Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul dragostei

#1
Jocul dragostei


-Mani ,te rog!Nu ma parasi!Nu acum cand am atata nevoie de tine![/i][/font]
-Imi pare rau draga mea,dar asa trebuie sa fie.Te rog din suflet, sa ai grija de tine si de tatal tau pentru ca eu nu voi mai fi langa voi!
-Mama te rog! Ramai cu mine!!!!!!

Acestea au fost ultimele cuvinte pe care mama mi le-a spus inainte sa se stinga din cauza acelei bolii nenorocite.Imi era asa dor de ea,de sfaturile ei ,de vocea ei dulce si mangaietoare care ma desmierdase in fiecare zi ...in fiecare zi pana atunci.Pana in ziua cand boala a invins-o si ea a trecut in nefiinta,...pana cand Dumnezeu ne-a furat-o mie si tatei ,lund-o cu el printre ingerii.Se spune ca Dumnezeu ii i-a cu el pe cei mai bunii oameni deoarece ei sunt mult prea pretiosi pentu a mai trai aici in aceasta lume,si de aceea ii duce in ceruri pentru a sta alaturi de El.Asta a fost explicatia pe care tatal meu mi-a dat-o atunci deoarece el credea ca nu pot intelege adevaratul motiv al mortii mamei la varsta de 6 ani,si poate avea dreptate.A vrut sa ma protejeze si il inteleg.Stau in camera mea tinand inca in mana fotografia mamei.
-Ohh mami cat imi lipsesti in aceste momente!spun incet strangand poza mamei la piept.Imi pare rau ca nu am putut avea grija de tata asa cum ar fi trebuit.Tata era un important om de afaceri din Japonia ,iar dupa moartea mamei s-a implicat atat de mult in afaceri incat uneori lipsea de acasa si 2 zile.Acum calatoreste mai tot timpul si abea daca apuc sa il vad o data la doua saptamani ,insa m-am obisnuit cu ideea asta asa ca acum nu ma mai deranjeaza asa mult.Deodata aud o bataie in usa ,iar o servitoare patrunde in camera mea anuntandu-ma ca sunt asteptata .
-Multumesc Mika cobor imediat !am anuntat-o pe acesta ridicandu-ma lenes din patul moale si pufos acoperit cu asternuturi albe.Asez poza mamei pe noptiera aflata langa patul din lemn de cires,unde ii era locul ,dupa care ma indrept spre dressing.Jos ma astepta cea mai buna prietena a mea Karina,pentru a iesi in oras ,asa ca nu era nevoie sa ma grabesc deoarece stiam ca ,Karinei ii face o deosebita placere sa ma viziteze ,sau mai bine zis sa il viziteze pe noul meu sofer.Era un tip destul de dragut care a vrajit-o cu totul pe aceasta .Intr-un sfarsit ma imbrac cu o pereche de pantaloni scurti galbeni in carouri negre si un maieu negru cu o insciptie ciudata pe el .Ma privesc odata in oglinda analizandu-ma pentru a fi sigura ca totul e perfect.Acei pantaloni imi scoteau in evidenta picioarele zvelte si frumoase iar maieul avea un decolteu destul de generos ce imi scote in evidenta sanii de marime medie de care eram foarte mandra . Vazand ca totul asta perfect ma indrept spre masuta de machiaj pentru a-mi imbunatati machiajul.Creionul dematograf imi scoatea in evidenta ochi de un ciocolatiu inchis iar mascara-ul le dadea o aura de mister care mie imi placea la nebunie.Imi pieptan parul negru si ondulat lung pana aproape de jumatatea spatelui si imi prind bretonul pe spate cu o agrafa in forma de stea .Imi iau in picioare adidasii negrii de la Puma si cobor in graba scarile in forma de spirala.Ajunsa la parter am surpriza sa o gasesc pe Karina in bratele lui Mark,soferul ,sarutandu-se pasional.Raman putin uimita cand vad ca sarutul incepe sa prinda contur.Parul de un blond deschis al Karinei era total ciufulit iar rochita verde aproape transparenta pe care aceasta o purta era complet sifonata.Mereu am stiut ca, Karina actioneaza repede cand vine vorba de baieti,isa niciodata nu mi-am imaginat ca va fi atat de rapida,adica il cunostea abiea de trei zile si deja il si saruta.Trebuie sa recunosc insa ca nici Mark nu era mai prejos.Pana acum mi-a cunoscut aproape toate colegele si pe fiecare dintre ele le-a vrajit.Zambesc ironic gandindu-ma la cum vor reactiona parintii ei cand vor afla ca are o idila cu soferul familieiMogami ,dupa care tusesc de cateva ori in speranta ca vor observa sosirea mea si vor inceta pentru ca deja devenisera enervanti.In cele din urma Karina isi da seama si il indeparteaza pe Mark rapid.
