Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere aveti despre Myranda?
Este draguta
76.92%
10 76.92%
Desteapta
7.69%
1 7.69%
Rea
0%
0 0%
Proasta
7.69%
1 7.69%
Rasfatata
7.69%
1 7.69%
Total 13 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Intunericul nestiutului~ inscriere

#1
Asa cum v-am obijnuit o sa incerc din toate pana o sa le invat.

Intunericul nestiutului

In aceasta poveste au ca roluri principale niste copii care tocmai si-au descoperit puterile supranaturale. Inainte ca toata lumea sa se cunoasca fiecare dintre ei avusese cate o dovada de putere dar nici unu nu a crezut pana la capat ca el a facut ce a facut ( presupun ca nu ati inteles). Noaptea ei avusesera niste vise care ii indru-ma spre o casa bantuita care de fapt la sfarsit va deveni o dovada a puterii lor. Ei se sperie de vampirul din casa dar nu pot sa iasa decat folosindu-se de puteri. Asa ei realizeaza ce se intampla cu ei si devin prieteni.
Povestea incepe in casa vampirului in care fiecare se sperie si incearca sa fuga dar nu se poate deoarece au devenit captivi.

Fisele de partipare ar trebui sa fie ma fel ca la mine:
Nume: Miranda De Rose
Porecla: Myn
Varsta: 18 ani ( minim 16 ani)
Infatisare: Corpul este dezvoltat, rotunjit iar mersul ei este elegant, ii place sa mearga pe tocuri dar foarte rar. Parul ii este roscat si lung pana la jumatatea spatelui, noantele sunt diferite la lumina. Ochii gri sters prin care se vede o minte pura si un suflet nobil. Ii place sa se imbrace cu personalitate dar nu este impotriva elegantei
Suflet: Este o fire blanda, dulce si amabila care nu se enerveaza deloc. Parintii ei sunt bogati si din aceasta cauza toata lumea vrea sa fie prietena cu ea doar datorita banilor.
Puterile: In viitor ea are puterea mintii care ii da capacitatea de a citii ganduriile si posibilitatea de a forma diferite obiecte. Punctul ei slab este muzica, cand o aculta sau canta ii dispar puterile.
Istorie: Face parte dintr-o familie bogata care nu are niciodata timp pentru ea. Tatal ei nu-si exprima dragostea pentru ea, este un avocat de succes. Mama ei este cantareata faimoasa care pleaca in stainatate unde are concerte, si nu sta cu Miranda.

Va rog sa intrati cati vreti ( asta nu inseamna ca doi).

#2
Nene ăsta nu e un RPG ._. Mai treci pe la reguli şi informează - te înainte să deschizi topicuri nepotrivite.Mai întâi trebuie să creez povestea şi acolo să fie un topic special cu inscrierile altor personaje. Faci o fişă de inscriere unde se vor înscrie mai mulţi useri. Când s-au înscris mai mulţi o să faci alt topic unde începe povestea.
-

#3
Mda ..... Lynn , din nou ne critici pe mine si pe ~~Andreea~~ . Puteai sa fi draguta si sa ii trimiti un mesaj privat in care sa ii zici ca trebuie sa mai modifice pe ici pe colo la role play ca sa nu fie ofensata . Chiar daca esti moderator , nu inseamna ca poti sa faci ce vrei pe acest site . Daca ea a vrut sa le combine , sa faca asa cum crede . Este o tara libera , si acest site nu este site-ul tau , asa ca nu spui tu membriilor ce sa faca si ce nu . Intr-adevar , daca esti moderator , sti mai multe decat noi despre site si poti sa le spui membrilor unde au gresit , da' nici chiar sa ii critici fara nici un pic de jena sau simtire . Eu sunt moderator pe mai multe forumuri si ma port draguti cu toti , iar toata lumea ma adora pentru ca sunt blanda si intelegatoare . Niciodata nu m-am crezut sefa desi eram moderator sau administrator , si sunt de parere ca membrii unui site trebuie sa se simta bine si sa se inteleaga cu moderatorii si adminii . Si moderatorii au reguli ! Moderatorii si admini trebuie sa se ocupe de bunastarea forumului , si a-i face pe membri sa se simta prost doar pentru ca ai un rang mai mare NU se afla pe lista si NU te face sefa tuturor celor care au un rang mai mic decat tine .



