Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ta sau fericirea celorlalti?

#1
Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul/manga-ul Naruto, cu exceptia celor create de mine, si nu fac profit de pe urma acestor personaje/ intamplari.
Bine. Am sa scriu si eu o poveste in care am sa apar si eu. Va anunt ca nu va fii un fic SasuSaku ca m-am saturat de ficurile astea ci va fii unul ItaSanda, DeiSaku si SasoAndra( nu e din naruto). Sper sa va placa si sa lasati comectarii.:)):)):))

cap1:Inceputul, o noua viata



Alexandra: Buna sunt Alexandra dar toti imi spun Sanda. Locuiesc in Romania mai exact in orasul Oradea cu familia mea. Totul era normal sau asa credeam eu. Parinti mei parca nu ar fii parinti sau eu fiica lor ce o servitoare. Mereu sora mea mai mica are voie sa faca ce vrea si eu nu. De multe ori mi-am dorit o asta viata. In fiecare noapte am niste vise despre cum as fii o printesa care se ascunde in corpul in care sunt eu acum pentru a se ascunde de mama ei care vrea sa o omoare. Tot in vis, prieteni mei cei mai buni sunt Itachi, Deidara si Sasori. De fapt ei sunt fratii mei din acea lume(ii consider ca niste fratii pentru ca ei nu sunt).
Aaaaahhhhhh! Ceasul asta afurisit. Din nou e o noua zi in care am scoala. Iar voi vii fata ciudata si invizibila din scoala. Nimic nou: ma scol lenesa din pat, merg la baie unde imi fac siesta de dimineata, ma imbrat si ma dau cu un pic de gloss de buze, ma piaptan si imi prind parul intr-o coada sus. Imi iau ghiozdanul, cobor in bucatatarie unde ii salut pe ai mei dar ca de obicei nu ma baga in seama. Imi iau un mar si plec spre scoala. In aceasta lume oribila am 14 ani si sunt in clasa a 8-a. Pe drum ma tot gandesc la visul de azi-noapte incat nu o aud pe cea mai buna prieten a mea Ligia. Imi cer scuze si peuma incepem sa vorbim despre diferite subiecte. Am ajuns la scoala, merg in clasa si ma asez in banca. Intra pofesoara in sala, noi o salutam si ocupam din loc locurile noastre. Am romana deci o sa ma plictisesc.


Itachi: M-am saturat sa ii ascult pe astea 2 cum se cearta. Din ce mativ? Cine sa manance ultima felie de pizza. Imi este asa dor de Sanda. Au trecut 10 ani decand am lasat-o in acea lume ingrozitoare la o familie. Desi sunt mai mare decat ea cu aproape 9 ani am iubito, o iubesc si o voi iubi mereu.
-Itachi!!! Spune-i la papusa barbi sa nu se atinca de felia mea de pizza!
-Taci prostule! Nu vezi ca Itachi se gandeste si daca cineva il intrerupe am puso.
-Deja ati facut asta! spuse Itachi la fel ce calm ca intodeauna.
-Din nou te gandeai la Alexandra? intreaba Deidara.
-Da. Ce crezi, nu ar fii timpul sa o aducem acasa?
-Si noua ne este dor de ea dar tu sti ce sa faci mereu nu noi asa ca e decizia ta. spuse Sasori savurand ultima felie de pizza.
Au dreptate.Sanda pregatestete ca te aducem din nou acasa.
-Baieti, hai ca mergem!
-Unde? intreaba Deidara si Sasori.
-Dupa Sanda ca sa va puna la punct.
- Ce?????????? Dar nu am facut ordine in camera si daca o sa vada cum arata o sa dau de dracu. spuse Deidara speriat.
-Tu si curatatul camerei. De cand nu ai facut curat acolo? intreaba Sasori.
-De cand a pecat.
-Haideti o data daca nu cand o sa vina Pein si o sa va vada singuri o sa va bage in pat imediat. spuse Itachi inervat de comportamentul lor.
-Bine. spuce ei in cor.

Alexandra:Au trecut cinci ore de cant sunt la scoala si mai aveam o singura ora. Ora de ed. fizica. Ce naspa. Sint ca o se intample ceva rau in curand. Eram inbracata sport. Bluza o aveam desfacuta si pe sub ea aveam un tricou moz cu cateva modele albe pe el. La gat aveam un medalian in forma de inima care se pute deschide dar eu nu am reusit pana acum. Nu imi aduc aminte de unde il am dar de cate ori vroiam sa il dau jos nu puteam. Oftez si ma pun cu colega mea in linie pentru ca profesorul venea inspre noi. Ne saluta si incepem ora. Am inceput cu alergare usaora in jurul terenului de fotbal. In mijlocul terenului apare un nor de fum cenusiu din care iese trei oameni. Stai asa. Ini cunosc pe acei oameni. La televizor, acum doi ani, a fost un desene care se numea Naruto. Acei oameni semanao cu Sasuke, Orochimaru si Kobuto. Dar e inposibil. Adica eu ii visez in fiecare noapte dar nu are cum sa fie real. Sau pot? Oare visez? Da asta e. E dar un vis. Am uitat ca mentionez ca noi cand iam vazut ne-am oprit din alergare. Orachimaru se apropie de noi si zice:
-Buna! sice el cu o voce ragusita. Cunoasteti o fata cu numele Alexandra si are la gat un lantisor.....si sa oprit. Se uita la mine cu ochi mari. Cred ca era uimit. Cred numai. Se apropie de mine si ma prinde de par si imi spune: Aaa...... deci aici te-au ascunz imbecili aia.
-Da-mi drumu! Despre cine vorbesti?
-Deci nu iti aduci aminte sau vrei sa scopi?


