Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Final Fantasy]Totul se rezuma la iubire

#1
Hi guys!:)........eu sunt tot PinkApocalypse....am avut ceva probleme cu nik-urile, dar am reusit intr-un final sa ma loghez pe unul:).....pai sper sa va placa ficul....so enjoy!:)

Disclaimer: Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Hironobu Sakaguchi din anime-ul/manga-ul Final Fantasy si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.

[Final Fantasy]Totul se rezuma la iubire


Capitolul 1: plecarea
Priveam partitura in zadar. Nu puteam sa fac in asa fel incat sa-mi iasa. Clapele albe cu dungi negre si subtiri, aveau deja urmele degetelor mele. Gandurile mele erau foarte incurcate, trecand in momentul de fata printr-o depresie. Am renuntat, incercand sa uit de tot acest stres. Dar de ce eram stresata? Ei bine, raspunsul era simplu. Trebuia sa ma mut in Tokio, pentru ca mama, regina muzicii pop, cum o numea cam toata lumea, avea foarte multe turnee acolo, iar tata, cel mai renumit medic legist al Marii Britanii, a gasit un serviciu mai bun in Tokio. Si eu cantam, dar numai datorita mamei. Niciodata nu am vrut sa cant, chiar daca aveam o voce extraordinara. Cum norocul nu era de partea mea, prietenul cel mai bun al tatalui meu, se afla tot in Tokio. Dar exista si un mare secret al familiei. Parintii mei impreuna cu mine si cu sora mea mai mica, Yuffe, faceam parte din FBI, fiind de cele mai multe ori spioni secreti. Imi placea asta, si pot spune ca eram multumita ca puteam face asta si in Tokio. Nu vroiam sa ma mut din Marea Britanie, imi era foarte bine aici. Mai ales ca aici aveam o multime de prieteni, iar daca ma mutam la alta scoala, totul se rupea. La scoala din Marea Britanie, impreuna cu mai patru fete, faceam o echipa de breakdance. Prima data a fost doar o idee stupida de-a mea, dar cu timpul am inceput sa aparem si la televizor, pe foarte multe canale. Am participat la o gramada de concursuri, si am castigat multe premii.
Ridic incet privirea catre camera in care ma aflam. Peretele era de o culoare care in totdeauna ma linistea, galben. Deasupra patului se afla trei tablouri mici una sub alta, aratand diferite picturi cu fluturi. Tin minte ca le-am primit cadou de la bunica mea, care murise acum doi ani. Dumnezeu s-o ierte.
In stanga mea se afla dulapul mare din lemn, in care aveam o garderoba imensa de haine, dar tot imi mai trebuiau. Pe podea se afla un covor de marime medie, rotund si pufos, de culoare gri. Patul se afla tot in stanga mea. Era tot din lemn, deloc inalt, asa cum imi placea. Cuvertura era de culoarea cafelei cu foarte mult lapte, avand deasupra doua perne mari de aceeasi culoare si material, alte doua perne mai mici de culoare mov, si alte doua de culoare verde. Spre partea terminala a patului se afla o ,, dunga lata” cum imi placea mie sa ii spun de culoare galbena.
Uram foarte mult idea cu mutatul, dar ii multumeam lui Dumnezeu ca Zack, fratiorul meu de sange, venea si el. Zack era un baiat cu care puteai vorbi direct si sincer, asta mi-a placut mult la el. Avea tot timpul o frizura rebela, care ii dadea un aer de ,,baiat rau”. De asemenea, si el era in FBI, asa ca intre noi a fost tot timpul o legatura extreme de stransa.
- Tifa, mi-ai vazut cartea despre tehnicile alea de lupta?
- Nu, Yuffe, scuze.
Sora mea era imposibila. Tot timpul isi pierdea cate ceva, iar apoi dadea vina pe mine. De aceea, nu exista intre noi o legatura, surori nici pe departe, daca nu ne cunosteai, puteai usor sa spui ca suntem doua straine. Nici nu am vrut sa ma gandesc unde era cartea, era un moment greu pentru mine. Stiind ca nici nu m-am gandit la prostia aia de carte, a venit in camera mea.
- Hei, esti ok?
- Pe naiba Yuffe, cum dracu sa fiu?! Sti cat de mult ma afecteaza mutarea asta nenorocita.
Parul ei negru era tuns bob, si chiar ii statea foarte bine. Purta niste blugi de un albastru inchis, si o bluza roz bombon. Ochii ei verzi si mari ma priveau, incercand sa gaseasca un raspuns care sa ma linisteasca.
- Stiu asta, dar hei, priveste partea buna, poate vei intalni pe cineva dragut pe acolo…
- La un iubit nu m-as gandi niciodata, in nici un caz nu acum.
- Nu?! Pentru Dumnezeu, ai 16 ani si nu ai avut nici un iubit pana acum, nici macar nu ai sarutat vreodata ce naiba?!
Inrautatise lucrurile. Tot timpul se gandea la baieti, de aceea avuse destul de multe relatii pana acum, dar nici una nu a fost finalizata cu success. Yuffe plecase din camera nervoasa, neputand sa ma linisteasca. Si eu eram nervoasa…nu m-am gandit niciodata ca voi ajunge aici. Mi-am aruncat ochii aiurea catre rama foto digitala. Arata de cateva ore poze cu mine, iar mai jos, ora. Era ora 20:00. Se pare ca a sosit timpul sa plecam.
- Tifa! Haide! Trebuie sa plecam la aeroport!
Dintr-o data, telefonul meu a scos un sunet foarte cunoscut. Desi nu puteam sa spun ca nu imi placea, mi se parea ca e sonorul prea tare. Trecuse un an si jumatate de cand am acest telefon, si inca nu gasisem tonurile. Cei drept, nici nu prea m-am obosit sa le caut. Se pare ca primisem un mesaj. Ca sa vezi, de la Zack. Apas incet pe ecran, iar mesajul se deschide. ,,Sa ai grija de tine, ne intalnim in Tokio”
Ei bine, eu nu prea aveam problema cu drumul. Cam de fiecare data dormeam, mai ales in avion. De cum intram, imi luam pijamalele si ma puneam pe scaun acoperita de o plapuna, si somn. Multa lume ma intrebat ,,dar de ce nu te uiti pe geam? Trebuie sa fie o priveliste minunata” Priveliste minunata pe naiba. Sa vezi ce priveliste atunci cand dai numa de nori sau numa de apa, si ai si ore bune de stat pe scaun. Oricum, nu imi placea sa ma uit pe geam, ma plictisea acest lucru.
Nu trebuia sa mai zabovesc, nu mai era timp dar…imi era foarte greu sa plec din camera aceea. Ma indrept catre usa, si ma intorc incet cu fata la camera. O privesc pentru ultima data, apoi incep sa ma indrept sa scari. Acestea erau de culoare neagra, destul de inalte dupa parerea mea. Privesc incet holul si..nimic. Nimeni nu mai era acolo. Probabil ca toti erau in masina si ma asteptau. Nu ma grabeam, parca incercam sa mai incetinesc timpul. Din pacate, toate drumurile au o destinatie anume, asa ca am ajuns intr-un final la masina.

