Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Droguri

#51
Ultima mea achizitie in materie de droguri de acidul. Mai vreau sa incerc si MDMA sau MPA, dar nu stiu unde sa gasesc.
Pana atunci, am avut o veselie cu nitrazepamul si alte BZD-uri.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#52
*Face-palm* Doamne mare iti e gradina .... dar gardurile alea Doamne, mai peticestele si tu ca uite ce specimene iti intra.

LSD cu otrava de sobolani? Stai asa ca nu imi dau seama daca faci pe trollul sau chiar esti in asa hal de batuta in cap, sa nu zic altceva mai rau. Sau ma rog, batut in cap, daca esti baiat, n-am curiozitatea necesara sa aflu. Sper ca esti troll.

Who the feck in their right mind would do that? Who in their right mind would recommend drugs and boast with what drugs they took? Unintended pun but, there is no hope for today's generation.

Gods forbid, think before you do something, asta in cazul in care nu sunteti prajiti asa de tare incat nici sa ganditi pentru voi nu mai puteti. Cresc ei neuronii, da mai greu, nu-i mai stricati pe porcarii.

LSD cu otrava de sobolani....now I've seen everything.
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#53
Dar otrava de sobolani nu e nimic special. Majoritatea spice-urilor sunt facute din ingrasamant luat cu kilul de la Metro, solutie de sters geamuri, otrava de sobolani si sare de baie.
Evident, sunt tratate cu hidrocarburi cum ar fi benzenul, pentru aroma si astea. Ma rog, in mare parte, majoritatea drogurilor sintetizate (ca opiu, heroina, ecstasy, LSD) sunt tratate cu hidrocarburi.
Nu va mirati daca auziti de otrava de soareci. Nu e mare lucru.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#54
Inchid acest topic si invit moderatorii sectiunii la o discutie pe baza acestuia la Mod Area.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#55
Stimati membrii ai forumului Animezup,

Am placerea sa va informez ca, in conformitate cu hotararea luata de Staff-ul Animezup intre 11-26 Martie 2012, acest thread va fi redeschis.

In numele Staff-ului va aduc la cunostinta ca, in cadrul acestui thread, nu vor mai fi tolerate postarile care instiga* la consumul de droguri si/sau explica modul de procurare al acestora.

De acum incolo, cei care vor incalca aceasta regula vor fi sanctionati cu un warn si, depinzand de gravitate, li se va interzice accesul la acest thread.

In ultimul rand, folosesc acest prilej pentru a va adresa, stimati membrii, un salut calduros.

Have a pleasant day.

a instiga* = a intarata, a incita, a provoca

#56
(06-04-2012, 10:18 AM)Dark Yaoi ^_^ A scris: Bun, deci ma bucur ca aceasta dezbatere s-a deschis. Asa pot sa-mi spun si eu punctul meu de vedere. So'

Dragi adolescenti, stiu sunt o gramada de oameni care tot zic "aa pai, drogurile nu sunt bune" si atunci, cand ii intrebi de ce o sa-ti raspunda cu "poti muri, te distrugi si asa". Chiar si cei de la antidrog (ma refer la voluntari). Ei nu au habar nici macar cum arata iarba si se dau ei mari si tari ca pot sa faca ceva pentru omenire cum ar veni.
Ei, drogurile nu sunt bune dar in aceelasi timp sunt bune. Anumiti oameni consuma pentru a avea inspiratie, cum ar fi vedetele. Cantaretii.
Dau un exemplu ; Lil Wayne (idolul meu) fumeaza jointuri.
Iar, marijuana - se stie deja ca este folosita pentru a combate cancerul la plamani.

Eu v-am citit toate commentariile de pe aici. Dupa cum am vazut sunt si consumatori pe aici (se stiu ei). Pai, nu aveti decat sa consumati in continuare copii.
Imi permit sa va zic; din tot ce ati vorbit mai sus mai ales Horia K : faceti copii curiosi.
Nu trebuia sa uitati ca pe forum mai misuna si copii de 12/13 ani care din greseala poate au intrat aici si acum se chinuiesc sa faca rost de 'material'. In fine.

Nu ma intelegeti gresit, si eu consum, dar nu trebuie sa te dai mare pe un forum cu chestia asta.

Unul la mana: ai 15 ani si nu esti in nicio masura sa ii faci pe cei de 12-13 ani copii cand tu esti unul.