Sasuke:,,Nu sa scimbat de loc. Stai asa. E un jutu. Itachi asta chiar nu e prost, Adica au trecut 10 ani si ea sa nu se scimbe chiar de loc? Nu se poate." ma mai gandesc un pic si in spun lui Orachimaru:
-Stai! E o tehnica jutu. Ea chiar nu stie nimic. Trobabil Itachi i-a sters memoria si a folosit o tehnica jutu......... cum se numea? In fine nu mai stiu. De aia nu stie cine suntem si de aia arata asa.
-Bine. spune asta si o arunca la mine. Fao la loc. ACUM!
-Bine, bine, nu mai striga la mine. O sa imi trebuiasca ceva timp.
- Nu imi pasa cat iti ia numai fao odata ca sti prea bine ca regina ni-a dat bani buni pentru ea.
-Bine.
Si terminand aceasta conversatie penibila, Orachimarul inpreuna cu Kabuto au disparut intrun nor de fum. Ma uit la ea si fac niste semne cu mana si revine la normal. Acum stiu de ce Itachi o iubea asa de mult: avea ochi mari si albastri ca marea, buzele mici dar foarte moi, parul lung pana mai jos de fund cu o palma si avea culoarea satena, un corp de ividiat cu sani mari, moi si rotunzi si bineinteles un fund bombat. Avea tenul bronzat. Am uitat sa mentionez ca avea un abdomen puternic, format in urma unor antrenamente grele presupun, si niste picioare de fotomodel. Cand a fazut cum o privesc sa inrosit mai tare decat un trandafir. Deschide incet gura si ma intreba:
-Cine esti?
,,Deci nu isi aduce nimic inca aminte. Astai bine."
-Eu sunt Sasuke.


Alexandra: -Ce nume frumos.,,Imi vine sa vars. Chiar e atat de prost sa nu isi deie seama ca, cand ma adus la normal mi-am adus aminte de tot? Sasuke, Sasuke, esti un mare prost." Ma uit in spate si in vad pe Itachi. Ii fac semn sa il loveasca in cap si asata face. Sasuke cade pe betonul rece iar eu ma ridic si sar la Itachi in brate.......... Nu mai stiu ce sa intamplat. Imi aduc aminte ca mi so facut rau si peurma nu mai stiu. Ma trezesc intr-o camera .................


Cam atat. Sper sa va placa si sa imi lasati comentari. Scuze daca am avut greseli dar nu l-am corectat dupa ce l-am scris. Nu stiu cand o sa il continui pentru ca incep tezele si trebuie sa invat dar va promit ca am sa incerc sa sriu continuarea cat mai repede. Pa.
My fic:
Dragoste ta sau fericire celorlalti?
Tablete de ciocolata amara( in colaborare cu lilicycutza^_^ si LemoCandy)


comuri plizz:pls:



Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
ÃŽl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sărut pe el
Gândindu-mă că te sărut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca să te uit pe tine.
Cu toate astea...
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!!!


#2
Ummm ce pot spune... Naratiune bunicica, dialog sec pe alocuri si descrierea.. cam slabuta ea dar nu`i problema. Figurile de stil sunt putine, foarte putine. Crede-ma pentru a captiva cititorul ai nevoie de descriere si pentru o descriere frumoasa ai nevoie de multe figuri de stil si imagini artistice diferite si combinate.
Actiunea este trasa de par. Puteai sa insisti pe sentimentele fetei in legatura cu "parintii" ei, sau pe gandurile lui Itachi referitoare la Sanda, descrierea caselor celor doi... se puteau gasi foarte multe...
Am vazut foarte multe greseli de toate felurile. Nu stau sa le rescriu ca ma i-a durerea de cap. Presupun ca nu este corectat asa-i??
Uite alt sfat prietenesc... citiorii prefera sa astepte doua saptamani un nou capitol bun, cu o estetica frumoasa si fara atatea greseli decat o sapamana un capitol slabut plin de greseli si o estetica ce lasa de dorit nu iti i-a asa de mult sa il recitesti sa sa il corectezi pentru ca nimeni nu este perfect... Si eu mai gresesc, adevarat dar ficurile trebuiesc recitite de 2, 3 ori inainte de a fi postate si asa au mai mult succes.
Ai o idee foarte originala si e pacat sa o irosesti sau sa o pierzi astfel... mai pierzi o ora doua in fata lui si il faci bun...