#2
Buna :o3.
1. Nu ai disclaimer :-" [ pt asta pot sa-ti inchid ficul.]
2. Capitol mai mic de 40 de randuri :3
3. :-? Ma mai gandesc eu =)
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#3
Astept multe coomuri:)

Cap. 2: Lucruri neasteptate…..
Deschid incet ochii, fara sa aud soneria enervanta a ceasului. Cred ca era pentru prima data. Ma frec de cateva ori la ochi, si ma intreb daca e adevarat. Este? Cred ca da….Ma aflam singura intr-o camera imensa. Dumnezeule, cat spatiu. Singura, pe un pat extreme de comod si moale, cu asternuturi albe. In fata mea se aflau cateva fotolii si o masuta mica, alba. De asemenea se afla si un semineu. Intotdeauna mi-am dorit sa am unul in camera. In partea de catre ferestre a camerei, se afla un pian negru. Ei bine, pot spune ca mama chiar stia de ce am nevoie. Ferestrele inconjurau camera, facand-o extrem de luminoasa. Fara sa imi dau seama, pe pat vad o gramada de puf negru, formand un cerc neperfect. Duc incet mana pe acel puf, si incep sa apas incet. Puful acela se ridica si…stai, nu era un puf ce m##tii mei, era o pisicuta. S-a frecat usor de umarul meu, eu fiind in sezut. De unde masa aparuse? Probabil ca asta a fost mama, care a stiut cat de mult o urasc pentru ca ea a venit cu idea de plecat. M-am dat jos din pat, avand doar un gand, sa-mi fac siesta. Paseam cu pasi inceti, fara nici o graba. Doar era ora 6:30, mai aveam timp. Dar ceva ma facuse sa ma opresc. Ei bine, eu crezusem ca dormitorul meu se termina aici, dar se pare ca nu. In fata mea era o canapea roz cu o masuta mica in fata ei. Pe peretele din fata mea se afla un televizor subtire asezat in perete. Sub ecran, se afla un DVD dar si un sistem home cinema. Peretele in care era televizorul, era alb, cu doua dungi roz late. In partea mea dreapta se afla un birou alb. Acesta era format din doua dulapioare albe, iar dedesubt se aflau patru patrate libere care erau ocupate de patru saculeti roz. In partea dreapta la fel, doar ca erau trei saculete roz, nu patru. Sub cele patru patrate se mai afla un spatiu pentru reviste, si multe altele. Pe masuta de birou se afla un laptop alb Apple, cateva agende, un caiet pentru diferite desene, si un suport pentru pixuri. Dumnezeule, cate lucruri, era extraordinar. Se facuse deja 7 fara 10, iar eu nu imi facusem siesta. Trecusera doar cateva minute, si eram gata. Dar stai, nu pot pleca la scoala fara haine nu? Ma indrept catre un dressing imens de asemenea. Ei dr##ia dr###lui, ce sa imi iau acum pe mine? Erau atatea haine, incat nu mai stiam ce sa aleg, cand m##tii mei o avut timp menajera sa le puna? Intrbare fara raspuns. Ma uit rapid dupa ceva, orice. Aleg o bluza fara maneci, de culoare alb si negru, cu imprimeuri florare. Aceasta era tip bolero cu maieu, doar ca erau cusute una de cealalta. Aleg si niste blugi negri si sunt gata. Dar stai, aveam nevoie si de niste cercei. Off…pe astea unde ii mai gaseam? Am inceput sa caut prin niste sertare si…evrica! Exact ce-mi trebuia. Exact cand am incept sa imi aranjez parul, vocea mamei ma striga. Ce moment…
- Tifa! Ai oaspeti!
Cine m##tii mami lui era?! La ora asta? Doamne, n-are de lucru sau ce?!
- Vin acum…Spun fara vlaga, dandu-mi ochii peste cap
Cobor incet scarile de lemn. Oau, ce casa mare! Din pacate nu aveam timp de cascat ochii, trebuia sa ma grabesc. Vroiam sa tip in gura mare ,,ce e?!” , dar am ramas socata. In fata mea se aflau cele patru fete cu care facusem echipa de breakdance: Kirara, Katy, Sashira si Maya. Pur si simplu ramasesem fara cuvinte, nu ma asteptam la asta.
- Fetelorr! Nu pot sa cred! Ce cautati aici?
- Pai, ne-am mutat si noi in Tokio ca sa continuam cu break-u….ce zici? Te bagi?
- Logik, doar eu sunt sefa.
Am inceput sa radem toate cu pofta. Mama imi spusese sa ma grabesc, pentru ca nu mai aveam prea mult timp. Arunc o privire rapida la ceas. Era si 20. Cum m##tii mei nu mai aveam timp? E nebuna? Mai e destul ce naiba. Mama ma orientase catre o camera in care se aflau numai pantofi. Doamne, cred ca mi-ar lua o zi intreaga ca sa umblu prin toata casa, si o alta zi ca sa tin minte fiecare camera. Mi-am ales o pereche in graba, apoi am incaltat-o. Vroiam sa plec, dar mi-am amintit de ceva.
- Cu ce mergem?
- Cu limuzina domnisoara. Spuse o voce din spate.
In spatele meu se alfa un domn in varsta de vreo 40-50 de ani, imbracat in costum. Era clar soferul.
- Mama... esti sigura?
- De ce nu as fi?
- Yuffe unde e? Nu vine?
- A plecat cu …
- Un baiat?
- Da…
Nu am mai intrebat nimic, doar m-am indreptat catre limuzina.
- Si pe mine nu ma luati aaa?!
Spre surprinderea mea, Zack coborase de la etajul 1. Deci statea si el aici?
- Normal ca te luam, dar trebuie sa te grabesti. Am zis eu sarcastica.
Intr-o clipa, ajunsesem toti in limuzina cea neagra. Am inceput sa ne uitam unii la altii, si sa decidem cine coboara primul. Eu una nu vroiam sa cobor, asa ca le-am dat prioritate fetelor. Timpul zburase prea repede, nu era corect, deja eram in fata scolii. Fetele au inceput sa coboare din limuzina. Intr-un final, venise si randul meu. Am intors incet capul catre Zack, iar acesta imi facuse cu ochiul. Am dat din cap, parca raspunzandu-i la ,,hai ca poti”. Pot in m##tii lu mamasa, care lo facut si lo trimis in FBI, habar n’are cum e. In fine, cu chiu cu vai, m-am dat jos din limuzina, nu puteam sta toata ziua nu? Coborase si Zack, apoi am pornit la drum. Eu eram in fata cu Zack, iar fetele in spate, ca la armata. Simteam cum toate privirile sunt atintite catre noi. Intr-un fel ma simteam cam incomod, desi nu stiu de ce, doar mai avusem si concerte, in care nu ma simteam asa. Din intamplare, trecusem pe langa un grup de baieti. Erau in jur de sapte, sase baieti si-o fata. Patru le priveau pe prietenele mele. A…ma scuzati, nu le priveau, le doreau din priviri. Salivau doar la privirile formelor lor. Sa revenim, si au mai ramas doi, din care unul ma privea cat toate privirile celorlalti la un loc. Acesta avea parul blond, ca spicele de grau, si ochii albasti ca oceanul. Doamne, cum ma privea in ochi. Asa de insistent, asa de pasional, dar tot odata asa de sigur pe sine. Mi-a zambit usor, iar eu am facut la fel. Mai era inca un baiat, brunet, cu ochii putin negri. Acesta privea pierdut prin multime, mai exact privea o anumita persoana. Nu am mai intors capul sa vad cine era. Ei bine, mai ramasese o fata. Avea parul maroniu, prins intr-o coada cu o funda la spate. Ei bine, pot spune ca acea fata ma privea cum nu m-a mai privit nimeni pana acum. Atata ura, atata gelozie. Am intors capul, continuandu-mi drumul.