Acum , inscrierea mea :

Nume : Maya Wilson
Varsta : 17
Infatisare : Are parul argintiu si lung iar ochii ii are negri . Este destul de inalta . Se imbraca mereu corespunzator , iar la liceul ei este eleva model din toate privintele . Poarta un colier din argint cu un turcoaz ( piatra ) .
Suflet : Este o fire buna , vesela , timida , amabila , inteligenta , draguta , tacuta , dulce , intelegatoare , optimista si singuratica .
Puterile : Poate controla gheata si ingheta tot ceea ce atinge . Poate face oamenii sa moara dupa propriul chef , dar , daca nu reuseste sa isi controleze aceasta putere , oamenii dragi ei mor pe capete . Iarna puterea ei se tripleaza iar vara ii scade . De asemenea , si in noptile cu luna plina puterile ii cresc , dar mai putin decat iarna .
Istorie : Dupa nasterea ei , multi membrii ai familiei sale au inceput sa moara . Cand s-a nascut , mama ei a murit la nastere . La 2 ani , bunicul ei a murit de stop cardiac . La varsta de 4 ani , fratele ei mai mare cu 10 ani a murit lovit de o masina . Cand avea 7 ani , unchiul ei a fost injunghiat in inima . Iar , la varsta de 8 ani , natusa ei s-a sinucis . A fost considerat un copil blestemat , si de aceea toti colegii ei o evita pe cat posibil . Dupa moartea matusii ei , a invatat sa isi controleze puterea iar de atunci nu a mai murit nimeni apropoiat ei . Si-a dorit intotdeauna sa isi faca prieteni , dar nu a avut ocazia vreodata .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#4
Nume:Veronica
Porecla:Vero
Infatisare:Parul tuns bob,brunet cu tente de albastru, ochii albastri foarte inchisii, corpul bine dezvoltat
Suflet:sociabila, vesela, amuzanta, are momente cand e singuratica, ironica, orgolioasa, sufletista
Putere:Transforma tot ce vede in cristale dar nu si le poate folosi la auzul unei pisici pe cale de moarte [O.o lipsa de inspiratie]
Istorie:S-a nascut intr-o familie bogata, mama ei era avocata iar tatal ei un mare om de afaceri, dar toate aceste lucruri nu au facut-o sa fie ingamfata


Oke 21 Am terminat desi nu prea am avut inspiratie:-l
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
Nume :Saya Hamylton
Porecla :Buble Black
Varsta :17
Infatisare :Are 1,67 m,50 kg.Parul lung,brunet cu breton drept si cateva suvite roscate (care nu prea ies in evidenta).Se imbraca cu haine de rebela.
Suflet :Este o fire nebunatica,rebela,convingatoare si stie sa se impuna.
Puterile 10oate simti prezenta vampirilor de la departare si are reflexe foarte bune. Ochi sai cei rosii o pot ajuta sa se infiltreze in lumea vampirilor.
Istorie :Sa nascu intr-o familie nu prea bogata.Mama si tatal ei au murit cand avea 13 ani iar atunci ea si cu fratele ei ,Nobu, Si-au facut o formatie si isi castiga bani prin muzica.

