Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Explicatie la da sau nu

#71
Întrebarea nu este formată cum trebuie pentru a respecta regulile jocului. "Ce ai face dacă ... ?" şi răspuns "Da ... " Nu, nu merge.O reformulez :
"Ai găsi vreo soluţie pentru a fi singur în condiţiile în care nimeni nu te lasă în pace, indiferent de ce le spui sau ce le faci ?"

Da, aş găsi.Ieri am făcut asta şi nimeni nu m-a deranjat cât timp am vrut eu.Mi-am inchis telefonul toată ziua, şi abia spre seară l-am deschis, pe messenger am intrat când am crezut că pot ţine o conversaţie şi despre persoana cu care locuiesc, no problem.Oricum nu prea vorbim, eu îmi văd de treaba mea, ea de a ei.

Ţi-ar plăcea să fii un diavol/drac/demon ?
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#72
Da miar plcea sa fiu putin demon

De ce miar placea pt ca e desptul de tare poticontrola spirte si aste dar sa fiu un demon dragut si bun nu rau ca ceilalti pentru ca nu imi plce sa ranesc persone carenu maiu facut nimic

Next:Ti-ar plce daca ai fi o vedeta pop?

#73
Nu, nu mi-ar placea pentru ca eu imi doresc sa cant rock,nu pop.

Next:Ti-ar place sa cunosti vampiri ?


[Imagine: iloveyouanimesign.png]


#74
Da 19 pentru ca as vrea sa ii rog sa devin ca ei... ador dinti aia asa ascutiti si ochi, in caz ca isi schimba culoarea gen Blood+ :crazy:
My turn: Ti-ai trada vre-o data prienteni daca ar fi in joc fericirea ta?
[Imagine: 785221jsouazkpi8.gif]
[Imagine: 443890s90k8wp5tg.jpg]


#75
Nu,indiferent de situatie nu mi-as trada niciodata prietenii,pentru ca prietenii sunt tot ce ai mai bun in viata si lor mereu le pot spune unele lucruri pe care nu le pot spune parintilor,deci nu mi-as trada niciodata prietenii, deoarece nu merita sa iti pirezi prietenii.
next:ai vrea sa faci parte dintr-un anime?
[Imagine: j5atg3.png]


#76
Oh daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da da si daaaaaaaaaaaa......vai deci ar fi ceva fenomenal sincer........as vrea din Final Fantasy 7 Advent Children:X:X:X:X ....de ce mi-ar placea? pai, pentru ca intotdeauna mi-am dorit sa pot simtii ce simt personajele, si akolo as avea okazia:X:X:X si mai ales poate as putea sa ma combin cu cnv55

next: din ce anime ai vrea sa faci parte?

#77
Din niciunul. Trecand peste o gramada de chestii pentru care nu, pentru ca n-ar avea niciun rost. Aia care-s acolo sunt suficienti si nu-i nevoie de inca cineva. Ce sa fac intr-unul?

Nu trebuiau puse intrebari la care sa se poata raspunde cu da sau nu? (asta chiar e intrebarea pe care o pun in continuare 21)
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#78
Din câte am citit până acum - da, pentru că... pentru că... aşa-i jocul 106 Nu prea am ce să scriu aici -_-.

next: Ţi-ar plăcea să fi nemuritor 43 ?
[Imagine: teru.png]


#79
Pai si da si nu.Da pentru ca nu o sa mor niciodata si nu pentru ca a fi nemuritor e plictisitor,adica toti o sa moara la un moment dat, iar eu o sa raman aici singura cuc 21.

Next4aca ai avea ocazia sa mergi pe o planeta pe care te-ai duce?[ce intrebari mai pun si eu21]
Ja ne!:bye:
Fi intotdeauna ceea ce esti, iar daca aceasta nu e deajuns pentru cineva, acel cineva nu e deajuns pentru tine!
Get your own at Pokeplushies! [Imagine: 2673256.gif]
Click here to feed me a rare candy !
[Imagine: 6bca372.png]

#80
cu siguranta Pluto [ yeah, stiu ca nu mai e planeta, da na 78 ]. De ce? Pentru ca acolo e firig si bine, si poate ma intalnesc cu niste plutonieni alien 21. Apropo, nu trebuiau intrbari cu da sau nu 39

next: Ti-ar placea sa citesti gandurile? [ am ceva azi, cred ca de la raceala 21 ]
[Imagine: teru.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)