Poze: O parte din dormitor: https://www.decorpad.com/photos/2009/06/...69e8f1.png
O alta parte din camera: http://www.addcompany.ro/Images/Products...VELVET.jpg
Pisica: http://fc02.deviantart.com/fs21/f/2007/2...idonyx.jpg
Biroul: http://www.furniturestoreblog.com/images...NITURE.jpg
Pantofii: http://www.cevacecauti.ro/gal_shopping/2117.jpg
Limuzina: http://www.lalimita.ro/user/content/medi...mini6l.jpg
Blugii: http://2.bp.blogspot.com/_LQYVfqn6sN8/SS...75+LEI.jpg
Bluza: http://www.starshiners.ro/produse/1137/b...black.html
Kiara: http://i45.tinypic.com/2ut6hox.jpg
Katy: http://i48.tinypic.com/ndwnk6.jpg
Sashira: http://i47.tinypic.com/vr4z0n.jpg
Maya: http://i47.tinypic.com/2cgc1lx.jpg
Baiatul blond: http://i46.tinypic.com/11ak8kn.jpg
Baiatul brunet: http://i49.tinypic.com/x3v611.jpg
Fata bruneta: http://continuousfire.files.wordpress.co...erith1.jpg
Eu: http://img.hexus.net/v2/gaming/screensho...ckhart.jpg