-Adelin !...ma bucur ca te-ai hotarat sa cobori in cele din urma ,spuse acesta cu un zambet cat se poate de fals pe fata incercand sa isi aranjeze cat de cat parul si rochita mototolita.
-Da ma rog...sper ca nu am intrerupt ceva spun eu uitandu-ma cu subinteles la cei doi porumbei incercand sa maschez cat se poate de mult zambetul ce incerca sa isi faca aparitia pe fata mea alba ca spuma laptelui.
-O nu nu ,sigur ca nu raspunde Karina putin agitata frecandu-si mainile una de alta uitandu-se din cand in cand la Mark incercand sa se linisteasca .Mergem ?intreba acesta dupa ce se calma cat de cat.
Doamne cat putea sa ma enerveze acesta fata ,nici nu stiu de ce mai suntem inca prietene .Aaa da defapt stiu ,pentru a ma folosi de ea din cand in cand .De ce ? Pentru ca si ea s-a folosit de mine ,s-a dat bine pe langa mine la inceput doar pentru a se da la prietenul meu,iar eu ca proasta am crezut-o.Dupa ceva timp mi-am dat seama ce fel de persoana e dar in loc sa ii cer explicatii am preferat sa fac in continuare pe prietena devotata si sa o fac sa platesca pentru ce mi-a facut.
-Sigur,raspund eu cu un zambet mic pe fata gandindu-ma la satisfactia pe care o sa o am cand le voi spune parintilor ei ce face draga lor fiica cu soferul meu. Mark ne duci tu ?il intreb pe sofer,care avea capul plecat de rusine incercand sa mascheze roseata din obraji.
-Bineinteles domnisoara raspunse acesta dregandu-si vocea in timp ce ieseam pe usa vilei indreptandu-ne spe limuzina.Ne deschide portiera ,iar eu ii zambesc discret incercand sa observ reactia Karinei .In cele din urama urc in masina.Karina ma strange de mana uitandu-se la mine cu o fata ingrijorata vrand parca sa imi spune ceva .Imi dau seama ca era vorba despre Mark si ii arat un zambet plin de intelegere spunandu-i parca ca stiu cum se simte.Intorc privirea de la ea si privesc vila in care locuiam.Aveam un presentimet ca ceva se va intampla insa nu stiam ce.Deodata imi apar in minte fel de ganduri si amintiri ,unele dureroase altele vesele.Ii vad fata ,ii aud vocea,ii simt rasuflarea ce imi mangaia gatul,ii simt mainile ce imi inconjoara usor talia.Deodata ma trezesc din visare realizand ca era doar un miraj ,o simpla farsa a imaginatiei mele ,dar de ce ma gandeam la el ,de ce dupa atata timp inca ma gandeam la el.Incer sa scap de aceste imagini intorcandu-mi privirea spre Karina care ma stiga de minute bune.
-Adelin ? Adelin esti bine ,se aude vocea subtire si ingrijoarata a blondei.
-Da sunt bine raspund eu aratand un zambet mic pe fata in timp ce ii spuneam soferului sa pornesca.

