Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jocul celor trei sageti ^ < v

#81
DE UNDE AI STIUT?! This is so meee~. Iubesc plimbarile lungi, adica sa ma plimb in general, toamna e anotimpul meu preferat, ador ciocolata amaruie, e delicioasa!, si iubesc si muzica buna, iar cafeaua, ca si ciocolata, e punctul meu slab.

^ Pe tine te incurcam cu Abbeh si acum iar sunt confuza, din cauza ca am lipsit ceva timp de pe Zup. Dar tu esti o fata draguta si de treaba. Nu vreau sa ma insir fiindca nu te cunosc indeajuns de bine incat sa ma arunc cu coarnele inainte.
< Imi place sa il quotez pe Moriarty si pe Joker, ador asta. Chiar si in declaratii de dragoste. Mai ales la alea de dragoste.
v Iti place cafeaua, nu te omori dupa iarna, orele te obosesc, la munca sau la scoala.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#82
Nu-mi place cafeaua decat ca miros. Cat despre iarna... Oh, common have you heard about Christmas presents? Neah, nu ma omor dupa ea oricum. Si orele chiar ma obosesc.

^ Ai folosit "Imi place", "Moriarty" si "Joker" in aceeasi propozitie. Asta e epic. Credeam ca sunt singura cu preferinte de genul asta, cand toata lumea tine cu personajele pozitive.
< Sunt specialista in a lasa pe maine ce pot face azi. In fiecare zi.
v N-ai Twitter, iti place ploaia, asculti o categoria oarecare de rock si nu ai incercat mancarea thailandeza.
[Imagine: tumblr_lv3rziB5Jg1qcnuye.gif]

#83
N-am Twitter,nu-mi place ploaia si ascult putin rock. Foarte putin
^ Ai o semnatura destul de interesanta, esti regina absurditatilor ( tu spui nu eu) esti noua sau nu ,revenita sau nu ,habar nam.
< Sunt magnific,colosal si de nemaivazut sunt azazel
v Nu-ti plac retelel de socializare si probabil ai o parere proasta de generatia asta (din care fac parte si eu bineinteles)
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#84
Da, da si da.
^Stupid, arogant, copilaros (sau poate inapoiat mintal, mai am de meditat asupra acestui subiect) amuzant, national socialist, rasist, carnivor, addicted to demons, pervers, ateu, neimportant. Ai o semnatura misto.
< Math stress. Saying "I'm an ugly old creep" till I get bored.
v Presupun ca nu crezi in unicorni, nu-ti place cafeaua, nu tolerezi lactoza, ai o slabiciune pentru pisici si canti la cimpoi.
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#85
Pana acum nu am incercat sa cant la cimpoi, dar vreau sa port si kilt cand o s-o fac.

^ Nu ne cunoastem, dar urasti mediocria si persoanele care se dau cele mai inteligente persoane din lume. (o presupunere)
< Regina subtilitatilor.
v Esti vampir si iti place sa vanezi varcolaci. (151515 cineva, cineva?)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#86
Nu, colega mea de banca in schimb e obsedata rau de vampiri : )).

^ Okay, n-am nicio idee cine esti, nu te cunosc dupa nickname, poate am vorbit noi candva, da' nu conteaza acum. Iti plac Jurnalele Vampirilor, neh ? ;>

< M-am imprietenit cam mult cu teatrul in ultima vreme.

v Si pe tine te termine liceul, neh ?

#87
pfff la greu 21 al drq sa fie ..

^ Persoana necunoscuta mie (at least for now..). iti place teatrul ^^ (yea i know 21 ) . Cred ca esti de treaba. Nu te cunosc dar cred ca ai in jur de 20-25 de ani ? 7

< Pai imi place muzica. si rockul. si sa cant. si sa ascult muzica ^^ si anime/filme/gaming (nus gamer infocat, da imi plac unele jocuri.)

v Iti place culoarea rosu sau verde. Urasti vegetarienii si ai terminat studiile de generala acum maxim un an ..?
[Imagine: Wo_LF.jpg]

(\__/) Don't
(^.^) Kill
(") (") The
(") (") Bunny >.<

#88
Imi plac ambele culori, dar nu exagerat de mult, nu am nimic cu vegetarienii si am terminat generala acum un an si ceva, doi. Btw, am 16, nu 20 - 25 : ))

^ I don't know who you are, how old are you, dar presupun ca nu esti mai mare de clasa a zecea.

< Ador ziua de sambata si curatenia, dar ar fii genial daca ar face'o mama mereu.

v Nu pleci niciodata de acasa fara telefon, asa'i ? ;>

#89
Si descarcat si tot il iau cu mine e.e
^ Old user, sau user-ita ,scriai fic-uri parca si cam atat,nu cred ca ne-am intersectat vreodata
< Incerc sa fac multe lucruri,doar ca le fac pe toate odata si nu iese nimic
V Tu nu te-ai mai uitat la anime de ceva vreme si ai vrea sa revezi niste seri
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#90
M-am uitat chiar recent pentru ca urmaresc SAO la zi, dar vreau sa revad Rurouni Kenshin si poate chiar si DBZ. Oldies but goldies 4

^ unul dintre putinii membri de sex masculin de pe forum. Destul de activ, faci destul de multe topicuri la care imi vine sa raspund. Nu cred ca am vorbit vreodata unu cu altu

< caut ceva de facut pentru ca imi lipseste cheful sa ma apuc de AC: Revelations sau sa termin unul dintre animeurile incepute.

v esti intrigat/intrigata despre acest "Ruoruni Kenshin" mentionat mai sus. Te inspaimanta usor cand vezi cate episoade are, dar ideea pare suficient de interesanta incat sa ii acorzi o sansa.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)