#4
Cap.3: Are dreptate…

Mi-am continuat drumul, sigura pe mine ca intotdeauna. Urcam scarile scolii, impreuna cu prietenii mei : Zack, Katy, Kirara, Sashira si Maya. Am inceput sa ma uit in jur, poate chiar cautand anumite persoane. Poate chiar grupul acela de adolescenti peste care am dat in curte, cine stie? Gata, gata, cine is eu? Sor’mea? Numai ea ar face asa.
In fine, sa revenim. Dupa cum ma asteptam, nu le-am gasit. Ceea ce am gasit, au fost doar elevii care umblau pe coridoare, avand toti aceeasi destinatie, clasa. Aceeasi destinatie o aveam si eu. Intr-un final, am ajuns in clasa. Toate privirile erau atintite catre noi, dar nu ne pasa. Ne-am asezat fiecare in banca, dupa preferinte. Eu m-am asezat impreuna cu Zack, celelalte fete, faca ce-o’vor. Dar dintr-o data, un gand mi-a strabatut tot corpul. Daca aflau paparazzi unde ma aflam? Aaa…in caz ca nu am mentionat, in trecut, am avut mari probleme cu ei. Sa incep mai bine cu inceputul nu? Pai, mama m-a obligat sa cant, dar era obligatoriu si la pian, si cu vocea. De ce la pian? Pentru ca in trecut, familia Lockhart s-a facut remarcata prin pian. Fiecare femeie Lockhart a cantat la pian, si a ajuns extrem de cunoscuta, si atunci, feri Doamne sa nu fiu si eu la fel nu? Am ajuns, dar asta numai datorita bunicii mele, care a fost ce-a mai mare pianista a secolului XX. Toata lumea a auzit de ea, Dumnezeu s-o ierte. Acum sa revenim la voce. Pai, fiindca mama stia ca nu prea ,,ador” aceasta idee de a canta, ca sa nu ii zic altfel, ma lasat pe mine sa aleg un gen de muzica pe care as vrea sa-l cant. Ideea asta m-a facut extrem de fericita, pentru ca ma gandeam ca voi putea sa cant ce vreau eu pana la urma. Probabil ca mama se astepta la muzica pop, poate chiar si etno, asa ca nu mica i-a fost mirarea cand a auzit ca vreau sa cant rock. Ce putea face, ma lasat sa aleg. Asa, treptat, am devenit un megastar rock. Dupa cum am zis mai sus, am avut multe probleme cu paparazzi, ma spionau peste tot, nu aveam pic de libertate. Asa ca mama, a hotarat sa ne mutam in secret in Tokio. Dar daca aflau? Daca acum ma spioneaza, imi fac poze, si, din cate ii stiu eu pe ei, e sufficient sa le dai un fir, ca ei iti fac un buchet cum n-ai mai vazut, asa ca le-ar fi foarte usor sa zica ca sunt intr-o relatie cu Zack. Fara sa mai stau pe ganduri , m-am plans la Zack in legatura cu asta, adica era vorba de libertatea mea in joc nu?
- Hei Zack…
- Da pisicuto? Ma intrebat acesta, destul de surpins vazandu-ma cam ingrijorata
- M-am gandit…daca paparazzii au aflat .unde sunt? Daca acum imi fac poze, daca….dar daca….
- Calmeaza-te istericuto, nu au aflat, nu au cum, oricum te cauta prin intreaga lume, asa am auzit. Dar stai linistita, sunt aici si nu ii voi lasa sa te gaseasca din nou. Imi raspunse Zack, linistindu-ma ca intotdeauna.
- Mersi Zack... Am raspuns eu, oricum, trebuia sa ii multumesc pentru ce a facut pana acum pentru mine. Chiar e un bodyguard extrem de bun.
- Nu-mi multumi, eu doar imi fac meseria. Imi raspunse la randul lui, zambind smechereste.
Din pacate, am fost intrerupti de diriginta noastra, care intrase in clasa. Am fost socata de ceea ce am vazut. Aia era diriga? Ne ne ne, cred ca a gresit clasa, adica na, nu prea stiu ce cauta o animatoare pe la scoala dar na...Din cate am auzit, avem douazeci si noua de ani, dar arata ca de nouasprezece. Era imbracata intr-o camasa alba, vazandu-se doar gulerul, iar peste camasa un fel de rochie lipita de trunchi alba, pana la fund. In picioare avea niste cizme negre lucioase, cu toc cui. Tipa era plina de aere, iar asta a inceput sa ma calce deja pe nervi. Ne anuntase cu greu ca nu mai facem ore, pentru ca s-a uitat din nou peste repliciile pe care le avea de zis, scrise pe o hartie. Intr-un final, ne-a dat drumul. Am rasflat usurata, nu mai suportam sa o aud cum zicea glume proaste peste glume proaste, la care nimeni nu radea. Ies din clasa, uitandu-ma in jur. Am dat din nou peste acel baiat, care ma privea. N-am mai zambit, pur si simplu am plecat de acolo, nu prea vroiam sa il mai vad, poate chiar de frica sa nu ma indragostesc? Ce’i drept, era izbitor de frumos. Am plecat in curte, asteptandu-i pe ceilalti. Dupa un timp, ne-am strans din nou toti, apoi am plecat catre iesirea curtii, ce ducea in strada. Nimeni nu zicea nimic, parca se intamplase ceva, si eu nu trebuia sa aflu. Am ridicat capul, privind norii. Pluteau, fara griji, formand diferite forme. Intotdeauna am putut gasi diferit forme in nori, mi-a placut mereu sa-i privesc. Am fost oprita din cautarea formelor printr-e nori, de o pustoaica, care ma privea smechereste.
- Tu esti aia cu breaku? A intrebat destul de tare incat sa auda toti din curte.
- Scuze, dar cred ca confunzi persoana. Am incercat eu sa ma scuz, asta nu trebuia sa se afle!
- O ba da. Te cheama Tifa Lockhart, si esti campioana mondiala la breakdance. Tu si astea de langa tine. A adaugat sigura pe ea, cu aceeasi voce.
Pustoaica avea in jur de saisprezece ani, si parea o fata rebela, fara griji, care spunea la tot ,,nu-mi pasa”. Era imbracata intr-un maieu alb destul de transparent incat vazanduse clar sutienul negru pe care il avea pe sub acesta, niste blugi stramti pe corp, cu talie joasa, impreuna cu o curea alba cu tot felul de pietre gri pe ea. Mai purta si niste tenesi alb cu negru cu diferite modele. Avea in mana un skateboard, iar in spatele ei o asteptau o trupa de baieti. Cei din curtea scolii, la auzul cuvintelor fetei, au inceput sa vina catre mine, sa se ingramadeze, iar altii, mai disperati, sa ceara si autografe. Va ganditi, daca ar afla ca sunt si cantareata? Fara sa mai adaug ceva, am simtit cum Zack ma trage pe mine de mana si pe acea fata, undeva prin spatele scolii, in orice caz undeva departe de disperatii aia. Fetele au fugit si ele pe un au putut. Turma se despartise serios. Acum, eram pe cont propriu. Zack s-a uitat la mine, incercand sa gaseasca o solutie.
- Uite cum facem, ma duc acasa, si iti aduc motorul, iar tu imi dai un bip cand termini ok? Ma intrebase el, deja vroind sa plece.
- Ok. Am zis eu, putin nesigura.
Zack plecase, apoi am ramas singura cu pustoaica respectiva.