sper ca va place astept critici si sfaturi je ne
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O



#2
Helăău Mădy .;;)
Încep prin a-ţi spune că titlul e cât se poate de banal, şi l-ai mai scris şi cu litera mică.
Acţiunea mi se pare cam grăbită , după părerea mea ai putea descrie mai mult.
Dialogul nu e sec, însă de altfel nici nu e aşa de mult, dar cât e, nu e nici ăla genial.
Descrierea nu e genială, se putea mult mai bine, şi adevărul e că acest capitol e destul de plictisitor, adică e cât de cât original, vreau să văd ce se va mai întâmpla, deşi acest capitol a avut uşaore tente care mă plictiseau.
Ja! :*

#3
Kya ! Fir-ar sa fie ! Imi pare atat, atat de rau, sisu' meu scump ca nu am fost eu cea care sa-ti fi comentat prima ficul, dar na, [Biu.] mi-a luat-o inainte. Revenind la fic, stii deja parerea mea despre el. In legatura cu titlul, stiu ca esti incepatoare in materie si, probabil, nu te asteptai ca subiectul sa reprezinte chiar numele topicului, astfel tu scriind acolo " normal", am dreptate ? Ma bucur ca ai tinut cont de parerea mea si ca ai mai lungit, cat de cat, capitolul. Stiu ca ai scris capitolul abia aseara, iar azi l-ai si postat. Te-ai grabit umpicut, dar na, ce sa-i faci ? Singura greseala de ortografie pe care am observat-o, a fost la inceput - Mani ! Probabil, voiai sa scrii " Mami !" In rest totul e ok, avand in vedere ca esti incepatoare si nu le prea ai, nici tu, cu scrisu'. Astept nextul si cat mai putine greseli de ortografie.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#4
ok deci iata-ma din nou pe-aici ,iar in legatura cu titlul ~neko still a avut dreptate atunci a fost pentru prima data cand am postat si am avut mici (mari)probleme ,dar acum totul s-a rezolvat.Vreau sa ii multumesc lui [Biu]pentu comentariu si promit sa tin cont de sfaturile ei.In lagatura cu capitolul mie una nu mi se pare prea grozav dar asta e ....deci fara alte comentarii iata si al dolea capitol





Drumul spre oras a fost cat se poate de banal si plictisitor,Karina aruncandu-i priviri fulgeratoare lui Mark cara se pare ca nici nu baga de seama sau nu vroia.Oricum ar fi fost pe mine nu ma interesa,ma gandeam intruna la El,la momentele petrecute impreuna,la tot ce a fost frumos.Deodata mi-a aparut in minte momentul cand ne-am intalnit. Pe cand l-am cunoscut aveam doar 15 ani ,el a fost prima mea dragoste si se pare ca si ultima pentru ca de la momentul despartiri noastre si pana acum nu am mai putut iubi pe nimeni asa.Dar de ce imi amintesc toate astea acum ,dupa 2 ani.De ce dupa atata timp nu l-am putut uita .De ce vreau sa il simt iar langa mine .De ce ?Acesta intrebare ma macina de la plecarea lui si pana acum.Vroiam sa il uit, vroiam sa nu ma mai gandesc la el,insa nu puteam.In orice zi ,la orice ora ,in orice minut el era prezent in mintea si in sufletul meu,De ce ?Poate pentru ca inca il mai iubeam ?Oare dupa atata timp era posibil ca inca sa il mai iubesc ?