Daca ceva din comm-ul meu te-a deranjat sau ofensat in vre`un fel imi cer scuze de acum si te rog sa imi trimiti un pm sau sa lasi comm aici ca sa stiu data viitoare sa fiu mai blanda... desi nu astfel progresezi.

Te rog din suflet sa nu renunti la fic caci imi doresc foarte mult sa vad cum evolueaza actiunea.
Pupiceii, multa inspiratie si succes in continuare!!

Chu`!:*

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#3
Okey....am ajun si eu pe aici.
Bun..ideea este destul de originala.N-am mai auzit-o niciodata1^.^De fapt cred ca acesta este cel mai bun lucru al fic-ului tau.
Dialogul-este cam sec pe alocuri,...
Naratiune-nu e perfecta.nici buna...e bunicica
Descriere-mult prea putina.Deci aici lasi mult de dorit.Ideea ta e grozava,nu o strica ^.^
Greseli de ortografie-sunt destule,dar dat fiind ca nu l-ai corectat e okey.da inca un ochi peste fic si ai sa vezi cum se rezolva :*
Greseli de exprimare sunt cateva..dar fie...

Nu te descuraja,ideea ta e geniala si imi place,acum daca ai greseli si ceva probleme nu e nici o probleme :* Deoarecee cu toti n corectam cu timpul nu?
astept urmatoru-l capitol,anunta-ma daca il pui,bine?Astept un pm sau un comentariu la profil :* :x

Sper ca nu te-am deranjat,daca da anunta-ma si pe mine :))


#4
Mie imi place . Ideea nu am mai vazut-o pana acum , nici macar ceva asemanator . Imi place foarte mult actiunea si ca mai e cineva pe site care il adora pe Itachi in afara de mine :X . Greseli de ortografie au fost cateva , dar textul poate fi citit oricum destul de usor , ceea ce inseamna ca sunt aproape nesimnificative . Sunt sigura ca iti vei corecta greselile de ortografie cu timpul , fie mai devreme , fie mai tarziu . Ideea ta este intr-adevar geniala , nu m-as fi gandit la o astfel de idee vreodata . Mult succes in continuare ^^ .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#5
Salut.Pai am citit si eu,si ce pot spune?Ai foarte multe greseli de tastare,incearca sa corectezi capitolele inainte sa le postezi.Ideea in sine este draguta,desi nu prea stiu cum se poate ca Sasuke,Orochimaru si Kabuto sa fie din anime si Itachi,Deidara si Sasori sa fie din ''lumea ei''.Modurile de expunere,pff...ai putina descriere si naratiune iar dialogul duce spre sec.Nu stiu cum de Orochimaru vine catre aia,saluta apoi intreaba daca nu a vazut o fata ....Ma rog nu mai continuu ca este ficul tau si il faci cum vrei.Ideea este draguta,nu te descuraja,noi ti-am aratat doar greselile ca urmatorul capitol sa fie mai bun.Si imi place ideea ca Itachi sa fie mai mare,dar cum ti-au spus si fetele,pune mai multa naratiune descriere si nu ar strica si niste monologuri.


[Imagine: bloody62.jpg]

#6
Bun am adus continuarea si sper sa va placa. Va multumesc ca imi citici ficul si daca nu e asa de reusit pentru ca e primul meu fic. ‡Whisky~Fără~Gheaț㇠numai Sanda e ii lumea reala iar Itachi, Deidara si Sasori si restul in lumea Naruto.


