' ] la care eu : " da , ce e cu el ? " iar atunci zici ca vazuse prietena mea o stafie si incepe sa imi zica : Cand vroiam sa plec de langa Stefan era ala in spatele meu si o avea slitul deschis si o avea scoasa , iar eu [ ea ] am atins - o cand vroiam sa ma prind de bara . " Atunci am ramas ceva in genul " O__O Nu se poate ! "
Concluzie :
Romania ajunge din ce in ce mai rau -.-''
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
Pai 21 foarte foarte ...interesante fazele astea cu boschetarii.
@yaoi maniac, ai mare dreptate.
Anywho, eram cu mama in tramvai si trebuia sa ne dam jos cu multe, multe statii mai incolo. Si urc in tramvai si ma asez pe scaun, apoi o intreb daca nu vrea sa stea si ea jos. Cum era in picioare, era in fata mea si intr-o statie, urca una, era tiganca si avea si doi copii mici, unul era bebe. Tot drumul copiii zbierau de se auzea pana la primul vagon si cand am coborat zice mama catre mine: ' Tu ai vazut tigana aia?' zic 'Da, de ce?' zice 'Tot drumul avea sanul scos, ii alapta pe aia mici si ce sani !!! ' zice mami ironic. Mi-a venit sa rad, numai ca m-am gandit la copiii aia, saracii, zbierau de mama focului, probabil erau morti de foame.
Asa ca trebuie sa va dau dreptate, Romania numai bine nu va fi.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#10
Chiar haioase fazele 21.

Chiar azi eram la ora de sport . Pe terenul de fotbal numai un strat de zapada numai bun de calcat in picioare . Afara eram numai eu , doua prietene de ale mele si 4 baieti de la noi din clasa si doi din alta . Si noi desteptii jucam fotbal . Si unul dintre ei zice :

' ' Eu cu echipa mea suntem Napoli . ' '

La care eu : ' ' Parca ar fi napolitana ._. ' '

Dupa ce zic asta el zice : ' 'Eu sunt ala bunu si tu esti celalalt ala bunu . ' '
La care eu ii zic prietenei mele : ' ' Zici ca suntem in desenele animate . Eu sunt Jerry , tu esti Tom . ' '

Deci fetita asta se prapadea de ras .

Sau o alta faza de aseara ;

Vorbeam prin mesaje cu prietena mea si ii zic :

' ' Nu pot a adorm ' '

Ea : ' ' Nici eu , dar hai sa numaram oi ' '

Eu : ' ' 1 oaie , 2 oi , 3 oi , 4 oi , 5 oi , 6 oi , 7 oi . Nu merge >.< ' '

Ea : ' ' Stiu 21 ' '
[Imagine: Jun0xCa.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  10 Lucruri de facut in casa atunci cand ploua afara Dufresne 24 25.529 10-01-2012, 01:52 AM
Ultimul răspuns: Luzer
  5 lucruri ce iti plac si 5 care nu white angel 130 58.890 10-11-2011, 08:49 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Completari amuzante Lye 18 9.868 11-09-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Lucruri întâmplătoare Flash 3 2.233 07-03-2010, 12:32 AM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)