Ddeodata gandurile mi-au fost intrerupte de vocea calma a soferului care ma anunta ca am ajuns.Cobor din masina lasand sa imi scape un oftat dupa care ii spun lui Mark sa plece .Ma apropi de blonda,care avea o fata destul de trista, si intram impreuna in luxosul magazin « Le chic » unde mergeam adesea la cumparaturi.Odata intrate in magazin suntem intampinate de Marcus, propietarul magazinului care ne saluta respectuos,ca de obicei .Ne invita sa ne asezam pe unul din fotoliile din piele ,albe,dupa care ne prezinta ultimele haine aduse tocmai de la Paris.Ma uit la fiecare articol vestimentar in parte insa nimic nu ma sadisfacea indeajuns incat sa il cumpar.Nu acelasi lucru pot spune despre Karina care proba tot ce ii pica in mana de la rochite si pana la lenjerie intima.Fata asta e imposibila, nu ii scapa nimic cand vine vorba de moda si baieti.Cred ca daca s-ar alege "Cine e cea mai tarfa fata ?" ,ea ar fi pe primul loc desigur.O dispretuiesc atat de mult.Mi se pare cea mai josnica persoana .Din cauza ei am pierdut aproape totul :prieteni,colegi,simpatia profesorilor,chiar si pe El.Este impropriu spus ca l-am piedut din cauza ei,dar ea e unul dintre motivele care ne-a facut sa ne despartim
Ea m-a facut sa ma indoiesc de el,ea m-a facut sa il neglijez,si tot ea mi-a spus minciuni in legatura cu dragostea pe care mi-o poarta .Iar eu o credeam cea mai buna prietena.Habar nu aveam ca ea vroia decat sa ma desparta de persoana pe care eu o iubeam doar pentu a fi ea impreuna cu el.Insa nu i-a mers,el a plecat luand totodata si inima mea,zdrobita si indurerata ce-i drept.
Intra-un sfarsit dupa ce « draga mea prietena » a terminat de probat tot magazinul am putut pleca,insa cand am, vrut sa ies pe usa magazinului am simtit cum sunt trasa inapoi si prinsa de mana .Cand imi ridic privirea o vad pe Karina cu ochii in lacrimi.Am zambit in sinea mea,fiind convinsa ca acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu.Stiam ca,Karina isi va da toata silinta ca acest mic spectacol sa fie cat ma credibil si exact asta facea.Fara sa ii spun nici un cuvant am tras-o mai aproape de mine si am imbratisat-o calduros.
-Ce s-a intamplat cu tine ?o intreb eu incercand sa par cat mai ingrijorata
-Sti eu ...eu ..vreau sa iti spun ceva ,pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot vei afla ,dar vreau sa fiu eu cea cara iti va spune,incerca sa spuna ea printre lacrimile ce ii invadau obrajii rosii.
-Ce sa aflu ?,spun eu curioasa incercand sa par totodata si foarte ingrijorata
-Pai ..sti..,incerca acesta sa spuna
-Ceee ?intreb eu exasperata ,prinzand-o de umeri si scuturand-o destul de tare
-Eu..eu ,m-am culcat cu Mark,spuse acesta inchizand ochii si facad loc lacrimilor sa curga.
-Poftim !!!spun eu incercand sa par cat mai uimita ,insa in realitate nu era deloc asa .Eram convisa ca se va intampla ,iar lacrimile ei de crocodil nu ma impresionau deloc.Cand s-a intamplat asta?o intreb eu pe acelasi ton plin de ingrijorare si compasiune.
-A doua zi dupa ce l-am cunoscut,raspunse acesta acoperindu-si fata cu mainile in timp ce continua sa planga.
Asta e !Asta asteptam !Acum o aveam la mana !Eram atat de fericita incat nu m-am putut abtine sa nu zambesc .Am luat-o de mana si am imbratisat-o dupa care i-am soptit la ureche
-Nu-ti face griji ,totul va fi bine !Da, va fi foarte bine ...pentru mine am continuat eu in gand.Acum nu mai aveam decat sa o fac sa sufar, sa o umilesc, sa o fac sa se simta ca un gunoi,o tarfa ieftina care se vinde orcarui barbat pentru bani sau placere.Fata asta era o taratura si chiar daca nimeni in acel moment nu ma credea aveam sa o dovedesc,iar Mark ma va ajuta.
O iau de mana si iesim amandoua din magazin indreptandu-ne spre o cafenea din apropiere.Eram nerabdatoare sa aflu cat mai multe detalii picante,detalii pe care parintii Karinei,si intreg liceul le-ar adora.