- Akane Lighting! Imi intinse mana prietenos si zambise smechereste.
- Ti...
- Stiu stiu! Nu aveai cum sa te ascunzi tu de mine, de mine nimeni nu se ascunde. A inceput sa rada triumfator si diavoleste.
- Mda, cum zici tu, dar Akane, te rog, nu mai tipa in gura mare ca cine is eu, sti, nu prea vreau sa se afle.
- Prea tarziu draguta, deja stiu toti. Oricum, trebuie sa plec. Zise ea destul de grabita. Pastram legatura da?
- Sigur? I-am raspuns, zambind.
Fata era de treaba, poate chiar imi voi face o noua prietena. Am plecat din acel loc, ajungand in fata strazii. Dar ups, pe trotuar, langa mine, se afla acel baiat blond, peste care tot am dat pana acum. Ca deobicei, se uita la mine, ceea ce era ENERVANT! Deja intrecuse limita, ce eram eu? Vreun extraterestru? Ce naiba? Mi-am scos mobilul, vrand sa il sun pe Zack, dar acesta era deja in parcul de langa scoala. Mi-a facut cu mana, iar eu am facut la fel, zambind. Blondul se uita in continuare, destul de suspicios in ceea ce ma priveste pe mine si Zack. Acesta a venit langa mine, dandu-se jos de pe motor. M-am urcat, si mi-am pus casca preferata.
- Sa nu mai zabovesti mult pe aici, vino acasa repede. Zic eu incercand sa fiu cat mai grijulie.
- Nu ma stau mult, ma duc s-o iau pe Yuffe si vin ok frumoaso?
- Ok.
Am apasat pe pedala, crescand viteza din ce in ce mai mult. Nimeni nu-mi comenta, asta doar pentru faptul ca stiau cine sunt.
***
Ajung rapid in fata casei. Intru ca o vijelie in casa, aruncand ghiozdanul undeva prin mijlocul camerei. Nu-mi faceam griji pentru el, stiam ca menajera il va lua si mi-l va aduce in camera. Nu era mare lucru. Urc scarile, avand in gand o singura destinatie: camera mea. Intru rapid in aceasta, si din mers, incep sa-mi dau bluza jos. O arunc lejera pe pat, si fac la fel cu pantalonii. Ramasesem doar in boxerii negri preferati si intr-un sutien negru pe care il placeam la fel de mult. Cand venea vorba de lenjerie intima, purtam cam numai ce insemna negru, imi placea aceasta culoare, mai ales de cand am inceput sa cant muzica rock. Ma indrept spre dressing, incercand sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, vrand sa ies afara cu skateboard-ul. Imi aleg un pulover gri, cu diferite modele de aceeiasi culoare pe un anumit umar, si niste blugi albastri cu cateva rupturi. Imi mai aleg o curea neagra cu pietre crem pe ea, niste cercei in carouri, si o bratara cu fermoar. Ma indrept spre un sertar in care se aflau numai lantisoare, si aleg in graba un lant cu un pandantiv in forma de fluture. Vroiam sa cobor jos, dar mi-am amintit ceva, machiajul. M-am indreptat cu pasi mari catre baie, cautand creionul dermatograf. Aplic culoarea neagra pe la ochi in exces, apoi pun mana pe rimel, acesta fiind observat deja de ochii mei. Dup ce terminasem cu ochii, mi-am aplicat putin glos pe buze. Eram gata, gata pentru o plimare cu skateboard-ul. Nu stiam de ce, dar ma grabeam foarte tare. Mi-am zis sa sar peste faza cu coboratul scarilor, asa ca am alunecat direct pe balustrada. In hol se afla doar Angela, care mai aranja lucrurile. In caz ca nu am facut prezentarile, Angela este menajera, care vine in fiecare zi sa faca curat, si sa faca mancarea. Are niste ochi verzi cum n’am mai vazut, si un par portocaliu pana la umeri. Era singura din familia asta, care ma putea intelege, iar daca trebuia sa vin cu cineva acasa, in cel mai rau caz, cu un baiat, pleca si ma lasa pe cont propriu. M-am uitat mai atenta in jur, si am observat-o si pe Yuffe. Statea pe canapea, si se uita la plazma imensa.
-Unde crezi ca pleci? Ma intrebase ea, nervoasa.
-Problema mea. Raspund eu cu un aer de indiferenta uriasa.
-Tifa, te mai intreb o data, unde mergi? Ma intrebase din nou, incercand sa fie cat mai clara.
-Tiam zis, e problema mea. Nu te mai baga in problemele mele! Am inceput sa tip nervoasa.
-Frate, sa mor, ce d##cu ai?! Tot timpul ai fost asa, niciodata nu te-ai comportat ca o persoana normala, intotdeauna ai trecut prin depresi, si de cand?! De cand ai inceput cu muzica rock! Revino la normal! A inceput sa tipe si ea la randul ei, ochii ei fiind deja uzi. Habar n’ai cum eram noi doua inainte! De nedespartit! Ne jucam impreuna, faceam totul impreuna, pana cand tu...tu...te-ai transformat intr-o EMO! A strigat din toate puterile, incercand sa tina in ea lacrimile pe care le avea, dar una a scapat din oceanul imens pe care il avea ascuns in spatele ochilor.
Vorbele ei m-au facut sa ma opresc. Eram deja incaltata, cu skateboard-ul in mana, si cu Ipod-ul in buzunar. Nu puteam sa cred ceea ce auzisem, ea, tocmai ea ma facuse emo! Era cel mai rau lucru pe care mi-l putea spune o persoana, iar eu nu permiteam asta. Angela era si ea socata, si se uita la mine vrand sa vada cum voi actiona. M-am indreptat nervoasa catre Yuffe, iar in urmatoarea secunda pumnul meu facuse un contact puternic cu obrazul ei. Aceasta cazuse, iar sangele deja incepuse sa curga din gura. Angela a sarit ca arsa catre Yuffe, incercand sa o prinda la timp, dar nu reusise. Am plecat din casa, lasandu-le pe cele doua cu gura cascata. Ma rog, numai una, ca cealalta avea gura sparta. Mi-am pus castile la urechi, dand drumul sa cante o melodie rock, ca sa ma mai linisteasca. Am lasat skateboard-ul jos, si m-am urcat pe el, impingandu-l. Drumul era destul de lung, asa ca, treptat treptat, m-am lasat prinsa de ganduri. Mergeam cu ochii inchisi, si ma gandeam la spusele lui Yuffe. Ei bine, trebuie sa recunosc ca avea dreptate. Inainte am fost de nedespartit, doar asta mai tin minte, in rest...nimic. Daca cineva m-ar intreba ce am facut eu si sora’mea cand eram mici, nu as sti sa-i raspund. Avea dreptate, muzica rock ma transformat intr-o persoana singuratica, pesimista, si poate chiar emo. Mi-am luat gandul de la subiectul asta, pentru ca am simtit cum ma izbesc de o sileta barbateasca, apoi aceasta silueta se izbeste de pamantul rece, si eu de ea. Era clar ca o fi fost vreunu neatent, si ma pregateam sa-i zic cate ceva.
- Daca nu sti sa mergi, inva...
Glasul meu fusese parca luat de cineva, sau mai bine zis de ceva. Peste cine credeti ca am dat...