+16 Cap. 2: Petrecerea de bun venit si o veste neasteptata


Alexandra: Sasuke cade pe betonul rece iar eu ma ridic si sar la Itachi in brate.......... Nu mai stiu ce sa intamplat. Imi aduc aminte ca mi s-o facut rau si peurma nu mai stiu. Ma trezesc intr-o camera intunecata. Acest intuneric ca din abis imi aduce aminte de intunericul din sufletul meu. In acest abis al intunericul se vedea doi ochi rosii. Cred ca e shariganul lui Itachi. Aaaaaaaa. Ce durere ca abea imi mai simt mainile si picioarele. Imi duc mana la cap. Vad ca nu am febra si rasuflu usurta. Incerc sa ma ridic dar simt o mana ce ma opreste.
-Odihneste-te! aud vocea calda si dulce a lui Itachi.
-Bine. spun eu cu o voce de fetita nevinovata. Dar ce am patit?
-Ai ramas fara ceacra.... a da, si nu mai vorbi cu vocea acea ca nu tine. spune Itachi cu un zambet pe fata. Poate ca va intrebati ca cum pot sa vad daca zambeste sau nu pe intunericul ala. Secret, defapt, dupa ce m-a oprit sa ma ridic, a apris veioza de pe noptiera.
- Nu se poate.......spun eu mirata. De ce eram mirata? Pentru ca eram in fosta mea camera, defapt in fostul nostru sediu. Sediul se afla intre satul ascus intre frunse si satul ascuns in nisip(scuze dar nu stiu numele satelor). Era intr-o pestera unde au ridicat niste pereti, au cumparat mobila si a devenit sediu nostru.
-Merg sa iti aduc ceva de mancare. spune Itachi ridicandu-se de pe scaunul de langa pat. Cum a iesit din camera m-am ridicat. Merg la dulap si il deschid. Era plin de haine prafuite si mici. ,,Inca au mai pastrat hainele astea? Clar maine mergem la magazine sa imi iau haine ca astea sigur nu-mi sunt bune."ma gandesc eu razand. Ma pun pe pat si deschid noptiera din dreapta patului. Iau de acolo un album plin cu poze. Il deschid si amintirile iau nastere din poze. Eram asa concentrata la poze incat nu am observat ca in camera si-a facut aparitia Itachi cu o tava in mana pe care avea o portie de ramen si un pahar de suc de portocale. Se aseaza langa mine si imi spune sa manac pana nu se raceste ramenul. Dau din cap afirmativ si imi iau bolul in mana ca sa mananc. Termin de mancat, imi beau sucul si ii multumesc lui Itachi pentru mancare. Ma saruta pe frunte si imi spune noapte buna.
-Stai. Ce noapte buna? Cat e ora? Si vreau sa ii vad si pe Deidara si Sasori.spun eu suparata.
-Pai e ora 23:13, iar pe Deidara si Sasori o sa ii vezi maine. Bine? Noapte buna!
-Bine. Noapte buna!
Itachi iese din camera iar eu ma asez ii pat si ma acopar cu o patura. Sting veioza si inchid ochii, mergand in tara viselor. Noapte a trec foarte repede. Luna si ficele ei stelele, un pic cate un pic, ii facea loc marei mingi de aur ca sa aduca la viata toate vietuitoarele. Incet imi deschid ochii mei albastri. Ma ridic din pat si incep sa ma intind. Zambesc si alerg spre usa deschizand-o ajungant pe un coridor destul de lung. Alerg pana la o usa pe care scrie ,,Deidara". Bat si intru dar supriza. Inauntru nu era nimeni. La fel fac si la camerele lui Itachi si Sasori dar tot nimic. Oftesc adanc, suparata si ma indrept cu pasi marunti spre bucatarie. Deschid usa si admir lumina. Nu mai apuc sa fac nimic pentru ca toti erau acolo si stigau ,,BINE AI VENIT ACASA". Am ramas socata cand i-am vazut. Spre mine vine Deidara si Sasori. Daua lacrimi calde mi se scurg pe obrazi mei fini. Ii inbratisez puternic pe fiecare in parte. Nu imi venea sa cred ca dupa zece ani imi vad fratii. S-au scimbat foarte mult.
-Sa nu imi spui ca plangi! spune Deidara cu un zanbet mare pe fata. Dau negativ din cap si imi sterg repede lacrimile. I-am salutat si pe restu si ne-am asejat la masa mare. Fiecare facea cate ceva. Deidara si Sasori imi povesteau ce au mai facut in lipsa mea si ca le-a fost tare dor de mine, Tobi se dadea la Konan dar fata nu-l baga ii seama si se tot uita la Itachi. Pein se uita cu ura la Itachi, nu s-a schimbat de loc.Imi aduc aminte ca dupa ce Itachi a creat organizatia Akatsuki, Pein tot l-a provocat la lupta si cine castiga era selul organizatiei. Itachi l-a batut de fiecare data dar tot nu se lasa. Oare de cate ori sau mai batut de atunci? Am uitat sa spun ca Itachi statea in pragul de la usa cu un pahar de suc in mana. Cand ma vazut ca ma uit la el mi-a zambit si a disparut intr-un nor de fum.

Konan: ,, CCCCCCCCCEEEEEEEEE? De sase ani incerc sa il cuceresc pe Itachi si nu am reusit iar acun isi face aparitia o parasuta si reuseste? Sunt mult mai frumoasa decat ea. Lasa ca o invat eu minte!" Ma ridic de pe scaun si ma indrept spre ea. Vreau sa ii dau o palma. Cand palma mea era aproape de obrazul ei, cineva imi prinde mana. Ma uit mirat si observ ca e ea. Dar cum a facut asta? Nu poate fi mai puternica decat mine. NU?

