Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Limba si Literatura Romana

#41
La romana am dat-o rau in bara, cu toate ca a fost chiar simplu. Sunt praf! Eu am explicat structura aia asa: Semnifica faptul ca nu conteaza frumusetea exterioara, situatia materiala sau rangul pe care il ai in atingerea scopurilor. Parca vad ca ma depuncteaza si acolo.
In ceea ce priveste ultima compunere, am descris marea si am inceput sa filozofez ["marea se loveste in stanci cu putere, parca vrand sa le invinga intr-o lupta purtata de mii de ani"] .
A fost oribil, ce sa mai?! Plus ca la modurile de expunere am scris naratiunea si descrierea si cica era naratiunea si dialogul; iar la direct am facut eu pe desteapta si am scris ca "direct" e adjectiv provenit din adverb si ,iarasi, e gresit!
Ma bucur doar ca am scapat...Imi e si frica sa vad rezultatele ...
[Imagine: 25rd0nd.jpg]

#42
Kenley, nu vad de ce te-ar depuncta la exercitiul cinci acela cu boierii. Este foarte corect ce ai spus, si eu ma gandeam sa scriu lucrul acesta, dar nu stiam cum sa scriu :]] Puteai scrie o groaza de lucruri acolo si pe pariu ca obtii punctajul maxim. Eu am scris trei randuri la aia si ma rog, nu cred ca o sa-mi puna punctajul maxim, dar totusi macar 5 puncte sper din 6. Adica au venit frumosii aia sa isi incerce norocul, dar nu au reusit. Si astfel un baiat oarecare, sarac parca era, reuseste... Si pe langa acele greseli, eu cred ca ai sanse sa iei 9. Nu se stie niciodata. Oricum, succes la nota mare :] Si la romana si la mate xD.

Sper totusi corectorii sa nu fie duri :]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#43
heii..Kenley exact asa am scris si eu la punctul 5 la semnificatie si e corect corect(m-am informat).
Iti da punctajul maxim!
Vad ca am scris cam aceleasi lucruri....la ultima compunere asa am scris si eu...despre mare [tot ca se loveste de stanci s.a.m.d]...mai exact rasarit marin ...sper sa-mi dea punctajul maxim..
Eu am gresit faza cu virgula : am scris ca marcheaza o pauza ...oare imi va puncta ceva???
ehehe...vedem maine..succes tuturor care au dat acest examen!!!!

#44
Maiiiiiiiiiiiiiiii!!!! surioarele mele iubite si fratiorii mei iubiti!!! Am obtinut 10.00 la roamana :X 8 :X .. nu vreau sa ma laud si nici nu cred ca ma laud dar sunt extrem de fericita. Cand am vazut ce nota am luat la roamana, am inceput sa tip si sa alerg prin toata scoala... toti se uitau la mine si-mi ziceau: termina mai nebuno... iar eu: taci mai din gura, sa nu te vad!! si fugeam in continuare. Mi-a crescut tensiunea , imi venea sa lesin... si doamne.... cred ca atunci am simtit toate emotiile posibile si imposibile... la mate am luat 8.30 dar cui ii pasa? mie nu... 21 imi iese si asa 9.15 + media mea care este 9.98... imi da 9.56... si pot da la cel mai bun liceu din oras :X... off doamneeee..... daca-ti sti ce fericita sunt.... a aflat tot satul ( vb vine) de nota mea... iar mama era sa lesine si ea... nu stia daca plang de fericire sau tristete.... cert este ca atunci cand i-am vazut masina in fata scolii am inceput sa tip alergand spre ea, iar ea m-a luat in brate ca pe un copil mic.. 21 ... nici acum nu-mi vine sa cred :X..

Ce bun esti Doamne!!! 21

Am uitat.. acum imi astept colegii sa ne imbatam 21.. 21
Mi-e foameee!!!