Poze: Tinuta mea in care am fost sa ma plimb cu skater-ul( dar fara palaria aia): http://www.envy.ro//my-envy/myset/skater....html#1087
Machiajul meu: http://www.littleblackcherry.co.uk/ekmps...e%20up.jpg
Akane: http://www.finalfantasyxiii.us/wp-conten...htning.jpg

#5
Vad ca nima nu se prea mai deranjeaza sa treaca p aici so....

Daca nu mai primesc comm, o sa inchid ficu...

...ca totusi, sa stiu dak il scris degeaba, dak il citeste cnv, etc...

So... asta e :l

#6
nici sa nu te gandesti sa nu mai continui ficul ca te crap,,kidding'':ddesi asta e vina mea,sa-mi fie rusine ca nu am lasat un comm dar asta e,iti las acuma well,imi place ficul,ideea mi se pare originala in mare parte descriere ai,la fel si naratiune dialog ai,si nu e nici sec ,nici in exces,e tocmai bun greseli de tastare nu am vazut si ador asat pt ca nu imi plac ficurile pline de greseli din care nu intelegi absolut nimik poiii ce pot spune imi place felul in care s-a terminat ultimul capitol chiar mai lasat in suspans,,O,God'' era sa uit........sa nu cumva sa te gandesti sa nu-l continui pentru ca mie imi place ft mult si sunt sigura ca mai sunt altii de aceeasi parere desi nu sunt experta in scris ficuri,stiu sa recunosc un fic care are potentiala asa ca succes in continuare:d Bye,Bye:d

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel









#7
Cap. 4: Primul sarut...

- Imi pare rau, e vina mea, nu am fost atenta si... Spun eu incercand sa ma scuz.
- Relaxeaza-te, nu e vina ta, e vina mea ca nu te-am prins la timp. Spuse acesta zambind.
Era chiar baiatul blond din curtea scolii. Ochii lui albastri ma incomodau, si tot odata ma faceau sa devin incordata, cat erau de frumosi. Doamne, ce mai moment, era total nepotrivit. Am fost mult prea nervoasa ca sa reactionez la timp si.....ma inecasem in ochii lui....Dar ia stai, trebuia sa fac ceva nu? Totusi, cred ca trecuse cel putin un minut de cand ne priveam reciproc. Trebuia sa actionez cumva, si repede.
- Pai.......pa. Spun eu, nevrand sa intru in alte discutii cu el.
- Pa. Imi raspunse zambind, aratandu-si dantura perfecta.
Am luat-o fiecare pe drumul sau. Dumnezeule, cate s-au mai intamplat azi. I-am tras un pumn lu sor`mea, si acum m-am intalnit cu asta. Frumos. Ce urmeaza? Well...in ceea ce priveste pumnul, ma durea undeva, a cautat-o, a gasit-o. Chiar nu-mi va pasa de ceea ce vor zice parintii. Era ceva irelevant pentru mine.


Aud cum numele meu e strigat o data, de doua ori, de trei ori, apoi se aud pasi repezi si zgomotosi. Pot sa simt cum o persoana, mai nervoasa ca de obicei, intra in camera mea.
- Tifa Lockhart, date dr##ului jos din pat si imbracate! Tipa o voce feminina, cumoscuta si extrem de nervoasa.
Deschid usor ochii, privind persoana respectiva. Chiar daca imaginea nu era clara, imi puteam da seama cine era, sor`mea.
- Ce dr##u vrei? Intreb nervoasa.
- Sa iti misti fundu` ala lenes din pat si sa te imbraci. Raspunse pe un ton enervant, si jur ca daca aveam un pistol in mana in acel moment il foloseam.
- Si de ce ma rog? Am din nou vre-o emisiune tampita la care trebuie sa merg si am uitat again? Intreb, deja nervoasa.
- Nu idioato. Trebuie sa mergem la familia Strife acasa, si mama mi-a zis sa te trezesc.
Tot ce vroiam in acel moment era sa dorm, chiar nu-mi ardea de mers la familia nustiu care sau la familia nustiu care. Nui cunosteam pe oamenii aceia, nici nu ma interesau, dar daca imi aduc bine aminte, Strife era cel mai bun prieten din copilarie al tatalui meu. Iuppi, ce bucurie...pe naiba. Ma gandeam cum m##tii mei sa scap de soramea, asa ca mi-a venit in minte ideea pe care o foloseam de fiecare data sa scap de ea.
- Pleaca d##cu din camera mea. Spun eu adormita, incercand sa caut o pozitie cat mai confortabila.
- Nu plec, mama a zis sa... Nu a terminat propozitia, pentru ca eu am inceput sa ridic serios tonul.
- Pleaca n##ba din camera mea n’auzi?!
- Ti-am zis ca nu plec. Raspunse ea nesigura.
,,Nu pleci ahh? Mama n##bii sa te ia, las ca-ti arat eu” am soptit usor, apoi am bagat mana undeva pe sub perna, scotand un pistol. L-am ridicat catre ea, apoi am tipat atat de tare, incat cred ca s-a auzit si la vecini.
- Pleaca o data din camera mea! Se putea auzi furia pe care o avea numai din glas.
- Ajutor, Tifa ma impusca! Mama! Tipase la randul ei, iesind rapid din camera speriata.
Of Doamne, mare-i gradina ta si multi prosti is in ea. Ma ridic somnoroasa din pat, indreptandu-ma catre dressing-ul imens. Aleg rapid o bluza crem cu multe gaurele,un sutien de aceiasi culoare, si niste blugi negri. Ma imbrac, apoi plec catre baie sa imi refac parul ciufulit, si cel mai important, machiajul. Le termin si pe astea, apoi cobor jos cu gandul de a urca o data in masina aia nenorocita si de a pleca la familia Strife. Vai, dar era sa uit, pantofii. Fug catre ,,camera de papuci” cum ii spuneam eu, si imi aleg o pereche de botine negre, cu toc cui inalt si subtire. Eram gata, cel putin asa credeam eu.