Alexandra: -De ce vrei sa ma lovesti? o intreb eu foarte serioasa.
-Lasa-ma! spune cu o voce nevinovata. Cum iti permiti sa vi asa brusc si sa faci pe sefa? Singurul sef e Itachi si nu iti pemit sa faci ce vrei tu!
,, Da repede se schimba fata asta de la nevinovata la nervoasa.Oare ce are cu mine?"
-Ce ai cu mine? Ce ti-am facut? Daca tot vrei sa ma lovesti zimi si mie un motiv.
-Motiv? Nu ii deajuns ca vi aici si imi furi iubirea, mai vrei si explic........... sa oprit brusc si s-a pus mana la gura. ,,Deci asta era? E geloasa. Il place pe Itachi. Am vazut cum il privea." Konan alearga de acolo. Eu ma uit la Deidara si ii zic:
-Te rog frumos nu ma duci pana la un magazit sa imi iau niste haine?spun eu cu o moaca de catelus rugator.
-Bine. Hai! spune Deidara luandu-ma de mana.
Iesim din sediu si Deidara face niste semne cu mana facand sa apara vesnica lui pasare alba. Se urca pe ea si peurma ma ajuta si pe mine. Eram la o inaltime destul de mare. Ma uit in jos. Peisajul este mirific, magic. Ma uit in spate si vad marele desert. In douazeci de minute am ajuns intr-un sat. Coboram si ne cautam un magazin. Am gasit un magazin in tot satul dar nu ma plang pentru ca erau haine chiar foarte frumoase acolo. Intram inauntru, salutam vanzatoare si ma aduc sa caut haine pentru mine. Timpul trece forte repede facand ce imi place. Deidara nu stia ce sa mai faca ca sa ma convinga pe mine sa termin odata.
-Hai Sanda! Deja suntem aici de doua ore.
-Inca un pic te rog!
-Asa ai zis si acum o jumatate de ora. spune Deidara suparat pe mine.
-Bine bine. Stai sa vad daca imi este buna rochia asta! Bine?
-Da sa te grabesti ca te las aici.
Am terminat de probat haine si am mers cu hainele la vanzatoare.
-Va rog frumos sa va grabiti!spune Deidara vanzatoarei.
-Orcat de tare m-as grabi tot mi-ar lua o jumatate de ora ca sunt prea multe haine.
-CCCCCCCAAAAAAAATTTTTTTTT?intreaba Deidara foarte mirat.
-Hai Deidara ca nu ii chiar asa de mult. spun eu razand pe seama blondului.
Vanzatoare a terminat de calculat cat costa hainele si le-a bagat in pungi. Deidara a platit si m-a ajutat sa car cele doisprezece pungi la pasare. I-a bagat pungile in gura pasarii si am pornit spre sediu. Am ajuns repede, Deidara m-a ajutat sa car pungile pana in camera mea, eu i-am multumit ca m-a dus la magazin. Deidara ma saluta spunandu-mi ca are ceva treaba. Inchid usa si incep sa scot hainele din dulap. L-am bagat intrun sac si l-am dus la iesirea din sediu. M-am intors in camera. Am inceput sa fac curat in dezastrul acela de nescris. Am spalat dulapul, am sters plaful si am spalat pe jos. Cand am terminat m-am apucat sa imi aranjez hainele.Imi place foarte multa ca in casa sau ma rog, camera in care stau sa fie mereu ordine. Am terminat foarte repede. Ma uit la ceas si vad ca e ora21:21. Fiindca nu imi este somn, m-am gandit ca o plimbare mi-ar prinde bine. Zis, defapt gandit, si facut. Imi iau niste blugi si un tricou mov. Ies din camera indreptandu-ma spre iesirea din sediu. Cand ajung afara, trag o gura mare de aier. Imi ridic privirea uitandu-ma la zeita nopti si ajutoarele ei. Ma uit in jur, incercand sa imi aduc aminte pe unde sa o iau. Imi aduc aminte ca daca o iau pe cararea din dreapta o sa ajung la un lac. Ma indrept cu pasi marunti spre locul propus. Ajung foarte repede, peurma ma asez langa un stejar foarte mare. Ma uit la lacul stralucitor in care se reflecta lumina luni facandul magic, rupt din bazme.
-Pot sa stau langa tine?
-Aaaaa! Itachi? M-ai speriat.spun eu putin mirata de prezenta lui aici.
-Scuze. Nu am vrut sa te speriu. Am venit sa iti spun ca.......
-Ce? intreb eu foarte curioasa.
-Ca... incepe Itachi zambit de curiozitatea mea. La dimineata va trebui sa te duc in Konoha.
-De ce? Eu nu vreu sa merg acolo!spun eu putin suparata.
-Stiu dar nu am de ales. Lumea ne crede criminali si nu o sa iti fie bine. Trebuie sa mergem sa vorbim cu Hokagele, sa iti cumparam o casa si ......
-Bine am inteles. Ce mai face unchiul Kakashi?
Da. Ati auzit bine. Kakashi e unchiul meu iar Kasandra e sora lui si mama mea. Mama mea care vrea sa ma omoare de cand ma stiu, de acea Itachi, Deidara si Sasori m-au ascuns in acea lume urata.
-E bine. Dar nu stii ca Tsunade a devenit Hokage. Va trebui sa te inscrii la scoala ninja.
-Bine o fac si pe asta.spun eu din nou suparata.
Imi indrept privirea spre cer. Privind cerul uitam de tot si toate, zburam intr-o lume magica unde totul e frumos si plin de dragoste. Undeva departe.........unde luna, stelele si soarele vegheza peste tot inpartind cate o farama de fericire si dragoste pe acel taram magnific. Imi indrept ivirea spre Itachi. Ochi lui ii privea pe ai mei incercand sa citeasca dincolo de ei, tot ce am pe suflet. Inchid ochi cateva secunde, iar cand ii deschid, nu e nimeni. A fost oare un vis? Sigur asta trebuie sa fie. Dar nu e. Dovada fiind un trandafir mov, la fel cu cei din locul nostru secret. De el numai eu, Itachi, Deidara si Sasori stim. Zambesc. Ma ridic si ma indrept spre sediu. Ajung foarte repede, intru si ma indrept spre bucatarie. Imi iau un pahar de apa si merg la mine in camera. Ma schimb intr-o camasa de noapte si ma asez in patul meu moale. Adorm foarte repede gandindu-ma la ziua de maine si la Itachi............


