Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficu?
Supeer!!
16.67%
1 16.67%
NU prea!
83.33%
5 83.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Iubire dintre doi ingeri

#1
Bine,oricum,o sa incep aici si o sa am grija sa termin,ficul asta nu il mut altundeva,cum am facut la altele ,m-am invatat minte!!Sper sa va placa asta.



Degeaba iti ceri scuze.Regula e clara: 40 de randuri sau fara post.




Ok ,sorry ca am scris doar atat,promit ca continui,dar trebuie sa fac si eu nani.Pupici pentru toti!!:bye::zz:Sper ca va placut,am incercat sa fac si eu un fic destul de bun.Sa nu ma omorati,sa dati commuri mooolte si critici,dar putine:pls:
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#2
Ok,sa-ncepem!

•Descrierea e cam putina dar e buna.Ai fi putut sa mai pui ceva acolo.De exemplu puteai sa zici mai multe lucruri despre trecutul lor,sa spui cum s-au imbracat,sa fie mai interesant ficul si sa ne faci sa vedem personajele si actiunea prin ochii tai.Ei...cred ca cer si eu prea mult!:))

•Dialogul e putintel dar nu e sec,deci pana aci e bine!

•Actiunea e putintel grabita,dar nu te speria ca nu se observa!Nu strica daca erai putintel mai atenta,dar ce stiu yo?

•Ideea nu e foarte originala,dar s-au cam epuizat resursele!

Greseli nu am observat,deci bravo tie!:x

See ya si sper sa pui nextu repede!

#3
(21-01-2010, 11:15 PM)Dark Angell A scris: Bine,oricum,o sa incep aici si o sa am grija sa termin,ficul asta nu il mut altundeva,cum am facut la altele ,m-am invatat minte!!Sper sa va placa asta.

CAP 1:Plecarea si Intoarcerea

Los Angeles,[space]orasul in care sta o frumoasa fata pe nume Sakura Haruno,[space]de 16 ani,[space]cu ochi verzi ca de [ precum un smalard care straluceste sau precum smaraldul, desi e prea folosit ] smarald stralucitor,[space]cu un par roz deschis ca floarea de cires de[space - de abia nu se scrie impreunat..sunt doua cuvinte ! ] abia inflorita si un corp bine facut![space]Tot aici sta si sora ei,[space]Sarah,[space]o fata superba de 19 ani.[space]Avea ochi de un albastru ca cerul senin,[space]parul saten cu o suviat suvita blonda,[space si din cate mi-a zis mie profa de romana, nu se pune virgula inainte sau dupa si..]si un corp cu forme.[space]Aceste fete locuiau intr-un apartament de lux[virgula] singure,[space]pentru ca parinti [ parintii - se scrie cu doi de i ] lor erau morti.[space]Invatasera sa se descurce singure asa ca nu aveau probleme.[space]Dupa inmormantare parintilor s-au hotarat sa plece in orasul lor natal,[space]Konoha,[space]pentru ca in Los Angeles nu mai aveau ce sa faca.
Pe drum,plecarea in Konoha. [ nu are logica propozitia asta :| ori sunt eu prea adormita si nu inteleg..]
-Surioara,pot sa te intreb ceva?
-Orice,Sakura ce e?
-Noi...unde vom sta?
-Poi.ti-am zis ca stau cu Itachi,ne-a oferit sa stam la el pana gasim un apartament.
-Aaaa,pai si el nu are mama,tata,frate ceva de genul asta?
-Ba da,doar ca el sta doar cu fratele lui in casa.
-Ok,cred ca am inteles.
Neobservand,[space]fetele au ajuns in Konoha,[space]unde le astepta Itachi.
-Uitati-va,credeam ca numai ajungeti![space]spune Itachi fericit.[space]Itachi [ repetia numelui sau. inlocuieste cu altceva.suna urat XD]era un baiat bine facut,[space]cu niste ochi negri si cu parul; [ ce cauta punctul si virgula acolo ? ] negru ca noaptea prins intr-o coada, [ punct]
-Pai am ajuns,[space]aaa,[space]sa nu uit sa ti-o prezint pe surioara mea[virgula] Sakura.
-Ma bucur sa te cunosc,[space]Sakura!
-Si eu,[space]Itachi,[ fara virgula inainte de si ]si-ti multumesc ca ne lasi sa stam cu voi.
-Pentru nimik - nimic. se scrie cu c nu cu k ca nu esti pe mess,[space]esti ma mai frumoasa decat sora ta![space]incepand sa rada.
-Mersi de compliment.
Intr-un sfarsit ajunsera acasa,[punct]Casa era o vila de 3 etaje,[space]cu multe camere si culori calde.[space]In spatele [spatele cui ? o.O ] era o gradina plina cu tot felul de flori,[space]in special trandafiri,[punct si cu litera mare]acolo era s si o piscina destul de mare in forma de delfin.

