Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubirea este jocul Morti !

#1
Buna, eu sunt noua pe zup. Va citesc ficurile de mult timp si m-am gandit sa fac si eu unul care, sper sa va placa! Astept comentarii.


Iubirea este jocul mortii !!




Prolog


Ne priveam unul pe altul zambind din cand in cand…Stateam unul in fata celuilalt…..Nu se auzea nimic doar suflarea noastra . In momentul in care nu am fost atenta mi-a sarutat buzele iar la ceafa am simtit o lama ascutita ! Ce se intampla? De ce vroia sa ma omoare? Incepusem sa plang si sa tip, iar el tacea…Mi-a zgariat usor pielea gatului dupa care s-a intins pe spate. M-am ridicat de pa scaun si i-am tras o palma, dar nu am apucat pentru ca mi-a prin mana si m-a aruncat pe gresia rece. S-a intins peste trupul [attachment=1208]meu ce tremura , a pus cutitul la gatul meu si mi-a soptit doar doua cuvinte” Te iubesc”





Cap 1…

Soarele stralucea pe cerul senin iar eu imi bronzam trupul stand pe sezlongul acoperit cu un prosop roz bombon. Costumul de baie alb cu buline negre imi venea perfect. Ma ridic de pe sezlong si ma duc spre casa . Surorile mele, Xonia si Merlin stateau pe canapeau tapetata si butonau telecomanda televizorului. Mama si tata erau la servici, erau afaceristi, nu aveam ce face ! M-am dus in bucatarie , am deschis frigiderul de culoarea laptelui si am luat o cutie cu suc natural de portocale.
-Fetele vreti sa comandam o pizza, sa dam o petrecere si altceva? Zic eu, cea mai rebela din familie.
-Crysstal, se vede ca ai uitat ce s-a intamplat data trecuta! Nu am chef sa primesc inca o pedeapsa. Asa ca te descurci singura .
Merlin tacea din gura. Ea oricum era mica. Avea 12 ani, parul saten ca trunchiul copacului, ochi caprui si patrunzatori, iar pielea putin bronzata. Xonia avea 16 ani, parul il avea lung si auriu, ochi albastri ca cerul si pielea de nou- nascut. Ele erau ascultatoare, eu nu. Ele erau responsabile, cuminti si toante. Eu nu ! Eu sunt tot ce inseamna cuvantul “libertate”. Parul meu era negru ca abanosul, ochi verzi, buzele rosi ca sangele iar pielea ca primul omat. Eram desteapta, frumoasa, rea, neascultatoare si foarte rebela. In viata mea nu ascultasem de ce zicea mama si tata. Oricum o sa traiesc singura si ei, candva, nu o sa mai existe. Asa ca , e bine ca am invatat de la 4 sau 5 ani sa ma descurc singura. Am invatat sa tip si sa ma impotrivesc parintilor mei. Nici-o-data nu am avut nevoie de ajutorul lor. La varsta de 14 ani mi-am facut un tatuaj aproape de bazin. Atunci am primit o bataie dureroasa de la tata si o pedeapsa cat casa de la mama.
-Cum ziceti voi, dar san u imi spuneti maine ca v-ati plictisit ca ati stat cu mine, bine?
-Dar unde pleci tu, sti ca mama si tata nu ti-au cumparat un apartament.
-Esti sigura, Xonia? M-au sunat si mi-au zic ca mi-au luat. Imi pare rau de voi ca o sa ramaneti cu ei !
-Stai sa vina mama ai tata acasa si o sa-I intreb cu toate ca nu cred.
Parca ma interesa ce credea Xonia si Merlin. Nu ma intereseaza nimic despre ele. Mi-am luat paharul cu suc si am intrat in camera mea. Pereti de un alb cu mii de cercuri colorate luminau camera. Plus ferestrele immense acoperite cu jaluzele roz. Patul era in mijlocul camerei , doua noptiere il ancopaniau, un dressing astepta sa primeasca hainute noi , iar masuta de machiaj ma astepta sa ma fac frumoasa. Baia era de culoarea norilor fara ploaie. In ea se aflau un dus, o toaleta si o chiuveta. Doua dulapioare stateau pe pereti acoperiti cu tapet alb.
Las paharul pe o masuta din camera si intru in dressing. Imi aleg o fusta rosie mini in carouri, un tricou cu trei cranii pe el , manusi roz de emo , sosete lungi care trec de genunchi asortate cu niste cizmulite negre stil rock. La fusta imi asortez o curea. La gat un lant iar parul mi-l prond intr-o coada de cal. La maini imi pun mii de bratari. Iau geanta neagra si urc pe motocicleta fara sa-mi i-au la revedere de la razgaiatele alea. Soarele incepea sa apuna, negura nopti venea incet peste intregul oras. Mii de lumini incepeau sa se aprinda . Ma duceam spre firma parintilor mei. Trebuia sa le cer cheia de la apartamentul meu. Daca nu eram la motocicleta as fi tipat. Castile MP3-iului ma opreau sa aud zgomotul facut afara. Am oprit la semafor asteptand timp de 5 minute. Am intors capul si am vazut un baiat ce conducea un Porche negru. Era destul de dragut dar steam ca nu aveam san e mai vedem vreo-data. Ochi lui negri ma faceau sa ma pierd in necunoscut. Parul brunet si pielea alba erau ca de inger. Daca prima privire dintre o fata si un baiat ar opri timpul ar insemna ca timpul pentru mine ar trebui sa se opreasca de multe ori. Era prima data cand nu ma plictiseam la semafor. Cand s-a facut verde am pornit imediat dar tot cu gandul la brunet am ramas. Masinile treceau pe langa mine ca un vartej. Ajunsa si la firma parintilor le-am zis prin telefon, pentru ca lenea era mare sa intru in firma, sa coboare la mine sa-mi dea cheile. Si asa au facut . Dupa primire “ premiului” meu am pornit la drum….

[/align]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jocul dragostei. Grubbie 4 2.627 05-12-2011, 08:15 PM
Ultimul răspuns: Hakusor.
  Jocul vietii[+18] DemoniqueAngel 5 3.007 22-07-2011, 09:20 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Iubirea este bazata pe vicii Andrei. 11 5.499 14-07-2011, 10:28 PM
Ultimul răspuns: Bullet
  Jocul dragostei mady 12 6.666 23-09-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: kame.
  Jocul de cuvinte SakuyaRena 4 3.353 02-11-2009, 07:08 PM
Ultimul răspuns: fake_fate
  Intrata in jocul vietii Sakura_night_girl 5 4.278 26-10-2009, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl
  Jocul mintii Zambet.cOlOrAt 8 4.542 24-07-2009, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Selena.
  Jocul de-a dragostea [+18] [explicit content] DeeXD 13 8.592 10-05-2009, 08:15 AM
Ultimul răspuns: Yumina


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)