#45
La noi s-au afişat tot la două. Eram la şcoală de la 11 jumătate, 21. La română cred că m-au depunctat pentru scris, virgulele lipsă sau în plus şi alte greşeli de punctuaţie/ortografie, pentru că am luat 9.50.
La matematică nu am făcut la Subiectul al III-lea, punctul a de la a doua problemă, cu cercurile şi albina şi am mai greşit la exerciţiul acela cu a şi b, mi-au scăzut 0.7 puncte, dar mi s-a făcut media 9.40 şi cu media 5-8 sper să fac cumva să intru la un profil bun.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#46
(24-06-2011, 05:20 PM)Anneke Jensen A scris: La noi s-au afişat tot la două. Eram la şcoală de la 11 jumătate, 21. La română cred că m-au depunctat pentru scris, virgulele lipsă sau în plus şi alte greşeli de punctuaţie/ortografie, pentru că am luat 9.50.
La matematică nu am făcut la Subiectul al III-lea, punctul a de la a doua problemă, cu cercurile şi albina şi am mai greşit la exerciţiul acela cu a şi b, mi-au scăzut 0.7 puncte, dar mi s-a făcut media 9.40 şi cu media 5-8 sper să fac cumva să intru la un profil bun.

Exact! si eu am cam la fel...imi iese media de admitere 8.50.Sincer vreau sa intru la Eminescu,Cuza,Onicescu sau Basarab sau mate-info intensiv sau mate-info intensiv engleza
[Imagine: wqymg0.jpg]

#47
Bravo la toti pentru note hug!
Eu am luat 9,35 la romana (inca nu stiu de unde mi-a scazut, dar am preferat sa nu fac contestatie- mi-era frica sa nu-mi scada mai mult 17), iar la mate 9,40- neasteptat, credeam ca iau un 9 mare cat mine21.
Well, cu 9,96 media celor patru ani imi iese 9,66 media de admitere. Inca nu m-am hotarat asupra liceului, mai am cam doua zile de gandire.
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

#48
Sunt singura care a luat 8, 05 de aici? x3. Mă rog... am o vagă idee despre locurile în care m-au depunctat. Cum ar fi compunerile -.-. La cât scriu eu de mic, nu se vedea că am scris 11 rânduri sau 12. Trebuiau să le numere şi ofc, nu cred că au făcut-o 71. Aşa că acolo m-au depunctat mai mult ca sigur şi apoi la semificatie .-. Aici m-am prostit mult şi am aberat la fel de mult, ca şi la a doua compunere de altfel = )). Şi nu am scris prea drept; citeţ cât de cât, eram somnoroasă ce să-i faci? x3. La asta nu am vrut să fac contestaţie; am ştiut că am dat-o în bară rău de tot 71.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#49
Bravo tuturor pentru note!
Eu am luat 9,55 la romana, stiu pe la ce mi-a scazut, dar mai aveam un pic si saream de fericire cand am aflat, la noi s-au afisat notele la 12 sau 1, iar la mate cred ca sunt sigura de pe aici care a luat 7,50 , am gresit subiectu 3, cred ca in rest le-am facut bine, dar e bine, imi iese media si pot sa intru la cele mai bune licee din oras4, dar tot nu ma hotarasc in privinta profilului, mai am o zi de gandire21

#50
Deși am petrecut până la ultima nanosecundă din alea două ore chiorindu-mă la foaia aia, mi-au scăpat câteva "detalii, detalii". Cum ar fi la basm, dacă e cult sau nu. Dar eh, ce să-i faci. Acum sunt deja într-un liceu.21 Apropo, care sunteți la Călinescu?
[Imagine: LT_Shirena.gif?1239845173]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Evaluare nationala (cls. a 8-a) - Matematica Ke$ha 32 19.403 30-07-2011, 02:43 PM
Ultimul răspuns: mellolo
  Bacalaureat - Limba & Literatura Romana Ke$ha 0 3.657 11-11-2010, 05:12 PM
Ultimul răspuns: Ke$ha


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)