Ok ,sorry ca am scris doar atat,promit ca continui,dar trebuie sa fac si eu nani.Pupici pentru toti!!:bye::zz:Sper ca va placut,am incercat sa fac si eu un fic destul de bun.Sa nu ma omorati,sa dati commuri mooolte si critici,dar putine:pls:

Well, nu o sa iti fac pe plac cu critici cam putine, pentru ca asa te perfectionezi la pastele cailor, cand or zbura porcii, adica niciodata. Totusi, o sa incerc sa fiu mai blanda, desi nu cred ca o sa reusesc, dar trebuie sa iti zic unde ai gresit.

Deci..in primul rand, unde papucii mei e disclaimer-ul ? Stii ca fara el iti inchide Denny ficul ? Daca nu stiai, afli acum, deci pune-l. Capitolul trebuie sa contina minim 40 de randuri ca sa fie decent, iar tu ai 23 de randuri si da, le-am numarat.

Nu am stat sa subliniez dialogul, pentru ca nu ai mai fi inteles nimic din comm, deci iti zic acum : este sec si mai aveam putin si ma plictiseam..la tine predomina modul asta de expunere si nu este bine, plus ca replicile sunt banale :|

Naratiunea si descrierea sunt in Hawaii, in vacanta. In capitolul 2 foloseste-le mai mult, imbina-le intr-un mod frumos si mai ales, nu baga tone de descriere, naratiune si dialog fara noima, ci incearca sa creezi cate ceva care sa faca trecerea de la una la alta, dar fara sa se observe si sa nu fie o trecere brusca gen : dialog, naratiune, dialog, descriere, naratiune. Combina-le si vei face un cpaitol mai bun ^^

Bun...actiunea...mama...asta unde fuge ? La tine e alergata, fugarita etc, de cineva, dar de ce ? Daca dezvoltai ideea sa stii ca aveai mai mult de 23 de randuri, plus ca ai tras-o de par rau de tot..Cand faci urmatorul capitol, dezvolta ideile, nu mai grabi actiunea si povestete totul pas cu pas, pentru ca sa aibe logica ceea ce spui in fic.

Hmm...nu mai am nimic de spus, dar daca te-a deranjat comm-ul meu, da-mi pm si il editez. Nu vreau sa se ajunga la o eventuala cearta, deci daca nu iti convine ceva, pm me si rezolvam ^^

Atat am avut de spus. Bye-bye, sper sa imi urmezi sfaturile si succes la urmatorul capitol ^^
[Imagine: cats-7.jpg]

#4
Well,incerc sa va ascult sfaturile si sa fac un fic mai bun.Cu toate ca nu stiu ce e un disclaimer ,m-am interesat si il pun.Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto(inafara de cele creata de mine, desigur), create de Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.