Am si eu o intrebare. Dand se pune +16 si +18? Bine cam atat si sper sa va placa in continuare. Continuarea o voi pune cand am timp sa continui pentru ca am teze:(( P@
My fic:
Dragoste ta sau fericire celorlalti?
Tablete de ciocolata amara( in colaborare cu lilicycutza^_^ si LemoCandy)


comuri plizz:pls:



Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
ÃŽl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sărut pe el
Gândindu-mă că te sărut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca să te uit pe tine.
Cu toate astea...
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!!!


#7
Asa ^^ am venit si eu pe aici ^^ . Capitolul l-am citit cand l-ai postat , dar nu am avut timp sa las comentariu pentru ca nu sunt singura care sta la calculator din casa . Vreau sa iti spun ca ai talent , fata de mine care nu am deloc . Acum prima mea critica la adresa acestui fic si a doua critica pe care am dat-o de cand sunt pe site ....... Nu mai scrie cu litere mari , se vede urat , si nu mai prelungi consoanele si vocalele la sfarsit , e de ajuns sa pui multe semne ale intrebarii pentru ca se intelege si nu arata chiar atat de urat . Eu sunt o incepatoare si de asta nu voi critica prea mult , pentru ca nu ma cred deasupra nimanui si toti suntem egali . Am observat unele greseli de ortografie . Se scrie sa doar cand se refera la ceva ce apartine cuiva , cand zicem cu sensul de a mers in cealalta camera ( exemplu ) se scrie s-a . Incearca sa corectezi capitolele inainte de a le posta . In rest , totul este bine ^^ . Sper ca nu am fost prea dura :( . Acum astept urmatorul capitol ^^ .

P.S.: Avertizarea +16 sau +18 inseamna ca acel fic contine limbaj vulgar si ipostaze indecente ce nu ar trebui citite de copii .
Va rog, nu-i lasati sa moara!



[Imagine: cuZv.gif]
[Imagine: 3MiK.gif]
[Imagine: BvWd.gif]
[Imagine: QrLB.gif]
[Imagine: v1oJ.gif]

#8
Bun hai ca am ajuns si eu aici >:).Ideea mi se pare originala si desi imi place cuplul SasuSaku sunt incantata si de ideea altor cupluri.Ai cam multe greseli de scriere dar nu e prea grav se rezolva.Ce mi-a sarit in ochi a fost faza : " -CCCCCCCAAAAAAAATTTTTTTTT?intreaba Deidara foarte mirat.".In loc sa tastezi aceeasi litera de nu stiu cate ori puteai sa scrii simplu : cat si sa descrii sentimentele mai pe larg.Descriere e buna dar se poate si mai buna ca de obicei.Naratiunea e si ea buna.Actiunea nu mi se pare grabita.Dialogul e cam mult dar nu e sec.Pe Konan o omor daca mai comenteaza mult.X( In rest imi placu ficul.Bafta la scris si sper k nu te deranejaza comentariul meu :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#9
Cap.3 Prima zi la scoala ninja si ultima
partea 1: Trecutul...........