Cloud P.o.V.: Stateam intins pe pat, cu ochii inchisi, si cu castile mari in urechi. Stiam ca trebuiau sa vina nustu’ ce musafiri la noi, dar nu-mi pasa, tot ce vroiam acum era sa o scot din minte pe fata aceea. Inca imi mai aduc aminte machiajul ei strident, care o prindea foarte bine, si parul ei lung si negru. Din pacate, nu ii stiam numele, dar asta nu era o problema, tot il voi afla. Chiar daca muzica din casti era data la maxim, am putut auzi cum glasul mamei mele care ma striga. Trebuia sa cobor, probabil ca venisera musafirii. Imi scot castile din urechi, si le arunc undeva pe pat. Chiar daca eram curios in legatura cu acei oameni, tot nu o puteam scoate din cap. Era ceva foarte ciudat, nu intelegeam ce era cu mine, niciodata nu a reusit vreo fata sa imi fure mintile in halul asta. Cobor plictisit scarile incercand sa ma gandesc la cu totul alt subiect, dar dintr-o data, simt cum zambesc fara sa vreau. Cine credeti ca erau musafirii? Am observat cum ochii ei se maresc usor la vederea mea. Era socata, si asa eram si eu. Avea din nou acel machiaj strident si negru, care recunosc, ma scotea din minti. Am facut cunostinta, chiar daca intr-un fel sau altul ne cunosteam. O chema Tifa Lockhart, si ma vrajise pe bune. Se pare ca mai avea o sora, dar asta nu era important.
- Aaa, Tifa, daca vrei poti merge sus cu Cloud pana e gata mancarea. Spuse mama mea, facandu-mi cu ochiul.
- Ok...spuse Tifa parca nehotarata.
V-am mai spus cat de mult imi iubesc eu mama? In cateva secunde, am ajuns cu Tifa in dormitorul meu. Privea atenta camera, dar cel mai mult a atras-o pianul negru. A stat putin pe ganduri,apoi m-a intrebat daca poate intra putin pe ID-ul ei. Am raspuns afirmativ, doar nu eram tampit, asta era sansa mea. M-am plimbat pe langa ea cand isi scria ID-ul, facandu-ma ca ma uit dupa ceva. Il vazusem, si spre norocul meu, chiar nu era greu de retinut: Sexy_Gotic_Girl. I se potrivea de minune. Dupa cateva minute terminase, apoi iesise de pe ID. Privea in continuare pianul cel negru, probabil gandindu-se la ce sa spuna.

Tifa P.o.V.: L-am intrebat daca pot intra pe ID-ul, amintindu-mi ID-ul lui Akane, asa ca decat sa il uit, mai bine il bagam acum, oricum nu stiam ce d##cu sa zic. Am observat cu coada ochiului cum se plimba pe langa mine in time ce scriam ID-ul. Era clar, vroia sa-l vada, dar nu pricpep de ce l-am lasat. Hmm....probabil doar o pasiune trecatoare, nimic mai mult. Nu am crezut niciodata in dragoste adevarata, si nici nu voi crede. Ii bagasem ID-ul lui Akane, apoi am privit indelung pianul lui negru. Daca nu ma insel, era la fel ca al meu, asa ca m-am gandit sa il las putin gura casca.
- Deci, ai un pian...spun eu incercand sa fac o introducere cat mai potrivita.
- Mda...spuse acesta plictisit, privindu-ma incontinu.
- Si sti sa canti? Intreb vrand sa ma documentez.
- Se poate spune si asa, dar mult mai bine cant la chitara. Spuse acesta nedezlipindu-si privirea de pe mine. Tu sti?
- Da....Spun, asteptand sa ma intrebe daca vreau sa incerc.
Asta a si facut. Asta era sansa mea sa-l uimesc. M-am asezat pe scaunelul din fata pianului si am inceput sa cant o melodie foarte grea, care imi era cantata in fiecare seara inainte de culcare de bunica mea. Incercam sa o cant corect, sa nu gresesc, si asa a si fost. Trecusera vreo doua minute, in care eu cantam incontinuu, si cei drept, ma durea a naibii de tare mana, nu-i chiar asa usor sa canti la pian cum crede lumea. Melodia se terminase, iar el se uita din nou la mine, dar privirea lui...era clar ca se va intampla ceva, si ceva rau de tot. Am putut simti cum palma lui atinge obrazul meu, si imi trage fata din ce in ce mai aproape de a lui. Am inchis ochii instantaneu, apoi am simtit cum buzele lui le atinge pe ale mele, formand un sarut atat senzual cat si inocent. Trebuia sa actionez cumva, si primul meu gand a fost pumnul, dar parca nu-l puteam misca, parca eram paralizata. Am inceput sa-i raspund usor la sarut, dar fara sa vreau. Ce mama d##cu faceam? Trebuia sa ma opresc, chiar daca nu vroiam asta. Dupa cateva secunde, pumnul meu isi revenise din ,,coma”, si imi daduse permisiunea de al folosi. Asta am si facut, in urmatoarea secunda, palma mea facuse un contact cu obrazul lui. Dar de ce palma? Parca planuisem pumnul....o Doamne.
- Daca te joci cu focul te arzi baiete. Spun incercand sa par cat mai calma, chiar daca in acel moment vroiam sa sar pe el si sa il sarut.
M-am ridicat de pe scaun, incercand sa dau cu spatele. Acesta se misca lent, dar sigur, ca o felina ca isi prinse prada neajutorata.
- Daca nu ti-a placut de ce ai raspuns? De ce? Raspunse acesta zambind pervers, se pare ca a fost foarte atent la fiecare miscare a mea.
- Ba n-am raspuns! Dadeam cu spatele din ce in ce mai mult, pana cand m-am lovit de perete. O dr#ci, acum chiar ca nu mai aveam scapare.
- O ba da. Recunoaste, si putem continua, stiu ca vrei asta. Spuse acesta, vrand sa o mai faca o data, dar glasul mamei lui ne-a despartit.
L-am impins, coborand scarile in graba vrand sa ajung d##cu jos. El venea dupa mine, si chiar a vrut sa ma prinda de mana, dar spre ghinionul lui, si poate si al meu, nu reusise. M-am asezat la masa, si am inceput toti sa mancam. Nu mancasem mult, cu privirea lui atintita pe mine, si cu toate cele intamplate, nu puteam s-o fac.

