Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flacara Iubirii nu se stinge atat de usor

#21
Heh, am văzut mesajul la profil xD SInceră nu ştiu când l`ai lăsat că nu prea am mai avut timp să dau pe aici . Totuşi , sigur iată`mă aici îţi citesc ficul . Primul capitol pe care nu l`am mai citit după mult mult timp , ehe mi`a plăcut . Drăgut Lucas . Aşa , o singură greşeluţa mi`a ieşit în cale . În loc de bancă ai scris `vancă`parca . Îmi place cum narezi şi descrii . Sialogul nu mi s`a părut sec , deci eşti bine cu modurile de expunere xD Decizia îmi place şi mie xD SUnt ^^ happy pentru Saku . Următorul capitol xD Heh , ai avut mai multe greşeluţe în capitolul ăsta , da` mno se mai întâmplă xD Aşa îmi place cum decurge acţiunea , totuşi Hinata nu s`a cam schimbat ? Adică doar un simplu `Salut.` păi ce e asta ? Aaa , Ino =]] Mi`a plăcut sfărşitul cu mama naturii =]] A da chiar mă surprinde faptul că le`ai schimbat comportamentul la majoritatea , nu glumă . Bravo ţie . AL treilea capitol necitit . Doamne ador capitolul ăsta . Este pur şi simplu genial . A curs cu descriere ce fericire . Greşeli nu am văzut sau nu le`am dat atenţie , nici eu nu ştiu . Deci e prea tare xD Totuşi cine e tipu` misterior ? Sigur voi afla în capitolele următoare . Următorul capitol xD Hehe am de citit nu glumă . A da chiar faci nişte capitole , lungi , îmi place xD Ce flashback reuşit xD Înteresantă povestea , totuşi cine a fost tipul , adică prima iubire a lu` Saku înainte de Lucas ;;] ee , e ? Cine ? Cine face greşeala aia fatală , cine ? Uhuhuh ce tupeu pe Sakura =]] Da să ştii mi`a plăcut nespus de mult capitolul ăla xD Aşa penultimul capitol necitit . Haa , Kakashi apare =]] FuFu =]] Cât de tare , doamne încep să mă indrăgostesc de felul tău de a scrie totul din perpectiva Sakurei . Pur şi simplu mor de râs . Iar un sfărşit pentru capitol foarte funny , şi mă bucur de alegerea Sakurei . Pink . Şi în final ultimul capitol . Acum sunt şi eu la zi . Ce ce i`a făcut , firar de ce te`ai oprit tocmai acolo ? De ce ? Mno , totuşi interesant capitol xD Auzi , auzi de ce am o vaga presimţire , ca e şi ceva legat de ninja , adica nor de fum , ăla tipu` din bai8e şi ăla care o urmărea , cred că Sasuke , dispare aşa intr`o fracţiune de secunda . Totuşi pilea albă la Sasuke ? sau e Sai ? Doamne m`am încurcat xD Ehe , spor la scris şi imaginaţie în continuare xD

#22
Dupa ce termin de citit dau edit :P mersi de intelegere ^^
Edit
Deci, mii de scuze dear, am avut o saptamana foarte incarcata, ca nici sa intru pe forum n-am avut timp, crede-ma. Oricum, important e ca am reusit in sfarsit sa ajung pe aici cu editul ala. Deci, sa incep:
Ficul tau e bunicel insa nu i-ar mai lipsi un pic de... "viata". Cand ma apuc de citit parca am gresit adresa, spui ca e povestea: "Capra cu trei iezi". Ii lipseste cu desavarsire acel spirit al povestirii, e prea, cum sa spun... prea sec. Nu ma intereseaza detaliile marunte ca a stat nu stiu cat la coafor si ia spus coafeza: "Sunteti gata!" , nu ma intereseaza astfel de detalii, incerca sa scapi de ele, plictisesc si chiar fac povestea incurcata, urateste frumusetea ei. Bine, trec mai departe ca banuiesc ca te-am suparat destul :)).
Cu privire la descriere ti-am spus, prea multe detalii, insa am observat ca te-ai straduit sa faci ceva si cu ea, totusi mai trebuie. Spre exemplu, trebuie sa dai mai multe detalii cu privire la locurile actiunii, de asemenea mai multe sentimente ale protagonistilor.
Naratiunea e ok, nu ma plang aici.
Actiunea e un pic trasa de par, ai lungit-o prea mult si ai pierdut din vedere esenta povestii.
Greseli nu prea am vazut, doar ai grija la semnele de punctuatie sa le pui asa cum trebuie, ca te mai incurci si pe acolo. ;))
cam atat a fost critica mea si iti urez mult succes in continuare cu povestea ^^

:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui

#23
eu las comentul maine..scuze ca am ajuns si eu dupa o lunga absenta...
Editl meu promis Deci haide ca mai facut curioasa...deci ce i-a facut la par? A zlutit-o, sau ceeee..haide spune! Pai nu prea am ce comenta...adica..faptul cu Sasuke..care sta in umbra..si aceea persoana la fel de misterioasa care o urmareste...ar putea fi Sasuke? Si nu mai pot..deci ce i-a facut la par ? Nu dorm in seara asta...ce i-a facut la par? Deci ea nu vrea prea multe..doar sa se schimbe uniforma, culorile scolii, babuta..si mai vroia ceva..dar nu stiu ce...aa daa parca o echipa de majorete... da, interesant, ba chiar foarte. Mai multa atentie la greselile de tastare si la exprimare..nu ai gasit decat o greseala de exprimare..parca dar nu mai stiu in care capitol din cele doua [cu cele doua eram in urma]. Deci fataa pune o data nextul sa vad ce i-a facut la par! Deci cam atat pentru astazi..astept nextul..si te rog sa ma anunti.
J.A N.E. si te iubesc!

#24
buna dear, ma lasat trenul pe la ficul tau minunat. deci imi place, dar nu pot sa cred ca nu mi-ai spus de acest ficX(... ai cateva greseli, momente de neatentie. descrii frumos si interesant, naratiunea e buna si dialogul la fel. ai faze chiar amuzante in ficul tau, radeam ca nebuna pe aici:)) da, fara putin amuzament nu se poate:)) imi place aceasta Sakura, rebela si care le da peste nas profilor si totusi cu note bune la scoala. Mama ce schimbari vrea sa faca Sakura, o sustin:))
Hmmmmm, tip misterios:>:> chiar sunt curioasa sa vad cine e. Iti place sa ne tii in suspans cu el, desi...beep. deci ce ia facut la par baba aia? zii ca mor aci:((
Waw nu pot sa cred..iubesc melodia de la Skillet "awake and alive" :X e preferata mea.
astept next si te rog sa ma anunti si pe mine. Spor la scris si Bye.
[Imagine: h8v.gif]
 



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Flacara iubirii dydy 1 2.010 28-01-2012, 11:54 PM
Ultimul răspuns: Diz
  Cat de usor e sa spui “te iubesc”? [SasuSaku] Raza_de_soare 3 3.269 27-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  Flacara luminoasa a iubirii ( SasuSaku) sasu_saku@love.bobo 5 5.423 27-01-2010, 04:55 PM
Ultimul răspuns: Obsession.
  Flacara iubiri...(Naruto Fic) †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † 6 7.712 26-04-2009, 02:51 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  Flacara Iubirii (SakuSasu) Yukira1234 20 21.442 04-02-2009, 01:01 AM
Ultimul răspuns: Angel~Of~Dark
  My YYH story-Flacara dragostei(Turneul artelor martiale intunecate) ~Dark_Kitsune~ 1 3.309 02-02-2008, 12:26 PM
Ultimul răspuns: 'CrystalShadow'


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)