Doi, drogurile nu sunt bune in sensul larg al cuvantului, ca Maria nu dauneaza, desi consumata in cantitati 'industriale' afecteaza abilitatile cognitive si memoria de scurta durata. Iar Maria medicinala nu ajuta la tratarea cancerului per se, e folosita ca si morfina (care de altfel tot un drog e) pentru a ii face pacientului durerea mai suportabila. Cat despre inspiratie nu te lasa prostita, da Lil Wayne fumeaza jointuri si bea sirop de tuse ca pe apa, dar asta nu inseamna ca e ceva sanatos sau ca neaparat iti stimuleaza creativitatea.

Tu vorbesti doar despre iarba, dar generalizezi ca drogurile sunt totusi bune. Eh, vezi tu chiar si vedetele asa idoli si zeitati cum sunt ele tot mor de la droguri, fie accidental sau supradoza sau chiar suicid: Amy Winehouse, Whitney Houston, Dee Dee Ramone, Greg Giraldo, Mitch Hedberg, Paul Gray, Brittany Murphy, Brian Epstein, MJ, Heath Ledger, Marilyn Monroe etc

Iar tu, copilas, te rog sa nu mai indemni pe nimeni sa consume, indiferent daca au incercat sau nu. Momentan tu esti cea care face reclama.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#57
@ Lia.

Staii asa. Eu am zis "copii" dar, nu am spus ca eu nu sunt unul. Si stiam si de decesul unora dintre artisti din cauza drogurilor, dar aia e deja exagerare la ei.
Si am specificat varsta de 12-13 ani pentru ca atunci am incercat primul meu drog ; tutunul iar la 14 am incercat si altele (iarba). Sper ca m-am facut inteleasa acum Lia.
Sincer, nu doresc, altora sa consume, pentru ca eu m-am cam prostit si acum nu le mai pot lasa. In fine. Fiecare face, ce vrea cu viata lui. Eu doar mi-am spus parerea.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#58
Deci daca spun ca iarba e buna si nu face nimic rau se cheama ca instig sau nu? Daca se accepta doar "drogurile sunt rele" nu mai are rost sa avem un topic.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#59
Acum inteleg de ce e cel mai prietenos forum 21
Pai ce facem ca sa fim cat mai aproape de anime-uri ?? Eh,Eh sa aud
Ma rog am zis doar ca nu sunt impotriva dar mi se pare amuzant cum se lauda lumea cu ce consuma. Uite si eu sunt copilas si pe mine unu' nu mau tentat pana acum,depinde de mentalitate.
In legatura cu instigarea 21, asta cred ca a fost mai mult asa sa fim moralisti caci se instiga peste tot,cear conta un forum,plus ca toti stiu ces alea (din teorie sau practica) daca venim pe la acest thread.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#60
Userul e rugat sa-si reformuleze opiniile intr-o maniera civilizata si calma. Dupa cum bine stiti de acum, nu apreciem atitudini agresive sau confruntationale.

CyBeR

__
Scuzele mele am avut o zii.. si mi-am revarsat nervii aici.

Am observat ca in acest topic sunt unii care au spus ca s-au/se drogat/drogheaza. As dorii sa stiu si eu de ce faceti asta. Inteleg, este oarecum ca si hainele, adica e ceva nou si doriti sa experimentati, insa nu va ganditi si la ce se va intampla apoi? NU am nimic cu voi, insa as dori sa stiu care a fost cauza de ati inceput sa va drogati. Printr-un PM, sau aici ati putea spune?

Am observat ca multi se drogheaza pentru ca au probleme in familie sau nu le iese ceva bine. Chiar am vorbit intr-o seara pe tema asta cu un coleg si voi spune ce i-am spus si lui: cei ce au inceput acest "sport" periculos, cred ca doar asa pot scapa de stres, probleme si altele. Chiar daca luati pastile ce va dau senzatia ca sunteti fericiti, organismul sufera. Nu le am cu drogurile, insa spun din auzite si din ce am mai citit si eu.
O problema nu o rezolvi cu niste cocaina, heroina si altele, ci pur si simplu cu cap. Totul ar trebui facut cu cap, insa o facem? Preferam calea scurta. E gresit ce fac multe persoane.
Vorba unui coleg: Pana la urma pe o placuta va scrie: " ROMANIA: populatie -> 1 "
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)