CAP 2: Secretul

Dupa ce au intrat in casa, Itachi si Sarah au urcat la etaj in camera lui,iar Sakura s-a dus in living.Era o camera mare si primitoare.Avea pereti de un alb-crem iar pe jos era un lemn de culoarea nisipului acoperit cu un covor negru. Era o canapea alba de piele care era in fata unei plasme negre, iar langa canapea erau doua fotololi negre din piele. In mijloc era o masuta de maro inchis de cafea. In spatele canapelei se afla un semineu cu multe modele pe el de culoare crem iar in fata lui se aflau 2 scauna maro deschis din lemn de cires.
Pe canapea statea Sasuke care o privea pe sakura uimit.
-Deci tu esti menajera? incepand sa rada
-Nu fi nesimtit, ma numesc Sakura si am 16 ani.Asa ca fi bun si aratami unde e camera mea.
-Pai si atunci cine esti?
-Ti-am spus cine sunt,Sunt sora lui Sarah!Spuse Sakura nervoasa.
-Ok, draguta, nu te enerva,hai sa-ti arat camera.
Urcara la etaj unde Sasuke ii deschse usa punandui bagajele in mjlocul camerei.
-Iti place?i
-Da, e o camera foarte frumoasa,acum pleaca pentru ca vreau sa-mi chitesc hainele si sa ma schimb.
Sakura avea dreptate. Camera era mare si frumoasa. Pereti erau maro deschis cu modele roz pe ei. In stanga camerei se afla fereastra care era acoperita cu niste perdele albe. Langa fereastra se afla un dulap mare facut din lemn de cires.In mijlocul camerei se afla patul care era inconjurat de multe perne colorate si un cearceaf negru. Langa usa alba se afla un birou cu multe sertare si o oglinda ovala, pe care stateau doua cutiute de bijuteri. Dupa ce isi chiti hainele se schimba intr-o bluza galbena cu buline negre, intr-o pereche de jeansi pana iar in picioare isi lua o preche de balerini galbeni-arginti. Cobora jos sa se mai cunoasca cu Sasuke.Coborand scarile ii vazu pe Itachi sarutand-o pe Sarah foarte pasional. Cand ajunse jos Sasuke privea la TV. Intoarse capul uitandu-se la ea .
-Buna, Sakura, asa te cheama,nu?
-Da, daca nu te superi ai vrea sa ne cunoastem si noi mai bine daca tot stau cu tine in casa?
-Ok, am 17 ani si ma bucur sa te cunosc.
-Eu am 16, ti-am zis asta si eu ma bucur sa te cunosc.
-Nu te supara ca te intreb, dar cum au murit parinti tai?
-Nu ma supar, o sa-ti zic.Lumea crede ca tata nu a fost atent la drum si asa au murit.Dar nu a fost asa.
-Atuni cum?
-Pai ,parinti meu au murit in urma cu un an.
Eu si sora mea eram acasa,in timp ce ei erau acasa la unchiul nostru Zeng. -Am incredere in tine sa ca o sa-ti zic secretul nostru.
-Ce secret? intreaba Sasuke mirat.
-Cum ziceam, unchiul Zeng voia foarte mult averea tatalui meu asa ca a scos cateva piese importante de la masina. Cand mama si tata au urcat in masina si au pornit la drum , masina nu a rezistat si au facut accident. Si asa au murit.
-Pai si voi de unde stiti asta?
-Cand am ajuns la locul maccidentului , eu si soara mea am vazut ca lipseau piese de la masina,si cine altcineva ar fi vrut sa ne omoare parinti,decat unchiul Zeng.Intelegi?
-Acum da, ce poveste infioratoare.
-Asta crezi tu.
Au mai ras,au mai glumit, iar seara a venit pe nesimtite,trimitandui pe toti la culcare. Luna cea stralucitoare a luat locul soarelui,asteptand ca micile stelute sa vina si ele.
Dimneata veni,luand locul nopti. Ceasul Sakurei suna asa tare incat Sakura ii dadu o palma de cazu de pe masa. Se trezi,isi facu patul, se duse la baie unde isi facu siesta de dimineata si se apuca sa se imbrace. Isi lua niste blugi cu o vluza pe care scria cu negru "I LOVE YOU" si in picioare isi lua niste sandale maro. Parul si-l lasa liber punandusi o benita alba cu niste cercei in forma de inima . Isi lua cateva bratari,iar la gat isi puse un lant cu cateva pietricele. Cobora la masa si vazu un biletel unde scria ca Sarah si Itachi sunt plecati timp de o samptamana in Hawai.
-Super, pe astia i-a gast plecare tocmai acum. Sasukee!!
-Da, Sakura,ce-ai de tipi?
-Sora si fratele tau sunt plecati in Hawai,spune Sakura nervoasa.
-Ce bine,doar noi 2 in casa,putem sa ne facem de cap,incepand sa rada.
-Da, e bine pentru tine,acum as vrea sa ma lasi sa mananc.
-Atunci mananc si eu cu tine.
Dupa ce au terminat de mancat au plecat spre liceu.Acolo Sakura a intalnito pe Hinata.
-Hina, prietena mea ce mai buna,ce faci?
-Saku, ce dor mi-a fost de tine,dar tu ce faci cu Sasuke?
-Sora mea e iubita lu fratisu si mai departe iti dai tu seama.
-Ok, hai sa mergem in clasa,ca nu veau sa intarziem.
Ajunse in clasa,toate fetele se uitau la Sakura pentru ca statea langa Sasuke si vorbea cu el.
-Temari,TenTen o mai stiti pe nebunatica asta?spune Hinata
-Sakura, ce frumoasa te-a facut,nu-mi zice ca stai cu Sasuke?
Ok ,sorry ca scriu doar atat dar ma duc la ziua unei fete ,Pupici,nu ma omorati cu crtiticile.Pupici all.:yes:
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Bariera dintre noi si "ei". Prevented :D 1 2.435 08-10-2013, 08:56 PM
Ultimul răspuns: DreamGirl
  [Naruto] dragostea dintre un om si un vampir rebeca 8 4.833 19-08-2012, 04:19 PM
Ultimul răspuns: rebeca
  Ingeri si Demoni ! Vex 12 6.854 17-02-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Iubirea dintre un vampir si un muritor.... i_love_anime 5 3.703 02-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Razboiul dintre o iubire interzisa Vero 28 12.381 26-12-2010, 04:08 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Ingeri si Demoni ! Vex 0 1.650 18-12-2010, 10:33 PM
Ultimul răspuns: Vex
  Iubirea dintre un tigan si o romanca sweet 12 12.602 05-07-2010, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea Shadow. 18 13.794 19-06-2010, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Iubirea dintre o fata si un baiat Nami 4 7.727 03-03-2010, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Kripterya
  Lacrimi de Ingeri CrazyForYourLove 2 2.835 01-01-2010, 03:41 PM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)