cam atat deocamdata, sper ca va placut ja ne
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O



#5
Supeeer !! Sunt prima. Urmeaza COM3NtARiUl: Whohoho ! Elu mamei, puisor scump... Dar tie ti s-a pus pata rau pe saraca fata de o chinuiesti atata. Poi, inteleg ca i-a furat iubitul, dar... Tu esti mai rea ca ea. De ce Doamne iarta-ma... Aaa, stai, mi-am amintit ! E blonda. Tie nu-ti plac blondele. Asa ca sa stie toata lumea, tu URaSti blondele. Acum ca m-am razbunat :))... Glumeam. Ficul, poi, pentru moment nimic prea palpitant, dar este numai introducerea in universul ficului, probabil asa trebuie sa fie, dar stii si tu prea bine, o carte e ca un film, daca inceputul e josnic nu mai intereseaza pe nimeni de ce se intampla pe parcursul acestuia. Cam atat, pentru moment. Astept nextu' si cat mai multe palpitatii !
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#6
Ma plimbam prin parc fara sa imi pese ca incepuse ploaia.Eram asa de confuza,de dezorientata ,de...ohh pe cine pacalesc eram trista si stiam si de ce.Nu puteam sa nu ma gandesc continuu la El,la toate momentele petrecute impreuna la...Gata!Gata Adelin!Inceteaza sa te mai gandesti la El! Nu-ti mai plange atata de mila! Au tecut 2 ani ,pentru numele lui Dumnezeu,2 ani mari si lati.
Asta imi repetam in minte in timp ce ma plimbam prin parc.Al nostru.Da asta era parcul nostru,unde ne-am cunoscut,unde...Oh nu,iar incep.Dar asa e ,in orasul asta erau prea multe amintiri cu el,amintiri dureroase.Ma asez usor pe o banca gandindu-ma,mereu la acelasi lucru.Dar asta trebuie sa inceteze!Nu mai pot sa ma port asa.Trebuie sa il uit! Da! Asta e! Trebuie sa il uit cu orice pret!Un mic zambet imi apare pe chipul meu udat de picaturile marunte de ploaie.Trebuie sa plec din tara.Da! Trebuie sa ma indepartez de locul asta plin de amintiri.Trebuie sa ma desprind de locul asta,sa plec undeva departe,cat mai departe cu putinta.Deodata toate gandurile mele sunt intrerupte de sunetul enervant al telefonului.Ohh Doamne trebuie sa schimb soneria asta cat mai repede.Imi scot telefonul din buzunarul pantalonilor raspunzand pe un ton rece si plictisit
-Alo?
-Adelin?se aude cealalta voce atat de cunoscuta mie
-Tata!?Ce-i si cu minunea asta?
-Care minune?intreba acesta nedumerit
-Oh tata...cand a fost ultima data cand m-ai sunat?Luna trecuta?raspund eu zambind sarcastic incercand sa par totusi serioasa
-Te-am sunat sa iti spun ca in seara asta vin acasa si vreau sa fi prezenta deoarece trebuie sa iti prezint niste persoane foarte importante.Sa ii spui Mikai sa pregateasca o cina festiva pentru ca in seara asta vom sarbatori,spuse acesta fericit.Oo nu! Cand tata e cat de cat fericit inseamna ca se va intampla ce groaznic.
-Foarte frumos tata,dar pot sa stiu si eu ce sarbatorim?Pentru ca din cate stiu eu ziua mea este peste 3 luni ,iar a ta nu cred ca o vei serba vreodata ,cel putin nu cu mine,si nu acasa.
-Ce a fost si asta?intreba acesta reluandu-si tonul sau obisnuit si rece ca un icebearg.
