28-12-2009, 01:46 AM
Hello
Inca un capitol reusit.
Eu una nu o suport pe Alyssa aia, e o idiota...
Deci nu imi spune ca ea a pus pe cineva sa o violeze pe Rahzel ca o fac tocana. Biata fata sufera si Kai e un dobitoc mare cat casa... >.< cum draq isi permite sa o raneasca pe blonda noastra? Fata il iubeste si vrea sa fie numai a lui si el se comporta ca un prost ...
Pff eu vreau continuarea cat mai repede, vreau sa aflu ce s-a intamplat cu biata fata, cum adica sa poarte ea o camasa de forta? Nu se poate asa ceva, daca Kai nu o sa aiba grija de ea cum trebuie si o sa o faca sa sufere o sa aiba probleme cu mine>.<
Te felicit, de data asta nu ai avut numai trei greseli micute:
inchis- inchisa, te refereai la Rahzel
parasi- parasit
buzele- buze
Eu una numai pe astea le-am observat si pot spune ca am citit cu mare atentie.
Btw Incearca sa folosesti mai des numele lor... Is cam derutata cand citesc tot blonda, brunetul etc...
:bye:
Inca un capitol reusit.
Eu una nu o suport pe Alyssa aia, e o idiota...
Deci nu imi spune ca ea a pus pe cineva sa o violeze pe Rahzel ca o fac tocana. Biata fata sufera si Kai e un dobitoc mare cat casa... >.< cum draq isi permite sa o raneasca pe blonda noastra? Fata il iubeste si vrea sa fie numai a lui si el se comporta ca un prost ...
Pff eu vreau continuarea cat mai repede, vreau sa aflu ce s-a intamplat cu biata fata, cum adica sa poarte ea o camasa de forta? Nu se poate asa ceva, daca Kai nu o sa aiba grija de ea cum trebuie si o sa o faca sa sufere o sa aiba probleme cu mine>.<
Te felicit, de data asta nu ai avut numai trei greseli micute:
inchis- inchisa, te refereai la Rahzel
parasi- parasit
buzele- buze
Eu una numai pe astea le-am observat si pot spune ca am citit cu mare atentie.
Btw Incearca sa folosesti mai des numele lor... Is cam derutata cand citesc tot blonda, brunetul etc...
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.