ALEXANDRA: Visez.....sunt in tara viselor. Mirosul de parfum de trandafir imi satisface nasul. Mirosul dulceag de trandafir imprastiat in camera imi umple sufletul de caldura si ...... stai asa. Ce miros de trandafir ca eu nu am trandafiri in camera. Sar ca arsa din pat. Ma uit in toate partile sa vad de unde vine acel miros divin si am gasit. Trandafirul era asejat pe perna mea. Era un trandafir mov foarte frumos care imprastia un parfum divin,magic in camera. Il miros asezandu-ma pe pat. Ma uit la ceasul de pe noptiera si vad ca e ora 07:37. Ma intind pe pat dar somnul nu vrea sa mai vina. Gandul imi zboara la Itachi, la parul si ochii de onix, la buzele lui rosiatice, la trupul lui bine facut la.........la tot ce apartine de el. Arata asa de bine, ca un inger coborand din cer pentru a imi arata ce e iubire, ce este afectiunea si tot deodata sa fiu aparata mereu. Asta e Itachi, un inger care ii mereu langa mine. Incerc sa ma gandesc la alceva dar nu pot, nu pot sa il scoat nici cum din minte. Ma ridic din pat si merg la baie. Intru in cabina de dus, lasand picaturile caldute sa imi rasfete corpul la fel si gelul cu parfum de vanilie. Imi rasfat trupul timp de douazeci de minute, peurma ma invelesc intr-un prosop alb si pufos. Merg in camera,deschid dulapul si imi iau dintr-un sertar lenjerie intima. Imi iau o rochie mov cu niste modele albe si lunga pana la genunchi. Ma incalt cu o pereche de sandale, cu toc, foarte comode si de culoarea alba. Imi usuc parul, il peaptan si il prind intr-o coada sus ramanandu-mi doar cateva suvite mai scurte pentru ca parul meu era tuns in scari. Dupa ce ma machiez cu un creion de ochi negru, putin fard alb si un gloss de buze, ma uit in oglinda si vad ca arat foarte bine. Ma uit la ceas si vad ca e ora 08:15. Imi iau din dulap o valiza si imi pun ii ea cateva haine: rochii, tricouri, bluze, pantaloni, colanti, blugi si bineintelel lenjerie intimina si costum de baie. Nu m-am pus foarte multe lucruri pentru ca am sa merg la magazin sa imi cumpar. Inchid dulapun si imi duc valiza langa usa. Ma uit in camera si vad ca totul e la locul lui. Ies din camera inchizand usa si ma indrept spre bucatarie. Era asa de liniste. Deschid ura de la bucatarie si ce sa vezi?.........Si mai multa liniste.,,Unde or fi toti? Pana acum Deidara si Sasori se certau pentru nustiu ce lucru." Beau un pahar de apa si ies din bucatarie. Ma indrept spre living dar si acolo liniste. Ies din sediu indreptandu-ma spre locul de antrenament dar si aici la fel ca in tot sediul. Nu imi vine sa cred ca dupa 10 ani totul e la fel ca si atunci cand am plecat. Ma afund din ce in ce mai mult in padure. Frunzele ruginii se deslipeau de crengile copatilor, formand pe pamantul rece un covor multicolor. Asa cum vati dat seama, e toamna, anotimpul in care totul e ruginiu. Merg cu pasi mici pe acea poteca. Era asa de liniste. Se mai auzea un fosnet produs de o crenguta cand se rupea sub greutatea mea. Nu stiam unde sunt sau unde merg. O nu. Nu se poate. In fata mea era o casa. Casa in care sa intamplat totul, acum 12 ani pe cand eram doar o fetita mica si naiva........


TRECUTUL
-Esti o proasat! Nu esti buna de nimic! striga la mine Kasandra si peurma imi trase o palma asa de tare intat m-am izbit de peretele din stanga usi. Unde ai fost?
-Mami te rog iarta-ma. Am fost cu Itachi si ......
-Taci din gura mucoiasa mica. Dupa ce scap de tine am sa ii spun prostului de Leonard ca te-a omorat un ninja si nu am putut face nimic iar pe urma am sa ii dau otrava si toata lumea va fi a mea. spuse asta si peurma incepu sa rada diabolic.
-Mami, de ce ma urasti? intreb eu aproape soptind si incepand sa palg cu lacrimi mari, sarate si calde.
-Taci odata! stiga la mine Kasandra din nou. Nu intelegi? Eu nu te-am vrut niciodata. Nu l-am iubit niciodata nici pe Leonard. M-am casatorit cu el doar pentru averea sa. si spunand astea se indreapta spre mine cu un kunai.
-Mami nu! Te rog! spun eu printre lacrimi.
-Ce proasta esti. Si arunca kunaiul spre mine. Imi era foarte frica asa ca am inchis ochii.
-Ce? De unde ai aparut? intreaba Kasandra.
Oare la ce se referea? Am deschis un ochi si l-am vazut pe Itachi in fata mea. Nu imi venea sa cred. Gandurile mi-au fost intrerupte de vorbele lui Kasandra.
-Acum am sa pot sa scap de amandoi.
-Itachi pleaca! Nu veau sa te omoare.Nu vreau sa te vad mort. Te rog pleaca! stig eu la Itachi. Itachi se uita la mine cu ochii lui negri, calmi si iubitori. Nu imi venea sa cred ca in aceste momente el este inca calm.
-Nu auzi? Pleaca! spun eu tragandu-l de mana. Nu vreau sa te vad mort. PLEACA!
-Nu, nu am sa plec nicaieri si nu voi muri. Nu azi. spune Itachi foarte hotarat.
-Mult curaj pentru cineva care va muri. spune Kasandra aruncant kunaie.
Imi era asa frica. Nu vroiam sa il vad pe Itachi ranit sau mai rau....... mort.
-Te rog.....te implor pleaca! Nu vreau sa ramai. spun eu aproape soptind. Itachi se lasa in ciump si se uita in ochii mei. Ma saruta pe frunte si imi sopti la ureche:,, totul va fi bine". Inchid ochii o secunda si cand ii deschid il vad pe Itachi in pozitia de lupta.
-Ce dragut, aproape mi-au dat lacrimile. spuse vrajitoarea cea urata. Cand o sa termin cu voi, asa cum spun stramosii, o sa traiesc vesnic.
Crede in povestea acea? Cand eram mai mica, in fiecare seara, tati si ea erau langa mine. Ea imi zicea o poveste despre o printesa care era indragostita de un print. Sau casatorit si au avut in preuna o fetita foarte frumoasa. Regina (printesa) o ura pe fetita pentru ca era mult mai frumoasa decat ea. Ea incerca sa o omoare de forte multe ori dar nu a reusit. Stabuni ziceau ca: ,,Va veni o vreme cand lumea va fi condusa nu de bogatii si de dragoste" si mai ziceau ca va fi o printesa care va conduce peste toate universele. O poveste banala. Nu?
-Pe mine ma vrei nu? Lasa-l pe Itachi in pace si iti promit ca fac ce vrei! spun eu ridicandu-ma de pe podeaua rece.
-Copila naiva, nu pe tine te vreu moarta. Ii vreau pe toti care imi sta ii cale inclusiv pe Leonard. Kasandra arunca cu foarte multe kunaie. De frica ma ascund in spatele lui Itachi inchizand ochii. Itachi le prinse pe toate. Imi spune sa merg de acolo si asa fac. Ma ascund in spatele dulapului. Inchid ochi lasand ca un rau de lacrimi sa imi curga pe obrajii mei palizi. Timpul trece cu nesimtire. Itachi inca se lupta cu Kasandra. Era tot plin de sange. Privirea imi era indreptata spre acel omulet care se lupta din rasputeri. Desi era plin de vanatai si rani, el nu renunta. Vad cum vine spre mine un kunai si imi trag capu. Inchid ochii si simt o mana pe umarul meu.Imi era asa de frica. Credeam ca e Kasandra. Credeam ca la omorat pe Itachi si vrea sa ma omoare si pe mine. Deschid ochii incet si il vad pe Itachi cu un zambet larg pe fata.
-Totul e bine si va fi bine. spune asta cu cea mai calda voce posibila. Ii sar in brate stagandu-l tare. Itachi scoase un geamat de durere.
-Scuze, scuze. NU am vrut. spun eu mergand un pas in spate. Itachi zambeste si ma lua in brate. Disparem amandoi untr-un nor cenusiu de fum........
De atunci totul s-a schimbat. Itachi a format organizatia Akatsuki cu rolul de a ma apara. Deidara, Sasori si Itachi au fost mereu aproape de mine si m-au invatat sa lupt pana intro zi cand a trebuit sa ma ascunda de vrajitoare dar asta e o asta poveste pe care am sa vo spun altadata.