-Adevarul,si daca nu vrei sa il mai auzi nu ma mai suna,spun eu cu ochii in lacrimi incercand sa pastrez aceeasi voce plictisita si calma ,dar nu prea reuseam.Oricum cred ca ai uitat ca mai ai si o fiica care te asteapta ,dar desigur ce te intereseaza atata timp cat toate afecerile iti merg ca unse?
-Adelin Marie Mogami ce dumnezeului inseamna asta?Bineinteles ca stiu ca am o fiica ,si desigur ca ma bucur atunci cand reusesc o afacere benefica pentru noi,dar nu are rost sa te superi doar pentru ca te-am neglijat putin in ultima vreme,raspunse acesta indignat.
-Putin!?Mai neglijat doar putin???incep eu sa tip ca nebuna prin tot parcul atragand privirile nedumerite ale oamenilor.Tata ma tot neglijezi de cand mama a murit ,si nu prea pare sa iti pese de ce simt eu.
-Cum adica nu imi pasa?Dar tu pentru cine crezi ca muncesc,pentru cine ma tot zbat sa ii indeplinesc toate mofturile si capriciile?Sa sti ca nu pentru mine,spuse acesta domolindu-si glasul ragusit.
-Hai tata sa fim seriosi! Avem bani cat sa ne ajunga 3 vieti,poate si mai mult si tu ma iei cu chesti dastea demult fumate, cum ca pentru mine faci toate astea, pentru viitorul meu ,bla bla bla.Te rog nu mai juca teatu,nu in fata mea!Amandoi stim ca o faci pentru ca iti place ,pentru ca este singura ta distractie.Si oricat ma straduiesc sa inteleg,de fiecare data ajung la aceeasi concluzie .Ca iti iubesti firma si afacerile mai mult decat propia fiica,ii raspund tipand,dand drumul lacrimilor ca imi invadasera ochii.
-Gata! Ajunge!Acesta discutie se incheie acum,nu mai putem discuta.Te rog doar sa fi prezenta in seara asta la cina,atat iti cer !spuse acesta cu vocea stinsa.
-Normal ,noi niciodata nu putem discuta.Nu iti face griji ,m-am obisnuit cu ideea,spun inchizandu-i telefonul in nas,lasandu-l cu vorba in gura.Imi pare rau tata dar m-am saturat sa ma tot abtin.Trebuia sa fac asta ,trebuia sa iti spun ce simt.Poate dupa toata acesta discutie te vei schimba ,vei redeveni cel de dinainte,desi ma indoiesc de asta.Totusi fie ca vreau ,fie ca nu trebuie sa ma prezint la cina aceea idioata.Precis vrea sa imi prezinte niste oamenii de afaceri "importanti" pentru a-si creea imaginea aia de familist convins.Oh! Cat de ipcrit poti fi tata .
Oftez usor si ma ridic de pe banca uda si doadata simt un fior prin tot corpul.Grozav, a inceput sa bata si vantul.Sigur o sa ma aleg cu cea mai nenorocita raceala.Oh,la naiba!O sa am o seara oribila si o dimineata si mai oribila.O sa fiu nevoita sa suport niste babalaci scarbosi,cu niste fete de bidoane turtite.Va trebui sa fac pe fata cuminte si timida care nu e in stare sa vorbesca fara sa o ajute cineva,iar apoi dimineata o sa ma trezesc cu o durere de cap imensa si o raceala nemaipomenita. Hmm da, ce isi mai poate dori o fata de la viata?
.Imi scutur capul in semn de regret dupa care ii trimit un mesaj lui Mark pentru a veni sa ma ia.Doamne sunt asa de indignata,de suparata,de frrustrata,sa vad ca totul in jurul meu se duce de rapa.E clar !Am nevoie de o vacanta urgent !O da ! Trebuie sa uit de tot de scoala,de tata ,de ...Karina.Da ,mai ales de ea.Doamne nu o mai suport !Mi-a trebuit o forta incredibila de a ma abtine sa nu vomit in timp ce ii ascultam «indoiosatoarea poveste »pe care mi-o povestea cu lacrimi in ochi.Vai !Ce induiosator !Dar nu am timp de asta acum.Eu o sa te fac sa suferi fato,nu sa te consolez.In timp ce ma gandeam la 1000 ba nu 10000 de metode prin care sa o fac sa sufere pe scumpa si deloc tarfa mea prietena aud vocea soferului meu ce ma stiga de cateva minute.Imi inlatur acele ganduri din minte si ma urc in luxoasa limuzina a familiei Mogami.Privesc pe geam si vad cum miile de picaturi de ploaie se prelingeau pe geamul masinii,gandindu-ma la cat de plictisitoare va fi seara asta.