Cloud P.o.V.: Din pacate, timpul trecuse, si ea nu a mai vrut sa vina in dormitorul meu, asa ca am ramas amandoi jos. O priveam incontinuu, si puteam observa cum se uita si ea cu coada ochiului la mine. Doamne cat era de frumoasa, trebuia neaparat sa fie a mea. Intr-un final, aceasta a trebuit sa plece, dar nu era nimic, ma voi intalni cu ea maine la scoala. Impreuna cu familia ei, s-a ridicat de la masa, si s-au indreptat catre usa. S-a incaltat in botinele negre si sexy, pe care nu stiu cum putea sta, aveau un toc extrem de inalt. Dar pe langa astea, am observat ceva foarte ciudat. Inainte sa plece, s-a uitat la mine, si a zambit usor. Era clar, ma placea, si daca nu actiona ea, actinam eu, nu-i nici o problema. Am urcat in dormitorul meu, si am facut un dus fierbinte gandindu-ma la ea. La prima fata din viata mea care imi furase cu adevarat inima. Dupa ce am iesit de la dus, am primit un telefon de la prietenul meu, Mike.
- Hei Mike, sa vezi cine a venit la mine.
- Lasa asta, imi spui mai tarziu, acum asculta. Am aflat cum o cheama pe aia noua si sexy, zi.....Tifa Lockhart, asa. Na bun, fi atent aici, nimanui din grup nu-i place de ea, si prin urmare, ne-am gandit la o chestie care s-ar putea sa mearga, si sa fie foarte tare frate. Nu cred ca ai auzit, dar maine merge la nustiu ce muzeu. In fine,cand se va termina ,,excursia asta” cu muzeu’, va trebui sa asteptam langa un bloc sa vina parintii si etc dupa noi. Pe bloc, se afla o bucata uriasa de tigla, care, daca ar cadea pe un om ar fi fatal iti zic eu. Na, si cat timp vom astepta sa vina rudele dupa noi, eu cu Andy daramam tigla peste ea.
- Hei, nu cred ca...Nu apucasem sa termin, pentru ca acesta a trebuit sa plece.
- Nu-i asa ca-i grozava ideea? Hai ca tre sa plec, vorbim maine. Pa.
Pe naiba, trebuia sa fac ceva rapid, nu puteam sa las sa se intample asta.

Poze: Blugii Tifei pe care i-a purtat la Cloud: http://1.bp.blogspot.com/_bxh8uMtJgrY/Se...+jeans.jpg
Bluza pe care a avuto Tifa pe ea la Cloud: http://www.starshiners.ro/produse/1166/p...white.html
Botinele: http://2.bp.blogspot.com/_ZOGKNVI8b24/Sr...otine1.bmp
Make-up-ul: http://jurnaluluneifete.files.wordpress....759841.jpg
Melodia cantata la pian: http://www.youtube.com/watch?v=9-Y7trsjKxw

#8
FORMIDABIL.....deci mai dat pe spate cu capitolul asta. Descriere ai, actiunea nu este grabita, dialogul nu este sec...recunoaste a raspuns si ea la sarut :)) gata dragoste la prima vedere si cum adica sa arunce tabla peste ea? vrea sa ma duc sa il omor personal...nui asa departe, pana in Tokio :-?? In orice caz vreauuuuuu nextu urgent !Ja ne draguta si spor la scris ! :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Final Attraction ReneePheonix 6 5.126 05-12-2012, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Katsu
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 17.357 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.939 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Actul final. Dama, As-ul si Juvetele M3aw sau Mrrr XD 3 3.149 31-01-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: ultimate wulf
  Totul pentru Rain. A'Svear 11 6.138 26-12-2010, 02:02 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  Nu totul se rezuma la putere [+16] ☻vαмpιхυ`☻ 2 2.620 24-11-2010, 10:51 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  Totul sau nimic Acadea' 3 2.976 31-10-2010, 11:28 PM
Ultimul răspuns: Mădălina
  Dragostea invinge totul Stefy Sayuri Cassie 0 2.009 30-10-2010, 05:26 PM
Ultimul răspuns: Stefy Sayuri Cassie
  Dragotea invinge totul(sasusaku) Roney 7 5.797 15-07-2010, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.299 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)