Zbye :bye:
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#6
Nume: John Martin
Porecla: The Boy
Varsta: 19
Infatisare: Are 1,87, 65 de kg. Parul ii este roscat si usor carliontat. Stilul este simplu, insa facut sa socheze prin naturaletea si eleganta in acelasi timp.
Suflet: Este mai retras si misterios, inteligent. De asemenea, ii place sa dezlege mistere.
Puteri: Are un simt al observarii foarte bun, ghiceste ganduri si controleaza intunericul.
Istorie: Apartine unei familii bogate. El nu-si mai aminteste multe lucruri din copilarie, deoarece a suferit un accident la varsta de 8 ani, pierzandu-si memoria. Din aceasta cauza, devine tot mai interesat de secrete si mister, incarcand sa-si descopere astfel si trecutul.

#7
Nume: Amaya Chiyoko (Traducere: Amaya-ploaia noptii ; Chiyoko -copilul a 1000 de generatii.)
Porecla: Haruka (Traducere: Haruka-departe)
Varsta: 18 ani
Infatisare: [la primul rand al scrisului de pe obraz vedeti ca al doilea semn seamana cu un 'm']
http://static.zerochan.net/600/06/23/676156.jpg -nu pot pune imaginea. Accesati va rog linkul.
Suflet: Destul de prietenoasa si blanda , dar daca ajungi sa o ranesti nu iara si nu uita , iar razbunarea ei intotdeauna isi atinge tinta. Este inteligenta si uneori foarte banuitoare la adresa celor din jurul sau.
Puteri: Controleaza flacari ale intunericului de culoarea albastra si neagra. Poate creea un fel de ploaie de petale ale trandafirilor ce are doua scopuri: unul din ele este ca adoarme victima , iar celalalt este ca petalele devin lame la o secunda diferenta de a te atinge si omoara. Ceea ce o impiedica sa-si foloseasca puterile este o cruce de argint incrustata cu onix, iar aceasta trebuie sa fie sfintita.
Istorie: Al 1000-lea copil nascut in familia de vampiri Chiyo i-a fost ursit sa poarte numele Chiyoko. Acest copil era o fata ce se nascuse cu diferite insemne pe obraz. Ursitoarele au stiut ce inseamna doar una dintre inscriptii si anume 'm'. Au stiut atunci ca nu se nascuse un oarecare vampir ci unul cu puterile iadului ai carui ochi nu vor fi niciodata rosii. Din aceasta cauza multi vampiri nu au fost de acord cu viata fetitei dorind sa o omoare , dar parintii nu au bagat pe nimeni in seama si au numit-o pe fata Amaya deoarece parul ei semana cu o ploaie intr-o seara de vara. Cand fetita implinise 12 ani a fost dat un atac impotriva ei si a parintilor. Ea a scapat fugind , iar mai apoi infiltrandu-se printre oameni. In prezent a aflat de un vampir ce o poate ajuta sa-si descopere noi puteri si sa-i explice mai bine ce inseamna 'm'.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#8
Nume:Yvone von Trix.(i se spune simplu Yvone)
Varsta:18 ani.
Infatisare10erul negru asemeni penei de corb,ochii de culoarea ciocolatei.Are forme bine formate,desi mereu poarta negru fiindca tine un doliu in suflet.Este uneori daca cunoaste bine persoana amuzanta,insa mereu a fost mai retrasa,si linistita.Ii place sa citeasca,si cu greu ii vine sa atinga oamenii,fiindca mereu poarta manusi.Poate fi un camarad de exceptie.
Puteri10oate sa absoarba puteri,cunostiinte si amintiri ale persoanelor printr-o atingere insa daca tine exagereaza persoana aceea poate sa moara.
Istorie:S-a nascut intr-o familie normala,insa care au plecat in alta tara,lasand-o pe ea in grija bunicii.La 16 ani si-a descoperit puterea,insa cand a primit primul sarut iubitul ei a murit,desi la sfarsit spunea ca tot o va iubi.De atunci ea se considera raspunzatoare de moartea lui.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.080 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 13.745 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Intunericul nestiutului~ Incepere Miranda. 288 89.440 02-09-2011, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Taron(Inscriere si Crearea Personajului) DragonForce 24 18.133 06-07-2011, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.394 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 4.671 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)