Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I want to meet ...

Interesant, I mean, nu am înţeles încă prea multe din povestea ta şi de abia aştept să văd semnificaţia titlului însă îmi place cum scri, în mare parte.
Greşeli de scriere / tastare nu am văzut, aşa că este foarte OK . Şi nici de exprimare , deşi ai avut ceva repetiţii am avut impresia că au părut chiar drăguţe pe ici pe colo. Ai exprimat foarte bine plictiseala personajului tău, lenea şi acea lipsă gravă de chef de viaţă. Îmi place perspectiva lui [ a personajului ] asupra realităţii, asupra vieţii, asupra timupului. Specificul leneş adolescentin. I like it.
Totuşi aştept să văd ce ne aşteaptă în continuare, cu un capitol mai lung [ poate? ! ] . Pentru că, aşa cum am mai zis, are potenţial şi atrage [ pentru că scrii chiar foarte drăguţ, interesant, oarecum captivant ] dar trebuie să ne scapi din monotonie. Ce se va întâmpla în continuare? care este povestea în sine? ce se va întâmpla oare?
Ne punem, sau îmi pun , întrebări de acest gen. AŞa că aştept următorul capitol. Sper să vină curând. Succes la scris .

Răspunsuri în acest subiect
I want to meet ... - de jennadavis - 18-09-2009, 01:07 AM
RE: I want to meet ... - de Teh - 18-09-2009, 06:59 PM
Surprise, death is easy. - de jennadavis - 19-09-2009, 12:29 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Meet My Bloody King [2] Natsuru 24 18.987 28-06-2013, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Michee
  [Yaoi] Meet my bloody King Natsuru. 40 29.757 26-07-2012, 12:09 PM
Ultimul răspuns: hiimera

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)