Odata ajunsa acasa ma duc in bucatarie si o anunt pe Mika sa pregatesca o cina festiva ,dupa care urc in camera mea pentru a ma pregati pentru ceea ce ar trebui sa insemne « o seara de vis ».In timp ce urcam scarile ma tot gandeam ce o sa port.Avand in vedere ca o sa vina numai bosorogi trebuia sa port ceva cat mai decent.Ajunsa in camera ma indrept direct catre dressing de unde aleg o rochita neagra nu foarte scurta ,simpla ,fara bretele.Ma privesc in oginda si vad ca imi vine perfect.Imi prind parul intr-un coc elegant,lasand doar o suvita si bretonul libere.Imi pun la gat colierul mameivsi pe mana cateva bratari argintii,ma machiez discret si gata ! Ma mai privesc inca odata in oglinda dupa care cobor.Tata deja ma astept cu cei doi invitati.Spre surprinderea mea nu aratau deloc asa cum imi imaginasem,defap doar unul dintre ei pentru ca cealalta era o femeie,insa baiatul mi-a atras cel mai mult atentia.Era un tip inalt ,bine facut ,brunet .Insa ochii mi-au atras cel mai mult atentia.Avea niste ochii de un verde crud,inexpresibili la prima vedere ,dar care imi dadeau un sentiment de incredere,de siguranta.In cele din urma am coborat scarile evitand pe cat posibil sa nu ii intalnesc privirea,uitandu-ma la tatal meu.Era vizibil incordat si tensionat.In cele din urma ii salut pe cei doi oaspeti cu un respectuos Buna seara !Tata ma piveste zambind dupa care imi spune :
-Adelin vreau sa ti-l prezint pe Ryouzaki Tadashi,fiul uni cunoscut afacerist ,cu care, sa speram ca vom avea multe colaborari.
-Incantada de cunostiinta domnule Tadashi,eu sunt Adelin Mogami,spun eu pe un ton plin de respect.
-Placerea e de partea mea,raspunse acesta sarutandu-mi mana .Doamne,baiatul asta chiar avea maniere,si nu numai asta ,zambetul lui era cu adevarat fermecator.
Dupa ce fac cunostiinta cu el,imi indrept privirea catre cealalta invitata.Acesta parea sa aiba in jur de 36 de anii,parul castaniu lund pana in jurul omoplatilor.Era destul de inalta ,avand un corp de invidiat.Purta un costum de un rosu aprins ce ii scotea in evidenta formele bine conturate.
-Adelin, acesta este Charlotte Goudo,.....logatnica mea,spuse tata cat se poate de calm.
-Poftim!!?Ce ai spus?Mai repeta odata !spun eu cu ochii cat cepele si guradeschisa pana in pamant.
-Ea este logotnica mea,spuse tata zambind usor,si vreau sa... rapeta tata insa nu l-am lasat sa continue.
-Vrei sa spui ca e o gluma proasta,o farsa,spun eu cu vocea sacadata
-Ba nu ,chiar deloc ,este cat se poate de adevarat.Chatlotte este logotnica mea,si incepand de azi ea va locui in acesta casa,spuse tata ferm.