Prezent
Sunt in acea casa blestemata. Stau in genunchi lasand ca lacrimile sa mi se scurga pe fata mea palida.
-De ce? intreb eu foarte trista. De ce mie mi se intampla toate astea? imi ridic chipul din podea. Dar iti multumesc Kasandra. Fara egoismul tau si dragostea ta de avere, nu l-as fi cunoscut pe Itachi. Spunand astea inchd ochii. Simt doua mani puternice care ma strange la piept. Nu trebuie sa deschid ochii ca sa vad cine e pentru ca parfumul fermecator a lui Itachi imi incanta narile.
-Iti multumesc Itachi pentru tot ce faci pentru mine, pentru ca esti alaturi de mine mereu.


Spor la citit si lasat foarte multe comentari si dure pentru ca vreau sa ma corectez. Bey:*:*:*:*
My fic:
Dragoste ta sau fericire celorlalti?
Tablete de ciocolata amara( in colaborare cu lilicycutza^_^ si LemoCandy)


comuri plizz:pls:



Vorbesc cu el,
dar te am în gând pe tine.
ÃŽl ating pe el,
dar te simt pe tine.
Îl sărut pe el
Gândindu-mă că te sărut pe tine.
M-am cuplat cu el
ca să te uit pe tine.
Cu toate astea...
Nu-l iubesc pe el,
Te iubesc pe tine!!!


#10
Hey, uite ca trec si pe la tine avand in vedere ca si tu faci la fel. :*
Ideea ficului mi se pare originala n-am mai intalnit-o pana acum, imi place. :bv:
Descrierea e frumoasa, dialog ai avut cam mult, naratiunea a fost la locul ei, actiunea n-ai grabit-o, bv.
Imi place titlul ficului, mi se pare interesant, adica, Itachi a infiintat organizatia Akatsuchi ca s-o protejeze pe fata, ce frumos din partea lui!
pai, cam atat am avut de spus asa ca spor la scris in continuare, bafta! te pop si astept urmatorul cap :cry: :x :x :x

:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, hug DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa 8
Iubirea mea, Iljimae 8 Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O 8


My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^

[Imagine: chibi_6723.gif]
, chibi-ul lui



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Dincolo de tristete exista si fericirea. SakuraXLOVE 6 4.583 15-09-2012, 09:48 PM
Ultimul răspuns: KarinaD
  Fericirea ÅŸi întruchipările ei Mitsukai Yoru 3 1.749 10-07-2011, 04:26 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Am redescoperit fericirea.. Debb.' 20 15.301 22-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Pentru ca fericirea este una de plastic Onna 11 7.690 28-02-2010, 07:32 PM
Ultimul răspuns: CurePeach


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)