-Poftim !!?In nici un caz,tip eu cat ma tine gura de tare.Daca vrei sa iti petreci timpul cu tarfele tale decat cu propia ta fiica foarte bine,dar nu aici ,nu in casa asta !M-ai auzit ?Insa nu am primit nici un raspuns ,defapt plama pe care tata mi-a dat-o cred ca a fost cel mai graitor raspuns .Imi intorc privirea pentru o secunda la acea femeie ,dupa care imi acopar obrazul rosu cu podul palmei.Ochii mei rosii si inlacrimatii il fulgereau cu privirea pe acel om care din nefericire e tatal meu.Trag aer in piept dupa care incep sa strig :
-Daca crezi ca acesta palma va rezolva ceva te inseli amarnic.Nu am sa permit nimanui sa ii ia locul mamei !Ai inteles !Nimeni nu va ocupa locul pe care odata mama l-a avut !Ma intoc cu spatele la ei alergand spre scarile ce duceau la camera mea.In timp ce urcam scarile grabita,siroaie de lacrimi imi invadau orajii rosii
-Acum mai mult ca oricand trebuie sa plec de aici,soptesc eu printre lacrimi si suspine in timp ca ma asezam pe patul moale din camera mea.Acum mai mult ca niciodata !
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O



#7
Prima, prima !! O, da, prima ! :ang:
Da', cata mai capitolu' !! I like it ! Adelin asta imi devine putin sadica, asemenea tie ( doar ma stii ;))). Dar, incepe sa devina, oarecum, interesant rau de tot. Cine e " El-ul" respectiv, nu stii nici macar tu, dara moi ? Hai, ca tu ai idei, ai de unde sa te inspiri si, stim amandoua chiar foarte bine asta, deci... Nextu' ? When ? Nu uita ! Me= Your Fan No. 1 ! Pentru mine il continui, please :pls: ? Poi, da' normal :yes: ! Te uby, sisu' meu :love: ! Pwp, pa !
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#8
Hei !Ti`am citit si eu ficul.Pai,ideea nu mi se pare atat de originala.Ficul mi se pare ca seamana cu Atractie Fatala(hentai,+16...+18) .Cel putin primul capitol am impresia ca merge pe aceeasi idee.Dar poate m`am scrantit eu.Whatever.Naratiunea...e buna.Descrierea...nu mi se pare foarte buna.Adica..sentimentele personajului nu mi se par foarte detaliate.Dialogul...este in exces si cam sec.Cam atat am avut de zic.Succes in continuare ! >:D<

#9
Nup, Kumiko, chiar nu ai dreptate. Elu, respectiva mady, a citit multe ficuri, dar nu s-a inspirat din nici-unul. Are propria sursa de inspiratie, iar eu sunt mana ei dreapta. In legatura cu ficul, nu mai postezi si tu urmatorul capitol, sisu`le ? :crazy: Au trecut, cred ca, 10 zile de la ultimul capitol... Oricum, eu stiu ce-ti poate pielea, iar ficul asta, daca il continui, va devenii capodopera de arta. Sisu' tau te pupa si nu uita, Jeni ( Reli, pentru astia-lalti), Your Fan No. 1 !! :bv:
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#10
ok deci incep prin a spune ca neko are dreptate,ideea ficului meu ,stiu ca multora li se pare fumata si ...cam asa e, insa nu e plagiat iar pe parcurs o sa va dati seama (asta daca il mai continu).Si eu am citit ficul Akashei si recunosc ca imi place ff mult(a nu se intelege ca fac publicitate),insa eu am cu totul alte ideei . In ceea ce piveste urmatorul capitol nu stiu cand o sa il postez(poate nici nu va mai fi un viitor capitol) dar ma mai gandesc.


P.S O da si neko daca vroiam un avocat imi luam unul ,dar mersi totusi sisule ,oricum sti ca te ubi,nu?
[Imagine: geishao.jpg]

O.o'Destinul lucreaza prin amanunte'o.O





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.628 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.008 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea este jocul Morti ! Vampire Soul 0 1.951 02-03-2010, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Vampire Soul
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.353 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.280 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul mintii Zambet.cOlOrAt 8 4.542 24-07-2009, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 8.593 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)